Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan nincs hogy pihennek.D Gondolom a Mass Effect Andromédába már belekóstoltak.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

scomcomputers
Miért...mi kéne,hogy legyen?
<#hehe>
Kb..az utóbbi 90napban feltörtek vagy 1 "évnyi" játékot....most pihennek...te meg toljad végig a feltört gameket......
<#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2017.03.24. 00:33:55

* Scomcomputers the future of computing!*

Nagy a csend mostanság! nincs valami infó??
On sry...
HITMAN Online Fix-REVOLT
Mostmár az Online featurek is ingyen használhatók 😄
MarkBlade
irónia méter off..
Örülj, hogy legalább feltörik baszod
Ja, sok hülye, a denuvot törik de telepítőt nem tudnak csinálni, hát milyen munka az ilyen
Vagy csak simán használjanak Setup Factory 9-et. (Én is azt használom 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Nuked: Reason: bad.crack_broken.installer_i.imgur.com.m2qphzr.png

LOL! Vegyenek már fel egy programozót, aki tisztességesen megírja azt a nyamvadt telepítőt Pascal-ban! (Ha, INNO-t használnak, a programkód egy részét abban kell megírni.)
Mondjuk én PH szoktam ezzel üzletelni 😊
Van aki vesz friss videó kártyát,és eladja a kupont.
Csak hát nem bírtam ki így a közepes csomagot megvettem a Gold edisönt vagy melyiket 😊
Pontosan,hogy írják beszerzem a Sesseion Passt hozzá.
Nagyon kapós a Game jobban tetszik,és megérte a 22 ezret nem kis munka volt vele.
Sokan panaszkodtak rá irányítás,és ezek.
Kontrollerrel olyan szépen repülök helivel,hogy egy falusi ház tetejére beparkolok vele 😊
Eléggé Warez huszár voltam,de mostanában rá vetettem magamat a jobb,és tartalmasabb játékokra.
Persze ami nem tartós,csak annyira mint a Magyar tej akkor CPY re bízom a feladatot <#idiota>
A The Witcher 3 mat 5000ft vettem Nvidia kuponként.
Srác vett egy 1070 es kártyát,és eladta korrekt áron.
Annak beszerzése a teljes kiadással még úton van,de támogatom a csapatot.
Amúgy a g2a oldalon,hogy jutnak hozzá kulcsokhoz ?
Mármint akik eladják ?
Röhögtem mikor kemény 5000 ft körül van a Maffia 3,de a boltban még mindig pofátlan 17 ezre árkategória között van.
Az is tartalmas csak annyira klisés leteszem 2 óra múlva,mert utána csak ugyan azt ön ismétli 😊
Danecay
Volt olyan kulcsos oldal ahol a GR: Wildlands-t 12e Ft alatt be lehetett szerezni, de nVidia kupon kódhoz már 8-9e Ft körül hozzá lehetett jutni, én is így vettem. Igaz utóbbi beszerzése esetén az aktiválás körülményes lehet.

Igen, ismerős a neved. Akkor csak a végére emlékeztem jól. 😄
Köszi skacok jó ezt tudni <#worship>
Akkor így csinálom,mert jó drágán veszi meg az ember +27% al.
Csomó játékom onnan van,és mindenkinek előszeretettel ajánlom 😊 !!!!!!
Persze így is olcsóbb mint boltban megvenni,de ha olyan mint a BF1,BF sorozat,The Division,Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ráugrok,és meg is veszem.
Igaz a 27% áfát nem tudtam pontosan.
Ezért Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 22 ezer ft vettem meg CD Galaxysban kódként.
Nem a simát persze 😊
Viszont megérte,de gondolom már 14 ezer ft már hozzá lehetett volna jutni 😊
Úgy ahogy "Danecay" írta... <#awink>
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.03.15. 16:08:47

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Danecay
Ha jól értem a problémádat, kiválasztod a Global vagy az EU-s régiójú játékot és egyszerűen csak nem választasz ki hozzá VAT-ot, 0-n hagyod, úgy ahogyan alapból is van és kész. Így nem fizetsz rá ÁFÁ-t.

Szia.
Én is a g2a veszek kulcsokat.
Uplay,Steam,ORigin.
Erre vehetek Pl ott ahol 0 az áfa ?
Nem magyart ?
Azért kérdem,mert ekkora geci országot,hogy +27% rátesz undorító!!!!!!
Végig néztem az összeset.
Mindenhol a legtöbbje alig több mint 10% + .
Azért kérdem,mert nem Magyar régióból vennék,hanem Angol,vagy Német.
Csak nem mertem ezért Magyar régióra voltam kényszerülve eddig. 😞
Amennyiben lehet Németet,vagy Angolt venni akkor azt a serialt kapom meg,és elfogadtatnám az Uplay al,vagy a steamel 😊
Előre is köszönöm. <#worship>
Konkrétan én írtam, hogy rengeteg kulcsot vettem már g2a-n és soha nem volt gondom, kivéve az utolsó ügyletet, mert a kulcs használt volt. Természetesen szóvá tettem az eladónak aki azonnal refundolt. Szóval nincs itt semmi látnivaló. Lehet vásárolni nyugodtan. 😊 Shieldet pedig soha nem használok!
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.03.15. 12:08:09

scomcomputers
Hitman-CPY
<#nevetes2>

* Scomcomputers the future of computing!*

Danecay
Nem az ilyen oldalakkal van a gond és nem az ilyen oldalról származó kulcs a rizikófaktor, (bár van rá példa, hogy nem megy minden simán, elég csak az értékeléseket nézni és olvasni) nekem is ilyen oldalakról származik a legtöbb kulcsom, én a VPN-en keresztül aktiválható ukrán, indiai stb. kulcsokról beszélek.

Ainz
HINT: The answer is not always #42
Ainz
Rengeteget vásároltam már ott és nem volt gond.. de ismerni sem ismerek olyat, akinek gondja lett volna..
Ha meg ennyire parázol, akkor g2a shield... (mi anélkül vásárolunk)
BTW jön az új játék a CPY-től.
reddit?

Emlékeim szerint valaki vagy itt SG steam topikban vagy PH-n írta hogy bukott G2a-s kulcsot de visszakapta a pénzét.
Danecay
Jó lenne ezt biztosra tudni, mert így tényleg reális áron lehetne játékokat venni 😊

Ainz
Hatalmas bullshit ez az egész..Nem kell mindent elhinni, amit interneten írnak.
Kimondottan vadásznék olyanra akinek van ezügyben bármilyen infója, de eddig még nem találtam senkit. Pedig amekkora iparág épült erre az statisztikailag kéne hogy hozzon jó sok bant.

Danecay
Az árfolyamból adódó különbség és a régiók árszabásai közötti differencia kihasnálása nem biztos, hogy ugyanolyan súllyal esik a latba. Persze konkrét esetről még én sem hallottam de ettől lehetett rá példa.

Van közvetlen környezetedben BÁRKI akivel valaha is történt ban amiatt mert nem a steamről vásárolt kulcsot használt?

Én rendszeresen vásárlok G2An, allkeyshopon meg mindenfelé, és soha az életben nem volt gondom. Vettem steamen kulcsot hamis amerikai cimmel VPNen keresztül USDért is, mert régen idegesitett hogy a steamen 10 EUR = 10 USD (most ennek már nincs nagy jelentősége)

Netes fórumokon is rendszeresen körbekérdeztem, soha senki nem jelentkezett hogy bármi gondja lett volna steames kulcsok miatt, bármilyen forrásból is szerette.

Szóval egyelőre csak urban legend meg a kisember félelme kategória ez a bann nálam... de korrigálj ki ha van személyes tapasztalatod ezügyben.

NEOreg3
The answer is not always #42

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dehogy foglalkozom,még soha nem vásároltam ilyen helyekről,csak hallottam róla.Jó öreg Marosstól veszem a kulcsokat,és megbizható,idáig mindegyik hibátlan.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Inkább vedd meg,ahonnan szoktad.;-)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ne foglalkozz ezekkel az oldalakkal.Semmi perc alatt bannolhathatják a komplett fiókod.Nem éri meg.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

MarkBlade
De nem fogod tudni mely esetben..így aztán elég lutri..
nem minden esetben

MarkBlade
Azzal aaz a baj hogy mivel ruszki régió korlát van rajta a steam úgy tudom nézi és bármikor törölhetik az accról.
ezek jöttek most
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HOMEFRONT THE REVOLUTION PLAZA
Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter CPY
JUST CAUSE 3-CPY
WATCH DOGS 2-CPY
forza horizont

Utoljára szerkesztette: dragonS26, 2017.03.13. 00:32:35
működik is tesztelve !
Skidrówék erőlködnek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Deus.Ex.Mankind.Divided.A.Criminal.Past.CRACKFIX-SKIDROW

Nuked: Reason: fix.for.nuke_editing.strings.and.inline.patches.do.not.make.this.a.proper.crack
Meg ott vannak a taiwani/ruszki kulcsos oldalak is,már aki ismer ilyet,ahol az eredetit megjelenés után,már szinte féláron beszerezheted, (fake ip cimmel),és beaktiválva is ugyanolyan működőképes mintha steamról vetted volna.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.09. 12:30:11

Kongy
Most ez megint az a szitu, hogy egy hülyének hiába magyarázod, hogy a Föld nem egy óriási teknős páncélja... Akkor is ugyanazt fogja fújni ezredjére is.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.03.09. 11:57:37

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az egész átment személyeskedésbe és flamelésbe. Ha problémátok van vele mehet privátba de nem itt kell teleszemetelni a topikot..
mooo
Nem feltétlen a mondanivalóval van gond,vagy hogy ugyanazt írod le, hanem inkább azzal a türhő paraszt stílussal ahogyan azt teszed.
grebber
Mindenkire fel lehet hántorgatni ugyanezt. Mivel ez egy digitális világ mindenki "EGY" dolgot tesz. Ezt viszont ugyanúgy 65x beírja mindenhova. Az meg hogy valaki engem szemelt ki nem érdekel. Nem bírod elviselni? le lehet lépni akkor.
EJ topikokban mindenki évek óta ugyanazt szajkozza kb hetente megy FULL ugyanazokról a vita FULL ugyanazokkal az érvekkel. END? Senkit nem zavar.
Amióta léteznek emberek igencsak hozzá lehetett volna szokni ,hogy ha van egy életviteled ahhoz tartod magad és ha egy nap 657 ezer forumba téma van 657 ezerszer ugyanúgy fogod kommentelni....

Next PC upgrade: 2022

Shep
Nem az a baj ,hogy eredetit veszel, hanem hogy minden játék topicjába beírod, hogy jó lesz az majd 1 dollárért valamikor, na ez az amit marhára un már szinte mindenki. Ahogy mondani szokták egyet fújsz, mint a pereces.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elfogyott a gyógyszeralapanyag?
grebber
Most a game iparra kéne büszke lenni mindenkinek.
Anno nem volt ilyen ami most zajlik, hogy 1 éves cuccokat utánunk kurják pár $-ért és nem az indiekre gondolok lásd humble havi folyamatos cuccait + az azok mellé adott kisebb ,de elég jó teljes áras game-ek.
Anno tényleg éveket vártál azt max a felére harmadára esett az ár most 2 év és azt látod baszod 1$-os pakkba van amit 10k-ért vettem 1.5 éve.....
Nos aki ilyen árak mellett is warezol manapság hát az életébe soha semmit nem fog és nem is akar venni a játékiparban.
Lassan annyi eredeti játéka lesz az embernek ,hogy hányok mert 5 élet se lenne elég mindet végig játszani...
Egy világ szintű revizió azért is jó lenne, mert ráébredne az ember ,hogy amit csinál az nem ok. És 100% ,hogy még a mostaninál is jobban értéktelenedne el minden mert az a sokmillió warezgyukra úgy se venné meg (hiszen most se veszi fillérekért) aztán tudnának sokkal előbb árazni láttán minden no warez hülyeség ellenére se fogynak a szarjaik.

De milyen kétoldalú a világ...anno én voltam a szar szemét féreg köcsög bu*i warezge*i... most meg ugyanaz csak azért mert mindent eredeti veszek <#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.09. 08:39:29

NEOreg3
micsoda problémája van itt egyeseknek...<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Engem spec nem zavar, mindenki töltött le illegálisan ebben az országban, vagy majdnem. Legfeljebb abba van különbség büszke rá vagy nem. Most persze az I7-es géppel siránkozókat és társaikat felejtsük el, akik nap mint nap a denuvot szidják. De ha te korábban büszke voltál rá most meg fordult a kocka, az bizony belefér az álszent dumába.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.09. 07:01:48

grebber
Maszlagot nem szoktam írni csak a véleményemet. Ami ha nem tetszik az jó mert szerencsére nem vagyunk egyformák.

Álszent ez jó felírom ezt még nem modták rám.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.08. 22:23:09

Myselor
kibaszott irritáló és álszent paraszt vagy.