2074
-
#1271 Hat, megneztem mielott leirtam, officialon mar nincs 1800 t4 archernek (freya, vapnir, stb.).
A devoteek potya fragok, gyengebbek mint a hinterlandsiak, azokbol csak egyet fogtam be, disznek. En is mar csak poenbol keresek 1-1 peldanyt mindenkibol, aztan ennyi. Egyszer ha abbahagyom, es 6 napra ra lebomlik a bazisom, valaki nagyon orulni fog a lootnak, mert istentelen mennyisegu cuccok halmoztam fel. :D
A tobbi t4-et mar osszeszedtem a vulkanbol, bantoan mindig mindegyik ugyanott spawnol, semmi kihivas nincs benne, bar jol jonnek/jottek :) Ott egyebkent ram aggroznak valami miatt, a patkanyemberek - vagy ki azok a kohonal -, mert a humanok is. Fogalmam sincs miert:)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.07.23. 01:40:26 -
#1270 fighter nek volt 1350 archernek 1800 volt de én már csak a vulkános okat gyüjtöm mindig mert az a legjobb és van egy halom ott vulkánnál nem is agronak rám egybol stb. egyszerübb..
főleg hogy a vulkános npc helyén már nemes fighter van a devote k elött
sőt még devote et is lehet befogni
sok hotfix volt főleg a thralloknál :/
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.07.22. 20:00:25 -
#1269 Berit meg Janost mar osszeszedtem (elozo bsmitht mar ketszer is) :)
Nalam a Cimmerian Berserker/Dalinsia Shadowhunter 2025, BH Captain/Ioshuwa 850, ezek stimmelnek. Viszotn Lian es Freya/Varpnir csak 1350, es en is mindenhol 1800-at olvastam. Es van meg par named fighter/archer, akiknek nem stimmel a hpja a netes listakkal, ezert is keresek/tem egy megbizhato forrast. -
#1268 #1184
freya 1800hp
1. black and fighter 750, den es nem tom picibel több mint 750 800-950 körül gondolom
mások a spawnok egyébként olyan thrallok is nnak már amik eddig is voltak de szinte sose látta az ember pl. nordheimer campben janos (asszem beri spawn ja is itt van már vagy itt iss… pass) (pont olyan mint lian) pl.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.07.22. 05:04:42 -
#1267 Van valakinek listaja arrol, hogy az egyes zonakban talalhato/torheto/befoghato thrallok I-II-III-IV(named) eletereje (health/hp) hogy valtozik, mikent alakul? Minel inkabb megyunk a vulkan fele, annal erosebbek az npck es az igy/beloluk "kapott" szolgak is, de nekem most szamszeruen kellene.
Egyszer mar belefutottam egy ilyen tablazatba, de most guglival nem talaltam meg, csak egy regi hasonlot, ahol viszont 1800-ra irjak pl a Nordheimer, meg 1000-re a kannibal t4-eseket, vagyis regi/elavult adatok.
Otlete vkinek? Azon kivul, hogy este menjek vegig a bazisokon es nezzem meg, vagy singleben spawnoltassak magamnak es irjam fel... :) -
#1266 Officialon mar nem bugos - annyira :) - az utobbi idoben mar normalisan mukodik. Mivel egyszerre egy idoben csak egy jatekost tamadhat a purge, igy a 75%-os hatar utan randomgenerator donti el, hogy ki a kovetkezo. Volt mar, hogy epp decay statuszu epuletre esett a valasztas, kvazi a bomlas elotti 0-24 ora kozott a purge megtette azt, ami jott volna amugy is :)
Aztan szinten a randomgenerator donti el, hogy a tobb bazisod kozul melyiket tamadjak. Mivel eleg sok apro "outpost" van a jatekban (halasz kabinok, olvaszto/kohos kabinok, ilyen-olyan szintu kerekek stb - amelyek mind foundationokra epulnek, vagyis a purge tamadhatja), ezert tenyleg "mazli" kell ahhoz, hogy megjelenjenek a bejarati ajtod elott.
Sot, en jelenleg (is) PVE szerveren jatszok, ott elvileg van egy olyan beallitas a bugcom reszerol, hogy a purge csak este 1800 es 2200 kozott johet, bar ezt csak olvastam, nem tudom mennyire urban legend / mennyire valos. Tapasztalat alapjan valos lehet, mert mindig este jon a purge, bar az is igaz, abban az idoszakban vagyok en is online. -
lammaer #1265 Mostmár jön rendesen a purge amikor megtelik a purge meter (jó van egy kis véletlenség hogy mikor, de alapvetően ahhoz van kötve), vagy még mindig úgy kell kiváltani, hogy megvárom mig betelik a purge meter aztán egy ember kilép/visszalép a törzsbe? -
#1264 Hat, tegnap majmokat kapott egyik lakotars a dzsungelben levo bazisara, azoknak sem volt leadere. Bejelentes utan 4-5en mentunk segiteni neki - no meg mert a hajojat (kep lentebb) is sajnalnank, ha szetverne egy-egy purge - es hat szegeny gorillak nem voltak felkeszulve a tulerore :)
-
nekünk tegnap ezek jöttek -
#1262 Azt gondoltam, hogy itt is lancban vannak es egymasbol jonnek majd a kitek. Kosz a valaszt, akkor marad a tovabbi purge leader vadaszat.
Legutobb par napja kaptam egyet, impekkel (az event log alapjan, en nem voltam online) A pok boss kornyeken (sivatag, fennsik) volt egy kis banyasz outpostom, meg a kezdeti lowlvl korszakbol. Szetkaptak sandstone kalyibat, semmi vedelem nem volt ott :D De volt ott egy Imp King is, mert ket falat o rombolt le.
A fo bazisom most jelenleg Hinterlands kozepen van, ott eddig csak direwolf purge jott, de akkor nem volt leader, a stonebrick meg kibirta amig a vedelem szetcsapta oket. A szomszedot is betamadtak nem sokkal kesobb, mentunk is vadaszni, de azok meg csak csontik voltak, szinten leader nelkul.
Eddig egyszer lattam leadert, meg Norbi szerveren a deli bazisomnal jottek Hyenak es azoknak volt egy leadere, Duneman the dragoon, aki eredetileg a Denben lopja a napot. Azota sem lattam leadert purge elen :) -
#1261 és még vmi :)
a flawless hardened steel bow és flawless star metal bow között egyetlen 1-2 Health dmg van csak
szal nem éri meg pazarolni rá a star metal-t
penetrate ben ugyanannyi és egyébként is tök mindegy ha csak snake arrow miatt használod csak
az end game arrow most ami sokat sebezz az a serpent arrow utána pedig ragon bow arrow de enek gyártása drága még mindig (obsi béna lett)
és ha vmi még nem tudná obsidian barokat kell készíteni fönt a vulkán forge ban
amiket haza vihetsz és abból kraftolhatsz mindenmijót
5 obsi 1 steel bar = 1 obsi bar
a vulkán forge ban 2 craft station van
nagyon bugos a forge kibecsukása megtalálása de van :)
am a serpent es fegyók olcsók is ajánlom
star metal a skinning dagger javításához kell
obsidian meg a hatchet javításához
csak igazából úgyhogy nem is kell belölök sok :)
mostmár az acheron eszközök nagyobbak súlyban mint az obsi eszközök
ebben jobb az obsi most
viszont a csákányt sokat használja aza ember és nem akar föl menni állandóan a vulkánhoz legalábbis pvp szerón
bár olcsobb az tény ahoz csak steel kell nem pedig hardened bar
vagy 2 anyit fogyaszt
ezt rátok bízom :)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.07.16. 11:36:44 -
#1260 ezek mind end game epic adatok.. 60 on
flawless +9 statot add exeptional +7
mondtanom sem kell a thrallokat is rendesen átvariálták nincsenek direct be 3 asok ott ahol eddig voltak stb.
szal az alap heavy epic set nagyon menő
azért is mondom mert ahoz csak steel reinforcment kell meg elephant bőr
a többi heavy set -hez star metal is kell
ami elég szarul esik patch óta egyetlen egy tellért ütöttem csak ki
pedig azóta folyton nézem
(persze biztos könnyebb lenne ha ott laknék :/ )
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.07.16. 11:16:56 -
#1259 a nemes thrall -nál a legendary recept készítéséhez meg kell tanulni a master kit -et,
szóval átvetet értelemben kell hozzá, de azzal nem tudod megjavítani
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.07.16. 11:08:41 -
#1258 és ha vkit érdekel az új erőviszonyok fegyver/páncél ban
páncél:
- silent legion set 720 +10 stat
- alap heavy set 720 +5 encu flawless ver.800
ezzel egy szinten van még a hyrkaninan raider set +5 accu / cimmerian steel +5 vita
- stygian soldier +5 agi 730 flawless ver. 818
- khitan heavy (mindig elfelejtem milyen stat és értéke van nincs még meg .. de vhol 5-15 erősebb a stygian soldier nél)(állítólag már gold sem kell az elkészítéséhez szal pay to win egy picikét :) )
fegyverek:
(sajnos a kingslayer fegyverek le lettek pedig nerfelve már csak sima 50-es szinten erősebbek)
obsidian - serpent (obsidian pve re nagyobb a Health dmg, serpent pvp re nagyobb a penetrate)(1-2 pont különbségek vannak)
dragonbone (ez mindenben jó viszont cserébe kicsi dura nagyobb súly)
telith
ládás fegyók
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.07.16. 11:10:11 -
#1257 Szoval akkor a regi teoria igaz lett - a BWL szerveren beszeltunk egyszer errol, ha jol emlekszem -, hogy a purge leadereket kell elkapni es akkor azok adjak ezt a receptet/tudast is. A fekete/feher szineket tudom, azokra mar vadaszunk a szerveren egy ideje purgek idejen, de a legendary repair kitrol nem hallottam.
A bossok ladaibol szerzett/nyitott legendary fegyvereket is csak ezzel a fentivel lehet javitani, vagy arra eleg a master is? -
#1256 van és úgy tűnik eddig is volt sztem csak ritka és nem tudtam észre/letesztelni
főleg hogy az adminos purge sz*r (legalábbis mikor próbáltam)
a purge ban vannak ritkán nemes emberkék
az összes bench be pl. alchemist tud olajat és fekete/fehér színezőt készíteni, blachsmith legendary kit javítót
személy szerint én nem fogtam még be
ezért nem tudom azt mondani hogy általános embert kell hozzá kiütni ami átalakul a kerékben mikor betörőd vagy csak ritka mikor jön a purge ezt sajna nem tudom
de biztos benne vannak már mert loptam is pvp szerón mástól
és mástól is hallottam, ezt szerezte - azt szerezte
(persze attól függetlenül remélem nem vmi addolt dologról van szó ami kézről kézre került mindig hozzám.. remélem)
jah még nemes priest is loptunk gondolom az is onnan volt.. -
#1255 Hat, orok szabaly a jatszotereken, hogy mindig az diktal, akie a labda :)
Gyors kerdes hozzad, mint egy elo es lelegzo conan wikipediahoz: a legedary cuccokhoz (ladabol) van mar repair kit a jatekban? -
#1254 KIs létszámú eleve a Kuhuc ahhoz, hogy ezt a játékot élvezni lehessen. Conan Exiles PVP ben akkor forrja ki magát ha egy 60+ os szerveren játszik az ember. A 40 slot is kevés. Mi is toltuk ott, de halott a játék, mert nagyon kevesen vannak. Lenisterek nem korrektül játszanak, ahogy te is leírtad, a többieket meg sajnálja az ember, mert nap mint nap, látja a cseten mit ír, segít esetleg, vagy kölcsönösen segítenek egymásnak stb... Ebben a játékban kell az időnkénti Wipe, teljes törlés. Ahol most játszom kettő is volt pár héten belül, pedig 1.5 x, alacsony a szorzó, de ez jót tesz a közösségnek, a játéknak, a játszmámnak, és egyensúlyt teremt a játékosok között. A Lenisterek a Kuhucon azért lehetnek a legerősebbek, és játszhatnak kedvük szerint mert az admin barátai, és nem nyomnak wipeot nem is tudom már mi óta, de több hónapja.. nyilván nekik lenne a legnagobb érvágás.. Szal.. kuhucon kár nagy reményeket a játékba fektetni, sajnos „korrupt a szerver”, mondom ezt minden tiszteletem mellett az admin irányába. Hisz energiát, pénzt, munkát fektet a szerverbe, és ez mindenképp elismerésre méltó. Ahol most játszunk, többször raideltek ki mint a Kuhucon, mire meg tudtuk építeni a bázist komolyabbra.. persze most már nemigen jön be senki :). Meg kellett érte küzdeni és élvezetes volt. De ha mégis nön.. had jöjjön :). szal nem azért mondtam, mert kipucoltak minket is a Lenisterek anno a Kuhucról... pont nem izgat, főleg hogy nem találtak meg a rejtekhelyet agyig pakolva star metallal, alchemi dust-tal (több ezer) és mindennel ami kell…(végül kidobáltuk :D) de unalmas volt ott a játék, mivel nincs egyensúlyi helyzet a szerveren és kevesen is vannak. Régen wipeolni kellett volna a szervert, több hete, de legalább a nagy patchnél ami most volt nemrég. Egyébként egy vaultot megépíteni kb. semmi energiát nem igényel.. 600 000 Hp.. az nagyjából 200 fire orb, vagy 60 db. robbanó kancsó… szal tegyetek le 4-5 db.-ot, és robbantgassanak, ha van kedvük keresni hol a szajré.
Túl kicsi a közösség ehhez a játékhoz :). Mi már a határán voltunk annak, hogy teljesen meguntuk a játékot és abbahagyjuk... miközben.. Mióta átmentünk egy nemzetközi, nagy létszámú szerverre... Többet játszunk és nagyobb kedvvel mint valaha :)
Egyébként a bérelt szervereken is egyből lehet játszani amint kijön egy patch. A szerverek 90%-a nagyjából a g-portal.com (Német szolgáltató) -tól fut, és ott automata frissítési rendszer van, amint kijön az update, a szerver automatikusan leáll, frissít és újra indul (nekem is volt ott többféle játék szeverem, mindnél így van). Online játék futtatására jobb rendszer mint az otthoni, privát gép. Lásd a tulaj elmegy nyaralni, és áll a játék...
-
#1253 sziasztok! gondoltam leírom hátha vki kihívást vagy fejleményt szeretne a "kuhucland" magyar pvp szeróról
mert láttam már a fórumon elég téves hozzá szólásokat a szeróról
- a szerver saját nem bérelt (egyből tudsz játszani miután volt frissítés pl.)
-heti 1-2 alkalomkor van restart +frissítéskor (sztem napi kellene)
-egyetlen egy klán van a szerón a lennister ek akik már mindekit leraideltek van elég nyeranyaguk bármihez
"Lennisterek" (razziel(razzel vagy raziel fogalmam sincs már..)) és nostrike) az a gond ezzel a magyar szeróval hogy hogy amint 60 vagy jönnek megölni és leraidelni
ami nem is lenne nagy gond, de az a baj vele hogy razziel fogja magát és akit csak tudd össze szed a szerverről maga mellé (fűt fát össze igérve nekik mert van mibol) és akkor mennek ellened/guilded ellen
semmi értelme a szerón játszani mi 3 an voltunk aktívak
és az állítólagos 2 állandó tagjuk (+razzer azt mondta bármikor felhívja a haverjait radelni 3 haverre gondolt kb gondolom(akiket sosem hívot..))
és még a szerót is összehívja..
szal nem érdemes egy anyanyelvű szerón pvp -zni
amint 60 as leszel el mennek. minden nap berédelnek szinte addig míg már elmegy a kedved és lelépsz aztán jön a kövi 60 as group/grouok
és ez így megy körbe körbe..
és megtalálni sem nehéz téged mert külön jutalmat hírdet egész nap azért is hogy elmondják neki hol vagy stb.
jelenleg hétvégén leállt a szeró 2-3 napra mert az admin nyaral vagy 1 hetet mondtak? már nem is tudom
ezért mi költöztünk :)
de mint mondtam az eljén ha szereted a kihívásokat vagy van egy állandó 6-8 tagod akivel egyutt játszol bepróbálhatod :)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.07.15. 13:33:41 -
BlackDahila #1252 (Ps4) Conan Exiles hungary pve 2x néven indult el a szerver. Ha van itt valaki ps4 ről nyugodtan nézzen fel. :) -
#1251 Üdv ! Outlanders klán néven játszunk, 4-en vagyunk, régebbi más játékokat is megjáró baráti közösség (barátnőm, egy kollégám és egy másik barátunk + én), nem szeretnénk bővülni, de szívesen kötünk szövettséget, kölcsönös segítség alapon más magyar klánokkal, esetleg lengyelekkel :). Monika, Molay, Syranos, Normen néven lehet minket megtalálni. Én melózom ma este 9 ig, barátnőm szintén csak ő 8-ig. Többiek fent lesznek szerintem.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.07.07. 14:25:22 -
c64nerd #1250 Normen76 hogy hívják a klánotokat a DT#1 szerveren? Ha lehet, csatlakoznék. -
BlackDahila #1249 Közvéleményt jöttem kutatni, szóval számít mit gondolsz.
Ps4 re elégge kevés a magyar. Aki van az meg toxikus. :( ha nem ez akkor trollkodnak majd máshogy. -
#1248 Nezd, az biztos, hogy a regi decay rendszer nelkuli "mindenhonnan foundationok logtak" szituacio nalam a remalom kategoria es erosen javaslom neked is ennek az atgondolasat. :) De, termeszetesen a dontes a tied, beleszolni pedig nem akarok, foleg ugy, hogy en nagyon jol elvagyok jelenleg a 1011-es szerveren/kozossegben, igy nem keresek uj "terepet".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.07.06. 23:28:19 -
BlackDahila #1247 Az elsőt értem. De akkor is megmarad ez a probléma ha van decay, amig belépeget a kolega hetente legalább egyszer.
Nem azt mondom hogy nem lesz de amig bugolodik nem tudnék mit tenni. Lehet az is hogy benn marad és a szokásos időintervallum lesz megadva. De azt se szeretném hogy csak azért mert valaki elment egy hétre nyaralni emiatt eltűnjön akár egy egész havi munkásága. -
#1246 Csak halkan jelzem, hogy az augusztusi "HB monthly" egyik ismert jateka a Conan Exiles, ennyire olcsoert (12 dollar) szerintem egy ideig nem lehet beszerezni (max ha talal valaki regi EA idoszak alatt bearazott kulcsot). -
#1245 > Dehát a magyaroknak semmi nem jó :(
Hat, nem errol van szo. Az EA kezedete ota jatszom a jatekkal, tulnyomoreszt official szervereken. En emlekszem azokra az idokre, amikor a Decay rendszer csak egy alom volt mindenki reszerol, es a jatekfejlesztok meg a fejuket vakartak, hogyan rakjak bele a jatekba. Hogy miert konyorgott erte mindenki. fokent pve szerveren?
Azert, mert hidd el, NEM olyan mokas az, amikor idiotak (vagy esetleg veletlenul egy kezdo jatekos) egy-egy foundationnal blokkolnak fontos nyersanyagot, esetleg blokkolnak bejaratot, stb. Meg decay rendszerrel is elegge duhito kivarni azt az 1-2 napot, de anelkul, kvazi orokke ott hagyva, csak mert nincs decay? Hat, kivanom, hogy a kozosseged, aki a szervereden fog jatszani, ne rendelkezzen ilyen idiotaval. Mert ugyebar azt irtad, hogy nem lesz admin, vagyis meg csak segitseget sem lehet majd kerni.
Fel ev mulva azert majd kerlek szolj, hogy milyen az elet egy olyan szerveren, ahol soha nem tunik el semmi es mementokent megtalalhato minden friss vagy veteran jatekos honapokkal ezelott hatrahagyott ingatlanja... :)
Ami pedig a bugokat illeti, privat szerverkent kezedben a lehetoseg, hogy csinalj a szerverrol menteseket (tudom, csinaltam, hasznaltam, nem hasra utok). A gportalnal ket kattintas (tobbi szolgaltatonal is, gondolom), ennek segitsegevel barmikor johet egy rollback, egy visszatoltes, stb. - ami mondjuk egy officialon ritka es szinte eselytelen (foleg a Funcom tempojaban).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.07.06. 17:43:00 -
BlackDahila #1244 Ez a veszély nem fenyeget mert eg,edül játszom a szerveren -
BlackDahila #1243 Decay meg bugos és eltüntet néha ezt azt. Ázért megjobba tudnak sirni. Dehát a magyaroknak semmi nem jó :( -
#1242 Az ugy jo moka lesz, kerulgetni a honapok ota be nem lepett emberek - direkt vagy szandekosan - otthagyott cuccait :) -
BlackDahila #1241 Ha érdekel esetleg valakit ide beszúrom.
Conan Exiles Hungary / PVE ONLY / 2x / Néven indult el mától a szerver. Egy évre lett előre kifizetve.
Decay ki lesz kapcsolva így nem fog eltünni semmi
hetek múlva sem. Ha valaki kedvet kapna nézzen fel.
A szerver teljesen autonóm, nincs admin.
A szerver a pve tartalmakra fókuszál így egy ideig biztos nem lesz pvp. -
#1240 Azt hiszem az épület falainak szintjétől is függ mikor jár le. Az 1 szintű falak hamarabb omlanak le (nem tudom pontosan mennyi idő de nagyon kevés a többihez képest) mint a 2-vagy hármas. A Hármas 300 óra felett van, pontosan nem tudom a napokban néztem, de tuti 300 felett. . De pl. ha többféle fal van, vagy alap, épületelem akkor átlagol is a rendszer. Ha jól tudom a szerver adminja is tudja ezt változtatni. Kicsit annyiban sajnáljuk a wipe-t nálunk, hogy ennyi nevesített szakink nem volt még sosem. Valahogy mellénk szegődött a szerencse, de most búcsút inthettünk nekik. Majd lesz másik :) Alig várjuk, hogy nagyobb erőkkel nekilássunk az új bázis kialakításának. Aztán megkeressük az oroszokat és adunk nekik :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.07.06. 10:21:20 -
#1239 Egy ideje mar 144 ora (6 nap), de akkor nem ez a gond. Hat, ha official szerver, akkor mindekeppen irni kell nekik, ok maguk kertek, hogy irja meg mindenki, hogy melyik szerveren es mi tunt el. Sajnos rollback mar nem nagyon lesz, ahogy haladunk elore az idoben, annal kisebb az esely, de sose lehet tudni, hatha sikerul elohozni par elveszett dolgot.
A szerveren/nalunk (#1011) csak tarolok tuntek el, ladak/komposztalok/szekrenyek/szaritok/stationok/stb, a legtobb tartalma potolhato. Epuletek senkinek sem, maximum azoknak, akik az ujonnan epites elol elzart teruletre epitkeztek. Ket nagyobb hiszti volt, az egyik ember/guild a ladaban tarolt tobb szaz aranyzsetont siratta, illetve az egyik top guildbol tunt el egy rakas improved station (kohok, bsmith), a benne levo nevesitett szolgak.
Hozzateszem, a legnagyobb hiszti az obsidian valtozasok miatt volt egyebkent :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.07.06. 09:14:54 -
bladex73 #1238 Nem PVP szerveren voltam. A bázison 168 óra ketyegett kb. Biztos, hogy nem járt le a 7 nap. Voltam bent kűrül nézni.Egy csomó szomszédomnak is eltűnt a bázisa. tegnap este raktam fel a patchet. Ma meg annyi a bázisnak. Szóval el mehetnek a bús picsába.:( Meg is fogom írni nekik. -
#1237 Szerrintem ©bladex73 arra gondolt, hogy a szerveren játszó játékos társai kiraidelték :) Ez bizony megesik PVP szerveren.
Nálunk sajnos a sok rinyagép miatt wipe-polták a szervert. Persze pont sikerült nagyjából megépíteni úgy a bázist, hogy ne tudjanak bejönni. Az oroszoknak is elment a kedvük, építettek egy kis raid házat a bázisunk alatt, aztán ahogy szétnéztek, szedték a sátorfájukat :D Elment a kedvük, beütöttek mást inkább :) Megúsztuk a nagy raidet karcolás nélkül... erre wipe.
Sokan panaszkodtak hogy eltűnt a felderített térkép, az emoteok listája, pár cucc ládákból. Minket egyik sem zavart..
A felderítés, az emoteok előjönnek ha megölöd magad és űjra születsz, volt ez a hiba eddig is, néha előjött nem a patch hozta. Bár összességében jól jártunk, befoglaltuk a legjobb helyet bázis építésre. Nemigen fog beraidolni ott senki, ha ki tudom építeni az elképzelésem. Ezt a helyet régen kinéztük magunknak, de érthető okokból mindig lakik ott valaki :) wipe utáni első 10 percben kb. befoglaltuk :). Szal annyira nem is bánjuk az ismételt újrakezdést. Hajnali egykor mégy 40+ játékos volt :D. Sajnos ma és holnap nem tudok játszani, de a hely megvan, és vasárnap belehúzok :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.07.06. 08:41:49 -
#1236 Nem lehet, hogy a decay rendszer dozerolta le, mert 6-7 napja nem leptel be? Tuntek el dolgok a patch utan, de csak station vagy tarolo (ladak, szekrenyek, stb.), teljes bazisok nalunk nem.
-
bladex73 #1235 Nekem most lett elegem ebből a mocskos, tetves bandából. Ma reggel beléptem, és a teljes bázisomat legyalulták. megmaradtak a rabszolgák, egy hokedli, meg pár váza. Ezek szándékosan el akarják üldözni az embereket. Sikerült gratulálok nekik. -
BlackDahila #1234 Sziasztok. Ps4 userekhez szólna most ez a poszt főként kőzvélemény kutatás céljából íródik eme poszt.
Szóval a story. Magyar szervert szerettem volna ps4-en kipróbálni de szomorúan konstatáltam hogy csak egyet találtam ami 24/24 ben pvp. Mivel official 1x szorzóról jövök, olyan szervert szerettem volna ahol egy kicsit könyebb az élet de nem sokkal. Úgy 2x -es szorzót tudnék elképzelni főként PvE időközönkénti pvp re. Főként magyar honfitársakkal. Úgy döntöttem hogy inkább megvalósítanám ötleteimet egy dedikált szerver keretében. Egy olyan szervert képzeltem el ami főként PvE viszont eventszerűen automatikusan hétvégén átállna egy adott időben így akik ezt a részét pártfogolják azok ki tudnák magukat élni kicsit.
Egy olyan szerver ideált szeretnék megvalósítani ami trollkodás mentes nincs személyeskedő konfliktus így a szerver beálitásai ezen alapokat fektetné le. Elég sok minden testre szabható így úgy gondolom megvalósítható lenne így admin így nem lesz a szerveren. Ami szabály azt lefekteti a rendszer magának így nem is lenne rá szükség. Egy évre lenne előre kifizetve így nem kellene aggódni hogy kárba vész a bele feccölt idő. Nektek mi a véleményetek ? Elsősorban az érdekelne milyen konfrontációk értek titeket mi az ami egy adott szerveren nem tetszett. Jőhetnének a pozitív élménybeszámolók is , hogy ti milyen alapon választottatok szervert vagy mi lenne az ideál? Ui: Bocsánat a hosszú posztért. Köszönöm ha elolvastátok, helyesírási hibákért meg részvétet -
#1233 Atlagban mindenkinel eltunt 1-2 crafting station, 1-2 chest tele cuccokkal :) En szerencsere csak monszta fejeket buktam (egy ladanyit, potolhato) meg egy rakas dyet (szinten potolhato, bar ezt sajnalom) tartalmazo ladat, illetve egy suto stationt, benne a Galleonos nevesitett szakaccsal, na ezt mar sajnalom, mert se elotte, se utana nem lattam ot ott.
Szoval officialon megint merges sok ember :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.07.05. 20:24:58 -
#1232 Igazad lett, ebben a percben jott meg livera is. Kb. 2.2 gb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.07.05. 18:33:57