2074
-
#1191 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1190 Ehyenlőre nem sikerül megnyitnom a képet, csak egy fekete x látható nálam. Talán majd az otthoni gépen. -
#1189 Remélem ez jó link lesz, nem nagyon tudom hogy töltsek ide képet :) https://imgur.com/a/Xo1v0mh
Utoljára szerkesztette: Battle5Star, 2018.06.18. 15:52:48 -
#1188 Sajnos segíteni én sem tudok a témában, rengeteg olyan dolog van a játékban amiről egyszerűen semmi információ nincs sehol. Ettől függetlenül szívesen megnézném a hajódat, egy képet fellőhetnél (ha lehet ne facebook link, nincs faceom) :) -
#1187 Ezek sajnos nincsenek ott amiket a képen látsz, azt olvastam valahol, hogy recept kell hozzá. Minden deco skill pontot felvettem, én vagyok a klán dekorációs embere :) Ez nincsott. :(((( Reménykedem hogy valahol valaki tud valamit, mert a hajó így lenne igazán ütős. Próbálkoztam fb conan csoportokban, meg xbox-on is de semmi, csak okos javaslatok, hogy nnézzem meg youtube-on de ott sincs. :D -
#1186 A feats/decoration menuben talalod es ott tanulhatod meg ha jol emlekszem a satrakat. -
#1185 Sziasztok,
Xbox-on játszom már egy ideje, és építettem egy hajót solo-ban. Csak teszteltem, hogy a legjobb, úgyhogy mindent adminból elővarázsoltam hozzá, most pedig szeretném megépíteni online a privát szerveren, ahol játszom. 1.0 material settings van, eltart majd egy darabig. :)
Tudja valaki, hol lehet a Black Hand Tent sátrakhoz receptet találni? Sehol nem találok infót hozzá és kéne a hajómhoz.
Itt egy link a solo játékról, a két különböző sátorról lenne szó a hajómon: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=260464881185188&set=p.260464881185188&type=3&theater&ifg=1
Előre is nagyon köszi :) -
#1184 fighter / archer kölleksÖn! :d
sok van sok felé de amit ajánlok:
1. the den -ben archer / black hand -nél fighter
2. lian freya (mindenki ismeri) + fighter ből jobb inkább a mound of the dead nél a /dalinsia snowhunter vagy cimmerian berserker több hp-s erősebb stb. (ennek a 2 önek 2025 a hp ja)
3. vulkánnál archer és fighter III as mindegyiknél nagyobb a hp- juk
archer III 3280 / fighter III 2460
2-2 van neves bol itt, ha véletlen belefutsz amik random spawnolnak akkor archer 4100 hp fighter 3075 hp
ezeket jegyzi a játék votaires a/b néven (először azt hittem ez a purge os)
nekem az egyik archer spawnol-t a vulkán lábánál ahol felmész, a 2 fighter meg a well of skelos -nál láttam
a maradék 1 archer -t nem láttam
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.18. 05:14:20 -
undY1ng #1183 Felfedezésnél még jó lett volna, most már pointless. -
#1182 Hát én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, nagyon gyors a csatlakozás és a napi 1-2 restart-on kívül nincs semmi zavaró, de ez tényleg napi 1-2. Elég jó most a szerver, bár tegnap elég nagy lagok voltam 30+ playernél, de elvileg ez is javítva lett egy kis + kakaóval.
Viszont a patch ami most jött elég sok mindent javít, valószínűleg a szerverek stabilitásán is javítottak. Jó látni hogy szépen foglalkoznak a játékkal. Egyenlőre :) -
#1181 2.7gb :)
viszont egy jó nagy fix patch jött
a thrall ok összes hülyeségét javították
az "átesik a padlón" dolgot is fixálták, de mondták hogy talán még nem tökéletes figyelik továbbra is
nincs dancer heal bug aminek elmondhatatlanul örülök
mert így a best
már nem fognak egyesek extreme meg frostbite ban rohangálni csak úgy :)
meg heal nélkül boss fight nál..
és átnéztem a meleg - hideg dolgokat ha vkit érdekel olvassa tovább :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felmelegít: spiced tea, mulled brew italok és feral feast mint étel
hűsít: Ice tea, berry juice italok és dafari bug soup mint étel
az ételek és a berry juice add hp regent is
az effect hatása mindig mindegyiknél 1 perc
az ételek italok amiket felsoroltam mind romlik kivétel a berry juice az 2óra 1 óra helyett
és a felsoroltak közül van még sok más ital és étel, de a többitől vagy berúgsz és utána szomjazol az effect miatt vagy maga az ételtől szomjazol meg (fűszerezett kaják pl.)
tehát a felsoroltak a legjobbak mert tőlük nem kapsz negatív effect -et
+ még a jég és vizesbatyuból való ivás/evés szintén hűsít, ezeket talán egyszerűbb beszerezni és vinni :)
+még egy mert kutakodás közben erre is leltem :)
a herbal tea tudja helyettesíteni az ambrosiat és az aloe extract -ot
ugyanazt csinálja csak kevesebb súlyt nyom 10 aloe vagy 10 ambrosia helyett el tudsz vinni 125 darab herbal tea -t
viszont cserébe romlik 1 óra (hűtő)
ez ugyanazon a mechanic -án alapszik mint a best heal kaják
elkészítése szintén. tiszta vízhez kristály kell és 1 aloe vera :)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.15. 19:06:59 -
lammaer #1180 Hát, az autófutásnak sok értelme sztem nincs, elég hamar elmúlik stamina (még akkor is ha megvan már az a futás kevesebbet fogyaszt "skill" is) -
undY1ng #1179 A kuhucland az a szerver ahol néha 5 évig tart a becsatlakozás és sokszor le is áll a szerver? Mintha az rémlene, hogy azért jöttünk onnan el.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.06.15. 15:43:44 -
#1178 Nem tudom, de remelem nem kell, mert nem sok turelmem lenne most hozza :) -
undY1ng #1177 Vajon ajánlott full újratelepítés? -
#1176 Fixed some issues with Thralls not attacking properly
Fixed some issues with Thralls falling through the floor. There are several different issues linked to this bug and we keep working on addressing all of them.
Meg a tobbi valtoztatas a mai patch utan -
#1175 Kösz az ajánlást de csak PVP szerveren játszunk. Mostanában a KuHucLand-on is növöget a létszám, este 20-25+. Maradtunk ott végül, ha már annyit szenvedtünk az építéssel. 1x es szeró, a gyűjtögetés 1,5. Lassú a fejlődés, melós az építés, de legalább mindig van mit csinálni :) -
undY1ng #1174 Autófutás. Futás közben Steam overlay megnyitása és utána kiakasztja a futást. -
#1173 Az elso, pusztan kozmetikai DLC, a "The Imperial East Pack" resze, szerintem mar bekerult a jatekba, de a DLC meg nem elerheto, en legalabbis nem lattam meg opciot a vasarlasra. -
Bandras DaSilva #1172 Ez a Khitan stílus DLC lesz csak már most látni vagy van valami trükk amivel unlockolni lehet?
Tegnap este jelent meg, van minden, épület, fegyverek, páncélok...csak nem engedi megtanulni. -
#1171 nekem nem!
Lian -nak 1350-1650 a hp -ja vmi ilyesmi..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.14. 01:40:35 -
lammaer #1170 Jah..egy Liam van nekem is, New Asaagard mellől.... -
#1169 a képen lévő capitan 750 hp -s
én már 2025 -ös hp báros fighter -ek gyűjtök be inkább
útban vannak.. -
#1168 nekem num lock az auto run
már ha arra gondolsz és nem vmi atuo seta egy adott pontra
-
undY1ng #1167 Van bármi módja arra, hogy az egérgörgőt beállítani az actionbarra, hogy ne a számokkal keljen váltani a cuccokat az övön?! Szerintem nagyon idegesítő ez a számosdizás sok mindenkinek... Egy autorun opció se lenne rossz, ugyan azt ki lehet ütni egyfajta módon de hát most komolyan?! -
#1166 A vicc az, hogy Captain Io..akarmi a ship vezere, es csak a sivatagban osszeszedheto npckhez kepest eros. De T2-es teruleten (eszakon, dzsungelben) mar egy helyi mondjuk Nord III-as fighter is erosebb (eleteroben is), eszakra nem is erdemes felvinni (bar feloltoztetve nyilvan tud nagyokat sebezni). Sajnos csak a sajat szemetdombjan tenyezo egy-egy nevesitett t4-es kozelharci npc :) -
Bandras DaSilva #1165 Nem a kerék a baj....elfogáskor hülyére verjük őket egy bunkóval, aztán abból nem épülnek fel:)
-
lammaer #1164 Azért az jellemzi a játé állaoptát hogy egy nevesitett (azaz legerősebb) fighter NPCt az ember elvisz meghalni, mert annyira semmit sem ér...
Amúgy az a furcsa, hogy amigaz NPCk ellenségesek addig még érnek is valamit, de úgy tűnik a fájdalom kereke teljesen hülyévé teszi őket.... -
#1163 ez a kép gyönyörűen illusztrálja az ellenség és saját npc -k eszét.. xD
talán videó jobb bizonyíték lenne.. de mindegy is tudjátok miről beszélek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
pontosan leírom az eseményt, ha nem lenne egyértelmű:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az ellenség próbál elérni és megölni míg a totál hasztalan harcoson útját állja a hídon :) csak azért volt vicces számomra ez a jelenet mert az ellenség próbált a thrall -om jobb oldalán bal oldalán menni majd egyhelyben futott...
(a harcosomat meghalni vittem mert nem kell már és igaz elvettem a fegyverét de öklözhetne is legalább :/)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.13. 06:15:58 -
#1162 a fenti szerverek közül ajánlom a pve szervert! ha az jó?
sokan vannak, sok klán 20 férő helyes, alap full beállításokkal fut
most pont 6 emberrel vagyok együtt egy ts szerón akik a szerveren játszanak
és 1 óra múlva megnézzük az admin event -ét is talán :)
(elötte még vkinek purge ja is lesz azt is csekkolom :) )
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.12. 23:09:53 -
#1161 Egy barátom ajánlott egy új magyar szervert. Vér és Becsület a neve . Felnéztem kicsit, a beállítások nagyon jók. 1x az XP 2x a csákányolás egyebek, kicsit erősebbek a mobok, de több xp-t is adnak a killre. Egész jó kis szervernek tűnik, és 50 slotos. Sokan még nincsenek, de gondokodunk erősen a 4 fős klánocskánk újéletet kezd :). Bár szeretünk ott is ahl most játszunk, de rohamosan csökken a játékosszám. -
undY1ng #1160 +Mi is PVP pártiak vagyunk és nemsokára készülünk az "alfa" elleni raidünkre! -
#1159 Nekem 1x szorzóval tetszik a legjobban a játék. Van értelme minden cuccnak, nem rohanás az egész a 60 felé. Jobban ki lehet játszani a játékot, így is 1-2 hét alatt meg lehet szerezni a 60 szintet ha az ember minden helyet felfedez és közben megépít egy nagyobbacska bázist + meglátogat 1-2 instát, barlangot, bost. Persze 2-3-4 szerre már nem biztos hogy yoaln érdekes az 1x szerver. TAlán a 2x ami még belefér az egyensúlyba, kraftolásban, gyűjtésben is és XP-ben. Nagyobb szorzós szerverre nem mennék semmiképp, főleg nem PVP szerverre, mert értéktelen minden holmi, értelmetlen a raid is, ha minden van szarásig, rogyásig a magas szorzók miatt. Bár nem nagyon raidelgetünk még :), valahogy régebben még earlyban jobban volt hozzá kedvünk. Sajnálunk mindenkit, így eddig csak minket raideltek :D amióta újrakezdtük, de nem probléma így sem, ezért vagyunk PVP szerón, hogy legyen izgalom, kockázat :) -
#1158 En a hetvegen koltoztem Hinterlandsra (#1011) es upgradeltem T2-re a bazisomat ott (delen hagytam a dragabb es ritkabb cuccokat, biztos ami biztos). Van par nevesitett (t4) szolgam (felet a hajobol kukaztam, felet loptam lebontott bazisbol), igy flawless heavyben farmolom Assgardot npck es steel miatt, flawless steel pikekal. Gyerekjatek. Viszont az istennek sem akar fejlodni a karakterem, meg mindig csak 45 :D (bar nem is kraftolok direkt oylan cuccokat, amelyeket egyelore nem tudom, vagy nem fogok hasznalni). Vegigjartam majdnem minden obeliszket, korabbi karrierbol csukott szemmel ismerem a terkepet, igy nagyon sok "POI"-t felfedeztem, de olyan messze van meg mindig az 50, hogy ihaj... Pedig nagyon kellene mar. -
lammaer #1157 Hát jah, nekem is tele van a puttonyom hogy 1x EXP szorzó esetén orrba szájba kell craftolni az épitőanyagot, mert az ad értelmes mennyiségű XPt... -
undY1ng #1156 Azért offi szerveren ezzel a map explore exp nerfel jóval nehezebb a 60 elérése. Még 58-as leszek, ugyan így sem nehéz T3 cuccok craftolásával vagy New Asagard, esetleg frozen temple mobfarmmal, de azért lehet a következő szervernek valami 2x-es szorzót néznék. Várható valami nagyobb javítás hamarosan? Van még mit csiszolni..."Állítólag már kijött." :D -
powermax8 #1155 Sziasztok!
Béreltem egy szervert.Modok nincsennek. 4-szeresre vannak húzva a fontossabb dolgok.Hosszab távra tervezem,egy korábbi ARK szerveremet is 9 hónapig béreltem.Ezt is legalább addig szeretném.Szívesen látok bárkit.
JoPalocok Magyar ConanExiles g-portal.com
176.57.160.7:28400
Ja majd elfelejtettem a szerver PVE. -
#1154 Jogos, el is felejtettem, hogy a kiirt harom darab journey csak egy ajanlott dolog, nem kotelezo, hiszen barmelyik barmikor teljesitheto :)
-
lammaer #1153 Az megvan hogy mi a journey, csak a cime nem mindig árulja el mit kell tennem.
Lehet félreérthető volt mire gondoltam, az AOC mod hoz be ÚJ journeyket, amelyek az AOC featureihoz kapcsolódnak (pl beszélj a loyalty kereskedő NPCvel, ami egy AOCban craftolható NPC).
Amúgy ha jól láttam bármikor bármelyik journeyt be lehet fejezni, nem igazán számít hogy éppen melyik hármat mutatja... pl még a karakterem kezdetén felmásztam a denevér bosshoz, és beadta a journeyt, pedig nem is szerepelt a 3 közt :)
Szóval igazából ahogy az ember tesz-vesz, akaratlanul is megcsinál egy rakás journeyt.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.08. 15:46:11 -
kraven54 #1152 Offline nem jön xp. A reinforced steel xp-t is nerfelték. A legjobb xp most a T3-as épitöelemek craftolása. PC-n, a konzolokon nem tudom mert ott más a build ott még lehet jó a reinforced steel
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2018.06.08. 14:22:45