Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
<#hehe>#hehe>
Kb..az utóbbi 90napban feltörtek vagy 1 "évnyi" játékot....most pihennek...te meg toljad végig a feltört gameket......
<#guluszem1>#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2017.03.24. 00:33:55
* Scomcomputers the future of computing!*
Mostmár az Online featurek is ingyen használhatók 😄
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
LOL! Vegyenek már fel egy programozót, aki tisztességesen megírja azt a nyamvadt telepítőt Pascal-ban! (Ha, INNO-t használnak, a programkód egy részét abban kell megírni.)
Van aki vesz friss videó kártyát,és eladja a kupont.
Csak hát nem bírtam ki így a közepes csomagot megvettem a Gold edisönt vagy melyiket 😊
Pontosan,hogy írják beszerzem a Sesseion Passt hozzá.
Nagyon kapós a Game jobban tetszik,és megérte a 22 ezret nem kis munka volt vele.
Sokan panaszkodtak rá irányítás,és ezek.
Kontrollerrel olyan szépen repülök helivel,hogy egy falusi ház tetejére beparkolok vele 😊
Eléggé Warez huszár voltam,de mostanában rá vetettem magamat a jobb,és tartalmasabb játékokra.
Persze ami nem tartós,csak annyira mint a Magyar tej akkor CPY re bízom a feladatot <#idiota>#idiota>
A The Witcher 3 mat 5000ft vettem Nvidia kuponként.
Srác vett egy 1070 es kártyát,és eladta korrekt áron.
Annak beszerzése a teljes kiadással még úton van,de támogatom a csapatot.
Amúgy a g2a oldalon,hogy jutnak hozzá kulcsokhoz ?
Mármint akik eladják ?
Röhögtem mikor kemény 5000 ft körül van a Maffia 3,de a boltban még mindig pofátlan 17 ezre árkategória között van.
Az is tartalmas csak annyira klisés leteszem 2 óra múlva,mert utána csak ugyan azt ön ismétli 😊
Akkor így csinálom,mert jó drágán veszi meg az ember +27% al.
Csomó játékom onnan van,és mindenkinek előszeretettel ajánlom 😊 !!!!!!
Persze így is olcsóbb mint boltban megvenni,de ha olyan mint a BF1,BF sorozat,The Division,Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ráugrok,és meg is veszem.
Igaz a 27% áfát nem tudtam pontosan.
Ezért Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 22 ezer ft vettem meg CD Galaxysban kódként.
Nem a simát persze 😊
Viszont megérte,de gondolom már 14 ezer ft már hozzá lehetett volna jutni 😊
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.03.15. 16:08:47
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Én is a g2a veszek kulcsokat.
Uplay,Steam,ORigin.
Erre vehetek Pl ott ahol 0 az áfa ?
Nem magyart ?
Azért kérdem,mert ekkora geci országot,hogy +27% rátesz undorító!!!!!!
Végig néztem az összeset.
Mindenhol a legtöbbje alig több mint 10% + .
Azért kérdem,mert nem Magyar régióból vennék,hanem Angol,vagy Német.
Csak nem mertem ezért Magyar régióra voltam kényszerülve eddig. 😞
Amennyiben lehet Németet,vagy Angolt venni akkor azt a serialt kapom meg,és elfogadtatnám az Uplay al,vagy a steamel 😊
Előre is köszönöm. <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.03.15. 12:08:09
Ha meg ennyire parázol, akkor g2a shield... (mi anélkül vásárolunk)
BTW jön az új játék a CPY-től.
Emlékeim szerint valaki vagy itt SG steam topikban vagy PH-n írta hogy bukott G2a-s kulcsot de visszakapta a pénzét.
Én rendszeresen vásárlok G2An, allkeyshopon meg mindenfelé, és soha az életben nem volt gondom. Vettem steamen kulcsot hamis amerikai cimmel VPNen keresztül USDért is, mert régen idegesitett hogy a steamen 10 EUR = 10 USD (most ennek már nincs nagy jelentősége)
Netes fórumokon is rendszeresen körbekérdeztem, soha senki nem jelentkezett hogy bármi gondja lett volna steames kulcsok miatt, bármilyen forrásból is szerette.
Szóval egyelőre csak urban legend meg a kisember félelme kategória ez a bann nálam... de korrigálj ki ha van személyes tapasztalatod ezügyben.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter CPY
JUST CAUSE 3-CPY
WATCH DOGS 2-CPY
forza horizont
Utoljára szerkesztette: dragonS26, 2017.03.13. 00:32:35
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nuked: Reason: fix.for.nuke_editing.strings.and.inline.patches.do.not.make.this.a.proper.crack
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.09. 12:30:11
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.03.09. 11:57:37
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
EJ topikokban mindenki évek óta ugyanazt szajkozza kb hetente megy FULL ugyanazokról a vita FULL ugyanazokkal az érvekkel. END? Senkit nem zavar.
Amióta léteznek emberek igencsak hozzá lehetett volna szokni ,hogy ha van egy életviteled ahhoz tartod magad és ha egy nap 657 ezer forumba téma van 657 ezerszer ugyanúgy fogod kommentelni....
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Anno nem volt ilyen ami most zajlik, hogy 1 éves cuccokat utánunk kurják pár $-ért és nem az indiekre gondolok lásd humble havi folyamatos cuccait + az azok mellé adott kisebb ,de elég jó teljes áras game-ek.
Anno tényleg éveket vártál azt max a felére harmadára esett az ár most 2 év és azt látod baszod 1$-os pakkba van amit 10k-ért vettem 1.5 éve.....
Nos aki ilyen árak mellett is warezol manapság hát az életébe soha semmit nem fog és nem is akar venni a játékiparban.
Lassan annyi eredeti játéka lesz az embernek ,hogy hányok mert 5 élet se lenne elég mindet végig játszani...
Egy világ szintű revizió azért is jó lenne, mert ráébredne az ember ,hogy amit csinál az nem ok. És 100% ,hogy még a mostaninál is jobban értéktelenedne el minden mert az a sokmillió warezgyukra úgy se venné meg (hiszen most se veszi fillérekért) aztán tudnának sokkal előbb árazni láttán minden no warez hülyeség ellenére se fogynak a szarjaik.
De milyen kétoldalú a világ...anno én voltam a szar szemét féreg köcsög bu*i warezge*i... most meg ugyanaz csak azért mert mindent eredeti veszek <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.09. 08:39:29
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.09. 07:01:48
Álszent ez jó felírom ezt még nem modták rám.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.08. 22:23:09