Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Lelki szemeim előtt látom az új védelem kombinációt....Denuvo + Uplay (utóbbi mint DRM erősítő lenne jelen)<#eplus2> Ubisoft most milyen királynak érezheti magát (mondjuk minden okuk megvan rá mivel a steam eleset ők még nem)

Next PC upgrade: 2022

Palinko
" de akkor is macerás, egy dolog, enyi szarakodás egy játékért"

egyem meg, játszani ne játszuk helyetted? te meg majd várod a sültgalambot meg instruálsz minket merre menjünk.
grebber
Ahhoz Uplay is kell az nehezebb lesz szerintem.

Ezt nem is tudtam 😄
Jöhet a Far Cry P.
Shep
Ja, értem már, ok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Caliph
de most akkor ezekkel lényegében a demokat nyírták ki,mert azt használva törték fel,nem ?
Ha nincs demo nincs feltörés,ergo ugrottak a jövőbeli demok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.06. 21:11:07

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Látom nem érted grebber érvelését. Azért nem javítják mert majd egyszer, valamikor benne lesz egy bundle-ben 5$-ért a későbbiek meg le vannak sz@rva mert azok is majd benne lesznek egyszer, valamikor egy 5$-os bundleban. Szóval tuti, hogy nem fogják javítani, max nem kerül fel steamre hanem majd azokhoz is kell külön regisztráció és vége lesz ennek a megkerülésnek (nyilván fent lesz steamen, de ez lenne a normális lépés ha tényleg nem javítanák).
Shep
Nem emiatt a 2-3 játék miatt, hanem a később érkezők okán kell javítani, nem hiszem ,hogy nyitva hagyják a rést.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.06. 20:58:03

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Továbbra is fenntartom, hogy nem javítják majd. Aki eddig nem vette meg ezeket a game-eket később se fogja (tisztelet a kivételnek mint pl én majd 5$ vagy az alatt)
Szóval ha csapatja a wareznép már senkit nem zavar.

Shep
Szerintem sokkal érdekesebb az a kérdés, hogy mikor javítják ezt a hibát amit a kikerülés kihasznál.

Jim Morrison
azt kiszúrhatják (valszeg ki is szúrják), de (99%), hogy mivel a rendes accountoddal nem csaltál meg ilyenek ezért az nem bannolják, csak a másikat.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bazccka
én is bizonytalan vagyok, ezért is kérdeztem, ha csinál az ember a meglévő account-ja mellé egy újat, kiszúrhatják valahogyan, hogy a kettő ugyanahhoz a személyhez/számítógéphez tartozik, stb... <#confused>
persze , igen ez logikus, de akkor is macerás, egy dolog, enyi szarakodás egy játékért. Witcher 3-nak valahogy nem kellet védelem meg semmi, lehet hogy van belöel Warez de valahogy még is hülyére keresték magukat.
Engem meg ugy is csak a TR-érdekelne, de ugy is jön a 20 éves gyüjtői változat, azt meg majd behuzom Box-ra vagy PC-re. Nem véletlen a konzolok elönye sem, megveszed játszol, PC-n meg lassan ahány cég anyi különféle hülye felhasználoi fiokot kell csinálni, bár aztán lehet hogy dobozokon is igy van, anyit azért nem játszom velük.
Myselor
nem egy nagy dolog pl a resident evilt 6os egy barátommal steamen keresztül játszottul co-opban végig tört verzióval szóval nem hiszem hogy akkora gond lenne ez is.ha már valaki nem veszi meg a gamet ennyit megtehet az eredetivel sincs több gond se kevesebb 😊
bazccka
Ha csinálsz egy tök új steam account-ot, az hogyan lesz gyanús a meglévőddel?
Majd az lessz törés, ha csak átmásolsz egy Crack- fájlt , az ilyen trüközgetéses megkerülösős komplikált dolgokbol inkább nem kérek, eleve nics stream vagy steam vagy mi fene, fiokom, és max anyit érnek el, hogy ha észrevezik ezt a játékot valaki fiokján, legfejjeb megszüntetik a fiokját azt minden oda.
Myselor
totyak
Adnál a köznek egy linket?

Myselor
én tudok egy oldalt ott van doom just cause 3 tomb raider inside.ezeket pakolták fel ma 😊 megbízható oldal
Igen az mondjuk nem ártana... kép legalább és ha valós akkor egy linket is 😄

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Myselor
bocsi a hitetlenségemért már látom szépen meg is jöttek a denuvos gamek 😊
Myselor
jó poén.képet vagy videót vagy megse történt
drop
tomb raider már fut is nálam állat maxon

Myselor
hol láttok ti ilyen játékokat feltörve?😊
Rayden02
Már az INSIDE is lelett tudva <#email>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Diablo Torr

Rise.of.the.Tomb.Raider-Digital.Deluxe.Edition
Feltörve.
Szép lassan gyűlnek itt a drágaságok 😄
Rayden02
Asszem a következő game a JC3 lesz!
Amúgy a REVOLT csapatnak van egy publikus Discord szerverük, itt nyomon lehet követni, hogy épp mit sütögetnek<#banplz>
link
Én tegnap nyomon követtem a publikálást ,nem volt semmi! xD
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2016.08.06. 16:45:46

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Nehéz elfogadni, úgy néz ki egy korszak lezárult és most minden morzsára vetődnek. 😊
Amennyire megértettem a dolgot ezt nem fogják könnyen kijátszani és végtelenségig variálható akár patchekel is.
Én örülök neki, nem azért mert olyan hűde jó a színvonal, de ez inkább az igényszint csökkenésből adódik mint warez nem warez. Ha a piac ténylegesen nyomás alá helyezi őket akkor jobb lesz, persze a konzumidióta mint termék előállítás az egy cél a piac részéről. Hiszen az életben minden minimum energia befektetésre törekszik. 😊

kill3r21
Na ez az amire azt mondom , hogy nekem nem érte meg a teljes árat, végigjátszottam de ennyi
akyyy
anno volt a gumiba egy ifa szimulátor program, na azt tovább fejleszteni, azt GO xD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

3dm már előre felrakta,pedig még nincs is hozzá "repedés".D (a DOOM-ot is)
Engem amúgy csak a Tomb Raider izgat,de még igen drága,nem nagyon akar lejjebb menni az ára.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.06. 12:35:44

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maxtreme
Ha még így is lenne (szerintem nem) akkor is kihatással lehet a jövőben megjelenő címekre, szal nem fogják leszarni.
Nem jó "reklám"ez a steam-nek.

grebber
Szerintem már leszarják ezeket a játékokat magasról ..... szóval nem lesz itt semmi "védekezés" ez ellen.

Kandurex
Ez nem bukás. Kijavítják és nincs warez megint, mivel megint semmi nem fog elindulni. Még talán jól is jön egy kis demó.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Palinko
az igaz, annyira nem jártam utána, mert ezek a játékok nem érdekelnek pont amik denuvosok lettek.
grebber
Itt pont hogy nem duplaklikk van.
Számomra nem érnek meg annyit ,hogy regeljek egy új steam accountot. Ezek mind mind lesznek 5$-k majd....és akkor semmi szarakodás nem lesz<#eljen> A türelem olcsó játékot teremt.

Palinko
igen, de ez technikai kérdés, nem kétlem, hogy javítani fogják, de már a 2. kört bukta el a denuvo, mert az egyszerű usert nem a technikai részletek érdeklik, hanem hogy a duplaklikk után elindul-e a játék avagy sem.
szabii98
Fentvan a link a Tomb Raiderhez már redditen.

Viszont ez nem crack, nem törés, csak megkerülte a steam drm-jét úgy, hogy a denuvo ne baszakodjon. Valószínűleg javítani fogják:/

I met God. She's black

drop
vicc hogy a gyerek azt állítja feltörte már a tomb raidert meg a jc 3 is

Majd akkor szóljatok ha lesz belőle scene release,így minden addigi,csak próbálkozás<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Mintha direkt segítenék a warezos népet.... hátha többen veszik majd...

NEOreg3
akkor nagyon egyszerűen fixálva lesz: törlik steamről a demót (eredetileg azt tervezték, hogy csak pár napig lesz letölthető az E3 tájékán, aztán mégis csak fent hagyták)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

drop
its just a bypass. NOT A CRACK. it basically just fools steam into thinking you are playing the DEMO. so unless other Denuvo game has DEMO. imo dont expect this to work on other games.

scomcomputers
Hát ezt kipróbálom drága barátaim..<#worship>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2016.08.05. 20:56:28

* Scomcomputers the future of computing!*

Jim Morrison
virtuális gép, ha jobb nincs. Nem fog úgy futni, de legalább fog ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

drop
Hmm, curious what the crack does. I for one don't feel very 'safe' to connect to a new steam account just for cracked games on the same PC that I have my legit steam account on.

I mean, great work if it works, but I'll still wait. erre gondoltam én is

Maxtreme
nagy baromnak kell ahhoz lenni hogy valaki a sajátját használja ami esetleg tele van megvásárolt játékkal... 😄

szabii98
csinálni kell egy újat, a main accodnak semmi baja nem lesz

I met God. She's black

drop
igen csak elég rizikós mert csinálsz egy steam fiókot oké de meglévőt féltem

Utoljára szerkesztette: drop, 2016.08.05. 20:48:36

Jim Morrison