Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor mostmár elkezdhetik hegeszteni rá a magyarításokat <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.11. 21:54:48
Next PC upgrade: 2022
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
"Fun Fact: Denuvo in this particular build of the game is so bloated, the game's code is only ~16MB, while denuvo's code is ~150MB. "<#hehe>#hehe>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
origin-es verzión nincs denuvo
Pár napja próbáltam egy igen jó Moo2 remaket Stars In Shadow- megvan benne minden ami emlékeim szerint a Mooban jó volt, de valahogy túlságosan lapos volt nekem.
Amúgy RENGETEG játék van és bőven megvannak a kreativ, ötletes, hangulatos játékok, csak az embernek nem feltétlenül az AAA-s cimekre meg kiadókra kell fókuszálnia.
Nem szeretem amikor azzal jönnek az emberek hogy "bezzeg X éve de a mostani játékok meg játékosok meg hülyék, laposak, jellegtelenek"... (pedig mondhatnám, jó 30 éve játszok 😊 )
+ Szóval várom a PoE 2-t abba nem fogok csalódni. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.04.21. 18:25:39
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem vagyok grafikabuzi, de simán van olyan hogy egy játékhoz már nem birok leülni mert annyira csúnya. Vagy az UI annyia elavult, hogy egyszerűen kinlódás vele játszani, kényelmetlen a kezelése.
Amúgy én se ugrok rá az új játékokra - bár nem elvből, hanem azért mert nincs kedvem megtanulni őket (itt most nem az agyatlan FPSekről beszélek, hanem mondjuk komplexebb stratégiai játékokról, esetleg MMOkról...) - igy aztán marad az hogy 4-5 éves játékokkal tolok partikat (pl Star Trek online), mert azokat nem kell tanulnom.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.21. 16:38:44
De ne kelljen már minden mondatot neked külön elmagyarázni! Ha nem boldogulsz az értelmezéssel, kérlek ne szólj bele mások dolgába. Köszi
Ironman2: Értem, és bocs, valóban nem pont idevaló kérdés és azóta meg is oldottam már. 😊
1800 steam + origin + uplay játékommal felőlem akár lehetne totális game csend innentől az sem érdekelne...50 életre van mit tolnom.
A bundléknál szerintem nem csak az a két opció vanamit irsz.. ott van pl az Ark, 1-1.5 éve volt bundléban, pedig tavaly is rekordeladásokat produkált. Kétlem hogy az a pár dollárocska kellett nekik akkoriban...
Mik most a legmegbízhatóbb repack készítők és oldalak? Én a Fitgirl nevűt használtam leggyakrabban, de azt olvastam, hogy újabban tesz bele bitcoin minert is a csomagba, ezért több oldalról ki is tiltották. Oldalt leginkább a Rutort szoktam használni erre a cálra.
Megnéznék egy olyan világot ahol így müködne a dolog...leszedsz egy hónapban 1 azaz 1 játékot/filmet és kapsz egy emailt hogy ez nem helyes nem kéne majd a 2 után ,ha még egyszer letölt xy pénzbírságra büntetjük majd ha mindezek után is megy egy kis börtön.... Nos ebből kifolyólag kiderülne ,hogy meg tudja e állni a delikvens warezos hogy megvegye vagy sem a cuccot. Lennének -e rekord eladások az eddigiekhez képest stb.
A németeknél már van valami ilyesmi ott már komolyan tolják elvileg...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.19. 06:39:48
Nekem ingyen vannak így engem annyira nem érdekel hogy fake legalább megtudom és világga tudom kürtőlni.. Sokakat nem zavar mert nekik ezekbe a fake szarokba is acsi meg kártya kell (steam oldalukon látható is hogy ez a legfontosabbaz usereknek)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.18. 18:07:20
De kár rámenni a humble témára. Ott vannak a 75%-os leárazások a steamen én is szoktam nézni. Türelem kérdése. Letöltésre az megy azonnal aki sajnálja rá a pénzt, nincs pénze, és nem érdekli hányan mennyit dolgoztak rajta még ha szar is lett mondjuk. Nehéz eldönteni manapság tényleg mi jó mi nem.
De van, hogy tanulsz, megveszel egy EA játékot, két EA játékot és már tudod ez egy cég aki tolja a pc-t és még szar játékokat is csinál. Nem veszel többet. Mindennel így van az életben.
Egyetlen szerencse hogy csak bundle miatt nem éri meg rossz játékokat csinálni talán.
#2710 grebber: Milyen elvi kérdés? Miről beszélsz? Ha lennének érveid, talán nem lennél ennyire hiteltelen. Van pénzed, vagy nincs pénzed, ez a lényeg a játékvásárlásnál. Ha van pénzed és nagyon akarod a játékot, akkor megveszed. Ha nem akarod annyira, akkor letöltöd. Ha nincs pénzed, akkor meg értelemszerűen letöltöd, vagy nem játszol.
Már megint a bundle. Nagyon rá vagy csavarodva, pedig 5x leírtam, hogy nem a bundlékról beszélek, de neked beszélhet az ember. De jó, legyen a bundle. Belemegy pár millió dollár, aminek egy részét a fejlesztők megkapják. Megjegyzem, ez aprópénz nekik, ahhoz képest, amennyit a játék kiadásakor kaszálnak. Ez amolyan levezetés, hogy az utolsó centet is kifacsarják a játékból, mert amúgy már nem venné senki. Nem az van, amit te írsz, idézem: "Ha senki nem lenne támogatva egy azaz 1 kibekurt csöves bundle sem lenne." Pont ellenkezőleg, a fejlesztő kényszerül rá, hogy bundléba tegye a játékát, mert már a kutya sem veszi. Még a végén kihozod, hogy szívességet tesznek nekünk, hogy bundliba rakják, ami amúgy sem fogy, vicc vagy. Te, amikor bundléban egy játékért megveszel még plusz 5 szart is 1 dollárért, akkor javarészt a szar játékok fejlesztőit támogatod. Akkor ne papolj itt nekem a bundlékról, meg a fejlesztőkről, akik megérdemlik a támogatást.
Okok:
- steames áron már nem fogy annyira vagy egyáltalán
- jön a folytatása és kell a promo
Ezért volt jó a stemspy ott lehetett látni egy bundlenál hogy előtte menni fogyott aztán bundle alatt majd a bubdle után kb egyenes vonal megint mert a kutya se veszi rendes áron.
Legutóbbi legfrissebb példa Dawn of War 3 3/4év után bundleba adták mert akkoràt bukott hogy már én égtem...
Mocskos mod van a bundleba pénz és a kiadoknak egy ciklus után már minden +$ öröm ha már máshol nem veszik csak bubdleba fogy.
A scammer gameket hagyjuk, azt még le se warezoljuk 😄
Akárhogy számolom, a bundlén a rendes termékeket gyártók NAGYON nem keresik szarrá magukat.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.18. 15:16:16
Ezért van tele pl a steam fertővel. Ingyenes engineből pár perc alatt 2 fillérből összetákolt gamenek csúfolt foshalmazok... Ezzel a szép mondattal le is fedte a go go, otaku, indiegala csomagjainak 90%-át ami direkt ezt a célt szolgálja hogy a bubdlekból hozza a pénzt.
Ha csak 1 bárki számára "jó" cucc van ezekben megveszed ekkor a többi szart is megkapod ha érdekel ha nem. Ezekből több ezer db fogy. Ha csak egy átlag 3kt szàmoloko és csak 0.05 centet kap egy delikvens (100% hogy többet) az is közel 50k forint. Ami itt nem áll meg mert ezeket a kártyák is eladják amit ha legalacsonyabb áron adsz el 0.01 euro megint a csalóé.. ha van benne 3 kártya az megint csak pénz. És ez csak 1 bundle. Én tudom hogy mik ezek mivel sokkal "akartam" játszani de ezek fake kamu dolgok sokszor amik gyárilag egy engineben vannak alapból.
Humblenál meg ugye sokszorosan több a zsé, mert minőségi cuccok vannak ott.
Arról nem is beszélek hogy meglátták hogy a régi címeket amikre már kb nme is emlékszik senki kb a fejlesztők is halottak újra hoznak 50-100+ ezres eladásokat... Brutàl mod megéri. Pláne a szemétláda orosz csaloknak akik a steam trashlistát megtöltik a kamu szarjaikkal
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.18. 13:22:39
Ha belengondolsz nyilván a bundlésok levesznek valamit, aztán ha megnézed, a mostani stratégiai bundléban is több fejlesztő/kiadó cuccai vannak, tehát amaradék mégoszlik szét jól....
Szerintem itt már nem a bevétel számit, gazdaságilag elenyésző az a pénz ami egy bundléból bejöhet, főleg összehasonlítva a fejlesztés költségeivel (egyetlen fejlesztő éves fizetése 60.000 dollár +).
Egy szó mint száz, a bundléval szerintem már nem támogatjuk a fejlesztőket. Főleg amikor megvesszük az 1 dolláros tiert 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.18. 12:20:00