4498
-
Ironman2 #1496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #1494 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1493 Nem lesz ilyen.. nem kell fosni.. max eredeti nem crackelt Win 10-en.. Akinek meg az van az amúgy sem warezol.
Inkább játszunk tippelőset :D
Szerintem ha idén nem találnak ki valami hyper szuper újdonságot a Denuvos srácok, akkor lehúzhatják a rolót.
Szerintetek ?
BTW épp csak átért a pénz a Capcomtól a srácokhoz, de már utalhatják is vissza.. lol -
Ironman2 #1492 pl én is win10-et használok,de amúgy nem mindegy? A facebook,és a google jobban kémkedik,de az senkit sem zavar.D Egyébként meg te magad engedélyezed hogy a gépedről gyűjtsenek adatokat! Csak mindenki okét nyom az EULA-ra!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.29. 20:45:52 -
Ironman2 #1491 Ennyi! -
#1490 :DDDDDDDDDDDDD -
Kadarhun #1489 :) Ez haláli! :) -
#1488 release: Resident Evil 7 CPY.
Denuvo
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.01.29. 19:57:44 -
Anonymus11234 #1487 Honnan szeded ezt a hülyeséget? xDDDDDDDD
A tört Windows 10 nem fogja tudni elindítani a tört játékokat? xDDDDDDD
Ezt a hülyeséget, saját magát nem veszi észre, hogy tört verziót használ :D -
#1484 te annyira kibaszott idegesítő vagy hogy az elmondhatatlan -
#1483 Honnan látja a win10 hogy tört? -
#1482 Csak nehogy az legyen amit a külföldi forumokon csiripelnek mert akor bajban lesztek.
Mivel egyre többen win 10-et használnak a MS segítségét kérik akik együttmüködve a denuvoval és észlelve hogy tört a game maga a Windows nem engedi majd elindulni legyen bárhogy feltörve. -
#1480 fuck yeah, kár hogy a vga-m nem jó neki
:D
-
#1478 Na b@szki....
Ezek engem figyelnek,amit eddig megvettem az mind feltörték.... -
#1477 Biztosan igazad van, de ez ellen is biztosan lehetne valamilyen módon védekezni, mindenesetre nem a mi dolgunk egy működőképes megoldással előállni, főleg nem itt ebben a topic-ban. Én is csak ötletszinten hoztam fel a leírtakat, nem merültem bele a megvalósíthatóságába vagy a buktatóiba, de az biztos, hogy egy kölcsönösen toleráns megoldás mindenki számára elfogadhatóbb lenne. -
#1476 Igen, tökéletesen leírtad a klasszikus cheat kódokat.
Én sem vagyok benne 100% biztos, de a trainer szerintem úgy működik mint a cheat engine. Ott is megnézed van pl 100$-od, beírod hogy 100, megmutatja melyik "fiókokban" van ez a 100 as érték, általában jó sokban tárolódik ez az információ. Akkor elköltesz 20$-t, újra keresel, hogy az előbb talált fiókok közül melyik állt 80-as értékre. Akkor megtaláltad hol tárolja a pénzmennyiséget a játék, átírod amennyire akarod. Sztem a trainer így működik, a cheat engine egyszerűen az univerzális módszer. -
#1475 Ezzel még mindig ott tartanánk, hogy a kipróbáláshoz továbbra is szükség lenne a warez-re. -
#1474 Hát nem tudom, soha nem használtam trainereket és programozó sem vagyok de ezek a legtöbb esetben szerintem eleve le vannak programozva a játékban a fejlesztők által, természetesen nem a csalás használhatósága miatt hanem a fejlesztési, debugolási és tesztelési munkálatok miatt. A játékokban lehívható konzolok sem azért vannak, hogy legyen hová beírni a cheat kódot. A DOOM-ban sem azért működtek a pl. a iddqd (halhatatlanság) vagy a idclip (falon átmenés) és az ehhez hasonló parancsok mert azt egy hacker vagy cracker csinálta, hanem azért mert ezek bele vannak kódolva a játékba. Mint írtan nem értek hozzá, de ezek a trainerek szerintem ezeket a fejlesztők által előre leprogramozott lehetőségeket érik el, stílusosan pl. nem konzol alól, hanem egy külső alkalmazás segítségével. A játékokat szerintem eleve nem készítik fel arra, hogy ezek a dolgok elérhetetlenné váljanak, de amennyiben ez kimondottan cél lenne, biztosan megoldanák. -
Ironman2 #1473 Kicsit mellényúltam akkor -
Coolfire #1472 https://www.reddit.com/r/CrackWatch/ -
Coolfire #1471 Azok crackerek.Régebben volt már ilyen védelem,ami elbaszta a játékot.Most hirtelen a Settlers III ugrik be,ahol a vasöntő mindent csinált csak vastömböt nem.De volt több is.:) -
#1470 öhm, uhm
elég erősen fogalmaztál. -
Ironman2 #1469 Ezt már én is akartam kérdezni,úgy tudom redditen kommunikálnak. -
Ironman2 #1468 Szerinted a hackerek nem látnak bele a forráskódokba? -
Kadarhun #1467 Melyik oldalon Lehet ezeket az infókat látni? -
Although #1466 Ahogy látom, függ attól ki mennyi pénzt szán rá régebbi verziójú denuvot amit már megoldottak nem szabad megvenni. Vagy nem kell megvenni, vagy azt kell megvenni amit az EA vesz. Hamarosan itt az ME:A szép lesz szerintem, origin+ legújabb denuvo. Szerintem fél évig sem fogtok belőle virágboltit látni. -
Bandicoot #1465 A képlet egyszerű.
Nőttek a pc játékeladások mióta van Denuvot? Nem.
Jobbak a portok mióta van denuvo? Nem,sőt..
Mod és egyéb lehetőségek megszüntek mióta van denuvot? igen
Röviden egy bebukott próbálkozás ami az eladásokat nem növelte, a kalózkodást nem szorította vissza a pc portok sem lettek jobbak (sőt még talán problémásabbak a denuvoval), ráadásul annak a lehetősége is elvész hogy egy adott játékot modderek rakjanak rendbe (akár csak optimalizált textúrákkal is). És legalább esélyed sem volt hogy kipróbáld a játékot szart veszel-e.
-
#1462 Vagy csak szimplán ek kéne hagyni minden nemü védelmet éd megérteni végre ,hogy pár emberen kivül az atomwarezos vagy az atom olcson vásárlok ugyse fogják megvenni a játékukat....csak amikor már rég senkit nem érdekel és szaré-hugyé szórják. -
#1461 De ha megnézed a mostani játékokhoz is vannak trainerek, szerinted meddig tartana kiütni az ilyet? Ok nem regenerálódik az élet, mert észrevette hogy kalóz játék, letöltöd a trainert elindítod az meg másodpercenként x életet tölt. Nem telne el sok idő és már a crack tartalmazná ezeket a megoldásokat, nem is kéne külön trainer. Mondjuk abban igazad van, hogy denuvo mellett trainer sincs, de valahogy a védelmet is bypassolják szóval megoldanák idővel.
Az igazi kérdés inkább az, hogy ha már észleli a program, hogy kalózverzió, miért nem indul úgy a játék, hogy itt meg ott tudod megvásárolni és nem a szívatás. Mondjuk a szívatás arra jó, hogy a fals bug reportokból tudnak következtetni kik nem vették meg, de nem tudom mire mennek ezzel az adattal.
-
#1460 Tudom, hogy nem új keletű dolog, ~15 éve is "viccelték" már így meg a fejlesztők az illegális kópiákat használó játékosokat, de amennyiben ezt komolyabban vennék és továbbgondolnák a fejlesztők, akár egy működő megoldás is lehetne a jelenlegi szigorú, kategorikus (amíg nem veszel meg nem játszol velem) típusú védelmek, pl. Denuvo helyett. Igazából forráskód szinten kellene úgy leprogramozni a játékokat, hogy azok megvásárlás nélkül végigjátszhatatlanok legyenek valamilyen módon, legyen az akár a videóban is látható egyre terjedő elpixelesítés, vagy elsötétítés, életerő regenerálódásának, regenerálhatóságának tiltása vagy minimalizálása, a továbbjutás megakadályozása egyik pályáról vagy pályarészről a másikra, fejlődési rendszert használó játékokban a fejlődés tiltása, minimalizálása vagy oly mértékű nehezítése, hogy a játék adott formájában élvezhetetlen legyen. Multi esetén szintén korlátozni a játékost gyengébb fegyverek, járművek használatára, a megmérettetéseket követően nem szerepelnének az eredménylistán, táblán, leaderbordon, stb. Az alkalmazott megoldások, korlátozások ismertetése mellett szabadon terjeszthetőek lehetnének a programok, így egycsapásra megoldódna a DEMO kérdés is, ami valljuk be felháborító, (én a magam részéről kötelezővé tenném) hiszen kipróbálhatóvá válnának a játékok, természetesen a korlátozások elfogadása mellett, aminek alapján a játékos jobban megtudna ítélni egy-egy játékot mint tesztek, vagy gameplay videók alapján, így nem lenne szükség arra hogy valaki csak a kipróbálás miatt töltsön le tört játékot, mert mondván ha jó később úgyis megveszi. Nem mondom, hogy nincs ilyen mert biztosan van, de szerintem ez nagyobb százalékban csak álszent szöveg. A fenti módszer mellett bárki szabadon letölthetné, kipróbálhatná a választott produktumot és amennyiben az arra érdemesnek találtatna megvásárolná és a már a gépén telepített kipróbált játékot aktiválná, vagy ha úgy tetszik akadálymentesítené. Így a kecske is jól lakhatna és a káposzta is megmaradna és emiatt ez vagy egy ehhez hasonló védelem, egy működőképes, mindenki számára elfogadható megoldás is lehetne.
-
Lokker #1459 Ma már semmi se garancia a minőségre. A neves kiadók is ugyan úgy adnak ki okádék játékot. -
lammaer #1458 "Persze lehet akkor is beleszarnának de talán nem."
Nem lehet, biztos. Nézd meg, ha egy játék Denuvós az garancia a minőségre? Egy fenét... -
Bandicoot #1457 Azon trollok szerint akik mindenbe próbálnak belekötni csak hogy fikázhassák?:) Hitelesek.:) -
Bandicoot #1456 Akkor a haverodnak szar a gépe a játékból meg kb nem láttál semmit.
Egyrészt a game gyönyörű néhol már már fotoríl, másrészt az első fél-1 óra után ízig vérig RE játék minden elemében a RE trilógiát idézve, fps nézetben. Szó sincs Outlast koppintásról. Vagy attól már koppintás hogy fps meg horror?!...Ennyi erővel az outlast meg Undying koppintás....
(Köze nincs at outlasthoz a fő gameplaynek)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.28. 19:25:27 -
#1454 Szerintem te ezzel a játékkal maximum a Youtube -on találkoztál. -
Ironman2 #1453 Eléggé spoileres! -
#1452 Nem tudom milyen gép lehetett az ,de a teszter oldalakon is leri róla, hogy rettentő jól fut.
Teszt
Ezekről nekem nem a hányinger jut az eszembe meg hogy szar a grafika. -
#1450 Hááát, sokak szerint meg csúnya. :D -
#1449 Resident Evil 7 - PC-n egy mestermunka.Álom ahogy fut/kinéz (a többi ótvar ellenében amiket mostanság játéknak mernek nevezni) -
Although #1447 Szurkolok a Denuvonak, attól még, hogy szar valami nem kell ellopni, A PC mindenképp mellékággá vált volna, de így még bele is szarnak, ha sikerülne visszaszorítani a kalózkodást és ténylegesen javul a helyzet, nem tehetnék meg, hogy ilyen szar portokat adjanak ki. Persze lehet akkor is beleszarnának de talán nem. Most biztosan és én is ezt tenném a helyükbe. Nem akarok konzolt venni remélem legalább addig eljutunk normális portot kapjak a pénzemért.