4498
-
#3414 az nem scene release volt, szóval "nem létezett" -
trabantos82 #3413 Dragon Ball Fighter Z? Azt a Buksi már féléve feltörte. Codex-éknek ennyire nincs min dolgozniuk?:) -
#3412 ubisoft játék, na vajon mi lehet rajta? -
#3411 A Trials Rising játékon milyen védelem lehet, hogy még nincs kint? -
#3410 Dragon.Ball.FighterZ-CODEX -
#3409 Life.Is.Strange.2.Episode.2.Rules-CPY -
lonvard #3408 Pontosan. Nem tudnak olyat lépni, hogy ne legyen nyilvánvaló a sötét paktum! Alex Dyatlov fiatal egyetemista rájött erre egyébként még az 50-es években, aztán egy napon szervezett egy kisebb lan-partyt a barátaival, és aztán furcsa körülmények közt haltak meg. Az egyik ismerősöm szerint az Ubisoft küldte rájuk a bérgyilkosokat. Szerintem is. -
lonvard #3407 :-D -
#3406 mondanam, hogy annyira otvar, hogy senkinek nem keltette fel az erdeklodeset, hogy feltorje, de gondolom az igazsag itt rejlik...
steam -
trabantos82 #3405 Erről a játékról nem tudjátok véletlenül, hogy milyen védelem van rajta? Már decemberben kijött PC-re, de tudtommal még nincs belőle tört verzió.
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2019.02.22. 22:36:33 -
#3404 -
#3403 Far.Cry.New.Dawn-CODEX -
#3402 Anthemtől nem kell sokat várni, egy always online játék (vagy megveszed, vagy elfelejted). :) -
trabantos82 #3401 A Handball ugyan kinek kéne úgy őszintén? Legfeljebb az erősen mazohista embereknek.
Amúgy a Far Cry New Dawn-t és az Anthem-et is 0.- árasíthatnák már. :) -
lonvard #3400 Az pedig egy tipikus hosszútávú megállapodásnak tűnik. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.21. 11:34:01 -
#3399 a Handball 17 lassan 2,5 éve nincs feltörve
ilyen hosszú megállapodást egyetlen kiadó sem kötne a crackerekkel, mert rengetegbe fájna eddig visszatartani a törést
ebből KIZÁRÓLAG egyetlen dolog következhet: A CODEX és CPY csapat tagjai valójában Handball 17 fejlesztők, akik érthető okokból nem akarják feltörni a saját játékukat!
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2019.02.21. 10:39:13 -
Kérdezd meg tőle,hogy a repülők az égen miért húznak csíkot...tuti mérgeznek bennünket.... -
lammaer #3397 Ha korán rakják ki, az a bizonyíték a sötét paktum létére.
Ha későn, akkor meg az...
NAGYON ravaszak, de te mégis le tudod buktatni őket. Szóval TE vagy a legravaszabb! Örülök hogy velünk vagy, nem ellenünk, el se tudnám képzelni mi történne a warez scenevel ha egy olyan mastermind mint te átállna a kiadók oldalára.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.21. 09:09:18 -
#3396 -
#3395 Jól tudod -
Although #3394 Nem törik ha jól tudom megkerülik a denuvo meg foltoz. -
#3393 TE már csak tudod... -
lonvard #3392 Neem! -
ntex #3391 Vagy csak szimplán ennyi ideig tart nekik feltörni miután rájöttek a metódusára... -
lonvard #3390 5 nap után rakták ki. A Residentet 6 nap után. Látjátok az összefüggést? Én sem. De persze nem tehetnek ki mindent egy napon, hiszen akkor gyanús, tehát 5 nap után rakhatják ki, és akkor ez azt jelenti, hogy ami játékot 5-365 nap között raknak ki a közösbe, az igazolja, hogy a kiadók és feltörők közt sötét üzlet köttetett. A legpiszkosabb üzlet a Mad Max játék alatt futott, hiszen azt vagy két év után rakták ki. :D -
Nirz #3389 éljen :D -
trabantos82 #3388 A Crackdown első része Xbox 360-on egy nagyon jó kis játék volt. Magyar szinkront is kapott a játék, ami rengeteget dobott a hangulatán nekem.:) Aztán a 2. részt már valami irtózatosan elcseszték. Erre a 3.-ra kíváncsi vagyok, hogy mennyire hozza vissza az első rész hangulatát. -
#3387 "Ruined Ruski books pew-pew!!! "
-
#3386 Metro.Exodus-CPY
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.02.20. 15:35:08 -
#3385 Hát ez az ipari hulladék még ingyen sem kéne :D:D:D -
#3384 Ace.Combat.7.Skies.Unknown.CRACKFIX-CPY -
#3383 Crackdown.3-CODEX
Protection: Microsoft + Arxan -
trabantos82 #3382 Nekem ez a Yakuza széria kb. olyan kezd lenni mint annó volt a Dinasty Warrior játékok. Nem egy műfaj, de abból is évente jött ki egy újabb rész, de egyik része olyan volt mint a másik, semmi különbség nem volt a játékmenetben se és úgy semmiben, annyi volt esetleg, hogy az újabbnak kicsit szebb volt a grafikája az előzőnél, de meg nem tudtam volna mondani, hogy melyik résszel játszom éppen.. A Yakuza játékokkal is hasonlóan vagyok. -
Ironman2 #3381 Igen,most olvasom én is!!
Itt a lista:
https://rpcs3.net/compatibility
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.20. 00:43:57 -
ntex #3380 Jah valóban elfuttat már pár játékot, de sok még mindig játszhatatlan :) Még kell neki 1-2 év minimum. -
Ironman2 #3379 Van az RPCS3 emulátor,rengeteg Ps3-as játék fut már PC-n is!!
-
Nirz #3378 Nekem ujdonság ez is, konzol nincs. Szóval örülük a 0-ra kellett vagy 4 hónapot várni ez jó kis meglepetés, régi szép időket idézi mikor hamarabb nyomtuk törttel mint akik megvették , bárcsak ez lenne megint a standard :D -
#3377 Hirtelen milyen lett a pc-re való kiadás is....Egyszer már valamelyik csöves cég nagy ps címet adhatna ki pc-re.. Mondjuk akármelyik gran turismo jó lenne... De régi ps3-as klasszikusok mind egytől egyik.
Vagy a ps5-re a csövesgec* sony megoldhatná a visszafelé kompatibilitást..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.19. 19:34:30 -
#3376 Hiányzott ez, mint rákosnak az éc. -
Nirz #3375 Yakuza Kiwami feltörve