Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Azért ez elég demagóg szöveg. 😊

Itt ennek ehhez semmi köze, saját szellemi termék, ha kell kőbaltával védhetik, Joguk van hozzá, én is ezt tenném. 😊
Nem baj ha ugynannyian veszik, csak a többiek nem játszanak vele ingyen.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja ezt nem azrt mondta mert új dolog, hanem ennyire pikk-pakk idomítható ez a védelem ezek szerint.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Palinko
engem az epizodikus megjelenéskor vesztettek el 😄 JC-ből már az első 2 rész sem jött be, ízlések és pofonok, sokak a saint row-ot is nagyon élvezik, nekem ezen a vonalon a Mafia (amit hamarosan megint elszarnak valszeg) és a GTA létezik csak 😊 azok jöttek be igazán.
Shep
Nekem a Hitman is megvan, szerintem az jó lett, ami még szintén jó az a JC3 de ez is, mint ahogy a maradék tucat játék, igaz a JC3-nekem ennek ellenére nagyon tetszett de semmi kiemelkedő nincsen benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
nekem ezek közül egyik se kellene még ha letölthető lenne se😊
Jim Morrison
alacsony fps (a videón legalábbis amit linkeltem #504 ) azért van, mert nyitva van mellette a debugger. Normálisan az nem lenne nyitva- nincs frame probléma. Persze ehhez az is lehet, hogy egy megvett játékot demozik 😊)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Palinko
jaja, lehet ezért nem adták még ki a crackeket, az alacsony fps mellett, hogy ne adják ki mire jöttek rá.

egyébként a javítást meg az eddigi védelmekre értettem, hogy miért nem volt nagyon? 😄 úgy elfogadták, hogy lefosztották a játékról és jól van 😄 a drm-ek korában miért nem talált más ki anti tampert, hogy ne lehessen csak úgy lefejteni? olyan abszurd nekem. például a star force cég még mindig él és még reklámozza is, hogy több mint 15 éve készítenek játékokhoz védelmet, közben meg csak 1 jó évük volt igazából, de nem vágom azt pl miért nem tudták így továbbfejleszteni.

Shep, egyet tudok érteni ebből a listából semmi nem érdekel, hitman-t, tomb raidert elszúrták, sherlock sem sikerült közepesnél jobbra. meg már nem is futnának a gépemen sztem. g2a-n meg nem veszem meg próbára, egyik fejlesztő azt mondta inkább kalózkodjanak az emberek, mint hogy ott vegyék meg 😄
Jim Morrison
lehet még nem jöttek rá hol a bibi?😊
Nem lenne egyedi eset... a la Apple, Google, Microsoft, stbstbstb
Ha megvan mit használtak ti a 'hackerek, akkor egyszerűbb a bugvadászat 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shep
Én meg üzenem a szarjukra denuvot rakó kiadóknak ,hogy ettől még nem fogok 10+ e Ft-ért tőlük játékot venni, majd ha jó játékot csinálnak akkor esetleg, de az eddigi denuvosok közül nem sok ilyen van. Mondjuk a TR az pont megvan 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
de most bírom ezt a foltozást, mintha ők fedezték volna fel 😄 előtte kiadtak 1-2 verziót aztán annyi, nem erőltették tovább, ha már törték 😄 a denuvo meg "rájött" hogy hát lehet ezt foltozni is és akkor majd tovább fennmaradhat a cég 😄 tiszta kabaré.

szerintem egyébként pár év múlva mind fel lesz törve, meg aki talált egy rést direkt nem fogja reklámozni, majd évente 2 évente lesz egy nagy release és aztán kereshet másik rést. sokan követik nagyon hogy állnak a csapatok, nagy a figyelem és páran ki is szolgálják azt, ez nem a legjobb ötlet szerintem, mert tényleg csak azt érik el, hogy nehezebb dolguk legyen legközelebb.
darkSectorxxx
"Rise of the Tomb Raider crack - a Denuvo nem aggódik

Megszólalt a Denuvo illetékese is annak kapcsán, hogy a napokban felmerült, valaki sikerrel feltörte a Rise of the Tomb Raider másolásvédelmét.

A héten néhányan (alig egy-két ember lehetett, biztos nem sok, és biztosan nem ti) izgatottan járták végig a torrentoldalakat, hátha rátalálnak a Rise of the Tomb Raider feltört változatára, de valószínűleg nem jártak sikerrel. Egy orosz hackercsapat azt állította, sikerült áthatolniuk a játék védelmén, és ugyan egy videót kiadtak, magukat a tört fájlokat nem, így semmi bizonyíték nincs, hogy a játék valóban futtatható megvásárlása nélkül.

A Eurogamer.net megkereste a Denuvo marketing és kereskedelmi vezetőjét, Thomas Goeblt, hogy mit gondol az esetről. Az úriember azt mondta, mivel nincsenek publikusan elérhető fájlok, egyelőre nincs miről beszélni. Ha esetleg mégis felkerülnének, a Denuvo befoltozza a réseket, és a következő játéknál, aminél használják, már nem fog működni a hackerek korábbi megoldása.

Ha találkoztok egy kalózzal, adjátok át neki, hogy sajnáljuk."

Myselor
remélem az az i am setsuna nem lesz denuvos 😄
Kandurex
Kár, pont terveztem rá egy kis huszárkodást. No sebaj, majd behúzzuk öt dolcsiért. Vagy háromért. <#miaz>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Arra nagyon muszáj volt..... Úgyis a menetrend a következő... bundle majd az új résznél ezt is ingyen szórják.

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kandurex
mert? az is gyenuvós?

NEOreg3
+
INSIDE = NOT CRACKED

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jim Morrison
nagy a pangás, senki se jár sikerrel.

JUST CAUSE 3 = NOT CRACKED
RISE OF THE TOMB RAIDER = NOT CRACKED
UNRAVEL = NOT CRACKED
PVZ GARDEN WARFARE 2 = NOT CRACKED (O)
FAR CRY PRIMAL = NOT CRACKED
HITMAN = NOT CRACKED (O)
NEED FOR SPEED = NOT CRACKED (O)
ADR1FT = NOT CRACKED
DOOM = NOT CRACKED
Homefront: The Revolution = NOT CRACKED
Total War: WARHAMMER = NOT CRACKED
Mirror's Edge Catalyst = NOT CRACKED
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter = NOT CRACKED

Amiga
Eddig csak jelei voltak annak, hogy ez a topik igazából a gumiba való, de úgy látom, ezt már ti is kezditek belátni.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

darkSectorxxx
😊

Ügyi vagy én is próbáltam de sajna odaégett, akár a denuvo 😊

darkSectorxxx
Eier. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.06. 20:28:13

Kandurex
Egy kész cracker vagy 😄

darkSectorxxx
Én regge 2 kemény tojást törtem fel bakker! 😄

grebber
Szegény hackerekeknek annyira bebaszott ez a denuvo hogy fake hírekkel kell felhívni a figyelmet magukra hogy még léteznek<#banplz>

Kandurex
Sőt! A Doom -ot KÉTSZER is feltörtem...de már elmúlt....

Kandurex
Félrebeszéltek,...már 2 hónapja feltörtem, de irigy kutya vagyok és nem kapjátok meg! Kész.

darkSectorxxx
Bocs, én törtem fel legelsőre. 😄

grebber
Én is feltörtem....Bizonyitani nem fogom mert minek...

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na, amúgy egy érdekes adalék az allkeyshop-ról, ha nem velem történik meg el se hiszem.... 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Remélem nem reklám és nem leszek seggberúgva érte, spolerbe teszem az esettanulmányt...

Szóval:
Olyan két ével ezelőtt itt az SGn megemlítettem ezt az oldalt, mindenféle hátsószándék nélkül (nincs referrerid meg ilyenek). Idén 06/15-én kaptam itt az SG-n egy privát üzenetet egy friss regtől, hogy köszöni hogy a fent említett postban (linkelte, azért tudom melyik az) megemlítettem a weboldalát, és szeretne megjutalmazni némi jutalomponttal amit az allkeyshop lottón felhasználhatok, csak dobjak neki egy emailt.

Kicsit spam szagú volt, de hát egy email nem kerül semmibe, mondom egyekutya dobok egyet azt meglátjuk. Nos vissza is válaszoltak, kaptam egy kupont ami adott 1 millió hűségpontot a lottójukban. Igy elkezdtem naponta játszani, több lottó fut, én 4-en játszottam, mindennap 200K pontért mindegyiken (ha nem nyersz visszakapod a pontjaid). És bingó, 3 napja nyertem a "válassz egy bármilyen játékot" kategóriában.
Még mindig kicsit kétkedve írtam nekik hogy akkor kérnék egy Warhammer: Total war-t (Denuvos ugye, gondoltam akkor legyen ő, úgyse lesz egyhamar megtörve engem meg érdekel...) írták hogy ok, várjak 2-5 napot. Ma reggel megjött a kód, aktiváltam, és most van egy csecse kis új játékom....

Majd szólok ha bannolták a steam accomat 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.06. 09:30:13

Pont ez a baj, hogy tények nélkül sároznak, indirekt "bizonyítékokat" felhozva. Nyilván ezért nem is tudják bezáratni/ellehetetleníteni, hiszen semmilyen bíroság előtt nem áll meg hogy "egy barátom is mondta"...

Amúgy sztem az a normális vevői hozzáállás, hogy:

1. Nem preorderelünk, főleg nem akkor ha egy fia gameplay videót nem láttunk. A steames játék nem fog "elfogyni" hogy előjegyezze az ember, kedvezményt meg nem ad annyit amit utána később a saleken szokott...
2. Szépen megvárjuk amig kijön 1-2 review a termékről (steamen még hamarabb látszik ha vmi baj van), utána vásárlunk. Mint ahogy az élet más területein is, az ember alapvetően megnézni hogy mire ad ki 10-15K forintot.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.04. 10:36:44

Terawatt
Számtalanszor vettem már én is játékot onnan.

Egyszer volt problémám, és shieldem se volt (tök felesleges), ilyenkor van egy felület az oldalon ahol írsz az eladónak és van x órája válaszolni. Még aznap kaptam egy cserét gond nélkül. (Véletlen Pre-order kulcsot kaptam ami lejárt már akkor)

Ha a kínaitól veszel cuccot fillérekért, kijön ingyenes kiszállítással az is mocsoktolvajnépség? 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

broman191
"aki nem akarja hivatalos forrásból megvenni a játékát, inkább töltse le illegálisan, mintsem a G2A-n fizessen érte" - Többnyire így is volt részemről, csak hát jött a 'D'... <#idiota> Így ha túlárazottnak érzek egy játékot - szóval friss kiadáskor lényegében mindet, ha nem tolt meg menthetetlenül a hype train és manapság már 99.9% nem tud - marad a várakozás steam salere és/vagy G2A nézegetés...bár utóbbiról még nem vásároltam semmit, a hátteréről sem tudtam sokat, mostantól nem is nagyon sietek majd onnan venni bármit...fizetés nélkül kalózodni egy dolog, fizetve már nem buli, akkor inkább menjen a munney a legál helyre az azt megillető embereknek, ha kicsit többet is kell fizetni, vagy hasonló mennyiséget csak tovább várakozva...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.07.01. 18:51:04

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kandurex
Ha minden lopott lenne már rég bedarálták volna az oldalt. Egyszerűen piacot csökkent és ez bassza a csőrüket egyeseknek.

Érdekes a cikk... mondjuk olyan emberrel még nem találkoztam aki panaszkodott volna arról hogy steamen letltották/elvették játékát amit nem a steamen vett kóddal aktivált, pedig kérdezősködtem sokféle topikban. Vagy azért mert mondjuk US proxyn keresztül vásárolt, hogy 10 EUR helyett inkább 10USD legyen aza játék (ilyet csináltam én is, mondjuk mostmár "csak" 10% a difi, mégsztem igy is megéri, régen meg volt az tán 30 is...)
Olyan persze van hogy "hallottam hogy vki", de olyan aki ténylegesen megszívta még nem volt.

Sztem kb olyan mint az ebayon vásárlás. Kis kínaitól veszünk mindent free shippinggel, általában megjön (azért 99%os az értékelés), de benne van apakliban hogy néha nem, olyankor meg van paypal refund. Az hogy kis kínai hogy tudja negyedáron adni az USBs ventillátort nem az én dolgom. Itt a G"An sem állítják hogy mindíg lopott, hanem "szármathat" onnan. Ez nekem kevés....

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.01. 09:12:06

Egy kicsit a G2A-ról,mivel szó esik benne a Denuvo is

http://www.gamestar.hu/uzlet/g2a-atveres-ertekeles-212887.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

...és ha kamu?

Jim Morrison
Hoppá
Debugger miatg szaggat mint allat.

Caliph
a redditen már törölve is van,szal sztem kamu

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ainz
Elvileg broco valami orosz gyerek törte fel...
Jim Morrison
Mintha a doom is mindjart jonne

NEOreg3
az oroszoknak állítólag sikerült kompletten kiirtani (nem pedig megkerülni) a Denuvót az új Tomb Raiderről egy újfajta megközelítéssel, amivel akár hetekre is lecsökkenhet 1-1 játék crackelése

hiszem ha látom

MarkBlade
ott a pont 😄
NEOreg3
sajnos a jelenlegi Doom állapothoz is hetek kellettek, és még csak a menüig jutottak

minden egyes trigger kiirtása órákba telik és ki tudja, hogy hányat rejtettek el benne

Inkább a total war: warhammert csinálják, az jobban érdekel 😊

darkSectorxxx
😄DDDDDD

Siessenek mert a demo nem örökös. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.22. 19:03:49

Jim Morrison
Mkdev jol halad :c

Maxtreme
Ez szimplán hülyeség. Nem 1 denuvo-s játékom van, (Mad max, Just cause 3, Rise of the tomb raider, Need for speed, Batman Arkham Knight, Metal Gear solid phantom pain, Mirrors edge catalyst, Doom ) egyiknél sincs semmiféle fps probléma.

szabii98
Én hallottam már olyat, hogy a drm miatt nem futnak jól a játékok, bár lehet csak denuvo ellenes városi legenda. De kétlem, hogy a kettő dolog összeköthető, nem a denuvo miatt csökkennek a játék eladások(persze kivételes esetek vannak lásd GTA), hanem a sok igénytelen fostömlőtől amit lenyomnak a torkunkon AAA néven. Játékosok(warezosok) millió/több százezrei nem fognak egyből játékokat venni , csak azért mert nem lehet feltörni valamit...

I met God. She's black