Conan Exiles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, ezt meglessük!

https://www.twitch.tv/sp1gu

Nagyon szépen köszönöm!

Az #1194 -ben foglaltakhoz képest annyi változtatás történt, hogy a crafting és a harvest, vissza lett véve kétszeresre, mert a túl nagy szorzó értéktelené, és fölöslegessé tette a thrallokat. Az XP az maradt ötszörös.
Zuthaan szervere bekerült a bannerba,elnézést a késésért!
Infok az #1194-ben!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Csak lenne vmi értelmes offline raid elleni védelem...

Normen76
Mi egy 70 slotos EU szerón toljuk ( DT#1<24.06>PVP... így van az eleje) ami nemrég indult (talán 24-én, persze késve érkeztünk asszem elsején, így a jó helyek foglaltak már), esténként 50-60+ játékos van fent. Pár napja kezdtük itt, mert sajnos a magyar szerókon kb. nem játszik senki, értelmetlen azokon tolni hosszútávon. Kuhucon kb. egy értelmes klán van, de nekik több hetes előnyük van, és nem bírjuk velük felvenni a versenyt (sokkal többet vanank online, mi melózunk, kivárják ha nem vagyunk aznap épp…ki is raideltek párszor), a többiek meg az ember szívéhez nőnek, mindenki beszélget a cseten… nincs szívünk megtámadni másokat. Menni kellett 😊
Itt viszont van élet rendesen, már az első percekben ment a kergetőzés, este ki is raideltek az oroszok az első este, elvitték a semminket 😄, de inkább minden nap raideljenek ki, minthogy légózzunk csak egész nap (amit ettől függetlenül iszonyúan szeretek, életem az építés 😄). Volt pár PVP csörtém is, guild társam megölését is sikerült másnap megbosszulnom. Szal ez a játék akkor teljes, ha megy a csihi-puhi. Nagyon nehéz építkezni, teret nyerni, területet szerezni a sok klán és player miatt.
1.5 x a szeró xp-ben és nyersanyag gyűjtésben, de sikerült így is két nap alatt gyakorlatilag a 60 szintet elérnem 😄. Sokkal jobban élvezzük a játékot mindannyian így. Mindig figyelni kell, a hátunk mögé sem árt pillantgatni. Izgalmas még vízért is lemenni a tóra 😊, nincs mindenütt szabad térképszoba, élmény megszerezni a black-iceot, vagy a volatile-t stb. Ez így már tényleg survivor játék 😊.

Viszont magyarokkal mi sem találkoztunk még itt. Jó lenne, egy szövettséget kötni 😊
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.07.03. 20:20:48

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

Sziasztok!

Az 1072-es PvP szerveren van még magyar játékos? Nem találkoztam még magyarral ott.
Infrath
TALÁLTAM egy + receptet amit én nem láttam sehol feltüntetve, ha estleg érdekel vkit 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak a kard hoz kell csont a többi kő fa galy növény twine stb. kell

ezek sajna gyengébbek mint a kő verziós fegyók viszont érdemes kiemelnem ha esetleg nagyon szereted az axe -ot 1-2 pontal gyengébb csak mint az adott szinten más
akkor ez egy korai verziója amit használhatsz, mert az első axe hoz vas kell és az lvl 18 as 😊
ez meg 10-es lvl -ű, és gondolom meg kell tanulni a warrior perk elsőjét hogy megtanuld a recit 😊

a recept helye a következő

a dungeon elött van egy darfari tábor és attól északra fent a hegy tetején van még egy hosszabb tábor
a tábor végén van egy ritualist nevű nemes fighter thrall aki őriz egy ládát és mikor közel mész akkor rá megy 3 hiéna (ha nem lépsz közbe hiénák nyernek 😊 ) a láda mellet van egy elfektetett fegyver arra kattintva megtanulhatod
voltam itt máskor is, ládát is mindig loot -oltam, fegyvert is láttam a földön, de sose vettem rá magam hogy rákattintsak :/

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.27. 09:57:25

https://www.twitch.tv/infrath

PiszkosFred
Hardened steelt meg nem tudok kesziteni, azt passzolom (Norbi szervere meg elerhetetlen, hogy megnezzem az ottani karakterrel, singleben meg nem akartam most szorakozni admin parancsokkal).
Ami a low tiert illeti, van eloszor "stone" ketkezes, van az "iron" ketkezes es van a mostani Khitan ketkezes. Ez utobbi nyersanyagszukseglete ugyanaz, mint az iron ketkezese, viszont sebzese kb mint a "stone" ketkezese, vagyis meh...
A tobbit nem neztem (nincsenek kitanulva azok a featek), de gondolom ott is hasonlo lehet.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.24. 11:29:28

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Infrath
jó tudni 😊
fegyvereknél nem jobb picit a vas verziónál - meg a 60 as epic ver. a hardened steel nél?

PiszkosFred
A "master mason" feat kell hozza, anelkul nem erheto el. Ha megvan a Master Mason, akkor 0 ponttert tanulhato a Khitan epuletelem stilus.
Az armort neztem, annak a defje/durabilityje/sulye ugyanaz, mint a sima "mezei" armornak, ami szolga nelkul is gyarthato a munkapadnal. Minden tovabbi "szolga" altal turbozott armornak mar jobb a vedelmi erteke.

Semmi elonyt nem latok benne, max annyit, hogy jol nez ki 😄

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.24. 10:18:31

Infrath
a dlc nem cseréli fel a kezdetleges és az end game dolgokat viszont köztes állapotnak jobb a védelem /attack ja mint az adott szinten másnak
sztem pvp szerveren van ennek értelme ott ha meg van a dlc van egy kis előnyöd. Meg pusztán kozmetika
az épület is hardened brick -ből készül és ugyan annyi hozzávalóból (erre azért figyeltek nehogy vmi könnyebb legyen pvp ben 😊 )
(azt nem figyeltem meg hogy a recept meg van e alapból vagy pontbol kell e megtanulni, de ha nem kell megtanulni alapból megvan akkor egyből t3 as házzal és jobb felszereléssel kezdheted a játékot (na persze ha megvannak hozzá a materiálok))

Ennek is már külön partíció kell mint az ARK-nak.LOL.Mindennapos már megint a frissítés hozzá.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Szerintem hasznalni hasznalhatja, max javitani nem fogja tudni, lasd azokat a targyakat, amelyeket masoktol kapsz/lopsz de a receptet nem ismered/tanultad meg. Kiprobalom majd, csak hat a legtobb armorhoz gold dust kell, abbol meg nem vagyok nagyon eleresztve 😊

Amúgy ha a modot birtokló játékos legyártja/odaadja a cuccost, akkor mod nélkül nem is lehet használni?

PiszkosFred
Hat, abba ne menjunk bele, hogy manapsag 10 euroert mar le se kopik az embert 😄, de ketsegtelen, hogy nem ingyenes. En speciel megvettem, de ahogy #1204-ben lammaer is irja, teljesen kozmetikai a cucc, semmi, de semmi extra nincs benne, csak maskent kinezo ruhak (statjai is azonosak, mint az azonos tier cuccnak, def, extrak, stb), es par uj epuletelem, amely szinten csak kinezetben mas, egyebkent ugyanaz, mint az annak megfelelo eredeti verzio (hp, stb.). Teljesen kihagyhato a dolog, funkcioja nincs, csak dekoracio.

Nyilvan lesz majd aki kiszedi es berakja modba a cuccokat (jogi kerdeseket majd megoldja ahogy akarja az illeto), de official szerveren nem fogja tudni hasznalni es ezeket a modokat sanszos, hogy a Steam Workshop is szurni/tiltani fogja. De mivel se uj terulet, se uj szolga, se uj semmi, csak par skin, nem tudom, megeri e kinlodni vele, vagy megeri e bosszankodni miatta.

Azért a blackice-on kívül vannak olyan spotok ahol szinte minden egy helyen van. Na meg persze a gold és silverért már kell egy nagyobb kört menni, de az már tényleg high end.

Csak a farmolás miatt nem érdemes szerveren játszani, mivel az arkkal ellentétben itt egyedül pontosan ugyanúgy kell csákányozni mint ketten, nincsenek trükkök csoportos munkára mint ott... Itt szerintem amúgy idő igényesebb a termelés mivel egyrészt a súlylimit jobban korlátoz (az 5 slotos követő thrallon kivül nincs más teherhordó, azt úgyis patchelni fogják...), másrészt a nyersanyagok a térképen eléggé szét vannak szórva, tehát be kell járni rendszeresen a teljes térképet, főleg a high End anyagokért.

Mindazonáltal másokkal együtt játszani sztem jobb...

Szerencsére az egész dlc csak kozmetikai cuccokat tartalmaz, semmi játék mechanikailag új vagy op dolog nincs benne, se új terület, se semmi. Amig ilyeneket hoznak csak ki addig semmi gond...

ARK-ban is fizettem a Scorched Earth-ért egy vagyont,aztán utána meglepődtem mikor egy szerveren ugyanazokat a lényeket láttam az alap Island pályán,mint amik jöttek a DLC-vel.

Elmennek ezek a picsába! Inkább adták volna ingyen,ha már ennyit elkérnek az alapért.Ugyse fogom megvenni a dlc-t,amikor majd modderek megoldják a dolgot,mint az ARK-ban,mivel egy az egyben ugyanaz az engine,és a szisztéma is.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.06.23. 01:07:36

+Igazából már egy lvl 30-tól nagyon gyorsan lehet farmolni az alapanyagokat... Közben pedig kitapasztalod az attribút pontok elosztását. Sokszor kell majd azt a yellow potion-t használni, hogy újra eloszthasd ezeket a pontokat, de megéri!

PiszkosFred
Ha public alatt az official szervereket erted, akkor igen. Lassabb es neha tobbet nyersanyagot kell osszeszedni mint 2-3x szorzokkal dolgozo szerveren, de valahogy nekem speciel jobban bejon az alap, 1x szorzo. Bar van aki nem ert vele egyet, de szerintem ahogy meglesznek a fem szerszamaid, nem lesz gond a nyersanyaggal, mert onnantol mar csak a teherbirasod hatarozza meg, hogy mennyit tudsz egy korben osszeszedni.

ARK-hoz hasonlo a grind szuksegessege, viszon itt vannak szolgak, amelyek gyorsitjak a folyamatot/vagy csokkentik a nyersanyag szuksegletet.

PiszkosFred

Tikal
Szerintetek érdemes public-on játszani? Sokat kell farmolni, mondjuk ARK-hoz képes? PS4-re sajnos nincs server host...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PiszkosFred
Nem tudom, csak most kerult csak fel ptsre, tippre 2-3 het minimum.

Mikorra pontosan? Istenemdejóazalightarmorbug!
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.06.21. 11:14:27

PiszkosFred
Hat, meretes patch kozeleg 😊

Light Armor Journey bug is fixed! (ideje volt)
Adjusting the harvest amount multiplier no longer affects how many skeleton keys you receive from bosses. (szorzos privat szervereken ennek nem feltetlen orulnek most)
Shields have been adjusted and provide much more armor. (ideje volt)
meg egy rakas egyeb valtoztatas...

Üdvözlet száműzöttek!

Egy régi-új szervert szeretnék nektek bemutatni, aminek én vagyok a tulajdonosa, és magam és az ott játszó barátaim mellé keresek játékostársakat. A szerver régi, mert már több verzióban az early accestöl kezdve létezett, és egyben új is mert a mai napi patch után wipeolva lett. (06.19.) Legjobb tudomásom szerint a magyar conan szerverek között jelenleg az egyetlen ami ilyen beállításokkal fut.
A lényege a beállításoknak:

PVE-CONFLICT (PVE-C) = A szerver PVP, viszont a játékosok által emelt épületek SEBEZHETETLENEK! Tehát nincs offline raid, nincs lopkodás, és nem kell wall stackelni, és azon aggódni, hogy másnap mikor belogolsz meg lesz-e még a based!
Van viszont online PVP, csaták és küzdelem!

5xALL = Ötszörös szorzó van az XP-n, a gyűjtögetésen és a craft time-on, mert 500+ órával a játék elejét láttam már egy párszor, és nincs energiám a grindelésre! A játék endgame része, és a fair PVP érdekel!

WIPE: (06.19.) = A mai napi wipe, a két legutóbb érkezett patch és az abból következő bug eredménye, és nem kívánok rendszert csinálni belőle!

Akinek megtetszettek a fentiek, az bátran csatlakozzon szívesen látjuk!

A SZERVER NEVE: Relic Hunters PVE-C [ 5xALL ][ WIPE: 06.19. ]

A SZERVER IPJE: 176.57.160.68:29000 (Query Port: 29015)

STEAM CSOPORT: https://steamcommunity.com/groups/relichunter

Utoljára szerkesztette: Zulthaan, 2018.06.19. 22:28:12
Már dolgoznak a taming,és pets rendszeren,szóval lesz mégis,hamarosan leleplezik ezt is,és lesznek új dungeonok is evvel kapcsolatban.Na és az első DLC ebben a hónapban.Imperial East Pack. (Khitai rendszer).Itt meg lehet bámilni a Khitai fegyvereket,és páncélokat is!

LINK

Battle5Star
Huu nagyon köszi 😊 Közben a klánom kinyomozta és solo-ban lehet admin spam a sátrakkal, de élesben ez a recept még nem elérhető a játékban, úgyhogy buktam a vitorláimat. 😄
Az új kithan dlc jó kis fájdalomdíj lesz, most egy várost építünk a mocsárban, a tavern már kithan stílusban épülhet. 😊

xbox - GT: Battle5Star

PiszkosFred

Normen76
Ehyenlőre nem sikerül megnyitnom a képet, csak egy fekete x látható nálam. Talán majd az otthoni gépen.

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

Battle5Star
Remélem ez jó link lesz, nem nagyon tudom hogy töltsek ide képet 😊 https://imgur.com/a/Xo1v0mh
Utoljára szerkesztette: Battle5Star, 2018.06.18. 15:52:48

Normen76
Sajnos segíteni én sem tudok a témában, rengeteg olyan dolog van a játékban amiről egyszerűen semmi információ nincs sehol. Ettől függetlenül szívesen megnézném a hajódat, egy képet fellőhetnél (ha lehet ne facebook link, nincs faceom) 😊

Battle5Star
Ezek sajnos nincsenek ott amiket a képen látsz, azt olvastam valahol, hogy recept kell hozzá. Minden deco skill pontot felvettem, én vagyok a klán dekorációs embere 😊 Ez nincsott. 😞((( Reménykedem hogy valahol valaki tud valamit, mert a hajó így lenne igazán ütős. Próbálkoztam fb conan csoportokban, meg xbox-on is de semmi, csak okos javaslatok, hogy nnézzem meg youtube-on de ott sincs. 😄

PiszkosFred
A feats/decoration menuben talalod es ott tanulhatod meg ha jol emlekszem a satrakat.

Battle5Star
Sziasztok,
Xbox-on játszom már egy ideje, és építettem egy hajót solo-ban. Csak teszteltem, hogy a legjobb, úgyhogy mindent adminból elővarázsoltam hozzá, most pedig szeretném megépíteni online a privát szerveren, ahol játszom. 1.0 material settings van, eltart majd egy darabig. 😊
Tudja valaki, hol lehet a Black Hand Tent sátrakhoz receptet találni? Sehol nem találok infót hozzá és kéne a hajómhoz.
Itt egy link a solo játékról, a két különböző sátorról lenne szó a hajómon: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=260464881185188&set=p.260464881185188&type=3&theater&ifg=1

Előre is nagyon köszi 😊

Infrath
fighter / archer kölleksÖn! :d
sok van sok felé de amit ajánlok:
1. the den -ben archer / black hand -nél fighter
2. lian freya (mindenki ismeri) + fighter ből jobb inkább a mound of the dead nél a /dalinsia snowhunter vagy cimmerian berserker több hp-s erősebb stb. (ennek a 2 önek 2025 a hp ja)
3. vulkánnál archer és fighter III as mindegyiknél nagyobb a hp- juk
archer III 3280 / fighter III 2460

2-2 van neves bol itt, ha véletlen belefutsz amik random spawnolnak akkor archer 4100 hp fighter 3075 hp
ezeket jegyzi a játék votaires a/b néven (először azt hittem ez a purge os)
nekem az egyik archer spawnol-t a vulkán lábánál ahol felmész, a 2 fighter meg a well of skelos -nál láttam
a maradék 1 archer -t nem láttam
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.18. 05:14:20

Felfedezésnél még jó lett volna, most már pointless.

Normen76
Hát én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, nagyon gyors a csatlakozás és a napi 1-2 restart-on kívül nincs semmi zavaró, de ez tényleg napi 1-2. Elég jó most a szerver, bár tegnap elég nagy lagok voltam 30+ playernél, de elvileg ez is javítva lett egy kis + kakaóval.

Viszont a patch ami most jött elég sok mindent javít, valószínűleg a szerverek stabilitásán is javítottak. Jó látni hogy szépen foglalkoznak a játékkal. Egyenlőre 😊

Infrath
2.7gb 😊
viszont egy jó nagy fix patch jött
a thrall ok összes hülyeségét javították
az "átesik a padlón" dolgot is fixálták, de mondták hogy talán még nem tökéletes figyelik továbbra is
nincs dancer heal bug aminek elmondhatatlanul örülök
mert így a best
már nem fognak egyesek extreme meg frostbite ban rohangálni csak úgy 😊
meg heal nélkül boss fight nál..

és átnéztem a meleg - hideg dolgokat ha vkit érdekel olvassa tovább 😊
felmelegít: spiced tea, mulled brew italok és feral feast mint étel
hűsít: Ice tea, berry juice italok és dafari bug soup mint étel

az ételek és a berry juice add hp regent is
az effect hatása mindig mindegyiknél 1 perc
az ételek italok amiket felsoroltam mind romlik kivétel a berry juice az 2óra 1 óra helyett
és a felsoroltak közül van még sok más ital és étel, de a többitől vagy berúgsz és utána szomjazol az effect miatt vagy maga az ételtől szomjazol meg (fűszerezett kaják pl.)
tehát a felsoroltak a legjobbak mert tőlük nem kapsz negatív effect -et
+ még a jég és vizesbatyuból való ivás/evés szintén hűsít, ezeket talán egyszerűbb beszerezni és vinni 😊
+még egy mert kutakodás közben erre is leltem 😊
a herbal tea tudja helyettesíteni az ambrosiat és az aloe extract -ot
ugyanazt csinálja csak kevesebb súlyt nyom 10 aloe vagy 10 ambrosia helyett el tudsz vinni 125 darab herbal tea -t
viszont cserébe romlik 1 óra (hűtő)
ez ugyanazon a mechanic -án alapszik mint a best heal kaják
elkészítése szintén. tiszta vízhez kristály kell és 1 aloe vera 😊

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.15. 19:06:59

Hát, az autófutásnak sok értelme sztem nincs, elég hamar elmúlik stamina (még akkor is ha megvan már az a futás kevesebbet fogyaszt "skill" is)

A kuhucland az a szerver ahol néha 5 évig tart a becsatlakozás és sokszor le is áll a szerver? Mintha az rémlene, hogy azért jöttünk onnan el.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.06.15. 15:43:44

PiszkosFred
Nem tudom, de remelem nem kell, mert nem sok turelmem lenne most hozza 😊

Vajon ajánlott full újratelepítés?

PiszkosFred
Fixed some issues with Thralls not attacking properly
Fixed some issues with Thralls falling through the floor. There are several different issues linked to this bug and we keep working on addressing all of them.

Meg a tobbi valtoztatas a mai patch utan

Normen76
Kösz az ajánlást de csak PVP szerveren játszunk. Mostanában a KuHucLand-on is növöget a létszám, este 20-25+. Maradtunk ott végül, ha már annyit szenvedtünk az építéssel. 1x es szeró, a gyűjtögetés 1,5. Lassú a fejlődés, melós az építés, de legalább mindig van mit csinálni 😊

Autófutás. Futás közben Steam overlay megnyitása és utána kiakasztja a futást.

PiszkosFred
Az elso, pusztan kozmetikai DLC, a "The Imperial East Pack" resze, szerintem mar bekerult a jatekba, de a DLC meg nem elerheto, en legalabbis nem lattam meg opciot a vasarlasra.

Ez a Khitan stílus DLC lesz csak már most látni vagy van valami trükk amivel unlockolni lehet?

Tegnap este jelent meg, van minden, épület, fegyverek, páncélok...csak nem engedi megtanulni.