2074
  • Bozi_Vilag
    Szerintem nincsenek többen tíznél
  • PiszkosFred
    > Titkon azért reméltem hogy csak mi magyarok vagyunk ilyen fillérb*szók, hogy cirka 1000 forint per óráért ráugrunk a koncra vadul nyomkodva a refresh gombot hogy mikor indul a szerver és lehet felmenni.... :)

Az igyen/free kifejezes sok embernel betalal. :) Nyilvan kicsiny hazankban nemzeti elvaras, hogy minden ingyenes legyen, de hat mas nemzet fiai es lanyai is szeretik, ha ingyen kapnak valamit. De mivel fillerekert jott a mostani cosmetic dlc is, gondolom ez sem lesz sokkal tobb, 1-2 pizzaval kevesebbet rendel az ember az adott honapban es kesz is.

Arra mondjuk kivancsi lennek, hogy a 6x40 ember korul ki az, aki tenyleg tesztelt is es irt bugreportot es ki az, aki csak az ingyen dlc miatt hajtott... :)
  • lammaer
    Eh.. 5X XP szorzós szerverek vannak, de csak 6 darab, 40 fős... természetesen 40/40 mind, ahogy várható volt :D

Titkon azért reméltem hogy csak mi magyarok vagyunk ilyen fillérb*szók, hogy cirka 1000 forint per óráért ráugrunk a koncra vadul nyomkodva a refresh gombot hogy mikor indul a szerver és lehet felmenni.... :)
  • PiszkosFred
    Hja ok, azt hittem most lottek csak fel. Akkro lehet tenyleg elobb lesz livera felrakva
  • TDC Geronimo
    Nem, ez már testen van ezer éve. Azért hajtanak, hogy livera kijöjjön a héten csak ugye a kutya nem járt testre testelni, erre bedobták az ingyen DLC lehetőségét.
  • PiszkosFred
    "The servers will also have accelerated harvest and EXP rates."

Foglalmam sincs mit jelent, de x2-x3-mal azert nem veszes a dolog. Nalam nincs hely az ssdn, no meg estig ugysem erne le (gondolom nem keves giga), igy sajnos marad a penzert vett dlc.
  • lammaer
    Eh... :)
    Mondjuk azt se tudom mi van abban a patchben amire fel vannak izgulva az emberek...

Ekezdtem lehúzni a testliveot, de belegondolva.. max 4 órám lenne, az nnekem elég neccces a level 25ig...
  • PiszkosFred
    Ez meg mindig csak teszt szerverre jon, a megjelenes tovabbra is augusztus/osz.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.07.04. 19:02:49
  • lammaer
    Vicces... két napja még azt irták hogy ez a nagy patch nem jön ki csak őssze, mert nyári szünetre mennek, mert hát messze nincs még kész.

1 nappal később.... gondolom vmi manager azt mondta márpedig kész lesz mert kell a bónuszhoz.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.04. 18:51:23
  • PiszkosFred
    Ejjeli baglyoknak es akit esetleg erdekel: Aki a kovetkezo wipe utan a test live szerveren ma este es holnap delelott kozott, kvazi 12 ora alatt eleri a lvl25-ot (emelt XP es harvest lesz), az akkor a kovetkezo (augusztusi) DLC-t ingyen kapja meg.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.07.04. 18:28:46
  • undY1ng #1221
    Köszi, ezt meglessük!
  • Zulthaan
    Nagyon szépen köszönöm!

Az #1194 -ben foglaltakhoz képest annyi változtatás történt, hogy a crafting és a harvest, vissza lett véve kétszeresre, mert a túl nagy szorzó értéktelené, és fölöslegessé tette a thrallokat. Az XP az maradt ötszörös.
  • Ironman2
    Zuthaan szervere bekerült a bannerba,elnézést a késésért!
    Infok az #1194-ben!
  • lammaer
    Csak lenne vmi értelmes offline raid elleni védelem...
  • Normen76
    Mi egy 70 slotos EU szerón toljuk ( [EU/UK]DT#1[24.06]PVP... így van az eleje) ami nemrég indult (talán 24-én, persze késve érkeztünk asszem elsején, így a jó helyek foglaltak már), esténként 50-60+ játékos van fent. Pár napja kezdtük itt, mert sajnos a magyar szerókon kb. nem játszik senki, értelmetlen azokon tolni hosszútávon. Kuhucon kb. egy értelmes klán van, de nekik több hetes előnyük van, és nem bírjuk velük felvenni a versenyt (sokkal többet vanank online, mi melózunk, kivárják ha nem vagyunk aznap épp…ki is raideltek párszor), a többiek meg az ember szívéhez nőnek, mindenki beszélget a cseten… nincs szívünk megtámadni másokat. Menni kellett :)
    Itt viszont van élet rendesen, már az első percekben ment a kergetőzés, este ki is raideltek az oroszok az első este, elvitték a semminket :D, de inkább minden nap raideljenek ki, minthogy légózzunk csak egész nap (amit ettől függetlenül iszonyúan szeretek, életem az építés :D). Volt pár PVP csörtém is, guild társam megölését is sikerült másnap megbosszulnom. Szal ez a játék akkor teljes, ha megy a csihi-puhi. Nagyon nehéz építkezni, teret nyerni, területet szerezni a sok klán és player miatt.
    1.5 x a szeró xp-ben és nyersanyag gyűjtésben, de sikerült így is két nap alatt gyakorlatilag a 60 szintet elérnem :D. Sokkal jobban élvezzük a játékot mindannyian így. Mindig figyelni kell, a hátunk mögé sem árt pillantgatni. Izgalmas még vízért is lemenni a tóra :), nincs mindenütt szabad térképszoba, élmény megszerezni a black-iceot, vagy a volatile-t stb. Ez így már tényleg survivor játék :).

Viszont magyarokkal mi sem találkoztunk még itt. Jó lenne, egy szövettséget kötni :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.07.03. 20:20:48
  • c64nerd
    Sziasztok!

Az 1072-es PvP szerveren van még magyar játékos? Nem találkoztam még magyarral ott.
  • Infrath
    TALÁLTAM egy + receptet amit én nem láttam sehol feltüntetve, ha estleg érdekel vkit :)
    csak a kard hoz kell csont a többi kő fa galy növény twine stb. kell

ezek sajna gyengébbek mint a kő verziós fegyók viszont érdemes kiemelnem ha esetleg nagyon szereted az axe -ot 1-2 pontal gyengébb csak mint az adott szinten más
    akkor ez egy korai verziója amit használhatsz, mert az első axe hoz vas kell és az lvl 18 as :)
    ez meg 10-es lvl -ű, és gondolom meg kell tanulni a warrior perk elsőjét hogy megtanuld a recit :)

a recept helye a következő

a dungeon elött van egy darfari tábor és attól északra fent a hegy tetején van még egy hosszabb tábor
    a tábor végén van egy ritualist nevű nemes fighter thrall aki őriz egy ládát és mikor közel mész akkor rá megy 3 hiéna (ha nem lépsz közbe hiénák nyernek :) ) a láda mellet van egy elfektetett fegyver arra kattintva megtanulhatod
    voltam itt máskor is, ládát is mindig loot -oltam, fegyvert is láttam a földön, de sose vettem rá magam hogy rákattintsak :/

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.27. 09:57:25
  • PiszkosFred
    Hardened steelt meg nem tudok kesziteni, azt passzolom (Norbi szervere meg elerhetetlen, hogy megnezzem az ottani karakterrel, singleben meg nem akartam most szorakozni admin parancsokkal).
    Ami a low tiert illeti, van eloszor "stone" ketkezes, van az "iron" ketkezes es van a mostani Khitan ketkezes. Ez utobbi nyersanyagszukseglete ugyanaz, mint az iron ketkezese, viszont sebzese kb mint a "stone" ketkezese, vagyis meh...
    A tobbit nem neztem (nincsenek kitanulva azok a featek), de gondolom ott is hasonlo lehet.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.24. 11:29:28
  • Infrath
    jó tudni :)
    fegyvereknél nem jobb picit a vas verziónál - meg a 60 as epic ver. a hardened steel nél?
  • PiszkosFred
    A "master mason" feat kell hozza, anelkul nem erheto el. Ha megvan a Master Mason, akkor 0 ponttert tanulhato a Khitan epuletelem stilus.
    Az armort neztem, annak a defje/durabilityje/sulye ugyanaz, mint a sima "mezei" armornak, ami szolga nelkul is gyarthato a munkapadnal. Minden tovabbi "szolga" altal turbozott armornak mar jobb a vedelmi erteke.

Semmi elonyt nem latok benne, max annyit, hogy jol nez ki :D

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.24. 10:18:31
  • Infrath
    a dlc nem cseréli fel a kezdetleges és az end game dolgokat viszont köztes állapotnak jobb a védelem /attack ja mint az adott szinten másnak
    sztem pvp szerveren van ennek értelme ott ha meg van a dlc van egy kis előnyöd. Meg pusztán kozmetika
    az épület is hardened brick -ből készül és ugyan annyi hozzávalóból (erre azért figyeltek nehogy vmi könnyebb legyen pvp ben :) )
    (azt nem figyeltem meg hogy a recept meg van e alapból vagy pontbol kell e megtanulni, de ha nem kell megtanulni alapból megvan akkor egyből t3 as házzal és jobb felszereléssel kezdheted a játékot (na persze ha megvannak hozzá a materiálok))
  • Ironman2
    Ennek is már külön partíció kell mint az ARK-nak.LOL.Mindennapos már megint a frissítés hozzá.
  • PiszkosFred
    Szerintem hasznalni hasznalhatja, max javitani nem fogja tudni, lasd azokat a targyakat, amelyeket masoktol kapsz/lopsz de a receptet nem ismered/tanultad meg. Kiprobalom majd, csak hat a legtobb armorhoz gold dust kell, abbol meg nem vagyok nagyon eleresztve :)
  • lammaer
    Amúgy ha a modot birtokló játékos legyártja/odaadja a cuccost, akkor mod nélkül nem is lehet használni?
  • PiszkosFred
    Hat, abba ne menjunk bele, hogy manapsag 10 euroert mar le se kopik az embert :D, de ketsegtelen, hogy nem ingyenes. En speciel megvettem, de ahogy #1204-ben lammaer is irja, teljesen kozmetikai a cucc, semmi, de semmi extra nincs benne, csak maskent kinezo ruhak (statjai is azonosak, mint az azonos tier cuccnak, def, extrak, stb), es par uj epuletelem, amely szinten csak kinezetben mas, egyebkent ugyanaz, mint az annak megfelelo eredeti verzio (hp, stb.). Teljesen kihagyhato a dolog, funkcioja nincs, csak dekoracio.

Nyilvan lesz majd aki kiszedi es berakja modba a cuccokat (jogi kerdeseket majd megoldja ahogy akarja az illeto), de official szerveren nem fogja tudni hasznalni es ezeket a modokat sanszos, hogy a Steam Workshop is szurni/tiltani fogja. De mivel se uj terulet, se uj szolga, se uj semmi, csak par skin, nem tudom, megeri e kinlodni vele, vagy megeri e bosszankodni miatta.
  • undY1ng #1206
    Azért a blackice-on kívül vannak olyan spotok ahol szinte minden egy helyen van. Na meg persze a gold és silverért már kell egy nagyobb kört menni, de az már tényleg high end.
  • lammaer
    Csak a farmolás miatt nem érdemes szerveren játszani, mivel az arkkal ellentétben itt egyedül pontosan ugyanúgy kell csákányozni mint ketten, nincsenek trükkök csoportos munkára mint ott... Itt szerintem amúgy idő igényesebb a termelés mivel egyrészt a súlylimit jobban korlátoz (az 5 slotos követő thrallon kivül nincs más teherhordó, azt úgyis patchelni fogják...), másrészt a nyersanyagok a térképen eléggé szét vannak szórva, tehát be kell járni rendszeresen a teljes térképet, főleg a high End anyagokért.

Mindazonáltal másokkal együtt játszani sztem jobb...
  • lammaer
    Szerencsére az egész dlc csak kozmetikai cuccokat tartalmaz, semmi játék mechanikailag új vagy op dolog nincs benne, se új terület, se semmi. Amig ilyeneket hoznak csak ki addig semmi gond...
  • Ironman2
    ARK-ban is fizettem a Scorched Earth-ért egy vagyont,aztán utána meglepődtem mikor egy szerveren ugyanazokat a lényeket láttam az alap Island pályán,mint amik jöttek a DLC-vel.
  • Ironman2
    Elmennek ezek a picsába! Inkább adták volna ingyen,ha már ennyit elkérnek az alapért.Ugyse fogom megvenni a dlc-t,amikor majd modderek megoldják a dolgot,mint az ARK-ban,mivel egy az egyben ugyanaz az engine,és a szisztéma is.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.06.23. 01:07:36
  • undY1ng #1201
    +Igazából már egy lvl 30-tól nagyon gyorsan lehet farmolni az alapanyagokat... Közben pedig kitapasztalod az attribút pontok elosztását. Sokszor kell majd azt a yellow potion-t használni, hogy újra eloszthasd ezeket a pontokat, de megéri!
  • PiszkosFred
    Ha public alatt az official szervereket erted, akkor igen. Lassabb es neha tobbet nyersanyagot kell osszeszedni mint 2-3x szorzokkal dolgozo szerveren, de valahogy nekem speciel jobban bejon az alap, 1x szorzo. Bar van aki nem ert vele egyet, de szerintem ahogy meglesznek a fem szerszamaid, nem lesz gond a nyersanyaggal, mert onnantol mar csak a teherbirasod hatarozza meg, hogy mennyit tudsz egy korben osszeszedni.

ARK-hoz hasonlo a grind szuksegessege, viszon itt vannak szolgak, amelyek gyorsitjak a folyamatot/vagy csokkentik a nyersanyag szuksegletet.
  • PiszkosFred
    10 euro lett a The Imperial East Pack
  • Tikal #1198
    Szerintetek érdemes public-on játszani? Sokat kell farmolni, mondjuk ARK-hoz képes? PS4-re sajnos nincs server host...
  • PiszkosFred
    Nem tudom, csak most kerult csak fel ptsre, tippre 2-3 het minimum.
  • undY1ng #1196
    Mikorra pontosan? Istenemdejóazalightarmorbug!
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.06.21. 11:14:27
  • PiszkosFred
    Hat, meretes patch kozeleg :)

Light Armor Journey bug is fixed! (ideje volt)
    Adjusting the harvest amount multiplier no longer affects how many skeleton keys you receive from bosses. (szorzos privat szervereken ennek nem feltetlen orulnek most)
    Shields have been adjusted and provide much more armor. (ideje volt)
    meg egy rakas egyeb valtoztatas...
  • Zulthaan
    Üdvözlet száműzöttek!

Egy régi-új szervert szeretnék nektek bemutatni, aminek én vagyok a tulajdonosa, és magam és az ott játszó barátaim mellé keresek játékostársakat. A szerver régi, mert már több verzióban az early accestöl kezdve létezett, és egyben új is mert a mai napi patch után wipeolva lett. (06.19.) Legjobb tudomásom szerint a magyar conan szerverek között jelenleg az egyetlen ami ilyen beállításokkal fut.
    A lényege a beállításoknak:

PVE-CONFLICT (PVE-C) = A szerver PVP, viszont a játékosok által emelt épületek SEBEZHETETLENEK! Tehát nincs offline raid, nincs lopkodás, és nem kell wall stackelni, és azon aggódni, hogy másnap mikor belogolsz meg lesz-e még a based!
    Van viszont online PVP, csaták és küzdelem!

5xALL = Ötszörös szorzó van az XP-n, a gyűjtögetésen és a craft time-on, mert 500+ órával a játék elejét láttam már egy párszor, és nincs energiám a grindelésre! A játék endgame része, és a fair PVP érdekel!

WIPE: (06.19.) = A mai napi wipe, a két legutóbb érkezett patch és az abból következő bug eredménye, és nem kívánok rendszert csinálni belőle!

Akinek megtetszettek a fentiek, az bátran csatlakozzon szívesen látjuk!

A SZERVER NEVE: [HUN/EU] Relic Hunters PVE-C [ 5xALL ][ WIPE: 06.19. ]

A SZERVER IPJE: 176.57.160.68:29000 (Query Port: 29015)

STEAM CSOPORT: https://steamcommunity.com/groups/relichunter

Utoljára szerkesztette: Zulthaan, 2018.06.19. 22:28:12
  • Ironman2
    Már dolgoznak a taming,és pets rendszeren,szóval lesz mégis,hamarosan leleplezik ezt is,és lesznek új dungeonok is evvel kapcsolatban.Na és az első DLC ebben a hónapban.Imperial East Pack. (Khitai rendszer).Itt meg lehet bámilni a Khitai fegyvereket,és páncélokat is!

LINK

• Battle5Star
    Huu nagyon köszi :) Közben a klánom kinyomozta és solo-ban lehet admin spam a sátrakkal, de élesben ez a recept még nem elérhető a játékban, úgyhogy buktam a vitorláimat. :D
    Az új kithan dlc jó kis fájdalomdíj lesz, most egy várost építünk a mocsárban, a tavern már kithan stílusban épülhet. :)