Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szóval várunk, majd lesz valami
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Csak egy példa ismét: Mikor megjelent a Star Wars: Battlefront, akkor jött a Black Ops III is. Igazából mindkettőre kíváncsi voltam nagyon, de csak az egyik jöhetett szóba. De amúgy azt szoktam csinálni, amit írsz. Átfutom a Steam-es listámat, aztán valamit felrakok és tolom azzal. Régebben erre nehezem vettem rá magam, de hiába na, korral jár a bölcsesség. 😊
Ha nem vagy biztos benne, jól fut és/vagy megéri az árát. Akkor megvárod míg leértékelik. Csak ehhez ugye türelem kell 😊
Ha nincs más akkor csinálsz mást vagy előveszel régi dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.11. 11:52:12
Néha már a teljes verzió se. Rise of the Tomb Raider esete például. Azt pl. az első két órában (ha maradunk a Steam-es példánál) meg nem mondom, hogy később szarul fog futni. Aztán jön a feketeleves. Jó persze ez ritka, de már ezzel is kalkulálni kell.
Denuvo számomra egyrészt öröm, de másrészről meg üröm. Miért is? Én megveszem azokat a játékokat amikre várok és úgy érzem érdemes a vételre. De időnként több ilyen van és nagyon közeli megjelenési dátummal. Nos ilyenkor szelektálok, mert mindre (mondjuk legyen egyszerre akár 3 cím) nincs pénzem. Ekkor a legjobban vártat megveszem a többi viszont marad a boltban.
Viszont, ha ezeknek van warez verziója, akkor ki tudom őket próbálni, aztán később megvenni, esetleg leárazáskor megvenni. Havonta általában veszek valamilyen játékot. Van amikor beugrik egy 50 eurós is, vagy akár 60 és mellé még egy kisebb indie is. Néha ebből több is. De az már nem járja, hogy 2-3 db 50-60 euróst megvegyek. Legalábbis egyszerre biztosan nem. Havi lebontásba még talán, de ez a kiadásoktól is függ. No és ott van még a hardware vásárlás is. Amire nem árt félrerakni.
Persze jöhet a kérdés, miért akarok én 3 játékot megvenni egy hónapban, ami ennyire drága. Ismét felhozom a Tomb Raider esetét. Az nekem 4 napomba volt. Utána malmozzak még 26 napot? Mivel szinte mindennap (van azért kivétel) játszom, elég hamar fogyasztom a címeket. Szóval igen, van ilyen, hogy kell a több, pláne ha mindegyik jó játék.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.02.11. 11:51:08
vannak már kezdeményezések a kiadók felől is de még kevés az tény, viszont ott van a sok streamer, bemutató (spoiler mentesek) amik alapján azért már csak kialakul valamilyen kép az emberben az adott játékról
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.02.11. 11:24:18
A másik pedig az, hogy minimum egy hetet kell várni arra, hogy jóváírják a fiókodon belül az összeget.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem egy bajom van a védelemmel nem az hogy van hanem hogy nincsenek Demok. Túlárazott szar játékokat árulnak és esélytelen hogy megnézd hogy milyen. Neekem videókból nem jön át.. Nem egy játékot vettem meg amikor ment a warez még mert tetszett a játék. De most már lutri. Nem feltétlen erre a játékra értem. Lehet hogy nagyon jó lesz de simán lehet hogy nekem nem fog tetszeni de nem is tudom ezt eldönteni csak ha megveszem jó sok pénzért.
Rossz irányba megy a dolog.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Most meg mindjárt másik két új Denuvo-s játékkal is előállnak. Hát persze, amúgy mondtam már hogy én vittem el a főnyereményt a múltkor az ötös lottón? Pedig ez így van! Láttam is a lézer szemeimmel!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
bocsi, de kínai
Egyedül talán a Mad Max kivétel.
más téma:
valaki ki tudná nekem fejteni mi az, hogy 64bit-es debugger?
mivel ma több embertől is olvastam több helyen, hogy az miatt nem törik fel a denuvot, mert nincs rendes eszközük rá, mert csak 32 bitesek most a debuggerek. állítólag már az oroszok fejlesztik és hamarosan kiadják.
őszintén szólva nekem kicsit úgy tűnik, mintha nem értett volna hozzá aki írta, csak beletett valami tech szavat, hogy okosabbnak tűnjön. a debugger ha jól tudom a forráskódot nézi át és javítja ki ha valahol nem tökéletes a syntaxis vagy szól hogy nézzük már meg ott, mert az miatt nem fog lefutni az egész kód. szóval nem értem ez minek ide... még ha disassemblert írt volna megértem mert azzal vissza lehet fájlokból fejteni a forrást valamennyire, de a denuvo titkosít is állítólag szóval ez sem működne csak úgy hopp
Ezek vadi új játékok. Amiből pár db "feltörhetetlen" még. Honnan tudnák milyen hatással van az eladásra ha nincs warez.Nincs összehasonlítási alap szóval ez így érdekes. Nyilván egyből rávágják jó hatással van. A valóságot meg sose tudjuk meg. Ha egy Witcher 3-at nézem amin nincs védelem akkor azt mondom lószart se ér a denuvo Ez kb ilyen baromság összehasonlítás.
mondjuk ez a leállás is kérdéses, hogy mennyire volt igaz, mivel hogy Unravel-3DM és hivatalos megjelenés előtt... 4 nappal... amit már egyre ritkábban vállalnak be a kalózok is, igaz, hogy nem Denuvos, csak jelezném, hogy nem vagyok meggyőződve, hogy nem jelent a Denuvora veszélyt a 3DM, vagy volt 3DM tagok.