Conan Exiles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://store.steampowered.com/app/13250/Unreal_Gold/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(azért kiírom had lássa más is hogy rendben a szerver )
https://www.twitch.tv/infrath
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ez csodálatos! este magától restart -ol a szerver és mindig vmi változik mi a s*ar
ma purge mennyiség lent volt 5 on mikor 24 en volt pl.
remélem minél elöbb vissza lesz kapcsolva mert megszoktam
sokkal könnyebb velepl. a karterem mikor animációban ragad target lock al át lehet irányítni az irányát
meg van hogy vmi hegy oldalban küzdök és képtelen vagyok vhogy eltalálni őket :/
ha van terget lock képes leszurni meg föl
persze lehet könnyeb a cézás aki belső nézettel nyomja
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.22. 23:28:55
egyéb ötlet?
Utoljára szerkesztette: Bandras DaSilva, 2018.05.22. 15:40:36
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Páncélokat még nem adtam rájuk mert nem tudom, hogy lelootolhatja-e bárki róluk...azt nem szeretném, hogy felöltöztetem a csapatot díszmagyarba aztán valaki meg abból él, hogy leszedi róluk a cuccot. Mondjuk, gondolom páncélban nehezebb is megülni őket, szóval valahol kiegyenlítődhet a dolog. Ha hazamegyek, tesztelem majd mert most építem a védelmet a bázisomon és egyelőre mindenféle íjászaim állnak csak a falon.
Tegnap mondjuk kinyírtak egy tagot aki arra szaladt, vicces volt. Lootoltam egy halom demon bloodot, brimstonet belőle.
Aztan utanaolvastam neten, es kiderult, hogy az Archer
- szintje,
- szarmazasa (exile, sivatagi torzsbol, eszaki, stb.),
- a fegyvere alapsebzese
- es a pancelja esetleges agility bonusza
az, ami meghatarozza a sebzest, a kezebe vagy fegyverebe tett/adott nyilvesszo abszolute nem szammit.
Ugyhogy en hagytam a nyilvesszok tesztjeit onnantol a fenebe 😊 Ha mas eredmenyre jutsz, szolj mert a fo bazis kulso vedelmenek az alapja az ijaszaimon nyugszik.
most néztem hogy a szetteket sem árt összemosni ami jó lenne
csak a szettek keverése olyan ronda :/
pl. silent legion szet fejese ami accu -t add felesleges
vki tudd vmit az archer thrall ról? bele kell tennem ijjat azért a nyíl ba hogy azzal löjön?
esetleg nyilakat inventory jába?
néha néha csak lő de nem lő ijjat
máskor folyton lő de szerintem sima nyilat kővet vagy vasat max talán, elkezdtem tesztelgetni de hátha próbálta már vki..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.22. 13:49:18
szerk:mert annyira nem is mélyek ezek a vizek a játékban
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.05.22. 13:34:11
Ha pedig feloltozteted megfelelo pancelba, siman jok akar harcban is. Viszont nincs visszahivas parancs, vagyis sokszor meg akkor is maradnak es harcolnak, ha te belattad, azt a bosst nem kellett volna megutni es futnal mar el onnan. Ilyenkor sanszos, hogy el is veszted a tarsadat.
Lvl 20 kornyeken elkaptam Thungrat a sivatagban, egy tier 4-es fighter egy dombon levo taborban es elmentem vele a kroki bosshoz a deli parton a barlangba, csak ugy poenbol. Hat, bejutottunk, legyilkoltuk az osszes benti krokit, szedtem millio brimstonet, majd nekimentunk a krokinak es amig en lenyultam a benti, boss melletti brimstoneokat is, addig Thungra "tankolt". Fel perc utan futottam ki, de o maradt, kb addig is birta, aztan ott maradt vacsoranak 😊
Legtobbszor en cuccolni viszem magammal oket, +5 inventory hely es nincs sulylimit, vagyis 5 stack nagyon nehez cuccokat adok nekik es futnak utanam. Nem harcolok, atfutok mindenkin es igy epsegben odaernek a masik bazishoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.22. 13:34:15
Sok karaktert kezdtem mar, de akar 1x-es szorzokkal az officialokon az EA elso napjatol kezdve, akar tobbszoros szorzokkal a privat szervereken, nalam mindig addig voltak csak nehezsegek a vilagot jarva, amig az elso kb. 100-150 iron rudat el nem keszitettem.
Onnantol kezdve pikk-pakk megvolt mindig a bazisom maradek resze (vas csakannyal es fejszevel szedve a nyesanyagot), volt eleg bor egetni (a nyuzokessel) es igy leather (medium) vagy vas (heavy) pancelba oltozve (megfelelo staminaval persze) mar batran mentem neki a vilagnak, tamadtam meg darfari taborokat vagy nagyobb vadakat, stb. Szamomra mindig a vas cuccoktol nyilt ki a jatek (meg a regi combat revamp elotti idokben is).
Persze, volt olyan is, hogy vegigfutottam meztelenul a terkep minden reszet a POI XP/felfedezesek miatt, egy szal csocsben/f*szban, semmit sem kockaztatva ha meghalnek, de celiranyosan csak a vas cuccokkal indultam neki.
Ahogy mindig, most is mondom, hogy ez az EN benyomasom, ahogy a peldad is mutatja, nalad ez a lepcsofok nem annyira erzekelheto, mint amennyinek en erzem/ereztem. 😊 Sorry.
Ami a kedvenc fegyvert illeti, en pikeot hasznalok mindig, az jott be. Ha harman tamadnak es az egyiket ki akarom utni, akkor esetleg egy kezes kard es pajzs, hogy nagyon ne "aoezzam" oket, de meg azzal is nehez csak egy-egy embert sebezni es a celpontot nem bantani.
A tobbit csak felszinesen probaltam, a ketkezes kard jonak tunt eleinte, csak nagyon kozel kerulnek az ellenfelek egy-egy tamadas utan, igy sokszor kerultem baja emiatt, aztan hanyagoltam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.22. 13:22:20
Ja, amúgy a thrallokat (fighter, archer) van értelme követési módban harcba vinni - segitenek annyit hogy megérje a cécó velük, meg bírják a strapát valamelyest? Találtam egy nagyobb építményt amit elég sok NPC véd, egyedül elég macera...
A kődárda ugye 14es sebzésű, a vas meg 19-22 (ugyanaz az armor penetration).
Végülis növekedés ez is, de nem az a hű de szignifikáns mint amit az előzetesben igértetek 😄
Amúgy kinek mi a kedvence fegyver típusa és miért? (most ne a legendary fegyverekre menjünk, hanem mondjuk a sokféle iron cuccra.. kétkezes kard, kalapács, dárda, tőr stb).
Amúgy annyiban volt macerás az előállítás, hogy eleve fém elég mesze található csak az indulóhelytől, és hát a kohó megépítése is elég nyersanyagigényes, nem beszélve a munkapadról.
Nyilván mostmár nem gond hogy minden megvan...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.22. 13:00:28
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(esős) kicsit melegebb van (azt hiszem, mondom csak kicsit szal nem igazás vettem észre csak, ha jól emlékszem)
mindenhol fa(nagy fák amiket nem tudsz kiutni) és dombok van egy hajó törött rész
az olyan tenger partos filinges ami jó pofa lenne de folyton esik..
szörnyek rettentő gyengék, (persze nem mind van ami erősebb úgy mint a zöld zónában, esetleg egy szarvas vagy egy orszarvú szintű is előfordul) mindeféle nyersanyagból van itt
olyan ez a zóna mintha a sivatagi és a zöld zónát egybe gyurták volna (nyersanyagokat is beleértve)
a teljes jobb oldali részen még nem voltam
csak a teleportokért mentem el meg közben beugrottam a witch quenn -t kinyirni jópofa volt 😊
a lényeg hogy hiába ez egy új zóna nem nehezebb vagy erősebb sőt gyengébb
inkább a frost résztől esetleg lava tól féljetek még mindig 😊
simán lehet itt is kezdeni új karival
még vmi
még mindig nyitott vagyok 20+ os emberkékre discordon (esetleg ts)
dumálni együtt játszani stb. (persze most norbi szerverén tengetem a minden napjaim
első próba első szerver egy ideig nem mek innen)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.22. 12:46:19
Start Citizen Referral kód: STAR-WVWY-SZMV (5000 UEC kezdőpénz, ha kódot használsz reginél) Star Citizen hívónév: Brakerton
A ket bazisom kozul a regit, a delit tamadtak, emiatt lvl1-2 (a 6-bol) erossegu volt az egesz horda (delen a folyo kornyeken nem is jon erosebb), igy inkabb volt unalmas, mint sem kihivas. Foleg, amikor megjott Akos es Sonja (Malcolm csapat), mar mar agyaggalamb loveszette valt az egesz a magas karaktereink szamara. Alacsony szinten az elso hullam (a patkanyemberek es a t4-es archer) talan kihivas lehet megfelelo vedelem nelkul.
Hat, jo regi felvetel lehet, mert biztos forrasbol tudom, hogy azota a hosszu hetvegen - nem keves farmolas aran - ki lett epitve egy kulso fal + vedelmi rendszer. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.22. 09:09:43
Előállítani meg nem egy nagy dolog vasat berakod a kohóba és vársz egy picit. Pl. a nyúzókés meg nagyságrendekkel többet dob. Előtte volt egy kis szarakodás a kajával, azóta mindig fullon. Elég egy gazellát leverni és meg is van a kaja.
Szerintem a fegyverek is sokkal jobbak. Pár ütésből leverem ezeket a kő-lényeket meg a sáskákat is (egyelőre még csak ezekkel küzdök). Hiénák meg krokodilok, npck is lemennek tök gyorsan.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az eredeti "24" azt jelenti, hogy SZERVER SZINTEN EGY NAP (vagyis 24 ora alatt) HUSZONNEGY DARAB Purge johet, kvazi orankent egy-egy. Hogy ezt ki kapja, az random, de nyilvan fugg attol, hogy mit allitasz be a tovabbi opciokkal.
Norbi szerveren van kb. 10-12 jatekos, akiknek a nap barmelyik orajaban "triggerelhet", vagyis bedobhatja a tamadast (a tobbiek talan nem ertek el meg az elso hatarvonalat a progress csikon). Vagyis, eredetileg kvazi orankent sorsol a rendszer. Nincs garancia arra, hogy jon a purge, ha a mutatod eleri a 75%, akkor JOHET, de nem kotelezoen. Van akinek napok ota teljes a csik es nem jon, van akinek ahogy elerte a 75%-os elso hatarvonalat, mar jott is. (en peldaul igy jartam officialon, hienak jottek a kis deli bazisomra). A mostani beallitassal (5) kb. 4 es fel orankent fog a rendszer "sorsolni", es nem orankent - vagyis pont az ellenkezojet erted el.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.21. 19:59:03
Szerintem jó lenne itt is egy 7.napi purge,mit szólnátok hozzá? Norbi?
Itt is van
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.20. 20:25:03
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Valtozo. Vagy gyorsabb a crafting, vagy kevesebb nyersanyagot fogyaszt egy-egy folyamat, vagy extra recepteket tudsz csinalni veluk, vagy gyorsabban szedi az atkot, stb. - attol fugg, hogy milyen szolgakrol beszelunk.
Eljutottam oda hogy kéne vas fegyverekhez, szerszámokhoz, de nem találok sehol...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.19. 21:14:32