Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.22. 00:42:39
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
2. Beth és a normális port: micsoda véletlen addig amíg nem Denuvo-ztak. Dishonored 2 kritikán aluli port lett. Fallout 4 nem, csak szokásos bugos Beth módra.
3. Édesanyáddal beszélj így. Érdekes mikor elfogy minden érv jön a személyeskedés - tükrözi az értelmi képességet. <#kocsog>#kocsog>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 00:45:15
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egyébként megnézném hogy most tényleg meg fog-e nőni a WD2,vagy a FC Primal eladásai a törés után.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 00:15:18
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.21. 23:49:23
Össze-vissza írtok faszságokat. Merlin és páran akik értenek hozzá, elmagyarázták mi az az anti-tamper. De faszom fog szenvedni veletek. Mióta kijött a next-gen konzol azóta ez van. A Beth még szánt rá időt a normális portra, a többi?? Ahogy láttam a Batman Knightnál is írták ki kellett kapcsolnia dx12-t. Faszom az idiótákba nyomjátok csak.
A Batman az jókora epic fail példa tőle. Az elődök ugyan azzal a motorral futottak,hibátlanul denuvo nélkül. Majd kijön az új rész ami ugyan az a motor,alig szebb graf. Denuvo..És kész halott a port. Kijavítani sem tudták érdemben. Milyen érdekes. De ott a Bethesda címe is, Dishonored 2. Mocskosul problémás pc port egy olyan cégtől akik alig 1 évvel elötte kitették a Fallout 4-et denuvo és komoly optimalizálási gondok nélkül.
De nyilván ők köptek a pc-re. A "szakértők" pedig számtalanszor megmondták hogy a denuvo nem okoz problémát. kár hogy a "matek" a szakértők ellen szól...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 22:23:58
pedig pont Denuvo van rajta 😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Téged nem zavar - sokakat meg igen. Mióta nincs lehetőséged pc-n eladni/elcserélni ahogyan a kiadók/fejesztők köpnek az én jogaimra úgy én is köpök az övékre. MINDIG letöltöttem a játékokat és miután pár óra game alatt meggyőződtem róla hogy az jó, vagy miután kitoltam és érdemesnek találtam rá,megvettem. Rengeteg játékot a modok tettek fogyaszthatóvá,jobbá - például a bethesda egyes címeit amik MÉG nem denuvo-val mennek - a csodás denuvo-nak köszönhetően rohad ennyi játék a steam accomon aminek az értéke az összes játékot nézve vagy 200.000 forint még sem kellett a kutyának sem tizedennyiért se. A negyedét se vettem volna meg-nem is toltam végig-pár óra játék után csalódás lett.
Ezeket a lehetőségeket a denuvo elvette. Vakon meg hülye aki játékot "bérel" 10-20ezer forintokért úgy hogy a nyakán is marad a pénzt meg szemetesbe dobta.
Ha egy kiadó nem tiszteli a vásárlók jogait, akkor a vásárló miért is lesz szar ha leköpi a kiadót és nem veszi meg vakon a termékeit?
De be is fejeztem, a denuvo lassan úgyis elbukik ha meg nem marad a konzol. Nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel a "felfogással", bizony nemhogy n9veli az eladásokat a denuvo ami a tavalyi pc eladásokon is meglátszódott (szart se növelt) hanem inkább még lejjebb is fogja tenni,és inkább pártolnak majd át jópáran olyan platformra ahol nem köpnek a jogaikra (tudom tudom az eula,blabla).
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 22:16:48
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 22:03:03
Engem jobban zavar a modolás lehetőségének hiánya,az eladás hiánya a csere hiánya és az hogy nem lehet kipróbálni tüzetesen mit vesz az ember - pontosabban mit bérel.
Leszarják a pc-t nem is ok nélkül ezt aláírom, de ezen a denuvo semmit nem változtat, csak tovább ront mert még azokat is csak szopatják aki venne játékot.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 22:02:00
Kibaszott fárasztó. Leszarják a pc-t és nem is ok nélkül.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.21. 21:57:36
Amúgy a legjobban nem is védelem a gáz hanem a hozzá állása a cégnek/cégeknek. Egyik ismerősömet bannolta a blizzard a wowban.
Azt mondják 7 éve egy pvp játékon csalással nyert. 1/2 év bant kapott. Nem mondták hogy mit csinált nem indokolták meg és még a lehetőségét is kizárták annak hogy panasszal éljen vagy az igazát bizonyítsa. Tudom nem steam, de ott is ezek a jogszabályok.. bármikor elvehetnek tőled játékot vagy az egész accountod. Bármit csinálhatnak mondván te nem vettél játékot csak használatot. Bármit megtehetnek veled ha úgy döntenek..azért ez elgondolkodtató. Nem tudom kinek mennyi pénzért vásárolt terméke van ott de azért ez gáz szerintem hogy lehúzhatod ha úgy döntenek.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 21:46:47
Szurkolj a denuvonak. Végülis eddig csak a modolást vágta haza jópár játékban és mily érdekes a denuvo-s címek továbbra is szarul optimalizáltak rendszerint. Eközben ha valamelyik fejlesztő komoly minséget dob a piacra mindenféle védelem nélkül,többen megveszik mint bármelyik denuvo-s szemetet (lásd Witcher 3 pont példának).
Szar népség az aki behúzott fejjel idiótaként örül hogy amit megvesz azt nem birtokolja nem adhatja el nem cserélheti. Ráadásul ki sem próbálhatja, és bármikor elvehetik tőle, extraként pedig "butítva" kapja mert nuku mod,nuku magyarítás, nuku bármiféle okosítás amitől jobb lesz a játék. Milyen jó lenne egy Fallout 4 modlehetőség nélkül...😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 21:50:04
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mondom nem kell a térítő duma a semmiről, a denuvo-val nem nyert senki egy garast sem, nem nőttek az eladások,csak a vásárlók lettek szopatva. Várjak leárazást... Ja köszi. Attól a program minősége amit veszek változni fog? Videókból,streamekből NEM lehet megmondani maximum hogy hirtelen tetszik-e a cucc vagy sem. Nézzem végig youtube-on a játékot és döntsek mi?😊
Regeljek külön accra és ha nem jó akkor adjam el. Szuper. Kár hgy az acc eladása mindenhol tiltva van és lazán banolhatnak is érte.
Inkább azelött kellene gondolkodni mielött kioktatsz másokat meg kiforgatod a szavaikat.
Ez nem olyan amit csak úgy le lehet szedni a játékról. Ahogy látom még ha meg is törik, egy részük elég sűrűn kifagy. Elég sok a panasz a törésekre. Megy persze a fan szöveg is, hogy tökéletes. Kár reménykedni, holnap bezárnak. Év végén kiderül. Továbbra is szurkolok a denuvonak mert ha szar valami az nem ok ellopni, jelen mentalitás mellé kell egy jó védelem. Az, hogy szar a játék az nem a védelemtől függ, de ha nem veszik sokan vagy kalózkodás van attól cska rosszabb lesz. El se merem képzelni hány illegális W3 van kint és megérdemelték volna a fizetés. Szar népség az aki a kalózoknak szurkol.
Hiába 2 óra demó, streamek,gameplay-ek és videók. Számtalan játék volt amikbe én is belefutottam, kiadtam 10-15ezreket és pár óra után töröltem, meguntam. Esetleg végigvittem de soha többé nem veszem elő. Nem. Nem akarom ingyen ahogy az elöttem szóló sem akarja,kár így kiforgatni a szavait. Lehetőséget akarok hogy amit megveszek azt tovább adjam. A Steam ellen már jópár bíróság nyert emiatt pert,mégis leszarják,holott az eu-ban kötelességük lenne biztosítani a megvásárolt szoftver eladásának,elcserélésnek lehetőségét.
Ingyen a 10 órát...Élve a Deus Ex 2 példával (amit én is beszoptam megvettem steamre-) 10 óra...1000 forint / óra. Eladni nem tudom. Nem volt nagy élmény sem. Vs Witcher 3. 10.000 forintért vettem. És van benne vagy 300 órám - és ez még nőni fog mert szeretem,előveszem,és a jövőben is elő fogom. Jaaa és nincs denuvo. Ki is lehetett próbálni.
Rengeteg játékom van a steam-en ami áll. Soha többé nem veszem elő. És ami a slussz poén, ha egyszer ne adj isten történne valami a steam-el vagy egyéb digitális platformokkal, gyakorlatilag az eddig is kidobott pénz végképp kidobott pénz lesz mert ott fog állni az összes ember a kidobott pénzzel a háta mögött úgy hogy még szoftvere sincs.
Gyakorlatilag pc-n ott tartunk hogy az ár megy felfelé, közben amit megveszel azt valójában nem megveszed hanem bérled. Kipróbálásra lehetőséged nulla. És ha nem jön be vagy 1 végigtolás van benne akkor utána törölgetheted ki vele a segged.
Szóval lehet itt messiást játszani, meg az olyan álwarezellenes madarakat olvasgatni mint grebber (az sg legnagyobb warezarca és itt hittérít, nevetséges). De biza én örülök ha a denuvo-nak kampec lesz. Nyert vele bármit a pc ipar? Jobbak lettek az eladások? A nagy lóf*szt. Aki mindenáron warezol az akár 1 évet is kivárt most meg röhög hogy megjött a stuff. A denuvo arra volt jó hogy szopassa a vásárlókat, szopassa azokat akik modokra várnak és szopassa azokat akik kipróbálnának egy játékot hosszabb távon és az alapján mérlegelnének a vásárlásról.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 21:12:10
Félre értés ne essék nem a tört játékok mellett lobbizok! Viszont amit a játékcégek csinálnak az gáz..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.01.21. 19:47:36
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.01.21. 12:12:47
Mond már bármilyen játékot amiről nem derül ki 2 óra alatt hogy egy ótvar optimalizáltaltan bughalmaz... 10 perc alatt kiderül ma mindenről hogy ótvar. Sőt ehhez még megvenni se kell mert a sok birka 10 percel a megjelenés után mert a minuszolások mellett sírja el a bánatát....
Mit akarsz 2 óra alatt végigvinni aztán úgy refundolni kamu indok miatt...
Nem hogy örülnétek, hogy van ez a 2óra eddig soha nem is volt ilyen.
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
táblázatban meglehet jelölni
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!