Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem is csak jó játékot kell csinálni és akkor megveszik az emberek a védelem meg lényegtelen, hogy van vagy nincs.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.05.18. 22:03:55
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Van olyan ismerösöm pl akinek eredeti ps3 eredeti game-ek rá értelemszerűen , pc-re meg életébe soha semmit nem vett de minden létező szar végigjátszik és szerinte én vagyok a fasz amiért játékot veszek pc-re 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.18. 21:23:46
Next PC upgrade: 2022
Viszont engem soha se zavart egy védelem se mert nekem nem kerül semmibe ha nekik van erre pénzük az a ö bajuk én meg ugy is csak azt veszem meg ami érdekel ha van rajta védelem ha nincs.
Ezért nem is értem ezt a denuvos rinyát...
De ezek állítólag eladásokat akarnak növelni ezzel.
Hát mellényúltak nagyon.
Rám visszatérve szívesen fogadlak megnézheted a gépem mennyi warez tartalom van rajta. Elég régóta leszarom már a warezt. Minek warezoljak ha pár év múlva szinte ingyen utánamdobják akár sok más game-el együtt bundlekba? Vagy steamgiftsen megnyerem? A wareznak leáldozott a bundlek meg az irtózatós mértékű game elértéktelenedések meg a fénykorukat élik<#eljen>#eljen>
Denuvóval egyedül saját magukkal basznak ki mert nekik pénzbe kerül<#eplus2>#eplus2>
Fejberugdosnám akinek ez a gondolat létrejött a fejébe,mert az ilyen gyökér az nem ismeri ami ellen küzdenek a denuvoval.
Külföldi fórumon valaki jól leírta. A denuvo megvéd minket a sok szartól. Sok esetben igaza is van<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.18. 20:51:16
Ugyebár a doom esetében tört verzió sincs, kíváncsi leszek a későbbi supportra.. (már ha fél éven belül nem ürülnek ki a szerverek)
Az a legnagyobb baj hogy erre semmiféle szabályzás nincs. Lásd a division esetét, amit szintén nagyon sokan megvettek PC-re, de olyan szinte szarnak a userek fejére a fejlesztők hogy az már felháborító. Sőőt ha valaki meg meri említeni nomális hangnemben a játék hibáit a hivatalos forumon, úgy bannolják mint a huzat.
Ez milyen hozzáállás már?
Leszarom hogy PC-n arányaiban kevesebben vásárolták meg, de könyörgöm ha már kifizettem érte season pass-el együtt 20e forintot, elvárom hogy adott játék használható legyen!
Ha vásárolsz egy TV-t ami csak félig meddig működik, nem viszed vissza hanem belenyugszol hogy ó hát ebből a márkából úgy is kevesebbet vesznek, ha szar hát szar.
Nagyon fura felfogás ez.
Pc-n meg van ezer féle hely és nem "egységes" a digitális piac. Egyedül a "gyártó" vagy hogy hívják tudna pontosat mondani de ők meg csesznek erre
még konzol játékok több kézen mennek át és több ember tudja kb mi a helyzet, előbb kitudódik.
A linkre nem kattintottam rá, szal nem tudom mi van ott 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy ja. Összefutottam ma én is 2 sráccal aki elég "érdekesen" játszott (szinte soha nem tévesztettek sniperrel, mindig headshotoltak) de mondom csak nem chetalnek már, az túl hamar lenne.. Lehet tévedtem.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Warhammert meg a reviewk után eldöntöm, hogy mi legyen. Egyelőre vonz még ha csak ne adj Isten egy átskinezett Attila lesz is.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
I met God. She's black
Oké van béta , de a béta a játék megjelenése után eltűnik a semmibe.
angelus1991ster.blogspot.hu
I met God. She's black
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy akkor semmire nem kell védelem, hanem megint csak azt erősítettük meg, hogy a minőség az, ami nagy mennyiségben, és főleg hosszabb távon értékesíthetővé tesz egy szoftvert.
Márpedig leprogramozni csak egyszer kell, tehát minél tovább tart az értékesítés, annál több a tiszta profit...
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ha egy játékra nem jön az első 2-3 hónapban törés, akkor az sikeres a fejlesztők/terjesztők oldaláról. Innen ha bukta van, akkor nem foghatják a kalózkodásra. A hipervédett-sosetört Just Cause 3 hogy teljesített? Behozta a védelem árát? <#vigyor1>#vigyor1>
Pont az ár/érték arány dolgot rúgják fel.
Biztos úgy vannak vele: ezért megdolgoztu... bocsánat dolgoztattuk az alkalmazottaink... ja nem, az általunk megszívatott fejlesztők alkalmazottait, há nehogymá' itten kevés pénzér élvezkedjen bárki is, meg főleg ne a szerzőknek jusson itten eladásból pénz direktben... mit képzelnek! Enyém a jogdíj, enyém minden! Vagy senki másnak semmi! Lásd még az a barom albán, aki megvette a rákgyógyszer licenszét, és 50-szeresére emelte az árát. Féreg az is.
Idióták, de hál' isten kihalófélben.
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.04.06. 10:25:13
Ezek a nyomorék tudatlan debilfattya cégek. Ilyen pl most a MS. Már 2 store only szarjukat kiadták 20k-ért PC-re.Az életemet felteszem rá hogy steam-en még fogyna is. Szemben ezzel a raklapszar store-al. Sőt ahogy ezek a game-et futnak az MS maga alatt vágja a nem létező fát. Remélem gyorsan belebuknak és rájönnek .hogy a kutyának se kell a store szarjuk.
Ma már nem fizetnék semmiért havidíjat, de nem is nagyon kell, gyakorlatilag megszűnőben van az a modell.
Kalózkodás ellen valóban az MMO a legjobb 😊
Illetve én most már csak a Kickstarteren nézelődöm, most a Bard's Tale IV-et várom (supporter vagyok). Na meg néha elkap 1-1 jobb gog-os akció, akkor is megveszek régi kedvenceket, de általában alig játszom velük, inkább gyűjtemény. Na meg majd a fiam pár év múlva felfedezheti őket legálisan 😄
Ár/érték arány most sokkal fontosabb, mint anno amikor nem volt családom még. Pénzből és időből is sokkal több jutott játékra.
Most mindkettőt nagyon megfontolva tudom csak rászánni bármire is...
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.04.06. 10:19:19
Nálam az árazás annyira nem lényeges. A jó játékokra jut azért 40-60 dolcsi vagy euro. (Blizzard játékok), vagy épp az igéretesebb játékokra amikbe sok időt lehet beleölni alkalmanként kisebb összegek, vagy egy összegben több ha utána nem pénzalapú már a játék. (BDO előrendelői pakk, előtte Archeage, bár az kb ingyenesben ment a végefele annyi tartalékom volt)...
Lehetséges, hogy valami szerzői jogi civakodás van a háttérben, ezek szokták az ilyen értelmes folyamatokat megakasztani.
Rám se jellemző már egy ideje, hogy új dolgokat vegyek, maximum ilyen olcsóbb, indie, játékélményben a nagy csilivili AAA vackokat agyonverő (Stardew Valley, vagy Terraria - előbbit érdemes megnézni metacriticen, asszem 89%-án áll?) szoktam megvenni néha. De többnyire azt is kipróbálom előbb 😊
A védelmek nem érdekelnek, mert ami bejön, azt úgyis megveszem, ha kell 1, ha kell 6-7 évvel a megjelenés után. Időm úgyis limitált... Ráadásul ha 6-7 évvel később veszem meg, a védelmet többnyire már úgyis leszedték. Ez is gog egyik nagy ütőkártyája.
DB
Életben nem láttam még ilyen fickót mint ez. Valami jogász lehet szerintem, azok képesek a kékből, feketét csinálni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.04.05. 21:04:08
Játékidőben a Fable 3-ban sokat nem veszítettem emiatt, csak értékelni és támogatni akartam a fejlesztőket... csak nem hagyják. Elég csúnyán megzuhanhatott az érdeklődés a játék iránt ha se akciósan, se csomagokban nincs fent a harmadik rész...
Vissza az ON-hoz: A védelem valamilyen szinten érthető a játékokon és ha működőképes, de a valós felhasználók életét nem keseríti meg, akkor nincs vele bajom. Kevés játékba kóstolók bele mostanság. Ezeknél valamilyen formában van online aktiválás, vagy szükséges a netes kapcsolat. Ez mondjuk tisztán offline játéknál/tartalomnál nem túl acélos védelem önmagában... A Denuvo-ról nem sokat tudok, csak ami "bulvár" szinten csorog. Az meg ugyan pozitív kép, csak szerintem naív. Előbb-utóbb ezen is fogást találnak, aztán mehet a fogócska és a fejlesztgetés újra és újra és újra...
Igen, így értettem, erről írok végig.
Lokker: ezt viszont benéztem 😊 Ilyen esetben szerintem viszont teljesen jogos a warez - azt hiszem, ilyen esetben a kiadó/szerző sem pampoghat, ha nem tudja elérhetővé tenni a termékét.
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.04.05. 16:11:48