Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
"Ennél már a warez is jobb" Látod ez a nagy próbléma.. te csak azt hiszed.. Nézzed meg a humble akármilyen fos bundle végösszegét és merd azt mondani hogy pl. a warez jobb mint 1millió $..
Véded a védhetetlent
Next PC upgrade: 2022
Hunting.Simulator.v1.2.Crack.Only-Voksi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
A játékvásárlási "szenvedély" , "kényszer" ezeken a fórumokon látható át a legjobban mennyire különbözö emberek élnek.
Pár db:
- kb csóró csöves olyan keveset keres hogy azért más fel se kelne ,mégis rengeteg játékot vesz több ezerért
- mondjuk akkor úgy hogy átlagos felül keres mégis azt várja hogy mindenhez fillérekért jusson hozzá (pl én)
- van aki belőtt egy szinten pl ha eléri az adott game a 4-5 ezret már veszi is
- van aki ha trilliárdos lenne se adna 1 ft-t se a játékokért mert há minek ha ingyen le lehet tölteni
...stb
Steam wishlisten 1000 feletti.... rengeteg game van amit bármikor tolnék szívesen (persze ha az idő engedné) de mindig ott motoszkál az ami már sokszor bizonyítást nyert jön úgyis bundleba...
Pl Mafia 3, Quantum Brake, Deus Ex MD.... Dawn of War III, Project Cars Complete.... stb..ezek jó cuccok mégis elég hamar bundleba kerültek és nem 4-5 évek után....és ami nekem a legfontosabb nekem ingyen voltak.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.17. 21:46:02
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez meg honnan jött? A nagy kaidóknak is érdeke hogy minél szélesebb játékosbázis gépén elfusson és szerintem steam és egyéb statisztika alapján lövik be a gépigényt. Persze fejlődés az van és egyre nagyobb a hw igény, de egyáltalán nem high endre fejlesztenek, még a fejlesztők gépeiben sincs sokszor olyan hw mint amit leírtál.
Mondjuk olyan van, hogy kidob egy hibaablakot hogy nem indulok el mert nincs meg a géped a minimumhoz, de legtöbb játékra még ez sem igaz, elindul az csak 3 fps-el mert tényleg nincs meg a gép a minimumhoz és láthatod hogy mennyire elég a géped 😄 Csak hát a hibaablakos egy kicsit gyanúsabb megoldás, jobban szeretem ha elindul de szaggat.
350-et keresek kb max 50 ha elmegy egy hónapban és mégsem fordult meg a fejemben egy percig sem hogy nekem most akkor 1-2-3-4 hetes játékot kellene venni aryan áron. HOVA? MINEK? amikor 3/4-1-2 év múlva ingyen megtudom szerezni, sőt bárki más is csak AKARNI kell.
A warez többnyire, szerintem az esetek 90%-ban, friss játékokra jellemző, mert azok az újak, azok az érdekesek. Ezek a játékok drágák. Magyar ember keveset keres, meg amúgy sem szeret ilyesmiért fizetni, ezért letölti. Erről beszélek, nem bundlékról.
"Bundléban megkapod az elmúlt fél év játékait?" Hamarosan igen már 3/4-ed éves cuccok is kerülnek bele....
Humble a best az olcsó játékbeszerzésben, mert ha akarja az ember ingyen van.
#2688 Ironman2: Bezzeg te milyen okosan hozzászóltál a témához. Ha beírod, hogy a banán sárga, azzal többre mentünk volna. Menjél inkább tölts le valamit!
#2689 grebber: És te egy személyben prezentálod a magyar játékostársadalmat, akik a bundlék miatt leálltak a warezról? Oké, biztosan igazad van. Amúgy sem értem minek keveritek ide a bundlékat, nem erről volt szó, hanem olcsóbb első napos, pár hetes játékokról. Jó hogy nem már azt is felemlegetitek, amikor ingyen szórnak több éves játékokat, vagy steamgiftsen nyertek valamit.
#2690 Although: Amiről te beszélsz, szerintem már nem játék iránti vágy, hanem szenvedélybetegség. Nekem, ha nincs pénzem egy játékra, vagy nem érzem, hogy meg kellene vennem, akkor kihagyom. Még úgy is, ha nincs belőle warez. Aki ezt nem bírja megállni, az beteg ember.
Beárazás kapcsán azt el kell fogadni, hogy valami rövidebb játék és magasabb az óradíj (most is elfogadod hogy egy witcher3 ért ugyanannyit fizetsz mint egy 6 órás cod kampányért).De az fps-eknél is ott a multi amit szintén lehet számolni szóval általánosságban egy 40 óra kb megállapítható nettó játékidőnek. Egy Skyrim-al lehet 200 órát is elvagy de úgyanúgy lehet 40 óra a limit a teljes árig.
A játékok ára ugyanannyi maradna csak apránként kell kifizteni, innentól kezdve lényegtelen, hogy ki mennyit tol bele a kérdés, hogy eléri-e a netto játékidőt. Ha én 15 óra után megunom akkor csak harmadát fizettem ki de ha elérem a 40et, tehát vélhetően tetszik a játék, akkor a teljeset kifizettem, onnantól meg mindegy hogy ki hány 100 órát rak bele.
Ez epic fail kijelentés. Kb az ország legnagyobb warezge**jéből lettem tiszta és 3 éve nem warezolok játékot, mert mindenhez bundleban (ingyen) hozzá lehet jutni eredetiben.
Szóval de ha olcsó valami akkor megveszik bőven. Én amikor még nagyon keményen küldtem a warezt akkor is... Bár igaz hogy van egy réteg aki nem vesz semmit mert minek ha ingyen vagy de ők kisebbségbe vannak.
A többi mondandoddal egyertértek
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2018.04.16. 23:00:17
Akinek ez a hobbija az már régen is kijárt a pecsába kazettákat cserélgetni ezerért,most megy a bundle mert más nincsen. Had tekerjem ki kicsit az egyenletedet,ha minden játék egységesen 2000ft lenne...a 70 juro AAA és a 0.49 juro indie is...mindent elhordanának eredetibe még itt a gödörben is. Ok az biztos,hogy nem lenne 17.000 játékod csak 500,de az neked jó és legit.
Utoljára szerkesztette: dragonS26, 2018.04.16. 19:22:02
Akkor ott van hogy hogy árazod be? Későbbi akciók stb. Egy sztori orientált fps pl 10 óra egy rpg meg mondjuk 100 óra, ez azt jelenti az elsőnek nagyobb az óradíja szóval kevésbé vonzó a játékosnak, mert annak 10 óra alatt kell a 60$ beszedni még az rpg ráér. Meg mi van azzal aki mondjuk 500 órát öl bele az rpg-be, tényleg igazságos lenne tőle is ugyanúgy 60-t kérni mint aki egyszer vitte csak végig?
Ilyen megoldás tuti soha nem lesz, max a játék streamelés lesz majd egyszer hasonló, hogy ott a gépidőt fizeted.
Nagyon sokszor csak letorrentezem az új címeket amik alapból nem elég meggyőzőek számomra mert hát ott van ingyen, azért kíváncsi vagyok pl. a gépem hogy viszi vagy hogy be tud-e mégis szippantani stb. Refound-al én nem szarakszom, nem elég kényelmes. Ha nincs törve a játék akkor meg úgy jártam, lehet soha nem játszom vele és kész.
Ha viszont az lenne, hogy felkerül a játék steamre, egy kattintással telepíthető, az első óra mondjuk ingyen lenne onnantól pedig pörög a taxióra az már más történet lenne. Biztos, hogy kipróbálnám az összes új címet és minumum pár száz /ezer forintot a fejlesztők is látnának belőle a 0 helyett. Ha meg kellően jó a játék és órákat töltök el vele akkor az egészet kifizitem szépen apránként. Ha fél év alatt érem el a netto játékidőt akkor fél év alatt csengetem ki. Így akár több AAA game-el is játszhatsz szinkronban anélkül , hogy egyszerre kiperkálnál több tízezer forintot. Szerintem simán megoldható és jövedelmező lenne valami ilyesmi értékesítési rendszer.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Warhammer Vermintide 2-nél pl. jól jött, mert 1 óra után láttam, hogy ez a játék nem az én világom
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Viszont a Far Cry 5 szerintem sem olyasmi amiről ne lehetne videót nézni, lehet hogy ha a kedvenc szériám lenne másképp gondolkodnék róla, de úgy gondolom eddig sem épp a nagy sztorikért játszották, szóval ha belenéz az ember 4-5 helyen egy hosszabb streamben lehet ráfut dolgokra, de azért nem valószínű, hogy annyira rontaná a játékélményt.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
persze lehet, hogy egyszerre több mindenen dolgoznak párhuzamosan, de ez akkor is 5 nap különbség a kettő között
* Scomcomputers the future of computing!*