Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ja értem mire gondolsz, és oké valahol igazad van, de azért nem mindig jogos ha nem játékos szemmel nézzük, maga a játékok legtöbbször azért 5-10 dollártól többet érnek, független a kisebb hibáktól .😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Maguknak köszönhetik a kiadók.
Én 100% hogy ha denuvos címet jelentetnék meg simán max 30$/euroért árulnám a végtelenségig. Akinek kell megveszi.Lásd CoD játékok árait.
Nem véletlen kapnak már 1 hónap után leárazásokat az AAA címek aztán kezdenek elértéktelenedni.
Velem nem csesznek ki amíg 5$ felett vannak tőlem pénzt nem látnak az biztos.(Néha a gyengeségem miatt éves szinte 1-2 minimálisan drágább cucc becsúszik)

Next PC upgrade: 2022

Palinko
sztem nem tenné meg, meg már nem számítana, nem egy witcher 3 aki eredetileg nem volt hajlandó feltenni semmit. ahhoz mentálisan is másképp állnak az emberek. minthogy "megpróbáltunk megszívatni benneteket, nem sikerült, most így próbálunk jópofizni", mert kábé az lenne amit mondasz.
darkSectorxxx
Hát ezaz a nép rá van szoktatva.
Én is már mindig azt lesem (nem csak pc-n) hogy minnél több nagyobb sale felirat meg százalék off legyen és akkor go vásárolni.
Rossz szokás, és az a baj ha visszamegy a listaár, nem veszek semmit, mert TUDOM hogy ez újra olcsó lesz majd. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Mitől ugrana meg az eladás? Inkább a torrent forgalom ugrana meg nem is kicsit
Az eladás akkor fog megugrani ha bundleba lesznek meg -80%-os árcsökkenés kap a 50%-os ár.

darkSectorxxx
összetett a dolog, ehhez a játéknak is jónak kell lenni, nem csak a védelmen múlik.
Meg a multi, azt nem tudsz warezolni. 😄

Valamelyik kiadó meg merné-e tenni hogy leveszi a védelmet a játékról? Ha megugrik tőle az eladás mutató,akkor lesz igazi szopás

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

darkSectorxxx
😊

Palinko
azt adom. de a crack csapatok ritkán dicsekednek az eredménnyel az mkdev van akit követhetünk, nem állnak olyan rosszul, majd kiderül, egyelőre tényleg a denuvo áll nyerésre, de a starforge óta nem volt ilyen komoly ellenfelük, kicsit ellustultak lehet 😄
darkSectorxxx
Jó akkor, mondjuk helyesebben azt hogy egyre oda tartunk. 😊

darkSectorxxx
Nem. 😄

Palinko
ez sem feltörhetetlen lásd dragon age, max payne. csak a friss verziójára még nem jött törés, de 1 év sem telt el. illene bár 5 évet várni az ilyen jelzőkkel
yesname
Online miatt. Azokat ne nézd.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Egyébként ha a GTA5-re rátették volna a Denuvo-t akkor is produkált volna többmilliós eladásokat,csak steamen több mint 4 millió fogyott,a dobozosról nem is beszélve.(köztük vagyok én is 😊).Szóval itt a név is számít.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

darkSectorxxx
Hát szerintem ettől többet nem tehetnek, emékszem gyerekkoromra, akkor azt hittem nem állíthatják meg a hekkereket, nincs feltörhetetlen.

És van ma. 😊
Hogy ez kinek jó, kinek nem, nem tudom.

mint felnőtt értem, és azt mondom jó, de régen énis warezoltam fiatal fejjel, ma nem lennék fiatal.

És ha politizálnék, ezt érteném a való életre is. 😄

Nem hiszem hogy foglalkoznának már vele a hackerek,megvárják míg szép lassan kimúlik

Shep
1 dolcsis krumpli nudliban még azért lehet elérni szép eredményeket .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
szerintem sem fogja soha elérni, mindig az első 2-3 hónapban a legnagyobb az eladás aztán már semmi sem emeli újra fel.
grebber
Steamspy.com

darkSectorxxx
Csoda hogy még mindig erőlködnek. 😄

Jim Morrison
:/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Láttam, azért válaszoltam így. 😄

Kandurex
Nem hiszem el, hogy nem lehet felismerni az iróniát...a ravasz smile meg a (Not) szócska nem gyanús?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Mit is kell tesztelni rajta? Vagy elindul, vagy nem? Nem? Vagy 2016-ban létezik egy 3. megoldás? 😄

Kandurex
Tegnap a kanadaiak több tesztert is bevontak a Tomb Raider törés tesztjébe. Napokon belül kiadják. <#ravasz1>

(Not)

darkSectorxxx
Egy demo kidása alapnak kéne lenni 2016-ban, ehelyett ritkaság, semmi gond az eladásokkal, ez nem azért van.
A Doom tudtommal pont hogy fogy rendesen, ahoz a tuskó gameplay-hez képest amit képvisel.

szabii98
Az oroszok Doom mentéseket nyitogatnak, hogy nézzék mennyire stabil a crack amit csinálnak.
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.06.21. 17:37:22

I met God. She's black

Egyébként a denuvo haldoklásának első jele hogy kiadták a Doom demót.Ezek szerint ott se úgy alakul az eladás ahogy tervezték.Hol lehet megnézni hogy egy steam játékból mennyit adtak el?

szerk:lehet legközelebb meggondolják hogy érdemes-e rárakni,meg pénzt áldozni az extra védelemért,akkor lesz fail,ha tényleg előállnak a denuvo crack-el
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.21. 17:09:08

szabii98
Erre kíváncsi lennék, de szinte biztos vagyok benne, hogy igazad van.

I met God. She's black

grebber
Most fogadok bármibe hogy egyik se éri el az elődöt.

Jó de azt is nézd hogy mikor jelent meg az előző Tomb Raider (3 éve),és a Just Cause2 (6 éve),mire ezek odaérnem addigra lesz annyi eladott példány mint az elődjeik

grebber
Most néztem kiváncsiságból steam-en.
-Just Cause 2-ből atomwarezzel együtt steam-en fogyott 3.98 millió db
JC3-ból 590 ezer db. Bármennyi év is fog eltelni soha nem fogja megközelítni a JC2 eladásait a JC3 még ha minden bundle ott is lesz.
-Tomb Raider atomwarez jelenléttel együtt 4.06 millió
Rise of The Tomb Raider 775 k (Szintén mint a JC2 esete soha meg se fogja közelíteni az előző értékeit)
-Ide rakhatnám még a friss hitmant is az se fogja még karcolni se az előző atomwarez melletti eladásokat.

De valamire biztos jó ez a denuvo csak nem jöttem rá mire.

Shep
Majd találnak más kifogást a warez helyett 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

broman191
Annyi pozitívuma legalább van a denuvoval védett jártékoknak, hogy a fejlesztő/kiadó nem foghatja a kalózkodásra a siralmas eladási számokat, mutogatás helyett muszáj a hibát a saját házuk táján keresni... 😊

ui.: Egyébként számomra nem jön át, hogy egy Total War címet minek denuvoval védeni, kegyetlenül rétegjáték, azon kevesek, akiket érdekel, csak megveszik... Egy x milliós eladású Need For Speed esetében inkább érthető. Bár helyesbítve a milliókat nem PC-re adják el, számok, csak Európát nézve:

NFS PS4-en, EU-s eladási számok vs. NFS PC-n, EU-s eladási számok

Szörnyen alacsony számokat generált PC-n, igaz több hónapot csúsztatott megjelenéssel nem csoda, így nem túl fair összevetni a 2 évvel azelőtti Rivals számaival, de mindenesetre az tizenezres volt az EU-ban heteken át és nem pár ezres kezdetnek is, majd mélyrepülés...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shep
Szerintem sem, de az látható ,hogy nem nőttek az egekbe a denuvos játékok eladási számai.

Shep
Szerintem az pont az a cím ami védelem nélkül is jól fogyna.

grebber
Ezt nem tudod összehasonlítani soha.

Palinko
hát pár ezer darab sztem csak hibahatár, nem lehet megindokolni, hogy denuvo miatt vették többet.
meg elég nehéz mérni. új cím? ok akkor is van egy elvárás, meg kb mekkora reklám kampány megy kb mennyit adnak el, meg értékelések beleszámítva stb. de 10-20 ezer nem érv, milliós tételek meg nehezen jönnek össze

folytatás, mihez mérjük az előző részhez? de denuvo nélkül is többet megvesznek a folytatásból mert megvan a rajongó tábora plusz az új emberek. szóval nem tudom hogy lehetne ezt mérni. az más lenne ha hirtelen minden denuvos cím eladna 5-10 milliót, de erről nem hallottuk és nyilván nem megy ez ilyen könnyen.
Terawatt
Total war warhammer nem hiszem, hogy így fogyna.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Shep
Hát azért ahhoz idő kell mire egy cég felméri, hogy mi a helyzet, nem 1-2 cím. De mondom ott a steam spy nagy csodákat nem látni a denuvos címeknél 😊

Kandurex
ha így lenne egy denuvos játék nem jönne a jövőben....szerinted?

Shep
Azért jó lenne végre látni egy összehasonlítást, hogy mennyi változást hozott az eladásokban a denuvo. Szerintem max pár ezer db-ról lehet szó, steam spyt nézegetve de hát ez ugye csak találgatás.

Palinko
a 10-100+ milliós fejlesztési költséghez képest ez bakfitty
Az igen!!! Persze hogy nem terhelik rá szegény fogyasztóra<#gun><#violent>

NEOreg3
nem is olyan drága, mint egyesek gondolták:

The standard pricing models:
Lump sum model:
AAA title (bigger 500k units on PC): 100.000 EUR
AA title (smaller 500k units on PC): 50.000 EUR
Indie title (less than 100k units on PC): 10.000 EUR

Or

Per unit pricing:
2.500 EUR setup fee.
0,15 EUR per unit reported monthly based on Steam,… owners.
(optional) cost covering for on-site visit if requested.

még több infó (persze lehet hogy fake, bár lentebb screenshotot is posztoltak a levelezésről, amit ugye 10 perc alatt összekalapál bárki photoshopban)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Palinko
nem, csak a főmenüig jutnak el.
Van valami újabb hír mostanság a denuvo törésekről? A Total War: Warhammer nagyon érdekelne, de a felemás vélemények miatt nem merem még megvenni. Viszont a Chaos Warriors Race Pack csak 31.-ig aktiválható ingyenesen. Láttok rá reális esélyt, hogy 1-2-3 hónapon belül lehet törés?

Myselor
az első tetszett de egyszer elég volt. a második már erőltetett volt számomra.ez a vonal és történet nem izgat amit csinálnak vele. a régi votl a jó tomb raider
Palinko
az első tetszett? sztem nagyon jó volt és tényleg bizonytalan az új rész én is olvastam dolgokat
Myselor
nekem elég volt az első rész a második picit se mozgatott meg.tudom mi van benne 😄 elég is ennyi.belenéztem youtubeon nem kötött volna le szóval ennyi.