2074
-
#1431 2x harvest, 2x xp, 2x thrall craft
midnen más offcial pve beállításon fut
-
Ironman2 #1430 Hahó!!
Elindult szerverünk!! PVE beállítással,kétszeres xp szorzó,15 slotos:
[HUN] Iron Exile Magyar Szervere
IP: 176.57.160.53:28100
jelszó:konnektor
Várunk sok szeretettel mindenkit!
szerk:valami gond van Infrath-ot keressétek,ő az admin:
https://sg.hu/felhasznalo/1467040099
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.30. 17:43:27 -
#1429 ha esetleg mégis pve ben gondolkodtok vanilla beállítással, hívjatok engem is ^^ -
#1428 a fekete miniboss hősőket nem lehet befogni
a fegyverek valóban két effect el bírnak op bak mint a ládás ok
bár ritka drop a fegyver/armor
armor pedig magas armor ral és érdekes attribute al rendelkeznek pl. kaptam egy cipőt ami mindenre ad 1 attribute pontot és a strengt ből el vesz 1 et
(a társam adott 2 recit már csak 2 hiányzik nekem a furnace és a battle spatula :D bár jól jönne a +20 armoros shield is ládákból ;| )
msot strength tes axe al nyomom mert én hülye betörtem (0 durability -set nem lehet javítani) az unnamed axe ot ami poison és bleed is volt :/ -
#1427 a fejlődés egyszerű flangáj mindenfele fedezz fel mindent amit látsz barlang camp stb. pick pack 26-32 leszel
itt kezdj el építkezni csak úgy gyorsba hogy meglegyenek a craft bench ek mindenből. Nem kell egy várost építeni az elején majd ha 60 leszel
thrall vadászat 2 es Wheel el építgetés npc ölés és már 42 is vagy
jöhet az armored/master animal pen craft build bontás 42k xp ért (ezt remélhetőleg neves carpenter -rel)
aztán később ahogy közeledsz az improved bench ekhez kraftold le őket majd többet mert 50-55k xp
és már 60 is vagy craftolj acheron pick et jó effi enchant aztán mehet a világ átformálása :D have fun!
-
#1426 "fragment of power"
aki kíváncsi mi kapható
+ van 1 és 2 kezes fa kardok recept is gyakorolni, ami nincs feltüntetve :D
jó szerencsét a recikhez exile -ok! -
#1425 mostanában elkezdtem érdeklődni az új content után és egyenlőre bejön :D
"fragment of power" és további érdekességek..
unnamed city az 60 as farmoló hely lett
lehet legendás reapir kit et szerezni lehet legendás fegyvereket szerezni (amiket még nem próbáltam ki(ezért nem biztos), de a leírás alapján 2 effect et tudd egyszere, pl. dagger bleed és cripple, pl. axe bleed és poison)
és legendás ruha darabokat szerezni amik jóval magasabb armor ar rendelkezik
jópofa hogy rakta bele corruption eltörlés item -et is így a folytonos farm kor nem kell szünetet tartani :D
(amikor már a barom fele corruption idegesít hogy nincs staminam :D )
és ügye bár ott vannak a receptek
azokból sem próbáltam még ki a venom fegyvereket
de tippelem bleed vagy posion os 60 as fegyverek
és persze a decor item -ek is érdekesek szobrok írányjelzők materiál táblák
és persze ami sztem mindenkinek kell a furnace :D
2x annyit tudsz beletenni és gyorsabban is késziti el az anyagot mint a másik kettő tenné (ezt még nem sikerült megkapni :/ )
egyedül a csonti boss- ok rosszak őket minden CC vagy bleed re immunisak :/
jah és még nem próbáltam azt sem ki hogy az ottani ember boss ok befoghatók e, csak mert ha igen akkor a legerősebb thrall ok lennének gondolom, hagyok tesztelni dolgokat a kövi napra is :P
szal elég fun élvezem :D
jah és sztem a hyena a best pet (végig mentem az összes állat típussal jebhal sag -on)
kicsi nincs útban, folyton támad szünet nélkül nem tudom elvenni tőle az agroot (ennél fogva sznet nélkül ütöttem a boss-t gyorsan meghalt és több hp ja is maradt a dögnek :P), könnyű találni és nevelni mert sima feral hús kell neki
ha bleed je lenne cripple helyet már op lenne
dlc je sztem jó skin legalábbis a piros jól megy a kék hez vagy a feketéhez :D
még vmi vki nem tudja egész véletlen, hogy jebhal sag altar ját hány block ra kell letenni?
csak mert a szokásos 5x5 -ös kerítéssel körberakottra nem engedi :/ -
MekNzi #1424 Legyen, adom, csak akkor szervert kéne nézni erre a célra :D -
lammaer #1423 PVE az nagyon hamar kifullad, jóval kevesebb tennivaló/lehetőség van a Conanban mint mondjuk az pl ARkban. Szóval szerintem PVPben kéne gondolkodni (egyetleg PVE Conflictban, ahol raidelni nem vagy csak limitáltan lehet, de egymást ölni azt ezerrel)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.04.02. 14:30:38 -
MekNzi #1422 Hát gondolkodok, hogy itt az oldalon megemlített 2 szerveren, egyik pvp, másik pve. Igazából minél többen vagyunk annál jobb szerintem, szóval aki tolja, az írjon már hogy ki hol játszik, vagy kezdjünk el egy helyen játszani. -
lammaer #1421 Esetleg ha megvan már a szerver ahol tolni fogod dobd ide be... -
MekNzi #1420 Legyen, várom a "hívását" :D
-
#1419 Na lehet menni megint "husveti tojasokra" vadaszni ket hetig. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.01. 20:10:17 -
lammaer #1418 Hát, én a petek kijövetele előtt játszottam vele, akkor láttam mindent és félretettem. Nem tudom azóta adtak e hozzá sokmnident, javítotak e bugokat stb... sajnos mindig az volt hogy az emberek kikoptak mellőlem - vagy én koptam ki mellőlük, nincs igazán jó endgame tartalom mint az Arkban... de addig eljutnimókás, szeretem a közelharcrendszerét a játéknak.
Szóval még pár nap 7days, aztán lehet kereslek... :) -
#1417 Ha lerak egy oszlopot, az kb egy oran belul eltunik :)
Ha lerak egy keritest, na bumm, megmaszod :)
Ahol en jatszok, az pve server, de ott nem jellemzo mar a foundation blokk spam, a decay rendszer nagyon eros az officialon, csak bazisokat es varosokat talalsz, helyfoglalo blokkolast nem.
Fejlodesre nem tudok mit mondani, evekkel ezelott elertem a 60-at, azota nem neztem, de az biztos, hogy tavaly nerfeltek a discovery xp-t, stb. De szerintem igy is konnyen el lehet erni a 60-at, legalabbis az uj jatekosok nalunk aranylag hamar megoldjak. -
#1416 Public-on érdemes kezdeni játszani? Az érdekelne hogy mennyire lassu a fejlődés és hogy más játékosok tudnak e trollkodni. ARK-ban csak azért nem szerettem a public-ot mert nagyon lassu volt a fejlődés, és hogy mindenhova oszlopokat raktak a játékosok :) Milyen a helyzet a Conan világban? -
MekNzi #1415 Gondolkodom, hogy elkezdünk játszani a srácokkal 3-4en, ki tolja mostanság? -
#1414 Kozben utanaolvastam, es kiderult, hogy officialon csak akartak, de sajnos meg nem deaktivaltak a hunger system "kotelezo jelleget", valoszinuleg a kovetkezo nagyobb frissitesnel jon majd a valtozas. -
#1413 100% hunger -rel aktív a buff -uk
nem teszteltem le!
buff van
ha éheznek nyafogás van
és pontosan! hallal és mézzel tele a kajáda azt nincs gond :D
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.03.27. 16:03:46 -
Dentonw7F #1412 Koszonom! Am keresztkerdesekre nem szamitottam... Intenzivebb, mint egy "Minecraft szerver" - ahol mindenki legozik, de nem olyan kimeletlen, mint mondjuk egy official pvp. -
lammaer #1411 Szerintem ilyen: "- Non-stop PvP, DE az épületek kizárólag hétköznapokon 18:00 és 22:00, hétvégén pedig 14:00 és 22:00 órák között sebezhetőek " -
Ironman2 #1410 Beraktam ezt is a bannerba!
Milyen az a nyugis pvp? :)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.24. 20:51:40 -
Dentonw7F #1409 Elnezest, tortent egy kis varialas, a mukodo IP: 159.69.226.154:7777 -
#1408 Eskuszom par hettel ezelott olvastam az egyik patch notesban vagy a dev nyilatkozatban, hogy hamarosan kukazva lesz a hunger system es attol kezdve csak buffkent funkcional a kaja, nem szuksegletkent pet/thrall eseteben. Erre minden esetben arra lepek be (5-6 naponta a decay miatt), hogy ehezik mindenki. Officialon.
Nem akarok kockaztatni, ezert megkerdezem inkabb, eltoroltek mar a hungert es csak az event log bugos, vagy tovabbra is kell etetnem oket? (ami nem veszes, telenyomom hallal az etetoket es csokolom, de ha nem muszaj, nem kinlodnek vele) -
Dentonw7F #1407 [HUN/EU] Reign PvP [XP/Hx3, NG] - (185.85.84.164:7777)
Üdvözlet! A Reign játékos közösség frissen indult (2019.03.17), dedikált Conan Exiles PvP szervere (17.03) várja leendő játékosait. Nyugis PvP szerver 3-szoros szorzókkal és aktív, kompetens adminisztrátorral. Mindenkit szívesen látunk!
(Discord: https://discord.gg/ZRRJUzC)
- Dedikált, stabil szerver
- 40 férőhely
- 3-szoros XP és harvest mennyiség
- Nincsenek Istenek
- Non-stop PvP, DE az épületek kizárólag hétköznapokon 18:00 és 22:00, hétvégén pedig 14:00 és 22:00 órák között sebezhetőek
- Maximális klán méret: 5
- Nem lesz wipe, csak a nagyobb frissítéseknél
- Egyedi event-ek
Eddig telepített modok (használati sorrendben):
- Speech Bubbles
- Pippi - User & Server Management
- Továbbiak is varhatóak, de ez inkább a játékosokon múlik majd, mire lesz igény -
#1406 azt mondják a sok update óta megnőt a szerver memória igénye
és hogy ezen dolgoznak..
hát meglássuk ^^ -
#1405 hát ez elég ciki lesz, de muszály leírnom
2 napja vok a szerón és sok problémám van vele
szten ez annak köszönhető hogy már talán lassan egy éve nem volt semmilyen wipe restart
tele van szeméttel és lagos is
most még be sem engem :/
elnézést kérek azoktól akik miattam szavaztak bizalmat a szerónak
de jelenleg (magyarán) én most szopok vele rendesen :/
(nekem is fájna egy wipe főleg, mert most kezdtem már 30+ vok, de egyszerűen kell neki) -
#1404 sok más magyar szerón is voltam és mind közül ezt tartom megbízhatónak skacok!
máshol mindig eltünt vmi, elbugolt, vagy admin csinál mindig hülyeséget.. :/ (teszem azt egy bázist eltöröl map röl mert szte lakatlan :/)
(meg volt olyan is ahol tele volt pisisekkel ^^ khm)
ha szeretitek pve -t gyertek ide pls minnél többen >< én is hamarosan join -olok
az össze dlc t beszereztem úgyhogy bőven van mit építeni, nevelni, ölni :)
vanilla beállítás és már több mint 3 hónpja sztem kb mióta áll és és mindig legalább 5 en online vannak
köszi Iron >< !
-
Ironman2 #1403
https://www.hgn.hu/ szervere!! Megbízható szerver,menjetek játszani oda !!!
TeamSpeak 3
befogadóképesség: 100 fő (+28 VIP hely)
elérhetőség: ts3.hgn.hu
ideiglenes szobát bárki csinálhat, ami ha mindenki kilépett törlődni fog
regisztrált szobát (ami nem törlődik) az adminoktól / moderátoroktól valamint a weboldalunkon és facebook oldalunkon keresztül lehet kérni
https://www.hgn.hu/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.22. 22:05:14 -
#1402 Szia
Frissült az egyik mod, szerinted hamarosan újra fel lehet menni a szerverre? -
Norbertboy #1401 Most hétvégén ingyenesen játszható a játék! -
Loran984 #1400 Sziasztok! Nem rég kezdtük a játékot saját PC-szerveren! Ha esetleg van valakinek kedve, egy normális, kulturált PVE szerveren játszani, ahol egy alap baráti csapat már játszik, akkor írjatok nyugodtan :) Vannak bent Mod-ok, mint például: The Age of Calamintous, Thrall War Dungeon, Citylife, Fashionist, LitMan Item Stack-, és még sorolhatnám ! Ha valakinek van kedve,IP: 176.57.181.57:28200 -
#1399 Sajnos egyet kell értsek. Nagyon tetszett a játék, játszottuk is szépen, rengeteg órát beletoltunk. Viszont olyan szinten elengedték a fejlesztők a játékot, hogy végül mi is elengedtük. Valsz végleg. Pedig ez a gama igen jó lehetne.. hetne :) Sajnos egyre több játék készül ebben a kategóriában. Ami igen jó lehetne... hetne... -
lammaer #1398 Jó persze, ha igy állsz neki hogy "ahhoz képest hogymennyire szarok általában akkor egész jók"... :)
Az AI (tame és ellenség is) kb nem létezik, a tame rendszer negyedkész (gyorsan kihoztak vmit mert kellett, de arktól fényévekkel van lemaradva, buta AI, irányíthatatlan állatok).... a kulcsfontosságú purge rendszer a mai napig nem működik (ezáltal pl T4 thrallok elérhetetlenek).
A religionoknál abszolút nem hiányzott az X+1., gyakorlatilag a religionok sokmindenre nem jók.
A DLCk meg copy paste munkák, kb zéró tartalom (ami mondjuk játéktechnikailag nem baj, mert nem p2w, de kb textúrákról cvan szó csak)
Az meg nem vigasztal hogy 2 másik programon is dolgoznak, nem mentség arra hogy ezen miért nem. -
#1397 Ezzel mondjuk en speciel vitatkoznek, mert amekkora gagyi es hohanyo csapat a funcom, ahhoz kepest a Conant egesz jol menedzselik. A par skin dlc mellett azert jott oktoberben a tame rendszer, egy uj dungeon + vallas, no meg animacio finomitas (futas, ugras), az egykezes fegyverek revampja, stb. ugy, hogy kozben a mutantot is kiadtak es elkezdtek dolgozni az RTS Conan jatekon is. Ark frissites is csak addig volt erdekes, amig az alrendszereket baszogattak, utana mar csak uj dinok jottek. Az uj mappok/dlc-k itt is megvannak, lassan jon a kovetkezo a Conanban is (vszinu az utolso).
Az viszont ketsegtelen, hogy annyira kazuar lett a jatek, hogy semmi kihivas nincs benne, igy pedig a jelenlegi tartalom nagyon hamar teljesitheto, elerheto es ebbol kifolyolag megunhato. 5-6 naponta belepek megetetni a szolgakat meg resetelni a decayt, de jatszani szinte semmit sem jatszok mar, mert nincs cel. Megvan szinte minden amit akartam (kozte az osszes t4 armorer), kulcsokat farmolni es ladakat nyitni meg nem sok kedvem van, amikor tele van a tarolo rakas, sosem hasznalt legendary fegyverrel.
Ugyhogy varom a kovetkezo frissitest, hatha jon egy uj map, megfelelo kihivassal. Ujrakezdeni nem akarom, arra mar nincs erom, maximum singleben egy faszan osszerakott total conversion miatt, de azok meg nem nagyon akarnak elkeszulni. -
lammaer #1396 Sajnos nagyon nagyon nem updatelik.... az arkot szidtuk, de ott legalább volt rendszeres update, itt meg lófüttty fejlesztés van :(
Azé reménykedem, hátha feltámad egyszer. -
Ironman2 #1395 Humblebundlén 50 százalékkal olcsóbb a játék!
Itt a link!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.11. 13:15:14 -
sztar007 #1394 Melyk offical szerveren van a legtöbb magyar? -
Htjet #1393 Köszi!
Egyenlőre, akkor megelégszem az alap cuccokkal is :) -
#1392 Kozmetikai cucc mindegyik, nem vesztesz vele semmit. Jatssz vele, es ha tetszik es maradsz hosszabb idore is, akkor vedd meg oket, vagy csak azt, amelyik stilus tetszik!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.15. 19:05:07