Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szerencsére hülyék mindig lesznek. Ha 3 millió lenne a szaros denuvos fos akkor is lenne rá elég hülye.
Hidd el ha fellépnének a játékosok nem lenne semmi se kezdő áron 60 euro. De mint mondta hülyék mindig is lesznek.Játékipar az amit a legjobban lehetne bojkottálni és a sok gyökér fejlesztő leszállna végre a magas lóról.
Next PC upgrade: 2022
Ha én nem vennék teljes árú premier játékot ezzel támogatva a fejlesztöket megszünne az egész iparág mert abból nem élnének meg, hogy te 2-3 euróért veszel AAA kategóriájú játékot.
Savazás helyett inkább vastagon be kellene csókolnod azoknak akik életben tartják ezt a iparágat.
egy nálad sokkal okosabb ember
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.03.29. 10:23:11
- k.gazdag és nem érdekli
- sík agyatlan
- brutál fanatik (előbbivel rokon)
- teljesen tájékozatlan.
Az összes régi nagy kedvenc játékom megvan gog.com-ról, de pl. gmg-ről már egész újakat lehet elég gyorsan 30/50/80(!) százalékos kuponokkal, meg bundlikkal szerezni.
A steam a PC-k Iphone-ja, tudatlan sznob hipszterek idiótasága 😊
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.03.29. 10:16:52
A ti kung-futok nem erős!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak azért kérdem, mert "Pöcc-röfre indult." ..... mijazhogy indult, miaz, hát miért ne indulna már el? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(nyilván eredeti)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Az "igaziak" nem fórumoznak,nem adnak interjút s főleg nem vállalják a kilétüket(máskülönben az FBI a tökükre lépne) .😊
Vissza a denuvóhoz...szar lesz majd leszedni,de szerintem megoldják..és nem a 3DM-re gondoltam..<#awink>#awink>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A használt játékokról és accountról
"A legtöbb játék felhasználói végszerződése (EULA) előre leszögezi, hogy a programhoz kapcsolódó account vagy licenckulcs nem árulható, a mostani döntésben viszont már az is szerepel: teljesen mindegy, mit ír az EULA, a kiadó nem gátolhatja a terjesztést, sőt azt is biztosítania kell az új vásárlónak, hogy az a használt kulccsal maga is le tudja tölteni a játékot a kapcsolódó online felületről. Egy kritérium van: az eredeti felhasználónak elérhetetlenné kell tenni a szoftvert, ha az eladás után is használja, jogsértést követ el."
Az uniós határozat
Francia fogyasztóvédelem
És igen a németek is műsoroztak joggal emiatt.
Szóval ennyit az account eladásról meg arról hogy a steam mennyire tartja be bárki jogait az EU-ban.
De csak mert "steam fikázó" vagyok aki kifogásokat keres.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ha 2 órám van valamire akkor nem karaktert fogok generálni 3 napig. Aki meg debil hát debil.
Bármiről el lehet dönteni 2 óra alatt hogy jó-e.
Szerencsére én kiválasztott vagyok és trailerek/képek is elegek nekem.
Amiről te írsz hogy máshol vedd meg mert olcsóbb mint a Steam az meg pont azt takarja ami ellen tiltakozol hiszen nem legális és bármikor visszatörölheti a Steam ha neki nem tetszik. Félreértés ne essék sok játékom van Steamen de ez a rendszer nem jó attól még. Kb mint a politika.
Én próbálom jól megválogatni a játékokat amit veszek de így is befürödtem már. Amit írsz hogy ingyen meg mimnél olcsóbban pedig azt takarja hogy sajnos annyi a hulladék és a szépen megreklámozott játék hogy nehéz eldönteni jó e a játék. Ha már ez a rendszer van legalább demokat csinálnának mint régen.
De "úgysem fogod fel".
A leárazások pedig főleg a 75 kb a kis indie játékokat érinti.. nagy ritkán csúszik be egy 3-4 éves igazán jó játék. És ha megnézed ami 50% kb az a normál ára máshol. Anno volt petició írás hogy kerüljünk át a keleti blokkba. Az kéne és akkor lenne reális nekünk a steam.
De felesleges neked bármit is mondani, nem fogod megérteni.
Pc-n is eltünhetne.
És igen ott a steam refund. Ami a boltból kihozott játéknál nem működik, ráadásul vedd meg a steamen nevetségesen túlárazva a játékot.
Eladom dolog nem menő? Az MS-t pont azért cincálták szét részben mert a ONE-al ki akarta szinte teljesen iktatni a használt játékozást, és ezt lovagolta meg okosan a Sony. Nem menő? Nem,pc-n már beletörődtek az emberek. Én ettől függetlenül még évente adom el inlább az accountomat, ha már más lehetőségem nincs. Amilyen szinten ők teszbnek az alapvető jogaimra,én is olyan szinten teszek arra mennyire próbálják tiltani az account eladását.
Pc-n pedig csak az elmúlt évekből olyan címeket tudok neked sorolni mint a komplett batman széria, a Witcher 3, a Metal Gear, Battlefieldek, Titanfall, Dragon Age Inq, AC Unity, X-Com2, és még sorolhatnám. De TE tudod hogy én nem költenék játékra csak ha szükséges. <#kuss>#kuss>
1. Erre befizetnék,főleg hogy honnan töltöd ugyebár le őket.😊
2. Lehet vásárolni védelem nélkül csak 100-ból jó ha 1 olyan játék érkezik amit nem köteleznek valamelyik store-ba regezéshez.
3. Mindig ez a nem muszály megvenni vakon. Érdekes módon hosszú hosszú éveken át több évtizeden keresztül nem volt gond vele ha valaki 0day vásárol. Beszívott valamit? Eladta,elcserélte. Nehogy már a vásárló legyen a hibás azért mert nem tetszik neki valami amit megvett és azt nem tudja eladni/elcserélni. Persze te sosem nyúltál ilyenbe bele. Tudjuk a mesét (mert ez mese).
Hozzám hasonló warezmatyi --> hozzád hasonló szentbeszédű akinek állítom ha megnéznénk az elmúlt éves letöltési adatait jócskán bedőlne a "warezmatyizásba".
Persze a "hozzád hasonló" szentbeszédűek szemében rögtön warezmatyi valaki,ha zavarja hogy a steam és egyéb rendszerekkel konkrétan köpnek az alapvető jogaira.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.14. 14:15:34
1. Ha pl. a steam/origin stb. megszűnik (megszűnne), minden játékod menne a nélkülük. Ahogy ez mindig is volt és ahogy most is van reá mód (offline). Megszűnés esetén megkapják a vásárlók a védelem nélküli verziót.
2. Lehet vásárolni védelem nélkül (pl. GOG) vagy akár eladható, cserélhető formában is.
3. Nem muszáj megvenni vakon az új játékokat sem, hogy magad szembesülj vele milyen hibái vannak és esetleg még sem olyan a játékmenet, ami megfelelne stb. Érdekes én még nem vettem meg olyan játékot amit bántam volna, mert nem jött be vagy nem felelt meg a játékmenet, hangulat. (Főleg ha árához mérten nézem, pl. indie játékokat.)
Természetesen ezek elfelejtődnek a hozzád hasonló warezmatyiknál, mert nem passzol bele a "keressünk bármilyen valami okot hülyeségünk önigazolására" szemléletbe.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.02.14. 13:50:11
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
ha nekem nem hiszel
Sega-nak nincs elkötelezettsége. 😊
Ezt most nem értem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.14. 13:03:52
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.