Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
ZSÍR!!!!!!! Várjuk <#eljen>

Akkor mostmár elkezdhetik hegeszteni rá a magyarításokat <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.11. 21:54:48

Next PC upgrade: 2022

PS4-re ha minden igaz, hamarosan kiadják az 5.53-as kernel exploitot, ami jó hír, mivel az 5.53 firmware a legújabb jelenleg.. Lassan azt hiszem, beruházok egy PS4-re. Pro gépeken is működni fog a dolog, így azt hiszem azt talán jobban megérné venni.

ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro

NEOreg3
F1.2017.Update.V1.13.Crack.Only-Voksi

"Fun Fact: Denuvo in this particular build of the game is so bloated, the game's code is only ~16MB, while denuvo's code is ~150MB. "<#hehe>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Battlezone.Gold.Edition.V1.08.Crack.Only-Voksi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Egyelőre az Xbox One erre csúnyán rácáfol<#eplus2>

Én ezt már mióta szajkózom,ha már megvannak egy játék tiszta kódjai,(ki van nyerve teljesen)akkor bármit tehetnek rá,tökmindegy.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem én irtam,csak belinkeltem.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ainz
Nincs és soha nem is lesz feltörhetetlen védelem.
El kéne már fogadni.
totyak
Már nem lenne dupla védelem, mert bizonyos szoftververzió alatt már feltörték a PS4-et és vígan lehet játszani az az alatti játékokkal. Szerintem idő kérdése és a magasabb szoftvereken is megoldják a törést.

Uhh... Ha ezt bevezetik, akkor azt hiszem végleg búcsút lehet mondani a töréseknek. Amúgy állítólag a PS4 játékoknál is alkalmazni akarja majd ezt a védelmet a Sony, de ott nem igazán értem minek, mivel ott maga a gép a védelem. Lehet duplán akarják biztosítani?

ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro

NEOreg3
Pro.Evolution.Soccer.2018.V1.05.Crack.Only-Voksi

NEOreg3
Sonic.Mania.V1.03.0919.Crack.Only-Voksi

NEOreg3
Mad.Max.Road.Warrior-PLAZA

origin-es verzión nincs denuvo

NEOreg3
Constructor.Get.to.Work.Update.Crack.Only-Voksi

OFF: Szoktátok nézni az Otherside-ot? A játékfejlesztő fickó szerintem nagyon képben van az egész játékiparról úgy általában. Eléggé érdekes dolgokat szokott mondani.

Na jah, nálam a reggeli merevedés gyakran a derekamban van 😄

De öreg vagy. 😄
Csak az emlékeid szépek, mai szemmel funkcionalitás/komplexitás/kezelés területén a Moo már nem ad sokat.

Pár napja próbáltam egy igen jó Moo2 remaket Stars In Shadow- megvan benne minden ami emlékeim szerint a Mooban jó volt, de valahogy túlságosan lapos volt nekem.

Amúgy RENGETEG játék van és bőven megvannak a kreativ, ötletes, hangulatos játékok, csak az embernek nem feltétlenül az AAA-s cimekre meg kiadókra kell fókuszálnia.

Nem szeretem amikor azzal jönnek az emberek hogy "bezzeg X éve de a mostani játékok meg játékosok meg hülyék, laposak, jellegtelenek"... (pedig mondhatnám, jó 30 éve játszok 😊 )

NEOreg3
Planet.Coaster.V1.6.2.Crack.Only-Voksi

Viszont tartalmilag, a mai játékok többsége nem több üres effektus parádénál. Végignyomod és nincs az az érzés mint a Morrowindnél volt. Lested az infókat, tátott szájjal nézted a hősöket. Betűről betűre szóról szóra raktad össze miről szól. Sok mindent csak sokkal később értettél meg. Ma ilyen gondod nincs. Régebben mondtam a FNV-vel lezárult egy korszak a szerepjátékok között. Minden hibájával olyan volt mint a régiek kicsit modern köntösbe. Ma a kickstarter és kis stúdiók igyekeznek visszaadni amit már nem kapsz meg a nagybetűs A+ piacon. Csak az akciót a darálást. És jónak érzed. De nyoma nincs annak ami a Baldur Gates és a Morrowind idején volt.
+ Szóval várom a PoE 2-t abba nem fogok csalódni. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.04.21. 18:25:39

Az a kérdés akkor nagyobb élmény volt összességében, mint a mostaniak? Nekem sok csodás emlékem van. Leültem a Morrowind elé és nehéz volt nehezebb mint emlékeztem rá. Olyan mintha Puskás Öcsiéket a Xavi, Inniesta féle spanyol csapathoz hasonlítanád. Értelmetlen. Egyszerűen levegőt nem kapnának.

De van, amiről nem tudom ezt elmondani: pl. a '93 és '96-os Master of Orion, amiknél jobbat nem tudnak még ma sem csinálni, mint pl. a Stellaris, hiába is van az utóbbinak 1000x "jobb" grafikája, azt az ÉLMÉNYT nem tudja átadni -> amennyivel komplexebb az "új", annyival több is benne a hiba (és a kidolgozatlanság/átgondolatlanság), ami inkább kedvét szegi az egyénnek - de ez meg már az egyre lezüllő korszellemnek is betudható...!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hát, volt hogy engem is elkapott, aztán SZÁMOMRA elég kiábránditó élmény volt... 10-15-20 évvel ezelőtti játékok, amiről az volt az emlékem hogy de jól nézett ki, milyen komplex volt stb stb.... megnézve most azt kivánom, bár hagytam volna az emlékeket békén.

Nem vagyok grafikabuzi, de simán van olyan hogy egy játékhoz már nem birok leülni mert annyira csúnya. Vagy az UI annyia elavult, hogy egyszerűen kinlódás vele játszani, kényelmetlen a kezelése.

Amúgy én se ugrok rá az új játékokra - bár nem elvből, hanem azért mert nincs kedvem megtanulni őket (itt most nem az agyatlan FPSekről beszélek, hanem mondjuk komplexebb stratégiai játékokról, esetleg MMOkról...) - igy aztán marad az hogy 4-5 éves játékokkal tolok partikat (pl Star Trek online), mert azokat nem kell tanulnom.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.21. 16:38:44

Egyébként szerintem is egész jól el lehet lenni az új játékok nélkül főleg, hogy engem eléggé elkapott a retró mánia mostanában, így főleg 8-10 éves játékokat tolok leginkább. A Wii U-mon is van egy rakatnyi retró játék egészen a SNES-től kezdődően. Régebben amúgy nekem is mindenből a legújabb kellett, de ma már nem érzek akkora késztetést a legújabb játékok iránt, de lehet az is az egyik oka ennek, hogy már sajna öregszem...

NEOreg3
Pro.Evolution.Soccer.2018.V1.04.01.Crack.Only-Voksi

Nyilván minden filmre mozijegyet is veszel.. kis farizeus 😄

totyak
Próbálkozz még jó barát, a hiba nálad van. Az a mondat a játékfüggésről, illetve a játékról való lemondásról szól, arról, ha nincs pénze az embernek, akkor nem vesz játékot és akkor sem veszi meg, ha nincs belőle warez. Nem az a beteg ember, aki warezol, hanem aki nem bírja ki, hogy adott játékkal ne játsszon, akár eredetiben megvéve, akár warezban.

De ne kelljen már minden mondatot neked külön elmagyarázni! Ha nem boldogulsz az értelmezéssel, kérlek ne szólj bele mások dolgába. Köszi

grebber
Hidd el ha 2 film /zene/game letöltés után menne egy akár 30 ezres csekk a delikvenseknek elég hamar vége lenne a hazai warez világnak.

Egy internetadó 2.0-val le is volna tudva.<#vigyor>

Ironman2: Értem, és bocs, valóban nem pont idevaló kérdés és azóta meg is oldottam már. 😊

Olyan büntetés kell aminek visszatartó ereje van.
grebber
"Óvatosan azzal hogy mit kivánsz...."

1800 steam + origin + uplay játékommal felőlem akár lehetne totális game csend innentől az sem érdekelne...50 életre van mit tolnom.

Ez nem wareztopik,itt csak a játékvédelemről beszélgetünk,mint magáról a fogalomról.Ott van felül a narancssárga gomb,oda irj ilyen témában legközelebb!!<#nezze>

Óvatosan azzal hogy mit kivánsz....

A bundléknál szerintem nem csak az a két opció vanamit irsz.. ott van pl az Ark, 1-1.5 éve volt bundléban, pedig tavaly is rekordeladásokat produkált. Kétlem hogy az a pár dollárocska kellett nekik akkoriban...

Sziasztok !
Mik most a legmegbízhatóbb repack készítők és oldalak? Én a Fitgirl nevűt használtam leggyakrabban, de azt olvastam, hogy újabban tesz bele bitcoin minert is a csomagba, ezért több oldalról ki is tiltották. Oldalt leginkább a Rutort szoktam használni erre a cálra.

grebber
"Ha a programoknál is lenne ilyen akkor jelentős mértékben csökkenne a warez" Ha bárkit zavarna rég tettek vona ellene,de itthon pl a warezhuszárokat védik a jogszabályok mert a netszolgáltató nagyon is tudja ki mit töltöget lefelé csak nem adhatja ki az adataidat...

Megnéznék egy olyan világot ahol így müködne a dolog...leszedsz egy hónapban 1 azaz 1 játékot/filmet és kapsz egy emailt hogy ez nem helyes nem kéne majd a 2 után ,ha még egyszer letölt xy pénzbírságra büntetjük majd ha mindezek után is megy egy kis börtön.... Nos ebből kifolyólag kiderülne ,hogy meg tudja e állni a delikvens warezos hogy megvegye vagy sem a cuccot. Lennének -e rekord eladások az eddigiekhez képest stb.
A németeknél már van valami ilyesmi ott már komolyan tolják elvileg...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.19. 06:39:48

Igazából azt kéne megértenie az embereknek hogy egy program is ugyan olyan árucikk mint a boltban a kenyér. Csak ott van visszatartó erő (biztonsági őr, rendőrség, stb.) ami megakadályoz hogy csak úgy levedd a polcról és kisétálj vele. Ha a programoknál is lenne ilyen akkor jelentős mértékben csökkenne a warez, csak ugye kinek van arra plusz kapacitása hogy logolja az adatforgalmát mindenkinek és azzal foglalkozzon egy külön szerv. Sokan abban a tévhitben élnek a digitális tartalmakért nem kell fizetni.
Nem tudom ki nem tud értelmezni,én csak a #2693-as kommentedre irtam,amiben meg voltam szólítva,és ha már végig olvastam,annak a végén van hogy "Aki ezt nem bírja megállni, az beteg ember." Erre irtam hogy akkor a fél ország beteg ember ezek szerint,mert letölt.Részemről vita lezárva.

grebber
Beszélgetünk , azt lehet nem?

MerlinW
Vegyél vissza magadból.

[merlinw.org]

grebber
Pont ez ugatom, hogy a bundlekból két hét alatt többet szednek össze amíg fut mint x idő után veszik a storeban x euroért. Ez nekik atombiznisz nem szivesség felénk.
Nekem ingyen vannak így engem annyira nem érdekel hogy fake legalább megtudom és világga tudom kürtőlni.. Sokakat nem zavar mert nekik ezekbe a fake szarokba is acsi meg kártya kell (steam oldalukon látható is hogy ez a legfontosabbaz usereknek)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.18. 18:07:20

Miért támogatná, megnézi mi az a két játék és megveszi30-40 helyet 7-19 Eur-ért az a kérdés ki tud várni ~3 évet vagy valamennyit, és nem letölteni ahogy Totyak mondja.
De kár rámenni a humble témára. Ott vannak a 75%-os leárazások a steamen én is szoktam nézni. Türelem kérdése. Letöltésre az megy azonnal aki sajnálja rá a pénzt, nincs pénze, és nem érdekli hányan mennyit dolgoztak rajta még ha szar is lett mondjuk. Nehéz eldönteni manapság tényleg mi jó mi nem.

De van, hogy tanulsz, megveszel egy EA játékot, két EA játékot és már tudod ez egy cég aki tolja a pc-t és még szar játékokat is csinál. Nem veszel többet. Mindennel így van az életben.

grebber
Mond ezt az oroszoknak akik màs néven akár 2x is felrakják ugyamazt a fake szart...

Palinko
Mondjuk ez tényleg érdekes hogy a bundleban általában úgy megy hogy 1-2 húzócím a sok szar között, szóval tényleg az van amit mondasz hogy a rossz játékok fejlesztőit támogatod. Egyszóval akár káros tevékenységnek is mondhatjuk 😄 Olyan mint a 2008-as válság, hogy a jó hiteleket "bundlebe" tették a rossz hitelekkel és úgy árulták mintha mind jó hitel lenne.

Egyetlen szerencse hogy csak bundle miatt nem éri meg rossz játékokat csinálni talán.
totyak
#2707 Ironman2: Te vagy nem tudsz szöveget értelmezni, vagy csak provokálni akarsz. Ha az első az igaz, az nagyon szomorú, ha a második, az nem fog menni 😄 Amit te írsz olyat én nem írtam le, de idézd, ha mégis, kedves sárga banán elvtárs. "A játék se nem szenvedély, se nem kényszer. Ha így fogod fel, az beteg dolog." Nem az a beteg, aki lewarezol néha valamit, amivel játszani szeretne.

#2710 grebber: Milyen elvi kérdés? Miről beszélsz? Ha lennének érveid, talán nem lennél ennyire hiteltelen. Van pénzed, vagy nincs pénzed, ez a lényeg a játékvásárlásnál. Ha van pénzed és nagyon akarod a játékot, akkor megveszed. Ha nem akarod annyira, akkor letöltöd. Ha nincs pénzed, akkor meg értelemszerűen letöltöd, vagy nem játszol.

Már megint a bundle. Nagyon rá vagy csavarodva, pedig 5x leírtam, hogy nem a bundlékról beszélek, de neked beszélhet az ember. De jó, legyen a bundle. Belemegy pár millió dollár, aminek egy részét a fejlesztők megkapják. Megjegyzem, ez aprópénz nekik, ahhoz képest, amennyit a játék kiadásakor kaszálnak. Ez amolyan levezetés, hogy az utolsó centet is kifacsarják a játékból, mert amúgy már nem venné senki. Nem az van, amit te írsz, idézem: "Ha senki nem lenne támogatva egy azaz 1 kibekurt csöves bundle sem lenne." Pont ellenkezőleg, a fejlesztő kényszerül rá, hogy bundléba tegye a játékát, mert már a kutya sem veszi. Még a végén kihozod, hogy szívességet tesznek nekünk, hogy bundliba rakják, ami amúgy sem fogy, vicc vagy. Te, amikor bundléban egy játékért megveszel még plusz 5 szart is 1 dollárért, akkor javarészt a szar játékok fejlesztőit támogatod. Akkor ne papolj itt nekem a bundlékról, meg a fejlesztőkről, akik megérdemlik a támogatást.

grebber
Mert nem vagy képes felfogni, hogy egy cím amikor ide kerül miért kerül ide...

Okok:

- steames áron már nem fogy annyira vagy egyáltalán
- jön a folytatása és kell a promo

Ezért volt jó a stemspy ott lehetett látni egy bundlenál hogy előtte menni fogyott aztán bundle alatt majd a bubdle után kb egyenes vonal megint mert a kutya se veszi rendes áron.

Legutóbbi legfrissebb példa Dawn of War 3 3/4év után bundleba adták mert akkoràt bukott hogy már én égtem...

Mocskos mod van a bundleba pénz és a kiadoknak egy ciklus után már minden +$ öröm ha már máshol nem veszik csak bubdleba fogy.

Na jó, de a humblebundle - amiről beszéltünk - az nem szeméttel van tele. És ott tart pl kb egymillió dollárnál a mostani stratégiai bundle (azt hittem innen vetted a számot amit felhoztál, mert itt tényleg látzszik egy bundle mennyit kalapozott össze, és tényleg 1 milka körül jár), pedig nem kamu játékok vannak benne, hanem RENDES termékek. És ugye itt még charity alap is van benne...

A scammer gameket hagyjuk, azt még le se warezoljuk 😄

Akárhogy számolom, a bundlén a rendes termékeket gyártók NAGYON nem keresik szarrá magukat.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.18. 15:16:16

grebber
Nagyon durvàn téved ebben mindenki. Ha senki nem lenne támogatva egy azaz 1 kibekurt csöves bundle sem lenne.

Ezért van tele pl a steam fertővel. Ingyenes engineből pár perc alatt 2 fillérből összetákolt gamenek csúfolt foshalmazok... Ezzel a szép mondattal le is fedte a go go, otaku, indiegala csomagjainak 90%-át ami direkt ezt a célt szolgálja hogy a bubdlekból hozza a pénzt.

Ha csak 1 bárki számára "jó" cucc van ezekben megveszed ekkor a többi szart is megkapod ha érdekel ha nem. Ezekből több ezer db fogy. Ha csak egy átlag 3kt szàmoloko és csak 0.05 centet kap egy delikvens (100% hogy többet) az is közel 50k forint. Ami itt nem áll meg mert ezeket a kártyák is eladják amit ha legalacsonyabb áron adsz el 0.01 euro megint a csalóé.. ha van benne 3 kártya az megint csak pénz. És ez csak 1 bundle. Én tudom hogy mik ezek mivel sokkal "akartam" játszani de ezek fake kamu dolgok sokszor amik gyárilag egy engineben vannak alapból.
Humblenál meg ugye sokszorosan több a zsé, mert minőségi cuccok vannak ott.
Arról nem is beszélek hogy meglátták hogy a régi címeket amikre már kb nme is emlékszik senki kb a fejlesztők is halottak újra hoznak 50-100+ ezres eladásokat... Brutàl mod megéri. Pláne a szemétláda orosz csaloknak akik a steam trashlistát megtöltik a kamu szarjaikkal
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.18. 13:22:39

Hát, nem tudom hogy a humblebundle 1 millió dollárjából mennyi jut el végül a fejlesztőkhöz...

Ha belengondolsz nyilván a bundlésok levesznek valamit, aztán ha megnézed, a mostani stratégiai bundléban is több fejlesztő/kiadó cuccai vannak, tehát amaradék mégoszlik szét jól....

Szerintem itt már nem a bevétel számit, gazdaságilag elenyésző az a pénz ami egy bundléból bejöhet, főleg összehasonlítva a fejlesztés költségeivel (egyetlen fejlesztő éves fizetése 60.000 dollár +).

Egy szó mint száz, a bundléval szerintem már nem támogatjuk a fejlesztőket. Főleg amikor megvesszük az 1 dolláros tiert 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.18. 12:20:00

Dehogyisnem,kb neki köszönhetjük még az első denuvos törést.Igaz az nem törés volt,csak egy védelem megkerülő emulálás,de csak pár napot élt,azonnal javították a hibát minden játéknál.