Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerű. Aki ért hozzá egy fikarcnyit is az olyan ember nem fogja a 200-300 ezres VGA-jával lowon tolni a csodákat. 400 km/órás végsebességű lambot se veszünk magyar kátyus utakra legalábbis a fentebb említett értelmesebbje...
Az meg hogy valami még az ilyen gépeken is akad epic fail a pc-s fejlesztőkre nézve.
Next PC upgrade: 2022
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=534586
Mivel nekem nagyrészt a videómemória hiánya miatt laggolnak a játékok.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.22. 15:43:44
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha modolható a játék texturára például ott lehet keresni kisebb felbontásút és leszedni ha van rá lehetőség. Mint a Beth játékok. Vagy nem tudom a RAM lesz a legrosszabb szűk keresztmetszet. Ahogy látom, megyünk előre egy jobban fejlődik úgymond az új konzolok kihasználása úgy lesz egyre rosszabb. Komolyan mondom 4GB alattiba ne is gondolkodj, hacsak nem a kickstarterrel beéred.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 15:39:56
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 15:35:01
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Érdembe már rég nincs vita ha valaki leírja egy 2Gb graf pakkal rendelkező open world játékról "optimalizáció jó volt lazán fullban elment gyenge vasakon is mikrolagok nélkül", én is írok hülyeséget mint a DA:I de akkor bocsi rosszul tudtam.
Miközben tele van a Fallout hivatalos forum eleje high-end gépek tulajainak panaszaival is. Ott már rég nincs vita.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 15:12:16
A Batmanen való vitatkozás meg epic fail.Ez az univerzum legjobban elbaszott játéka techben...már a kezdetek kezdetén sőt még manapság is van akinek okádék szar és van akinél full mentes... (én most kezdtem el 980Tivel csutkamaxon kurvajol fut nincs semmi hiba)
Szóval agyonverhetitek egymást de akkor más játékkal ez a Batman egy külön faj..
Esetleg van érdemi észrevétel is? "Minden játék gyorsan fel lesz törve", részéről ? 😊
Valami érdemleges a Denuvoról 😊 Azon kívül persze, hogy gyorsan fel lesz törve. 😊
Egyébként meg figyelj egy apró részletre amire én figyelek te meg nem 😊. "amit gondolok Bandicoot barátunk lehet egyike azoknak" A lehet szócska. 😊 Egyszerűen épeszű magyarázatot nem találtam rá miután egy értelmes oldalt nem tudtál mutatni ahol érdemben részletezik miért a Denuvo a probléma 😊 Én meg nem is futottam ilyenbe.... Jó ötletnek tűnt, utána meg már csak ugratásból is. 😊 Végül is ma ráérek 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 14:48:58
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak tudnám hogy ez a kretén mikor fogja fel hogy a mikrolag micsoda és amiről ő ugat az mi,látványosan nem megy csak a köpködés továbbra. Jó szórakozást ehhez a fórumgyilkos idiótához, nem véletlenül döglődik a téma mikor ilyen értetlenkedő idióták irogatnak ide akik képtelenek felfogni amit leírnak egyesek csak fújják a saját baromságaikat majd mikor már mindenki röhög, elkezdenek keményen f*szozni meg a korral dobálózni. Jól bemutatkoztál nekünk,így tovább, hosszú életű lesz a fórumon. <#eljen>#eljen>
Majd mikor a fallout 5 is denuvo lesz és várod hogy legyen texture pakk -ami egyébként teljesítmény növelést szolgált jobb graf mellett nem mást- akkor is ekkora legyen az arc...😊
Úgyse fogod befejezni nyomjad tovább kretén legalább már látjuk miféle vagy.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 14:26:57
Viszont borzasztó mert még mindig szar, mert rajta van a denuvo. Sőt az én Tomb raiderem se tudja a 40 fpst 😊 Mert denuvo van rajta 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 13:54:27
"Hobby: Probálom kerülni az idiótákat 😊"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És még 3 kommentet csak rá szült, folytatja-vergődik, tipikus...
"Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert. "
Although lesz a mi kis galambunk. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 13:31:58
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mindenesetre pár aranyköpésednek örülök, mint az AK ma is szar, az "optimalizáció jó volt lazán fullban elment gyenge vasakon is mikrolagok nélkül." gyenge vas meg a full az nagyon ott van. 😊 Végül is a végére feldobtad a napomat, 😊 Az volt a hülyeség, hogy bosszankodtam rajtad. 😊 Lehet egy kis 10-en éves gyerek vagy, szóval sorry 😊
1. "Az optimalizáció jó volt lazán fullban elment gyenge vasakon is mikrolagok nélkül."
4. Tomb raiderem van, elég közepes gépem és nincs problémám denuvos. Jó nem 0 day vettem meg.
Tényleg akarod folytatni ?
Az AK-t követem mert meg akarom venni de nincs elég jó gépem hozzá, miután a cégek kicsit se törik magukat a portnál, és ez rosszabb lesz, jópár játéknál már a minimum a 4GB VRAN-os kártya az ajánlott az 8GB, nem cél a pc eladások növelése.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 12:31:55
1. Mikrolagok /= Fps drop,szar teljesítmény. Elöbbit akármin állítasz a játékban nem oldódik meg. Utóbbi megoldódik ahogy az F4-ben is - kösz hogy idelinkelted engem bizonyítva ezzel is..
2. A legutóbbi batman az AK. Amit ugyan az a fejlesztő követett el aki az AA-t és az AC-t. Ami történetesen ugyan azzal a motorral futott,sőt látványilag sincs ordító különbség. AA és AC tökéletes portok voltak hibátlanul futottak - denuvo nincs. AK megdöglött,visszahívták és javítani se tudták - denuvo van.
3. Doom denuvo. Rengeteg embernél mikrolagol kezdetek óta (tehát nem a teljesítmény a gond,nem beállítás probléma). Lám midőn kivették a denuvo-t rengeteg embernél megszünt a mikrolag probléma.
4. Az összes denuvo játéknál jelentkezik random embereknél géptől függetlenül a mikrolag probléma,nem kis számban.
Nem,nem volt egy deka logikus érved sem ellenben egy nagy adag személyeskedésed na az volt, teljesítménybeli problémákat hoztál ide amiknek a színe java 1-1 beállítás kikapcsolásával/butításával megoldódik, nő a framerate. A mikrolagnak mindehhez köze sincs, ahogyan az érthetetlen fps dropoknak sem amik nem múlnak bármit állítasz a grafikán.
Tényleg ennyi a téma. Ha gondolod folytasd (ami szerinted cáfolás de bárki olvassa majd csak felröhög,látványosan fingod ninss az egész témakörröl de a legjobb hogy mellveregetve linkelgetsz és cáfolsz - közben ezzel is csak bizonyítva hogy a fröcsögésen túl semmi közöd az egészhez) én rád több időt nem pazarlok, mintha egy hangyát tanítanék beszélni....<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 12:26:59
Jól megcáfoltál...<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 11:38:22
Nvidia
Arkam knight.
Itt a Tom barátunk oldalát láttam régebben de nincs meg.
Folytatod és tételesen foglak cáfolni, én azt teszem be amit nagyon sok hozzászólás probléma megoldás alapján láttam, nem egy embernél, te meg csak pufogtatsz.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 11:34:31
2. F4 továbbra is amd probléma volt micsoda véletlen szinte az összes ott rinyáló amd tulaj - illetve a godray teljesítményzabálásáról írnak az nvidia tulajok is. Az f4-et modok és patchek nélkül vittem ki az első héten full graffal - med godrayen. Amit linkeltél az meg rohadtul nem mikrolag probléma hanem teljesítmény egy effekt miatt de jó látni hogy ezzel is képben vagy és érted amit ott leírnak.😊
3. Nincs mit folytatni tegnap már bemutatkoztál köszönjük - de legalább az is kiderült hogy nemcsak a témához nincs közöd de még egy gyenge amd vas problémázását is portolási problémának tartod.
Mint írtam port gondok amd vagy nvidia specifikusan /= random mikrolagok függetlenül a vastól.
Ennyike. Tudom hazudok meg f*sz vagyok. 😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 11:30:16
Kérlek akkor folytassuk ha érdemben bizonyítasz valamit de akkor sincs értelme mert bemásolom neked a az összes linket a hivatalosról is meg a steamről is! A többiek meg joggal mérgesek lesznek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 11:27:01
Fallout 4: Egy a rengeteg közül azért tudom mert több tucat forumot néztem végig steamen és a hivataloson is akkoriban a microlag problémákra.
forum2
Mondom hazudhatsz ahogy akarsz mert ez "Az optimalizáció jó volt lazán fullban elment gyenge vasakon is mikrolagok nélkül." kicsit sem igaz. Még abba se vagyok, biztos megvan e neked az F4 mert a full az kizárólagosan 4GB kártyákon fut. Edit: Fut jól a városban,
Valamint az is sokat elárul több mint 1.5 millio ember töltötte le a nexusról az optimized 1024x1024 texture packot. Én tudom igazolni amit írok meglátjuk te találsz egyáltalán valamit ami igazol. De szerintem ne is folytassuk.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 11:20:45
A batman problémáját a dx okozta...Szakadok...Kár hogy a többi résznél ami full ugyan azzal a dx-el és motorral ment nem volt gond sőt...😊
F4 megjelenése problémás? Nem. Probléma amd kártyákon - szokás szerint. Teljesen mindegy hogy az nvidia miatt vagy sem. Az optimalizáció jó volt lazán fullban elment gyenge vasakon is mikrolagok nélkül.
Ezzel szemben mi van a denuvo-s Dishonored 2-vel? Random fps dropok szaggatások és mikrolagok függetlenül attól hogy nv vagy amd van a gépben. Micsoda véletlen hogy a denuvo használat elött ugyan ez a csapat még jó portokat adott ki lásd disho első része is.
Annyira lejön hogy nincs képben az ember csak fröcsög - denuvo mentes da:i, dx12 batman... De mi vagyunk a f*szok.
Nem érdekel hogy Merlin meg a többi szakértő mit ír. A matek totálisan ellenük mutat mert mit ad isten szinte az összes denuvo-s játéknál random jelentkeznek a mikrolagok az embereknél. Érdekes módon a denuvo nélküli alkotások álleszakító graf mellett kisebb gépigénnyel futnak és jóval kevesebbet problémáznak.
Ó és mit ad isten nem egy ember számolt be róla hogy a doom mióta kiszedték a dwnuvo-t hibátlanul fut náluk míg elötte mikrolagok voltak. Teljesítmény nem nőtt. De a gameplay ölő mikrolagolás ami jellemző az összes denuvo címre random, az eltünt. De nyilván ez is véletlen.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 11:14:57
Mondjuk amíg a piac legnagyobb VGA gyártója (most az intel intergrált szarjai miatt uralt rész nem érdekel) az Nvidia nem gyúr a DX12-re olyan mértékben mint az amd addig nem is igen lesz előrelépés ez ügyben...
Nem véletlen ,hogy nem ömlenek a DX12 only játékok.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 08:54:45
"DA:I idején sehol se volt a denuvo de már holt szar volt a pc port" Denuvos (volt?) a game csak halkan mondom de láttam neten warezt belőle
"Batman Knightnál is írták ki kellett kapcsolnia dx12-t." Itt kit kell megtapsolni ,hogy sikerült neki kikapcsolni a DX12-t EGY DX11-es játékban ??? Nincs dx12 a batmanban!
Túltoltál valamilyen szert ,gyorsan állj le vele ...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.22. 08:08:47