Conan Exiles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na a Purge viszont direkt a bazisodat tamadja, es ameddig nem agrozod be a tamado mobokat, azok egybol az alapoknak es a falaknak, vagy a kulso vedelmi cuccoknak esnek neki, mert egyetlen celjuk az, hogy leromboljak azt, amit epitettel. Nyilvan, ha agrozod oket, akkor teged fognak kergetni - erdemes pl direkt olyan vedelmet/csapdat kialakitani, amelybe lehetoseg szerint becsalogatod a tamadokat.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az elso csikot elerve JOHET barmikor a purge. nem biztos, hogy jon, csak az esely adott ra. Ha teljes 100%-ot eleri a progress, akkor is van, hogy nem jon napokig. A purge egy tobb fazisu tamadas, amikor hullamban jon az ellenfel es neked meg kell vedened VALAMELYIK bazisodat (ha nincs tobb, akkor azt az egyet, nyilvan - van aki ugy trukkozik, hogy sok kis apro bazist huz fel itt es ott, es igy akkor a purge lehet, hogy nem a fo bazisat tamadja, ahol az ertekek vannak, hanem a sok kicsi "alibi" kozul az egyiket, amelyekert nem kar). Ha nem vagy online, akkor a vedelmi rendszerednek, szolgaidnak kell helyt allniuk.
A purge alatt lehetoseg van elkapni a hordat vezeto fonokot is, bar ezt eddig nem sikerult, de van aki mar mondta, hogy igen.
A sivatagnal a sandstone (tier 1) epuletek megovnak, nem rombolhatjak le. A Hinterlands teruleten a brickstone (t2) eleg. A vulkan korul es a jeges teruleten mar t3-as epuletek kellenek. Minden teruleten mas es mas horda tamad, random, hogy epp' mi, de azert varhatoan a sivatagban a noobfolyo korul hienak es ilyesmik jonnek, mig eszakabbra mar johetnek demonok, csontik, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.19. 15:02:38
Lassabb, en ugy fogalmaznek, illetve masok a prioritasok, mint 2-3x szorzoval. En peldaul nagyon szeretek official szerveren 1x szorzokkal jatszani, mert igy erzed igazan azt, hogy van kihivas a jatekban, neha tenyleg a tulelesert kuzdesz es amit kituzol magad ele celnak, annak tenyleg orulsz, ha elered. Mas kerdes, hogy nyilvan elerve a vaskorszakot itt is csokken a kihivas, hiszen akkor mar szinte barmit es barkit meg tudsz olni.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.05.19. 14:55:31
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Purge meter az első csíkon túl van már.
és egyre jobb szerszámaid vannak szal nem kell attól félni hogy órákig farmolsz (de aki szereti csinálni tulzásba is viheti 😄 több mint 10k brightstone -t hoztam a tótól ) pl. hardened steel + enchant és a kaszával is csak úgy gyüjtöd a gyepet/növényeket! 😄
van 1-2 és 3-4
a 4. az aminek neve van nincs szintje
és a 4. tudd flawless páncélt és fegyvert csinálni
(3. exceptionalt)
armorer bol az a legendary kell amelyik set kell neked
páncél ból több class és a hozzá tartozó faj van
persze csak ha a legjobb ra mész
3. is elég király az alap
4. ig is kell de ha van 3 od már nem kell rohanni/farmolni hogy meglegyen mész amikor kedved van..
https://www.twitch.tv/infrath
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Gondolom itt is jobban jár az ember ha bérel egy szervert, ha inkább csak pve meg épitkezés érdekelne, nem?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.05.19. 11:59:28
szerk:akkorákat kiáltottam mikor földre ütöttem mint az állat<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.05.19. 11:53:54
Backup mindenkeppen kell, naponta este vagy reggel, de erdemes csinalni egyet.
Ticketre meg nem valaszoltak, remelhetoleg hetvegen is van valami ideiglenes support naluk.
Mi most nem vagyunk otthon, de mindegy az ügy szempontjából. Köszi mindenkinek a segítséget és várjuk a legjobbakat.
Sajnos a support még nem írt vissza, így továbbra sem elérhető a szerver.
Remélem ők nem hosszú hétvégéznek...
Egyebkent csinalni kellene naponta egy-egy backupot (minden reggel mondjuk), az ilyen esetekre. Par szaz megas a backup es van 50gb hely ra, belefer.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.18. 21:07:33
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.05.18. 20:47:21
lehet offical -on kellet volna kezdenem inkább a kalandokat kezdőként mert így csak elmegy a kedvem :/
van konkrét pve offical magyar szeró?
a másik két illetékes elérhetőségét semmilyen formában nem ismerem
remélem eljutott hozzájuk a hír
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.18. 19:14:58
A log fájlban meg lehet nézni hol akad el a betöltés, de ha írsz nekik biztosan segítenek azonnal. Én rengetegszer fordultam hozzájuk, nagyon gyorsan reagáltak mindig. Ebben szerintem nagyon korrektek és ami fontos, gyorsak.
Sajnos az a tapasztalat, hogy a gyakran updatelt játékoknál a stabil és hosszútávú tervezhetőség miatt kerülni kell a modokat, még akkor is ha nagyon kecsegtetőek. Space Enginél szinte egy másik játékot lehetett összerakni velük (reálisabbat. látványosabbat, nehezebbet, érdekesebbet), de kín volt az üzemeltetés.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.05.18. 18:43:03
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Nincs veletlenul kikapcsolva az auto update? gondolok itt a korabban hasznalt farming mod miatt, ha esetleg kesve frissult volna, stb. Csak tippelek 😊

és sztem a lift beépítése felépítése könnyebb.
de gyorsabb a lépcső ha van kedved időd nyugodtan..
Szervernév: Official server #1072 PvP - g-portal.com (PC-s szerver)
Keress engem a játékban a szerveren: Brakerton
Vagy a Conan Exiles Hungary Discordon: https://discord.gg/7ah4NBP
Start Citizen Referral kód: STAR-WVWY-SZMV (5000 UEC kezdőpénz, ha kódot használsz reginél) Star Citizen hívónév: Brakerton
Hun BroFighter 1x,PVE-C és 30% napszak változás!
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.05.17. 16:52:52
Egyelőre még csak T2es anyagaim vannak azokat tudom gyártani csak, szóval ez mlg nem akkora baj ha elbukom. T3 gondolom már érdekesebb lesz.
Mindegy, egyelőre tetszik a játék és a kalandos élet is a szerveren.
> Kérdés: fal/foundation kombóból érdemes falakat húzni?
Igen is, meg nem is. Mivel at lehet maszni (megfeleloen konnyu cuccban (vagy maszo szettben) es eleg staminaval szinte barmi megmaszhato) rajta, igy nem.
De, ha raksz kb 2-3 egysegnyi magassagaban "erkelyt" es arra tuskeket (amely sebzi az illetot es emiatt visszaesik), akkor igen. Viszont mivel pvp, igy lebombazza/ostromgeppel leszedi az alapodat es volt fal, nincs fal.
> Nagy kaland akkor sem történik mert rogyásig vagyok alapanyagokkal.
Tier 2, de foleg tier 3-as alapanyagok lenyulasanal en azert merges lennek, foleg a sok kis bizbasz alkotoelem miatt. Nyilvan amit egyszer legyartasz, azt le tudod masodszorra es sokadszorra is, de ido, ido, ido 😊
> mindig félek, hogy nem tudom elég hamar becsukni az ajtót és bejönnek a házba.
Dupla ajto!! Mint egy zsilip. Lassu persze, de megallsz "koztes terben", bezarod a kulsot es ha nincs senki, nyitod a belsot.
Aki szeretne magyarokkal játszani a hivatalos vagy épp a magyar szervereken az jöjjön a most indult magyar Discord csatornára:
Conan Exiles Hungary Discord Csatorna:
https://discord.gg/7ah4NBP
Gyertek minél többen, hogy tudjunk együtt játszani! 😊
Aki nem tudja mi a Discord, az itt tud regizni és érdemes a gépre letölteni a klienst:
https://discordapp.com/
Start Citizen Referral kód: STAR-WVWY-SZMV (5000 UEC kezdőpénz, ha kódot használsz reginél) Star Citizen hívónév: Brakerton
Van amikor sikerül leverni őket vagy elszaladni meg van amikor nem. Nagy kaland akkor sem történik mert rogyásig vagyok alapanyagokkal így fegyvert, páncélt tudok csinálni pikk-pakk. Az kellemetlenebb ha beverik az ajtód és kipakolnak meg megölnek a házadban miközben offline vagy. Ilyen is volt már, egyelőre próbálok komolyabb védelmet építeni.
Kérdés: fal/foundation kombóból érdemes falakat húzni? Felhúzható híd lesz vmikor elérhető? Az ajtónyitogatás necces amikor épp üldöznek egy páran...mindig félek, hogy nem tudom elég hamar becsukni az ajtót és bejönnek a házba.
Lift vicces, még azon gondolkozom, hogy a tetőre csinálok egy csapóajtót és ott járok be és csak lifttel lehet felmenni vagy mászni.
Purge metert, hogy lehet csökkenteni? Tolom a cuccot az istenemnek, de nem sok haszna van eddig.
pl
Player names now show up further away (PC only)
Players who go AFK will now be kicked from the server. Added two server settings, one for how full the server should be and one for how long until kick if idle and server is full
Auto-target should now prioritize enemies over clan mates
Improved streaming performance
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.05.16. 21:56:22
Van ertelme a pvp szervernek, mert a szokasos pve cuccok mellett eleg jo kis adrenalinfroccs ugy elni a vilagban, hogy barmikor szetverhetik a bazisod falat es vihetik a benne levo cuccaidat. Klanhaborukrol nem is beszelve, amikor jonnek az emberek ostromfegyverekkel, megidezett istenekkel, stb. Mas kerdes, hogy en pl maximum funkent probaltam ki, par oracska erejeig, nem nekem valo az 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.16. 21:46:52
Már kezdek belejönni😊
Pvp szervernek akkor itt nincs értelme ugye?Úgyis csak Magyarok vagyunk max 40-en.