Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számtalan helyen tölthető.
Ja, nem lett egy világmegváltó game, de a többség jól elvan vele, ennél idén már érkeztek sokkal, de sokkal gyengébb játékok is, az eredeti meg éppen ma kapott egy nagy frissítést...
Szó nincs semmiféle "törlésről".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most ahogy kapsz meele fegyvert közben stb hát na... a lőfegyverek kb semmit nem fejlődnek, és később ugyanazokkal a kezdő szarokkal kell leölni már sokkal durvább ellenfeleket.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2023.02.19. 08:16:26
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én magam nem próbáltam, de elvileg működik.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2023.02.10. 18:03:02
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nyilván nem a warez-oláshoz kéne, hogy útmutatást nyújtson a topik, de amíg nem ezzel van tele, addig nincs gond, szerintem.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kedves játékosok! Ez a topik eredetileg a Denuvo nevű programról szólt (szólna),ami ugye egy feltörhetetlennek vélt védelem az új játékokhoz.
Azt már tudjuk hogy ezt is feltörték,megoldották különböző módon,úton a crackeket.
Viszont a topik elment egy másik irányba, (már régóta),és több dolog szól a warez mellett,mint elllene.
Sajnos most nehéz idők jönnek,nem részletezem a dolgokat,mindenki tudja mekkora szarba van az ország,meg Európa is.Nem kell jóslat.hogy eljöjjön a következő nagy warez hullám itt az országban.
Azért kérlek benneteket,ha warezről van szó,akkor inkább menjetek fel az Off denuvo topikra!
Viszont eredeti játékokról leárazva,olcsón tippeket elfogadunk itt a topikban.Legyen szó kulcsos oldalakról
(Én pl az Enebán is szoktam vásárolni.)
elamigos
Ez addig jó lesz,míg Lara Croft újra feltámad :))
Hamár Lara Croft,akkor a mai naptól ingyenes lesz,szintén az Epicen a Shadow of the Tomb Raider,minden kiegészítőjével együtt!! Húzzátok be!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.09.01. 13:10:07
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Persona 5 + Soul Hackers 2 nekem megérne 50 eurót de 80-100? Basszák meg!