4498
-
#3654 remélem a code vein működik mert mostanában kb 4 játékból 2 nem működik vagy nem indul el vagy valami picsa baja van nem tölt be kivág a cutscene stb és nem csak nekem de javítás meg nem jön hozzá -
#3653 CODE.VEIN-CODEX
Final.Fantasy.XV.Windows.Edition.Episode.Ardyn-CODEX -
#3652 SSAA a legbrutálisabb élsimítás amit valaha létrehoztak. Úgy simítja az éleket,hogy többszörözi a képet egymáson eltolva. 4x az annyit tesz 4x fullhd tehát a géped 4X SSAA esetében cirka 8K-t számol...Én az 1070Ti-mmel így toltam végig a játékot minden csutka maxon... frankó 40 fps átlagot csak úgy pumpálta :)
A legdurvább rész a játékban az a Khanos alagutas na ott már 30 fps-re is beesik de hiába a 30 élvezhetetlenül akad azon a részen. De a többi helyen nincs gond. De már a 2x SSAA is dupla sebességet nyom és kb semmi különbség nincs grafikában -
#3651 Megelőztél :) Igen, néha egy jó kártya mellett is kell kompromisszumot kötni, aki pedig erre nem mutat hajlandóságot az játszik laggolva és annak örül, hogy minden full-on van :) Én anno ezt, na jó nem éppen ezt a redux-ot hanem az eredetit egy a mai kártyákhoz viszonyítva egy több mint 10 éves VGA-val játszottam végig, ami sorozatának a középkategóriás verziójú kártyájának számított (ATI HD 4850), teljesen jó minőségben, szaggatások nélkül. -
#3650 Nem kell betolni az SSAA-t 4X-esre és nem lesz semmi akadás. -
trabantos82 #3649 Hát remélem sokat javult az 1.01-es verzió óta, mert egy haverom pár éve a haját tépte ettől a játéktól amiért irtóra laggolt a GTX 1080Ti kártyájával is. -
#3648 INGYÉRT
Epic Store - Metro: 2033 Redux -
Ironman2 #3647 Jó ez a Game Pass dolog,még nem próbáltam idáig,de most előfizettem rá 2 hónapig egyelőre a 600 ft-ért,de szerintem utána is megéri majd 4200 ft-ért havonta az Ultimate választás.Rengeteg új játék van a listában.Nem kell megvenni őket,hanem játszhatóak a gamepass rendszeren belül.Kell hozzá Microsoft account is!
Aki nem tudja miről van szó:
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.25. 00:33:43 -
kjhun #3646 Az NFO-nak utánanézve Steam-es. Ezen felül Arxan+EAC+XboxLive védelem volt még rajta. -
trabantos82 #3645 Ez a Steam-es verzió lehet vagy az UWP? -
#3644 És 600ft 2 hónapra a game pass -
hapi #3643 mondjuk ezen nem denuvo volt -
kjhun #3642 Gears.5-CODEX -
Ironman2 #3641 Nem,csak rajtad maradt az ujjam -
#3640 Nekem írtad,amit én már úgy is tudtam,már láttam olvastam....normális vagy Margit... -
#3639 No az nagyon jó lesz.. -
Ironman2 #3638 Celebrating 80 Years of Batman with Free Games!
9.19.2019
Holy free games, Batman!
80 years ago the Caped Crusader appeared to fight for justice and stole our hearts with his mystery and valor. To celebrate, we’re offering six Batman titles for free this week in the Epic Games store. (Yes, you read that right - six free games!) Grab these titles for free until September 26 (10:59 AM EDT)!
Lego Batman Trilogy
LEGO® Batman™: The Videogame
LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes
LEGO® Batman™ 3: Beyond Gotham
Batman Arkham Collection
Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham City
Batman: Arkham Knight
Quick! To the Batcave! I mean... the Epic Games store!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.20. 15:54:55 -
#3637 Igen, én is írni akartam :) + hamarosan szintén ingyen lesz a METRO 2030 REDUX is. -
#3636 Batman kollekció ingyenes az EPIC GAME-en.
-
trabantos82 #3635 Köszi, de jó be is zsebeltem. PC-n még úgy se toltam ezt csak annó PS2-n.
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2019.09.20. 08:50:42 -
Ironman2 #3634 GTA:San Andreas ingyen a Rockstar Games oldalán! Siessetek,mert nem sokáig lesz ingyé!
https://www.rockstargames.com/games/info/sanandreas
Le kell hozzá tölteni a Rockstar Launchert,és avval kell beaktiválni.Kell hogy legyen egy Social Games account is! -
#3633 Amikor megláttam, hogy van új üzenet a topikban, már azt hittem b3, de mégsem :D -
#3632 Dragon.Ball.FighterZ.Update.v1.18.incl.DLC-CODEX -
Ironman2 #3631 Igen az! Kicsit Tomb Raideres is,és sokkal jobban néz ki! -
#3630 Submerged? -
Ironman2 #3629 Néztem róla videót,ez egy fos játék! Hasonló témájú nemrég napvilágot látott,a címét nemtudom,de ugyanez a stílus hogy elöntött városban kell házakon,és tetőkön ugrálni,ott legalább vannak némi parkour elemek,és lootok is.És csónak is van abban is ugyanúgy.Aki tudja a címét írja már le! Nem jut eszembe. -
#3628 Pedig úgy várta mindenki mint a messiást :) na jó, gondolom nem :) Nem tudom milyen verziójú DENUVO védelmet használ a játék de biztosan lenne több olyan DENUVO-s cím aminek többen örülnének :) -
#3627 Sea.of.Solitude-CODEX
nem is tudtam, hogy ez a játék létezik -
#3626 Én a magam részéről örülök neki, hogy már nem itt tart a technológia :) Én feltehetően ingyen sem játszanék vele nemhogy 6e Ft-ért :) Persze ízlések és... -
trabantos82 #3625 Én most vettem meg Steam-re az Ion Fury című játékot. A játék a jó öreg Build engine-t használja amire még az első DOOM, Duke Nukem 3D, Blood és hasonló klasszikusok épültek, szóval igazi retró élmény. Akiknek bejönnek az ilyen régi stílusú fps-ek azoknak bátran ajánlom.
Itt látható egy rövid videóteszt róla magyarul:
-
#3624 Octopath.Traveler.CRACKFIX-CPY -
trabantos82 #3623 F1 2019 törés jöhetne már. Az tipikusan olyan játék amiért egy fillért sem adnék, de ingyé párt kört csapatnék vele, hogy megnézzem mennyit változott a tavalyi óta. -
#3622 Octopath.Traveler-CPY -
nxs #3621 Mint pl a Control? Védelem nélkül jött ki. -
trabantos82 #3620 Ez a Hoodlum denuvo töréssel nem foglalkozik? Egyre több megjelenése van mostanában. -
Kotomicuki #3619 +1
Ha már a GoT-ot is mindig úgy emlegették reklámozták és hype-olták, hogy a "kalózoldalakról" legtöbbször letöltött!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.08.29. 20:45:00 -
#3618 Én meg azokat bírom, akik azt hiszik, hogy véleményt nyilvánítani csak fizetés után lehet... -
#3617 Annak is ugyan olyan aki fizetett érte :D -
Ironman2 #3616 Bírom az ilyeneket! Nem elég hogy ingyen letölti,de még reklamál is hogy szar a játék. -
#3615 Madden.NFL.20-CODEX