Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Már 3 éve ezt mondják. És hány dx12 only játék van? 3? 4? Amúgy meg lehet, hogy a Vulkan lesz a standard, ami meg megy mindenen, még androidon is.
Danecay
Lehetne ezt kulturáltabban is nem? Egyrészt azért mert civilizált emberek vagyunk, másrészt hogyha azt akarod, hogy egy kicsit is komolyan vegyenek.

Palinko
Például az aki directx12-őt akar telepíteni, ami pár éven belül biztosan standard lesz nagyobb játékoknál és mondta az ms, hogy nem ad ki dx 12őt csak win10-re.
Danecay
Hát nem tudom, ez akkor játék és Denuvo verzió függő is lehet. Nekem igaz csak három Denuvo-s játékom van de egyiknél sem tapasztaltam még pl. az itt többször felhozott micro shuttering jelenséget, pedig nincs erőművem, sőt még csak középkategóriásnak sem mondanám, inkább alsó-középkategóriásnak mondanám a gépemet, viszont szemben ezzel olyan játéknál tapasztaltam ami nem használ Denuvo-t. A másik dolog a MOD-olhatatlanság. Az F1 2016-hoz ami szintén Denuvo védelmet használ és a mai napig nem került feltörésre, a RaceDepartment-ről szám szerint 278 kisebb-nagyobb módosítást lehet letölteni a pár kb-ostól a több száz MB-osig és lehet implementálni a játékba. Akkor most hogy van ez?

Az nembaj,mert úgyis terveztem megvenni ha jó lesz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rayden02
Conan Exiles Will Use Denuvo <#bdead>
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.01.29. 23:27:41

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ainz
Nem lesz ilyen.. nem kell fosni.. max eredeti nem crackelt Win 10-en.. Akinek meg az van az amúgy sem warezol.
Inkább játszunk tippelőset 😄
Szerintem ha idén nem találnak ki valami hyper szuper újdonságot a Denuvos srácok, akkor lehúzhatják a rolót.
Szerintetek ?

BTW épp csak átért a pénz a Capcomtól a srácokhoz, de már utalhatják is vissza.. lol
pl én is win10-et használok,de amúgy nem mindegy? A facebook,és a google jobban kémkedik,de az senkit sem zavar.D Egyébként meg te magad engedélyezed hogy a gépedről gyűjtsenek adatokat! Csak mindenki okét nyom az EULA-ra!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.29. 20:45:52

Ennyi!

Ainz
😄DDDDDDDDDDDD
😊 Ez haláli! 😊
JaSoN HuNTeR
release: Resident Evil 7 CPY.

Denuvo <#falbav>
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.01.29. 19:57:44

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Honnan szeded ezt a hülyeséget? xDDDDDDDD
A tört Windows 10 nem fogja tudni elindítani a tört játékokat? xDDDDDDD
Ezt a hülyeséget, saját magát nem veszi észre, hogy tört verziót használ 😄
Myselor
te annyira kibaszott idegesítő vagy hogy az elmondhatatlan
darkSectorxxx
Honnan látja a win10 hogy tört?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Csak nehogy az legyen amit a külföldi forumokon csiripelnek mert akor bajban lesztek.
Mivel egyre többen win 10-et használnak a MS segítségét kérik akik együttmüködve a denuvoval és észlelve hogy tört a game maga a Windows nem engedi majd elindulni legyen bárhogy feltörve.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
fuck yeah, kár hogy a vga-m nem jó neki
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

scomcomputers
Na b@szki....
Ezek engem figyelnek,amit eddig megvettem az mind feltörték....<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Danecay
Biztosan igazad van, de ez ellen is biztosan lehetne valamilyen módon védekezni, mindenesetre nem a mi dolgunk egy működőképes megoldással előállni, főleg nem itt ebben a topic-ban. Én is csak ötletszinten hoztam fel a leírtakat, nem merültem bele a megvalósíthatóságába vagy a buktatóiba, de az biztos, hogy egy kölcsönösen toleráns megoldás mindenki számára elfogadhatóbb lenne.

Palinko
Igen, tökéletesen leírtad a klasszikus cheat kódokat.

Én sem vagyok benne 100% biztos, de a trainer szerintem úgy működik mint a cheat engine. Ott is megnézed van pl 100$-od, beírod hogy 100, megmutatja melyik "fiókokban" van ez a 100 as érték, általában jó sokban tárolódik ez az információ. Akkor elköltesz 20$-t, újra keresel, hogy az előbb talált fiókok közül melyik állt 80-as értékre. Akkor megtaláltad hol tárolja a pénzmennyiséget a játék, átírod amennyire akarod. Sztem a trainer így működik, a cheat engine egyszerűen az univerzális módszer.
Danecay
Ezzel még mindig ott tartanánk, hogy a kipróbáláshoz továbbra is szükség lenne a warez-re.

Danecay
Hát nem tudom, soha nem használtam trainereket és programozó sem vagyok de ezek a legtöbb esetben szerintem eleve le vannak programozva a játékban a fejlesztők által, természetesen nem a csalás használhatósága miatt hanem a fejlesztési, debugolási és tesztelési munkálatok miatt. A játékokban lehívható konzolok sem azért vannak, hogy legyen hová beírni a cheat kódot. A DOOM-ban sem azért működtek a pl. a iddqd (halhatatlanság) vagy a idclip (falon átmenés) és az ehhez hasonló parancsok mert azt egy hacker vagy cracker csinálta, hanem azért mert ezek bele vannak kódolva a játékba. Mint írtan nem értek hozzá, de ezek a trainerek szerintem ezeket a fejlesztők által előre leprogramozott lehetőségeket érik el, stílusosan pl. nem konzol alól, hanem egy külső alkalmazás segítségével. A játékokat szerintem eleve nem készítik fel arra, hogy ezek a dolgok elérhetetlenné váljanak, de amennyiben ez kimondottan cél lenne, biztosan megoldanák.

Kicsit mellényúltam akkor<#idiota>

https://www.reddit.com/r/CrackWatch/

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Azok crackerek.<#gonosz1>Régebben volt már ilyen védelem,ami elbaszta a játékot.Most hirtelen a Settlers III ugrik be,ahol a vasöntő mindent csinált csak vastömböt nem.De volt több is.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Jim Morrison
öhm, uhm

elég erősen fogalmaztál.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ezt már én is akartam kérdezni,úgy tudom redditen kommunikálnak.

Szerinted a hackerek nem látnak bele a forráskódokba?

Melyik oldalon Lehet ezeket az infókat látni?
Ahogy látom, függ attól ki mennyi pénzt szán rá régebbi verziójú denuvot amit már megoldottak nem szabad megvenni. Vagy nem kell megvenni, vagy azt kell megvenni amit az EA vesz. Hamarosan itt az ME:A szép lesz szerintem, origin+ legújabb denuvo. Szerintem fél évig sem fogtok belőle virágboltit látni.

Bandicoot
A képlet egyszerű.
Nőttek a pc játékeladások mióta van Denuvot? Nem.
Jobbak a portok mióta van denuvo? Nem,sőt..

Mod és egyéb lehetőségek megszüntek mióta van denuvot? igen

Röviden egy bebukott próbálkozás ami az eladásokat nem növelte, a kalózkodást nem szorította vissza a pc portok sem lettek jobbak (sőt még talán problémásabbak a denuvoval), ráadásul annak a lehetősége is elvész hogy egy adott játékot modderek rakjanak rendbe (akár csak optimalizált textúrákkal is). És legalább esélyed sem volt hogy kipróbáld a játékot szart veszel-e.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

grebber
Vagy csak szimplán ek kéne hagyni minden nemü védelmet éd megérteni végre ,hogy pár emberen kivül az atomwarezos vagy az atom olcson vásárlok ugyse fogják megvenni a játékukat....csak amikor már rég senkit nem érdekel és szaré-hugyé szórják.

Palinko
De ha megnézed a mostani játékokhoz is vannak trainerek, szerinted meddig tartana kiütni az ilyet? Ok nem regenerálódik az élet, mert észrevette hogy kalóz játék, letöltöd a trainert elindítod az meg másodpercenként x életet tölt. Nem telne el sok idő és már a crack tartalmazná ezeket a megoldásokat, nem is kéne külön trainer. Mondjuk abban igazad van, hogy denuvo mellett trainer sincs, de valahogy a védelmet is bypassolják szóval megoldanák idővel.

Az igazi kérdés inkább az, hogy ha már észleli a program, hogy kalózverzió, miért nem indul úgy a játék, hogy itt meg ott tudod megvásárolni és nem a szívatás. Mondjuk a szívatás arra jó, hogy a fals bug reportokból tudnak következtetni kik nem vették meg, de nem tudom mire mennek ezzel az adattal.

Danecay
Tudom, hogy nem új keletű dolog, ~15 éve is "viccelték" már így meg a fejlesztők az illegális kópiákat használó játékosokat, de amennyiben ezt komolyabban vennék és továbbgondolnák a fejlesztők, akár egy működő megoldás is lehetne a jelenlegi szigorú, kategorikus (amíg nem veszel meg nem játszol velem) típusú védelmek, pl. Denuvo helyett. Igazából forráskód szinten kellene úgy leprogramozni a játékokat, hogy azok megvásárlás nélkül végigjátszhatatlanok legyenek valamilyen módon, legyen az akár a videóban is látható egyre terjedő elpixelesítés, vagy elsötétítés, életerő regenerálódásának, regenerálhatóságának tiltása vagy minimalizálása, a továbbjutás megakadályozása egyik pályáról vagy pályarészről a másikra, fejlődési rendszert használó játékokban a fejlődés tiltása, minimalizálása vagy oly mértékű nehezítése, hogy a játék adott formájában élvezhetetlen legyen. Multi esetén szintén korlátozni a játékost gyengébb fegyverek, járművek használatára, a megmérettetéseket követően nem szerepelnének az eredménylistán, táblán, leaderbordon, stb. Az alkalmazott megoldások, korlátozások ismertetése mellett szabadon terjeszthetőek lehetnének a programok, így egycsapásra megoldódna a DEMO kérdés is, ami valljuk be felháborító, (én a magam részéről kötelezővé tenném) hiszen kipróbálhatóvá válnának a játékok, természetesen a korlátozások elfogadása mellett, aminek alapján a játékos jobban megtudna ítélni egy-egy játékot mint tesztek, vagy gameplay videók alapján, így nem lenne szükség arra hogy valaki csak a kipróbálás miatt töltsön le tört játékot, mert mondván ha jó később úgyis megveszi. Nem mondom, hogy nincs ilyen mert biztosan van, de szerintem ez nagyobb százalékban csak álszent szöveg. A fenti módszer mellett bárki szabadon letölthetné, kipróbálhatná a választott produktumot és amennyiben az arra érdemesnek találtatna megvásárolná és a már a gépén telepített kipróbált játékot aktiválná, vagy ha úgy tetszik akadálymentesítené. Így a kecske is jól lakhatna és a káposzta is megmaradna és emiatt ez vagy egy ehhez hasonló védelem, egy működőképes, mindenki számára elfogadható megoldás is lehetne.

Ma már semmi se garancia a minőségre. A neves kiadók is ugyan úgy adnak ki okádék játékot.
"Persze lehet akkor is beleszarnának de talán nem."

Nem lehet, biztos. Nézd meg, ha egy játék Denuvós az garancia a minőségre? Egy fenét...

Bandicoot
Azon trollok szerint akik mindenbe próbálnak belekötni csak hogy fikázhassák?😊 Hitelesek.😊

Bandicoot
Akkor a haverodnak szar a gépe a játékból meg kb nem láttál semmit.
Egyrészt a game gyönyörű néhol már már fotoríl, másrészt az első fél-1 óra után ízig vérig RE játék minden elemében a RE trilógiát idézve, fps nézetben. Szó sincs Outlast koppintásról. Vagy attól már koppintás hogy fps meg horror?!...Ennyi erővel az outlast meg Undying koppintás....

(Köze nincs at outlasthoz a fő gameplaynek)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.28. 19:25:27

Kandurex
Szerintem te ezzel a játékkal maximum a Youtube -on találkoztál.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Eléggé spoileres!

grebber
Nem tudom milyen gép lehetett az ,de a teszter oldalakon is leri róla, hogy rettentő jól fut.

Teszt

Ezekről nekem nem a hányinger jut az eszembe meg hogy szar a grafika.

darkSectorxxx
Hááát, sokak szerint meg csúnya. 😄

grebber
Resident Evil 7 - PC-n egy mestermunka.Álom ahogy fut/kinéz (a többi ótvar ellenében amiket mostanság játéknak mernek nevezni)

Szurkolok a Denuvonak, attól még, hogy szar valami nem kell ellopni, A PC mindenképp mellékággá vált volna, de így még bele is szarnak, ha sikerülne visszaszorítani a kalózkodást és ténylegesen javul a helyzet, nem tehetnék meg, hogy ilyen szar portokat adjanak ki. Persze lehet akkor is beleszarnának de talán nem. Most biztosan és én is ezt tenném a helyükbe. Nem akarok konzolt venni remélem legalább addig eljutunk normális portot kapjak a pénzemért.

Crackwatch
Elvileg 5 napja frissítették. Ez alapján szegény denuvonak tényleg csak napjai vannak. *winks*

Bandicoot
Már akinél.
Elég benézni a fórumaiba rendre rengetegen ugyan azt a mikrolag problémát írják le. És hiába csinálnak bármit, butíthatják porig a grafikát akkor is csinálja sokaknál még izom vasakon is.

grebber
Forza Horizon 3 tükörsimán megy csutka maxon. Min toltad?