Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én csak ezt az egy oldalt figyelem ennyi elég is, hogy képbe legyek amennyire kell.
Nem kockáztatnék szimpla google kereséssel megtalálható a ruszki oldal, ráadásul a kétségkívül ügyes gyerek is ír oda, aki az emulált steam fájlokat csinálja. Biztos vagyok benne a steam dolgozik rajta. És az is biztos akit beazonosítanak azt bankkártyástól dobják ki.
Nem ér ennyit az egész. Tényleg ott vannak a kód oldalak ahol olcsóbban steam kulcsokhoz juthatsz. Meg legális is.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.05. 11:11:08
We just had a internal meeting. From 2016 Chinese new year, 3DM won't be working on any cracks for single-player games. Cracks uploaded by foreign warez groups will get reposted on 3DM forum and we will continue to work on localization(Chinesization) for games. Let's see if the game sale will get dramatically increased by next year. What's more, those who have bought legal-copy games, stop being f*cking pretentious in front of me, you're only green hands yah. We have 30,000 legitimate copies of Chinese Paladin 6 in our warehouse (to sell but no one wants to buy).
Translator's note: Chinese Paladin 6, or The Legend of Sword and Fairy 6, is a Chinese role-playing game released in 2015, whose reception with reviewers and the public has been largely negative. Before it was released, many people had pre-purchased the game.
Szóval ennyi volt a 3DM-et legyőzte a Denuvo 1 év alatt.
@Although ez mindig is így volt, publik trackerekre mindig is ment a szemét, vírus amíg le nem törölték, ami néha elég sokáig eltartott.
egyébként meg hagyjuk ezt, hogy mit írjak be googleba, mert egyáltalán nem olyan linkeket dob ki ami érdekes volna, erről a topicról beszélgetünk nem?
egyébként ha jól tudom az egyetlen megoldás a family shares crack, de ahhoz kell találni egy barátot aki megveszi és akkor becrackeled ami azért kell, hogy párhuzamosan játszhassátok.
nem mellesleg ez az összes torrent oldalt érinti a piratebayel együtt viccből pár dolgot rövidebb anyagot leszedtem és utána napokig takarítottam a memoriarezidens és nem memorirezidens hulladékokat. Még szerencse jó cuccot használok. Mégha érdekelne is ilyen megoldás akkor sem töltenék le soha többet semmit ilyen oldalakról.
De ha érdekel az állapot írd be a googlebe tomb raider és steam underground. Kapsz egy oldalt ahol mindig kiteszik hol tart egyetlen működőnek hívott cucc van fenn ami a dlcket oldja ha eredeti tomb raidered van ha igaz.
Edit: Szimplán érdekes olvasni kívülállóként ezeket a dolgokat ennyi. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.05. 10:33:53
Egyre viccesebb a téma, úgy nézem, meg írják, nagyon komolyan rászálltak a malwaresek ezekre az oldalakra, kamu oldalakon keresztül töltetik le a cuccaikat és már bent is vannak. Utána meg pokoli nehéz lesz megtisztítani a gépet. 😊 De már a redditen is írják 😊 Nagyon vigyázatok mit töltötök le 😄
Istenem ez egyre jobb lesz 😊 Maradok a legális oldalakon azt hiszem.
Nem mintha akarnék bármi illegálisat leszedni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.05. 10:23:24
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.02.05. 10:17:39
@Palinko: codex meg a többi régi névvel mivan?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lényeg a lényeg, szerintem 2015-re az egyik legismertebb kalózcsapat lett a 3DM, ezt a denuvo törésnek köszönhetik, ha pont ezzel hagynak fel, 1-2 év múlva kevesen fognak emlékezni rájuk, talán még 1-2 jelentéktelenebb játék mögött ott lesz a nevük, vagy kínában fognak emlékezni, mert ott biztos helyi wareztanya az oldaluk. sajnálnám, ha tényleg feladnák, mert tehetségesek voltak.
most ki maradt még pályán? a CPY? meg aki törte a mad maxet, ha jók az információim voksi a revolt fórumról.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.02.05. 09:32:03
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A google fordítója szerint:
Belső már találkozott , a New Year kezdett , 3DM nem törik egyetlen játék , és van egy tengerentúli repedés javítás továbbított fórum , aktívan foglalkozik , kínaiak ragaszkodnak csinál , megnézzük egy évvel később , valódi értékesítési függetlenül attól, hogy növekedni fog. Amellett, hogy az eredeti ember , nem beszél , hogy az öregedés anyja minden nap itt pózolás , TMD azt hiszed , nem most vettem , hogy néhány igazi ? I 30 000 db " Feelings 6" is a raktárban , az öregedés anyja magával , mint az eredetiek

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.02.05. 09:02:05
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
itt az eredeti, ha tudsz kínaiul:
内部已经开了会,从新年开始,3DM不会在破解任何单机游戏了,有国外的破解补丁转发的论坛里,也会积极处理,汉化还会坚持做,看看一年后,正版的销量是否会增长。另外那些正版侠,别天天你跟老娘这里装腔作势,你们TMD算老几,不就买过几个正版吗?我3万套《情怀6》还放在库房里,你们跟老娘比正版?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Edit: Nem szalad el és akkor is élvezhető ha féláron van sőt lehet még meg se kell bánd, hogy nem teljesen áron veszel valamit.😊 Most a új TR-t várom meg míg kedvezményes lesz.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.04. 10:07:12
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
MGS engem nem mozgat meg így nem tudom, ki törte? ha itt is 3DM akkor valszeg nem lesz az oprendszerrel baj, ha csak nem W10, meg a proci sem lehet olyan ritkaság, ha ment a dragon age 3DM-es megoldással. lehet valami read me van és ott kéne szétnézni hátha valami mégis ütközik az esetedben.
Csak mert hol látok torrentet, hol nem.
Magyarul akkor a lényeg hogy ez a Dunevo hatásos?
itt az a korszak, amin 3 éve még nevettem énis, mikor előre jósolgatták? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 23:58:39
Rájöhettem volna, még úgy is hogy nem vagyok szakember.
Faszán működik az Originnel és a steamel is. Kíváncsi vagyok a gog felületen is megjelenik e majd. Ha egyszer ők is úgy döntenek, hogy felhagynak ezzel a mentalitással.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.02. 17:11:23
A Denuvo egy módosítást akadályozó réteg (anti-tamper), ami csak egyéb DRM-el együtt hatékony/működik, önmagában nem. Szóval a Steam nélkül nem ér majd semmit.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
permalinkrokon
<–>–>JackMike16 7 pontok 3 nappal ezelőtt
It does. I am really contepmlating buying JC3 and rise of the tomb raider because of how long it took for them to get cracked. So it really does.
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Az árakhaz még véletlenül sincs köze, hogy mikor mennyi %-ot kap egy játék.Ezt ugyanis a kiadó határozza meg és nem a köcsög pénzéhes valve.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.31. 10:09:13
Next PC upgrade: 2022
Harmadrész olyan akciók szoktak lenni rajta amivel egyetlen másik szolgáltató sem tud versenyezni. Csak ki kell várni Nem fognak csődbe menni. Mikor időnként 75% kedvezményt is adnak. Mindig lesznek emberek náluk. Mondjuk a denuvo nem tudom, hogy megy a steam alatt mivel saját titkosító rendszerük van. Igaz arról a ruszkik már csináltak emulációt is.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.31. 10:05:56
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro