4498
-
#1536 xD hahaha
-
Although #1535 Egyenlőre még nem tudják pontosan mennyire értékes amit találtak, remélik van benne érdemi információ a védelemről. Lehet ezért törték fel gyorsan nem tudom. Konkrétan nincs olyan a cikkben ami érdemleges. Újságíró látszik mindenki a denuvo ellen szurkol ennyi. ME:A megjelenésénél okosabbak leszünk. -
Kaslerka #1534 Sajnos töröm eléggé az angolt. Mi itt a lényeg? Feltörték az oldalt és "tudják", hogy működik a rendszer? -
kjhun #1533 Battlefield.1.REPACK-CPY
Az előzménye #1525-nél. -
#1532 Red Dead Redemption 2 PC verziója elég jól hangzik :) -
Ironman2 #1531 Na akkor ennyi neki! -
kjhun #1530 A 440MB-os EXE-ben is ez van prezentációként?? A 24MB-os az SecuROM védett. Meg van egy APK is a fájlok közt. A kiszivárgott e-maileket már ne is említsem. :XD -
Ironman2 #1529 Spoilerbe is rakhattad volna.D -
#1528 Pár érdekesség még. -
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2017.02.06. 00:01:43 -
Rodman6 #1526 A Resident Evil 7 grafikájáról a Silent Hill 2 jut eszembe, kívül ocsmány, belső tereken viszont elég jó. Bár ha a hardverigényeket összehasonítjuk azért nem annyival jobb. -
kjhun #1525 Nocsak:
Nukes: 1. grp.req - 7hours
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!grp.req
a nuke requested by the release group. Happens when a scene group releases something and realize it’s completely
wrong, not working or simply bad, so they request a nuke.
Hogy érthető legyen: CPY, mint releaser kérte rá a nuke-ot.
Elvileg ezért:
yes installer in fucked up(specifically the OriginSetup.ini) . just extract the game files from iso manually. all files are in "Setup" folder.
the crack is working perfect here! -
#1524 egyértelmű volt a dice meg a pew pew pewből.nemtudom a titanfall hogy jutott eszükbe sokaknak a dice után :D de hát na .én megmondtam -
Ironman2 #1523 Battlefield 1-CPY -
#1522 Aki a bf1 re szavazott..nyerte meg. -
#1521 bingó -
Ironman2 #1520 Igazad van! El is felejtettem.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.05. 03:27:21 -
#1519 A Mirrors Edge Catalyst is origines volt, miért lenne hirtelen olyan hűdenagy csoda, hogy feltörnek még egy origines játékot? -
Ironman2 #1518 Az szép! Az meg Origines! Akkor most már se uplay,se steam,se origin nem áll útjába a denuvonak! -
#1517 Szerintem Titanfall 2! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.02.05. 00:58:43 -
#1516 bf1?:D -
#1515 újabb hint: Just roll the dice and pew-pew-pew the shit out of them! -
Ironman2 #1514 Kikerült egy korai verzió (jan 18-i),amin még nem volt Denuvo,teljesen játszható volt,bár az animációk kicsit röhejesek voltak,de az eredetiben is olyanok.3DM,és ali213 is csinált rá egy cracket.(steamemu) Aztán jött a meglepi,hogy rá lehet tenni a legújabb verziókat is erre az alapra,így már ugyanazt a játékot nyomják törtben,mint eredetiben.Csak annyi hogy eredeti szerverekre nem lehet rámenni,de törtre igen,és localban is megy.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.04. 02:57:36 -
Ironman2 #1513 Mi van? -
xido #1512 "Pirates post Denuvo-free version of Conan Exiles after Funcom uploads the wrong build" -
#1511 aki nem bír várni a törésre, most csak 12 dollár a Total War: Warhammer és kaptok majd mellé még jó pár játékot -
lammaer #1510 "Hozzátette, egyébként is csak egy csapat járt eddig sikerrel"
Ez igen, ez aztán az érvelés... végülis múlthéten hozzánk is csak egy rabló tört be, ettől még a biztonsági rendszerünk jó :D -
#1509 Kellett valamit mondani, erre a semmitmondó bullshit-re futotta. -
Although #1508 Jobb lett volna ha csendbe marad, ennyi hülyeséget egy mondatban. Elég lett volna ha annyit mond dolgozunk a megoldáson. -
Ironman2 #1507 Megjött a Denuvo válasza a Resident Evil 7 törésre -
#1506 És mi a biznisz ebben a Microsoftnak? :D
Pénzt tehet a piaci ellenfelei zsebébe kemény munkával? :D -
#1505 Szerintem, nem lehet, valoszinu egy tobbszorosen banolt nick ketszazadik reinkarnacioja, akinek a beteg kis elmeje lathatoan egyre gyakrabban reagal rovidzarral, amikor nem tud mint kezdeni a valo vilaggal :)
Valoban nem ide valo, bar igazabol sehova se valo emberke. -
Although #1504 Meglátjuk, szerintem a Capcom nem a legújabbat vette meg, gondolom azért tudták ilyen gyorsan megtörni. Miközben jó pár sokkal régebbi játék minta Dishonored 2 még nincs törve. -
Ironman2 #1503 Gamestar cikk -
msnforever2 #1502 Már 3 éve ezt mondják. És hány dx12 only játék van? 3? 4? Amúgy meg lehet, hogy a Vulkan lesz a standard, ami meg megy mindenen, még androidon is. -
#1501 Lehetne ezt kulturáltabban is nem? Egyrészt azért mert civilizált emberek vagyunk, másrészt hogyha azt akarod, hogy egy kicsit is komolyan vegyenek. -
#1500 Például az aki directx12-őt akar telepíteni, ami pár éven belül biztosan standard lesz nagyobb játékoknál és mondta az ms, hogy nem ad ki dx 12őt csak win10-re. -
#1499 Hát nem tudom, ez akkor játék és Denuvo verzió függő is lehet. Nekem igaz csak három Denuvo-s játékom van de egyiknél sem tapasztaltam még pl. az itt többször felhozott micro shuttering jelenséget, pedig nincs erőművem, sőt még csak középkategóriásnak sem mondanám, inkább alsó-középkategóriásnak mondanám a gépemet, viszont szemben ezzel olyan játéknál tapasztaltam ami nem használ Denuvo-t. A másik dolog a MOD-olhatatlanság. Az F1 2016-hoz ami szintén Denuvo védelmet használ és a mai napig nem került feltörésre, a RaceDepartment-ről szám szerint 278 kisebb-nagyobb módosítást lehet letölteni a pár kb-ostól a több száz MB-osig és lehet implementálni a játékba. Akkor most hogy van ez? -
Ironman2 #1498 Az nembaj,mert úgyis terveztem megvenni ha jó lesz! -
#1497 Conan Exiles Will Use Denuvo
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.01.29. 23:27:41