Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02
Ezt elolvasva 100% hogy Sniper Elite 4! 😄
"end of World War II in Germany, the SZ was the first newspaper to receive a license from the U.S. military administration of Bavaria"
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.02.16. 16:27:41

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
😄

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

drop
hát engem nem

Jim Morrison
Ja, ezt irogatjak, de fene tudja. Nemtom hany embert erdekel, de legalabb valami 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

drop
Sequel Zestiria---Tales of Berseria szerintem

NEOreg3
RE7 törése is elég gyors volt az 5 nappal, de ha sikerülne 2 nap alatt törniük, az szép teljesítmény lenne

de szerintem ez most egy régebbi játék lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rayden02
Sniper Zone? Szerintem Sniper Elite 4 xD

NEOreg3
újabb hint: SZ?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Jól olvastad csak megálltál vele és nem a lényeget fogtad meg ,de mint írtam tárgytalan mert valaki kipróbálta és úgy van amit írtam

Next PC upgrade: 2022

Jim Morrison
ha jól olvasom azt kerested hol lehet igénybe venni most ingyen az origin accesst 1 hétig. az oldalon amit linkeltem meg az áll Try FREE for 7 days.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Lol
Ezt mindenki tudta eddig is. Mindegy megnézték azóta... Végig kell vinni a procedurát mintha előfizetne rá az ember bakkártya adatok mindent megadni, de nem von le pénzt....még. Figyelni a trial végét !!! 😊

Jim Morrison
gugliba beírtam origin access, első találat

grebber
Hol lehet igénybevenni? (Mobilon vagyok így nem tudtam ránézni) Netszerte olvasom mindenkinek havi vagy éves fizetéshez kalauzol ingyene részleg sehol.Hogy van ez?

Most egy hét ingyen jár az origin acces mellé.
De igen, jogos a kérdés. Én játszottam a Closed Bétával és az Open Bétával is. Tetszett a játék, és biztos hogy megveszem, de majd később. De akinek csak most jut eszébe, hogy ájjmegbabám, milyen is ez a játék, mint annak idején nekem a BF1-el (amit később meg is vettem, de azelőtt Origin Access-el ami csak 4 eurómba került ki tudtam próbálni, és 10%-al olcsóbban vehettem meg), annak már szevaszbabám mert lejárt minden.
Nem most volt a napokban free béta?
Jim Morrison
ja ubi, siege is elég sok szerverproblémával küszködik a mai napig. pedig nem új.

Én szerintem a For Honor-t forhonorként honorosan megveszem. Talán még egy kicsit várok, hogy kapja össze magát a Jubiszoft (ahogyan mások mondják Ubishit), és a szervereket kicsit járassák az emberkék. Tegnap is volt baj elég (mondjuk nem csoda, mert tegnap jött ki és eléggé le lehetett terhelve a szerver). Az online fókuszáló játékokat szerintem jobb megvenni, mint várni rá, mert a sztoritól sokat nem nyer az ember... Mondjuk egy Demo ide is jól jönne, mint minden játékhoz.
Utoljára szerkesztette: csbika, 2017.02.15. 14:41:29
Ainz
For Honor alapból online játék, annyira nem kell itt meglepődni..
NEOreg3
Viszont állandó netkapcsolatos védelem mellé meg minek Denuvo? Pl. se a The Crew, se a Diablo 3 nem volt feltörve, pedig egyiken se volt Denuvo és mindkettő simán játszható egymagadban is.

Szerver emulátort meg nem fognak minden egyes feltörendő játék mellé írni a crackerek.

Akkor majd most fogsz róla hallani.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az megint kurva jó,az eredetisek lesznek megszopatva ezáltal újra,mert ha elmegy a net játék közben,akkor se kép se hang.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

UBI DRM is volt,meg Origin DRM is volt állandó netkapcsolattal,aztán bukott mindkettő,bár a Sim City elég sokáig birta (én nem,mert megjelenés napján meg is vettem)

Meglátjuk mit hoz az ME 😊 A for honor az ubis tehát az duplán szar a hackereknek. Egyenlőre nem látok konkrétumokat. De majd okosabbak leszünk pár hónap múlva, ha látjuk mivel áll elő a Denuvo.
Egy orosz hacker tett közé képet a debugról ami alapján annyit írt ez online DRM.

de akkor állandó netkapcsolat is kell majd hozzá ami egyszer már nagyot bukott egy hasonló próbálkozásnál, nem tudom már mi volt a neve.
Nem tudom mennyire igaz, de egy redit oldalon írnak a for honor denuvoról. Úgy néz ki online drm rendszert kapott. Lehet ez lesz az újítás. Ha igaz akkor azt nagyon nagyon nehéz lesz meghackelni.

Eddig nem hallottam olyanról hogy a denuvo bármiféle gondot okozott volna a vásárlóknak. Ha okozna tele lenne a net vele. Az is kamu hogy amiatt nem lehet modolni a játékokat, mert van olyan denuvos amihez meg van mod és nincs is törve még.
Úgyis ugyanarra a sorsra fog jutni mint annak idejèn a StarForce ha valaki emlèkszik rá. Eleinte az is feltörhetetlen volt, aztán egy idő után azt is sikerült valahogy, akkor már nem győztèk frissìteni, majd vègül el is tűnt a süllyesztőben mert semmi haszna nem volt csak szìvtak vele a jònèpek, volt akinek az eredeti játèka nem indult el a vèdelem miatt ha daemon toolst talált a gèpèn stb. Most ez is kapott egy gyors frissìtèst mert borulni látszik a bili, de ùgysem fogja sokáig hùzni. Engem egyedül az "aggaszt" kissè hogy egyedül a CPY törögette a denuvo-s játèkokat, ha nekik valami ok folytán elmegy a kedvük akkor nem nagyon lesz aki tovább vigye a dolgokat. Am sztem már csak presztízsből sem fogják annyiban hagyni ès továbbra is törni fogják, csak nyertek nèmi időt most.
Danecay
Teljesen laikusan úgy gondolom, hogy alapvetően új, és gyökeresen megváltoztatott koncepció nem lesz hiszen akkor az már nem Denuvo lenne viszont valamit muszáj volt lépni a történtek miatt és az üzleti partnerek megnyugtatása érdekében, hiszen melyik fejlesztő vagy kiadó akarna beruházni egy már feltört vagy kijátszott védelembe. A napnál is világosabb hogy valamit lépni kellet vagy le lehetett volna húzni a rolót, viszont, hogy az állítólagos újítás mennyire lesz időtálló, az a jó kérdés. Mivel az alapvető koncepció bebukott ez az újítás már csak olyan időhúzás szagú, aztán persze könnyen meglehet, hogy nem nekem lesz igazam 😊

Sziasztok!
Valakinek van esetleg tippje, hogy melyik játék lesz a következő? 😊

Amúgy azt olvastam, hogy a Denuvot teljesen felújították, és az új játékok (mint például a For Honor) már ezt a javított védelmet kapják. Kíváncsi vagyok vajon ez a védelem meddig bírja, lesz-e megint egy nagy szünet, mint annak idején mielőtt a Rise of The Tomb Raidert feltörték volna...
Ainz
NEOreg3
egyrészt ha felbontod a csomagolást, semmiképp nem fogja már visszavenni (honnan tudja, hogy nem aktiváltad a kódot?)

másrészt a boltos nem köteles visszavenni semmit 3 napon belül, ha a boltban vásároltad és nem neten keresztül adtad le a rendelést

Bandicoot
Hány olyan játék volt ami 5-6 óra mire megfullad...
2 óra semmire nem elég. + hülye aki steamen 60 euróért vesz játékot...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

gondolj bele megveszel egy játékot boltba , kifizettél érte 15000FTot , de még is meggondoltad magad boltos már 3 napon túl már nem adja vissza a pénzt ...
Most látom, kicsit törtem a magyart. Sorry. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Steamen ki tudod próbálni a játékot és ha nem tetszik, visszakapod az árát. (Annyi idő alatt el lehet dönteni, hogy tetszik-e vagy sem)
Az már megint más kérdés, hogy sok játék van ami olcsóbb itthon dobozosan, mint a steamen digitálisan...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Azért pl. steamen 2 óra játékidő előtt és két héten belül visszakérheted a pénzt.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.02.10. 13:20:28

Sajnos az a baj a játékokkal mint a filmekkel is... egyszerűen nincs garancia arra hogy a játék tényleg tudja azt aminek hírdetik, sok a kamu, a marketing, a félrevezetés.

Mig használati tárgyaknál ez könnyen orvosolható (garancia & szavatosság, 3 napig visszaviheted szó nélkül, neten rendelve 15 napig pénzvissza gari) szellemi termékeknél ez nem megy. Igy viszont az hogy ki se próbálhatod még durvább limitáció. EGy fejlesztő igérhet fűt fát, aztán ha nem tartja be akkor sincs semmi.

Plusz nem látom azt hogy a fejlesztők oldaláról törekednének a jobb minőségre - pont ellenkezőleg.

Sziasztok!
Akkor én is írok egy kis saját véleményt.
Én most a Denuvo mellett állnék, ha valamit változtatott volna a játékvilágban. De sajnos nem csinált semmit, csak egy darabig rajta van egy pár játékon, ott jól megbüdösödik, és amikor már nagyon büdös lesz eltávolítják belőle. Van amikor ez az idő 272 nap, de van olyan hogy csak 5 nap. E két időpont között mozog.
Azért valami kicsit csak csinált, mert egy részét az embereknek nagyon megmozgatta, ki ennek az oldalára állt, ki annak. De összességében a Denuvo csak olaj volt a tűzre.
A Denuvo-tól én elég sok mindent vártam volna: az árak megváltozása, olyan "dolgok" behozása mint amilyen az Origin access, csak kicsit továbbfejlesztve, a játékgyártók bevételének óriási növekedése. De semmi sem változott.
Én már nagyon régóta fizetem folyamatosan az Origin access, nagyon tetszett nekem az ötlet. Vártam, hogy még pár fejlesztő átveszi ezt az ötletet és továbbfejleszti, de nem lett belőle semmi sajnos. Az AAA játékok ára még mindig 60 dollár. Én értem azt, hogy AAA játék, meg minden, de akkor is nagyon drága. Illene már ezt az árat legalább 45 dollárra lehozni.
És persze hol vannak a Demók? Mégis hogyan döntsem el, hogy biztosan kell-e nekem a játék? Pár játéknak készült demoja, de jó lenne kötelezővé tenni.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az új Denuvot mennyi idő múlva törik fel, és, hogy végre változtat-e valamit a játékiparban. Mert persze valamit változtatott, de nem jó irányba.
Én nem vagyok a Denuvo ellen, de mellette sem. Még mindig nagyon várom a változást, és nem ebbe az irányba amerre most halad, mert most csak a kalózokat próbálja "megalázni"(ez azért kicsit erős), hanem inkább minél több felhasználót rávenni arra, hogy vegye meg a játékot, és olyan játékot gyártani, amit 30 perc után nem törlünk le a gépünkről (persze egy kis túlzással xD).
Danecay
Egyébként sem a töréssel hanem az installerrel volt gond amihez még akkor dobtak egy hotfix-et.

NEOreg3
<#wow2>

BF1 is megy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
grebber
The Climb is az volt de levették róla még sincs fent sehol

Crytek ezeket igazán kiadhatta volna VR nélkül pl a Robinson egy fasza walking sim lehetne úgy. De nem eladták a lelküket a VR-ért 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.09. 13:10:56

Danecay
Ezt találtam:

"ROBINSON uses Denuvo Anti-Tamper, a digital rights management technology. This digital rights managament technology does not require a separate installation."

Robinson is Denuvos?

Crytek új játéka.

Danecay
Lehet nem ugyanarról beszélünk de amire én gondolok az már egy ideje folyamatban van.

Szerintem a Denuvonak jótékony hatása volt,nem az ezt használó játékok miatt hanem mert sokan vettek emiatt játékot és....dobpergés...rájöttek,hogy bizony ez ad valami más érzést. Visszarepít az ártatlan gyermeki élményekhez amikor karácsonyra megkaptuk a Lego-t vagy Matchbox-ot.
Viszont az,hogy emiatt valaki szarszemét tolvajnak vagy retekfos mellveregetős pénzesnek van titulálva...semmi köze a védelemhez,ez színtiszta butaság...ki kéne már nőni.
Danecay
Ami még lemaradt. Én inkább az előzetesen kipróbálható majd később továbbértékesíthető játékok mellett kampányolnék!

Azért annyira nem gyengélkedik,pont tegnap olvastam hogy Microsoft azon agyal,hogy az XBOX ONE játékok fussanak Pc-n is.

Jim Morrison
uninstall* 😊)