Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legkézenfekvőbb magyarázat tehát az, hogy a Sony Interactive Entertainment valószínűleg további címeket is bejegyzett a Steam adatbázisában, ezeket azonban egyelőre rejtve tárolják
Másrészt meg nincs kőbe vésve hogy nem fog tovább bővülni idővel...
Első 3 azért jött mert Sony független lett a QD és nyitottak más felé.
Death meg elve kojima leszögezte ha nem jöhet pc-re el se készíti...Szóval maradt a Horizon meg a Days gone mert azok sony studiósak
"elsőként hoz el PC-re korábbi konzol exkluzív címeket" Ezt te se gondolod komolyan? Ha nem csengetne milliókat mindenhova jönne egyből szóval nem az epic miatt jönnek ezek pc-re bármennyire is akarod vagy szeretnéd.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.24. 12:26:13
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.24. 07:25:17
Az hogy ez mire jó nekik sose tudjuk meg.Csak az urban legendek és a találgatások vannak. Az én szemembe annyi hogy az az 1-200 milla azért nekik is csak jól jól olyan címekből amik ps-en már nem termelnek "szinte" semmit
Ez már nem igazán állja meg a helyét szvsz. XBOX-on jóformán nincs exkluzív játék, mert minden játékuk elérhető már Windows platformon is, a SONY meg épp most kezdi feladni a PS exkluzív játékait, mivel onnan is egyre több játék jelenik meg PC-re. Egyelőre igaz csak 2-3-4 éves címekről van szó, de simán lehet hogy ők is feladják az exkluzivitást, mivel az XBOX játékok PC-s eladásaiból egyértelműen látszik hogy megéri kihozni erre a platformra is a játékokat.
Nem véletlen hogy 2 éve egyhelyben toporognak store bevétel címszó alatt..az emberek nagy többsége inkább kivárja azt az 1 évet és steamen veszik meg a játékokat.
Bármennyire is erőlködik sok ember azon hogy a játék az játék, miközben az epic store bevételein a ms és pl az ea steamre táncolásán is látjuk, hogy nagyon jól tudják a cégek hogy az user toronymagasan lefossa a játékot a HOL számít ugyanis ha neked már van pl 100 xbox játékod (csak mondtam egy számot) az nem fogod kukázni még akkor se ha veszel mellé ps-t azt továbbra is fogod használni. Nos pc-n is ez van aki több száz/ több ezer játékkal rendelkezik steamen nem fog epicre menni mert egy helyen akarja tudni a játékait. Lehet jönni itt a terelő dumákkal meg mindennel a számok erőteljesen ezt bizonyítják.
Amúgy nem értem miért kell fújni az epicre...nos ez egy szomorú dolog részemről. De ez van, te elfogadod hogy valaki szétkurja a pc piacot ,nos én nem.
Hát nekem ez nem tűnik ingyenesnek, már ne is haragudj.
Amúgy nem értem miért kell fújni az epicre, adnak egy rakat ingyen játékot, örülni kell neki azt kész. Egy rakat jobbnál jobb játék van az epic accountomon (ott van az exodus is, meg a GTA, meg az ARK ...) amiért egyforintot se fizettem, nem értem hogy ez miért olyan rossz dolog :)
a polarizált világkép meg szimplán hülyeség (Éljen a szeam, fúj eic vagy épp fordítva), a konkurenciaharc nekunk usereknek csak jó dolog lehet. Szóval ha rühelled az epicet gondolj arra hogy ha más nem is, a steamnek figyelnie kell rá és esetleg miatta akcióznia)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.23. 22:01:38
Mindenki másnak aki nem zárkózik el ennyire, pedig hajrá! :)
* Scomcomputers the future of computing!*
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
Amúgy akit érdekel Epic Store-on 27-éig ingyenes az NBA 2K21 PC-re. Steam-en azt írják tele van mikrotranzakciókkal a játék, de mégis egy eléggé új játékról van szó. Ez mindenképp pozitív lépés az Epic-től. 28-ától meg valami rejtélyes játék lesz ingyen elérhető, egyelőre még titok, hogy melyik. :)
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2021.05.22. 20:24:56
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Utoljára szerkesztette: Mayorpapa, 2021.05.19. 16:57:15
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pl a nemrég (végre bubdlezott) TT Isle of Man motoros game sokáig 1990ft volt dobozosan itt magyarba (steam kulcs) ami a világon a legolcsobb volt se cd kulcsboltokban se sehol máshol nem volt a közelében sem. De aztán jött a bundle és ugye ingyen egyből jobb lett<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.12. 00:19:44
Ha nincs akció steamen,akkor érdemes körbenézni máshol,mert lehet jól jár vele az ember.Én most jól jártam evvel a vétellel.Kicsit drágának találom steamen három éves játékot még.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.05.11. 23:03:53
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
De az vagyok, lehet lánynak kellett volna születnem <#banplz>#banplz>
(azt meg végképp nem értem, hogy egy nyilvános fórumon miért szokatlan esemény az hogy esetleg más is bekapcsolódik egy beszélgetésbe)
------
De ténykleg engedjük el, a világért se szeretném holnap a Blikkben olvasni, hogy egy fórumos beszélgetés miatt eret vágott valaki, mert nem bírta elviselni hogy valaki hozzászólt a kommentjéhez és úgy érezte hogy nem voltak egy oldalon (na, EZ beleállás :P)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.27. 07:59:32
"Meticulously designed 8-bit and 16-bit sprites, animations, and backgrounds in the spirit of the classics."
Remélem sikerült megválaszolnom a kérdésedet és túl tudunk ezen lépni! :)
"8-bit games were pixilated and blocky"
"silly sound effects"
Pl random kiemeltem egy noname epices játékot amit adtak ingyen (mert megvan az accomon és biztos nem vettem meg)
aztez
Na most akkor ez 8 bites, csak azért mert nem 3d és egy platformer? (ami akkoriban népszerű volt)
Vagy mondjuk ez?
Halcyon 6
a legnyilvánvalóbb mindig a pixelgrafika, de őszintén, az alapján pl egy Terraria is annak számítana, ami messze túl van a 30 évvel ezelőtti játékok komplexitásán...
Pl ez epices ingyenesek közül melyiket tartodannak?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.24. 21:06:20
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2021.04.24. 20:46:51
És ha már Alien: Isolation, akkor most ismét ingyenesen bezsákolható az Epic Store-ból és most adják hozzá a Last Survivor DLC-t is.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.04.24. 14:31:16
Most vhogy hiányzott az EDből a sztori, a motiváció, tényleg ilyen 'ott a nagy űr azt menjél, milliárd csillag, 0.0001%nál van valami érdekesség azt kész)
Most kezdik el töltögetni némi "scifi" tartalommal.
Behúzni én is behúzok mindent epicről, "hátha egyszer kedvet kapok hozzá" címszóval. Volt is olyan hogy nézegettem ABC sorendben a játékokat, és csak úgy random bepróbáltam egyet - azt pl az Abzu nagyon tetszett :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.24. 09:04:52
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Igazából már az is meglepő, hogy játékvásárlásról esik szó egy Denuvo-s topikban :)
Meg hát mindig vannak újak meg emberek, akik lemaradtak egy akcióról.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.23. 07:40:24
https://www.indiegala.com/crackerjack/elite-dangerous-on-steam-sale
Tegnap ég ez volt: "0xEMPRESS: Life is Strange 2 crack beta testing begins soon"
<#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*