Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont akartam irni,a Dragon Age Inquisition volt az első ami Denuvot használt,és mégis a 3dm fel tudta törni,vagy legalábbis egy müködő verziót csinált belőle,anno én is kipróbáltam még a 3dm-es töréssel.Kellett hozzá egy launcher,amit mellékeltek.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.22. 00:42:39

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bandicoot
1. A Batman és a DA:i is denuvo.
2. Beth és a normális port: micsoda véletlen addig amíg nem Denuvo-ztak. Dishonored 2 kritikán aluli port lett. Fallout 4 nem, csak szokásos bugos Beth módra.
3. Édesanyáddal beszélj így. Érdekes mikor elfogy minden érv jön a személyeskedés - tükrözi az értelmi képességet. <#kocsog>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 00:45:15

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Nekik már úgy megérte a játék!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azért a pc-t nem kell leírni nyugodj meg! Rengeteg kiadó meg fog maradni mellette,még mindig az egyik legjobb bevételi forrás kiegészítés.

Mennyi olvasnivalót adtatok nekem<#idiota>
Egyébként megnézném hogy most tényleg meg fog-e nőni a WD2,vagy a FC Primal eladásai a törés után.

Hát igen, ne kell aggódnod. Tudod ki reklamálhatna. Az olyan mint én és vagyunk páran akik nem reklámoztuk ha valamit letöltöttünk sőt utána meg is vettük, mert úgy korrekt. Fizetünk és azt látjuk hónapokat várhatunk mire működik. De nem osztom az észt itt mint a faszopó kalózok. Tudomásul veszem, vagy veszek konzolt és élvezem a fix 30-at vagy elfogadom, ezt. Sőt tudom ha a denuvo bukik még rosszabb lesz mert még jobban bele fognak szarni. Éltetik a CD projektet, közben szerencsétlen banda az eladott 5 millióra jutott 3 millió lopott vagy tévedek?

Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 00:15:18

Kongy
Nyugodj már le ember, menjél szívjál egy kis friss levegőt vagy valami.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem fagyott ki szuper volt meg "minden". Éppen csak lag meg micro shutters tömegével. És mit tehetettem ? Szart se.

Hozzáteszem a Fallout 4 amin aztán végképp semmi nem volt az is szenvedett a gépemen, jópár patchig. 1-2-3 hónapig. A faszért vagytok ilyen faszkalapok!!!!!
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.21. 23:49:23

Szánalmas ahogy hazudoztok magatoknak, meg a denuvora kenitek. A Batman Arkham knight idején szó nem volt denuvo problémáról!!! A Dx12-ről beszéltek, mint ahogy a DA:I idején sehol se volt a denuvo de már holt szar volt a pc port. Patchek tucatjai után is. Örültem egyszer a végére értem attól függetlenül, hogy szar volt az egész az örökös kifagyások miatt sem kezdtem bele. Persze ha jó lett volna a gama...
Össze-vissza írtok faszságokat. Merlin és páran akik értenek hozzá, elmagyarázták mi az az anti-tamper. De faszom fog szenvedni veletek. Mióta kijött a next-gen konzol azóta ez van. A Beth még szánt rá időt a normális portra, a többi?? Ahogy láttam a Batman Knightnál is írták ki kellett kapcsolnia dx12-t. Faszom az idiótákba nyomjátok csak.

Bandicoot
Gyakorlatilag az összes játékon - ami problémázik port tekintetében illetve ha a port jó is de számtalan embernél mikrolagol izomgépeken - egytől egyig denuvot használtak.....
A Batman az jókora epic fail példa tőle. Az elődök ugyan azzal a motorral futottak,hibátlanul denuvo nélkül. Majd kijön az új rész ami ugyan az a motor,alig szebb graf. Denuvo..És kész halott a port. Kijavítani sem tudták érdemben. Milyen érdekes. De ott a Bethesda címe is, Dishonored 2. Mocskosul problémás pc port egy olyan cégtől akik alig 1 évvel elötte kitették a Fallout 4-et denuvo és komoly optimalizálási gondok nélkül.
De nyilván ők köptek a pc-re. A "szakértők" pedig számtalanszor megmondták hogy a denuvo nem okoz problémát. kár hogy a "matek" a szakértők ellen szól...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 22:23:58

Bandicoot
Neked tényleg van valami problémád fejben,ki beszélt itt patchelésről dlc-kről?

NEOreg3
"Elég a Batmant nézni nem volt denuvo rajta még is holt szar volt a port."

pedig pont Denuvo van rajta 😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Mert évek óta nem az a tendencia, hogy a sokadik dlc és patch után lesz játszható a játék? Úgy beszélsz mintha most csöppentél volna bele a pc világába.
Bandicoot
De a denuvonak egyetlen nagy köze van: az hogy akik úgy vélekednek a steam-ről és a többi platformról mint én azok messze elkerüljék a pc gamingot,vagy várjanak a törésre ha valami mégis érdekel.
Téged nem zavar - sokakat meg igen. Mióta nincs lehetőséged pc-n eladni/elcserélni ahogyan a kiadók/fejesztők köpnek az én jogaimra úgy én is köpök az övékre. MINDIG letöltöttem a játékokat és miután pár óra game alatt meggyőződtem róla hogy az jó, vagy miután kitoltam és érdemesnek találtam rá,megvettem. Rengeteg játékot a modok tettek fogyaszthatóvá,jobbá - például a bethesda egyes címeit amik MÉG nem denuvo-val mennek - a csodás denuvo-nak köszönhetően rohad ennyi játék a steam accomon aminek az értéke az összes játékot nézve vagy 200.000 forint még sem kellett a kutyának sem tizedennyiért se. A negyedét se vettem volna meg-nem is toltam végig-pár óra játék után csalódás lett.

Ezeket a lehetőségeket a denuvo elvette. Vakon meg hülye aki játékot "bérel" 10-20ezer forintokért úgy hogy a nyakán is marad a pénzt meg szemetesbe dobta.
Ha egy kiadó nem tiszteli a vásárlók jogait, akkor a vásárló miért is lesz szar ha leköpi a kiadót és nem veszi meg vakon a termékeit?

De be is fejeztem, a denuvo lassan úgyis elbukik ha meg nem marad a konzol. Nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel a "felfogással", bizony nemhogy n9veli az eladásokat a denuvo ami a tavalyi pc eladásokon is meglátszódott (szart se növelt) hanem inkább még lejjebb is fogja tenni,és inkább pártolnak majd át jópáran olyan platformra ahol nem köpnek a jogaikra (tudom tudom az eula,blabla).
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 22:16:48

Bandicoot
Van probléma a szövegértéssel ha nem világos.

Milyen érvet hoztál fel a denuvo ellen?
Mert? Miért szopatják? Engem nem zavar, amit megvettem sokadik patch után működött. Legfeljebb már nem nagyon veszek AAA+ játékot 0 day. Marad a kickstarter mint a Numenera. lehet az is bugos lesz de tőlük nem sajnálom. A denuvonak semmi köze a dologhoz. Egy lehetőség lett volna, hogy a komolyabb cégek ne szar portot adjanak ki. De mindegy mert a "komolyabb" cégek amúgy is olyan játékot csinálnak ami engem már nem annyira érdekel. Kivéve pár céget.

Bandicoot
Nem fröcsögtem. Érveket hoztam. Veled ellentétben aki mindenkinek pincsiként ugrik zéró érveléssel aki nem magasztalja a denuvo-t.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 22:03:03

Fröcsöghetsz amit akarsz de a pc a legnagyobb toxic platform az összes közül. Nyilván a denuvo szabja az egyes szoftverek árait és tőle függ a szoftver minősége.
Bandicoot
Legyen. Ha a "hozzáértők" megmondták. Mindenesetre érdekes hogy szinte csak a denuvo játékokban van a sokaknál előforduló mikrolagolás ami kinyírja a játékélményt, olyan vasak alatt amik félmillió vagy még több pénzekbe kerülnek. De a hozzáértők,azok hozzáértők.😊

Engem jobban zavar a modolás lehetőségének hiánya,az eladás hiánya a csere hiánya és az hogy nem lehet kipróbálni tüzetesen mit vesz az ember - pontosabban mit bérel.
Leszarják a pc-t nem is ok nélkül ezt aláírom, de ezen a denuvo semmit nem változtat, csak tovább ront mert még azokat is csak szopatják aki venne játékot.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 22:02:00

Sose fogod megérteni amit a hozzáértők párszor leírtak már a denuvo nem lassítja a játékot semmi köze a szarul optimalizáláshoz. Azért szar az optimalizálás mert a kalózkodás miatt és a konzol hegemonia miatt a cégek szarnak a portolásra. Elég a Batmant nézni nem volt denuvo rajta még is holt szar volt a port. Ne terjesszétek már a hülyeséget!!!!!
Kibaszott fárasztó. Leszarják a pc-t és nem is ok nélkül.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.21. 21:57:36

Bandicoot
Majd akkor lesz picsogás meg felháborodás ha bezárnak hirtelen egy egy nagy digit platformot ahol sok embernek sok játéka van - egyiken sincs lehetőséged eladásra-cserére. Akkor majd menni fog az ajvékolás. Addig meg mi vagyunk a hülyék.

MarkBlade
Amúgy jól mondod.. Szívatja a játékosokat a védelem.. nem modolható plusz ha gebasz van a nettkapcsolattal a játékkal is.
Amúgy a legjobban nem is védelem a gáz hanem a hozzá állása a cégnek/cégeknek. Egyik ismerősömet bannolta a blizzard a wowban.
Azt mondják 7 éve egy pvp játékon csalással nyert. 1/2 év bant kapott. Nem mondták hogy mit csinált nem indokolták meg és még a lehetőségét is kizárták annak hogy panasszal éljen vagy az igazát bizonyítsa. Tudom nem steam, de ott is ezek a jogszabályok.. bármikor elvehetnek tőled játékot vagy az egész accountod. Bármit csinálhatnak mondván te nem vettél játékot csak használatot. Bármit megtehetnek veled ha úgy döntenek..azért ez elgondolkodtató. Nem tudom kinek mennyi pénzért vásárolt terméke van ott de azért ez gáz szerintem hogy lehúzhatod ha úgy döntenek.
Bandicoot
Pontosan. Ráadásul nyilván nem akarod videón végignézni a játékot mielött játszol vele. Deus Ex is 4-5 órán át jó volt élmény volt. Majd monotonná unalmassá vált. De ott a MGS V. Az első 5-10 óra tömény magömlés...Majd dögvész. Ráadásul az első olyan MGS játék amit álmaimban nem gondoltam volna hogy egyetlen egyszer tolok ki és többet elő sem veszem. És még hány játékkal van így. Eladni el tudom? Elcserélni el tudom? Nem. Mind ott rohad a steam accomon.- az accounton amit egyébként egyszer próbáltam már eladni,a legtöbb helyen tiltás járt érte, ahol meg nem ott leszarták az emberek,hiába adtam volna 20.000 forintért vagy 20 AAA kategóriás szinte új játékot. Fillért nem ér.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 21:46:47

Bandicoot
Én sem. De legyen bármilyen védelem akik nem vették meg a W3-at azok a védelem miatt sem vették volna meg. Inkább várnak. De nem veszik meg. Vagy majd 5 dolcsiért évekkel késöbb...Az mennyivel jobb. Semmivel, ugyan úgy leköpöd a fejlesztőt.

Szurkolj a denuvonak. Végülis eddig csak a modolást vágta haza jópár játékban és mily érdekes a denuvo-s címek továbbra is szarul optimalizáltak rendszerint. Eközben ha valamelyik fejlesztő komoly minséget dob a piacra mindenféle védelem nélkül,többen megveszik mint bármelyik denuvo-s szemetet (lásd Witcher 3 pont példának).

Szar népség az aki behúzott fejjel idiótaként örül hogy amit megvesz azt nem birtokolja nem adhatja el nem cserélheti. Ráadásul ki sem próbálhatja, és bármikor elvehetik tőle, extraként pedig "butítva" kapja mert nuku mod,nuku magyarítás, nuku bármiféle okosítás amitől jobb lesz a játék. Milyen jó lenne egy Fallout 4 modlehetőség nélkül...😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 21:50:04

Kongy
Az tény, hogy teljesen más élmény játszani a játékot, mint streamet/gameplayt nézni. Persze itt is van néhány kivétel, mert pl egy Telltale játékba nem sok beleszólásod van.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bandicoot
Érdekes,nem vergődöm mert történetesen konzolom is van. Ami olyan azt megtartom ami nem azt eladom. Ami meg nagyob olyan azt késöbb (miután a dobozost eladtam) megveszem digitben - VAGY megtartom és megy a polcra. VAN lehetőségem eladni és elcserélni amit megveszek.

Mondom nem kell a térítő duma a semmiről, a denuvo-val nem nyert senki egy garast sem, nem nőttek az eladások,csak a vásárlók lettek szopatva. Várjak leárazást... Ja köszi. Attól a program minősége amit veszek változni fog? Videókból,streamekből NEM lehet megmondani maximum hogy hirtelen tetszik-e a cucc vagy sem. Nézzem végig youtube-on a játékot és döntsek mi?😊
Regeljek külön accra és ha nem jó akkor adjam el. Szuper. Kár hgy az acc eladása mindenhol tiltva van és lazán banolhatnak is érte.
Inkább azelött kellene gondolkodni mielött kioktatsz másokat meg kiforgatod a szavaikat.

Kongy
Na, akkor hozok egy példát. Ott van az Abzu (pont jó példa, denuvo szempontból is). Alap ára 20 euró, winter sale-en 10 euróra volt árazva, ami egy másfél óra alatt végigjátszható címnél, még mindig mocskosul sok. Ha 4-5 euróért adnák, azt mondanám egye fene. Mi a tanulság? Vannak címek, amik még a Winter sale alatt sem érnek annyit, mint amennyiért kínálják őket. 😊

Denuvonak nem kampec még 😊 Semmi értelme ennek, jópár denuvos játék közelében sincs a törésnek és ahogy nézem a cpy által tört játékok sem stabilak, elég sok.
Ez nem olyan amit csak úgy le lehet szedni a játékról. Ahogy látom még ha meg is törik, egy részük elég sűrűn kifagy. Elég sok a panasz a törésekre. Megy persze a fan szöveg is, hogy tökéletes. Kár reménykedni, holnap bezárnak. Év végén kiderül. Továbbra is szurkolok a denuvonak mert ha szar valami az nem ok ellopni, jelen mentalitás mellé kell egy jó védelem. Az, hogy szar a játék az nem a védelemtől függ, de ha nem veszik sokan vagy kalózkodás van attól cska rosszabb lesz. El se merem képzelni hány illegális W3 van kint és megérdemelték volna a fizetés. Szar népség az aki a kalózoknak szurkol.

Vagy várhattál volna vele míg kap egy leárazást. Igen, drágák a játékok megjelenéskor, de mindig van olcsóbb lehetőség a beszerzésükre. Be lehet menni steam topikba és érdeklődni miket és mennyiért vásároltak winter sale alatt. Be is regisztrálhattad volna külön steam acc-ra és tovább passzolod. Türelmetlenek a játékosok ez a legnagyobb probléma. Gondolkodni kellene mielőtt cselekszel ennyi. A legegyszerűbb az lenne ha fognád magad és átnyergelnél konzolra, de ott is ugyan így "vergődnél".
MarkBlade
<#eljen>
Bandicoot
Majd ha lesz lehetőség pc-n is arra hogy amit megveszel súlyos tízezrekért (lassan már 20 lesz pc-n is egy játék), azt eladd,elcseréld, akkor majd lehet beszélni arról van-e létjogosultsága a denuvo-nak.
Hiába 2 óra demó, streamek,gameplay-ek és videók. Számtalan játék volt amikbe én is belefutottam, kiadtam 10-15ezreket és pár óra után töröltem, meguntam. Esetleg végigvittem de soha többé nem veszem elő. Nem. Nem akarom ingyen ahogy az elöttem szóló sem akarja,kár így kiforgatni a szavait. Lehetőséget akarok hogy amit megveszek azt tovább adjam. A Steam ellen már jópár bíróság nyert emiatt pert,mégis leszarják,holott az eu-ban kötelességük lenne biztosítani a megvásárolt szoftver eladásának,elcserélésnek lehetőségét.
Ingyen a 10 órát...Élve a Deus Ex 2 példával (amit én is beszoptam megvettem steamre-) 10 óra...1000 forint / óra. Eladni nem tudom. Nem volt nagy élmény sem. Vs Witcher 3. 10.000 forintért vettem. És van benne vagy 300 órám - és ez még nőni fog mert szeretem,előveszem,és a jövőben is elő fogom. Jaaa és nincs denuvo. Ki is lehetett próbálni.
Rengeteg játékom van a steam-en ami áll. Soha többé nem veszem elő. És ami a slussz poén, ha egyszer ne adj isten történne valami a steam-el vagy egyéb digitális platformokkal, gyakorlatilag az eddig is kidobott pénz végképp kidobott pénz lesz mert ott fog állni az összes ember a kidobott pénzzel a háta mögött úgy hogy még szoftvere sincs.
Gyakorlatilag pc-n ott tartunk hogy az ár megy felfelé, közben amit megveszel azt valójában nem megveszed hanem bérled. Kipróbálásra lehetőséged nulla. És ha nem jön be vagy 1 végigtolás van benne akkor utána törölgetheted ki vele a segged.

Szóval lehet itt messiást játszani, meg az olyan álwarezellenes madarakat olvasgatni mint grebber (az sg legnagyobb warezarca és itt hittérít, nevetséges). De biza én örülök ha a denuvo-nak kampec lesz. Nyert vele bármit a pc ipar? Jobbak lettek az eladások? A nagy lóf*szt. Aki mindenáron warezol az akár 1 évet is kivárt most meg röhög hogy megjött a stuff. A denuvo arra volt jó hogy szopassa a vásárlókat, szopassa azokat akik modokra várnak és szopassa azokat akik kipróbálnának egy játékot hosszabb távon és az alapján mérlegelnének a vásárlásról.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 21:12:10

Palinko
Igaz, hogy 3 és fél óra a speedrun belőle, de az átlag idő a fő sztorira inkább 15 óra, aki meg megnézi az extrákat is az 30 óra felé fejezi be. Jó nem Witcher 3 szint, de azért nem is a klasszikus 5-10 órás FPS szint.
MarkBlade
Mondhatod hogy rossza megközelítésem, de minek vegyem meg a játékot ha nem tudom milyen is? Utána meg csekkoljam hogy benne vagyok e még a 2 órában vagy beszoptam. demo = szabadság van egy rész amit többször végigjátszhatsz. Nincs Ált a tutoriál ami bőven elég. Nem fizetsz és nem kell aggódni hogy kicsúszol az időből. Egyébként szerintem a legjobb az Arma 2 volt. A tört rész néha x idő után átváltoztatott madárrá 😄 játszhattál kiapprobáltad, de ha tetszett meg kellet venni nincs mese. Meg is vettem.
Félre értés ne essék nem a tört játékok mellett lobbizok! Viszont amit a játékcégek csinálnak az gáz..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.01.21. 19:47:36
Akkor jöhet itt neked mindenféle demo mert azok alapján se tudnád eldönteni, mert még kevesebbet látsz benne mint egy 2 órás intervallumba. Ha meg nem tudod eldönteni, hogy ez kell neked akkor egyértelmű, hogy nincs rá szükséged.
FC Primal vétel lesz nékem,Watch Dogs2 viszont felejtős.Nekem nem jön be.GTA5-t úgy vettem meg viszont hogy azt se tudtam menni fog-e a gépemen,és kellemesen csalódtam benne.Már első héten megvolt az nekem,kicsit borsos ára volt,de arra a játékra lehet mondani hogy megérte a pénzt befektetni rá.

Ja! Van benne igazság.A FC Primalról se 2 órán belül derült ki hogy elkezd szaggatni egy idő után,meg a vácsdogsz kettőről sem.Menet közben kellett lejjebb vennem a részleteket,meg vsyncet kikapcsolni,de ez sem nagyon segített.

Kongy
Nem ezt mondtam. Nekem nem ért ennyit.

MarkBlade
Rengeteg ellenpélda van arra amit írsz. Nézd meg az elitet..2 òra alatt tudod mit veszel? X3 széria..Naval action.. Teljesen màs a gameplay mint ami a tényleges játék.
Szóval ingyen akartad volna azt a 10 órát. 😞
Jó öreg iskolaévek,de jó lenne még egyszer oda visszamenni.Nekem semmi bajom a Denuvoval,dolgozzanak csak rajta a sógorok.

Kongy
Nem is arról a 2 óráról van szó. Ott van pl az új Deus Ex, megvettem 10 ezerért PC-re, végigvittem 10 óra alatt, és utána gondolkoztam, hogyha ezt ennyi idő alatt végig vittem akkor nem igazán érte meg azt a 10k-t, mert 1000ft/óra, annyira meg nem volt fun. Persze, PC-n eladni sem tudom, úgyhogy rohad az accomon, soha rá sem fogok nézni. Na, a warezzal megspórolhattam volna ezt a 10k-t. Csináljanak hosszú játékokat, tessék példát venni a Witcher 3-ról. Azért 17 ezret fizettem PS4-en, de nekem minden fillért megért, mert több 100 órát toltam bele... Meg konzolon, ha nem digit a cucc, simán el is lehet adni, ott igazából nincs ekkora gáz egy day1 játék megvételével. Nemtetszik/végigvittem? Eladom 1-2 ezres veszteséggel.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.01.21. 12:12:47

Aki képtelen az 1001 strem és gameplay videók után dönteni az megérdemli. A 2 óra meg bőven elég eldönteni míg a demokból kapsz 10 perc játékmenetet és kész kabát. De amúgy 2 óra alatt mit lehet csinálni amivel nem tudod eldönteni hogy kell-e neked a játék? Mostanában úgyis 5-6 óra egy játék szóval majdnem a felét letudod.
grebber
Hagyjuk már ezt.

Mond már bármilyen játékot amiről nem derül ki 2 óra alatt hogy egy ótvar optimalizáltaltan bughalmaz... 10 perc alatt kiderül ma mindenről hogy ótvar. Sőt ehhez még megvenni se kell mert a sok birka 10 percel a megjelenés után mert a minuszolások mellett sírja el a bánatát....
Mit akarsz 2 óra alatt végigvinni aztán úgy refundolni kamu indok miatt...

Nem hogy örülnétek, hogy van ez a 2óra eddig soha nem is volt ilyen.

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
Szerintem pont ezért. Nincs normàlis demo 2 òra meg kevés kipròbàlni nekem. A törés pont jò arra hogy ha tetszik megveszem. Most viszont lutri. A sok elfogult cikk meg reklàm között megtalàlni a tényleg jò jàtékot.. Szerintem ne bàntsàtok ezért.
Kandurex
Egyébként ja, akkor foshalmaz játékok vannak újabban, hogy inkább hálát kellene rebegni az osztrákok felé....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem értem miért akarod ennyire a denuvo vesztét? Rosszulesik hogy nem tudod 0day nyomni a játékokat és az iskolában kiközösítenek a többiek?
Far Cry Primal is megnyilt
táblázatban meglehet jelölni
Á nem hiszem.Ahogy előttem többen írták,a denuvoval megszűnt a 0day warez.És az első pár hét/hónap fontos a kiadóknak.Mikor már bundliközeli a gém,már leszarják,hogy feltörik.<#wink>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!