2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
#1852 A végén még lehet igazad lesz, mert úgy látszik elkezdődtek a pre-wipe event-ek. Skier üzenete alapján helyet cseréltek a Scav Boss-ok.
Update1:
Glukhar - Labs 70%
Killa - Factory 40%
Sanitar - Customs 46%
Raiders - Woods
Shturman - Shoreline 52%
Reshala - Reserve 48%
Tagilla - Interchange 45%
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2021.12.06. 16:24:00 -
undY1ng #1851 Ohh pedig nagyon behypetrainelődtem a tizenkettedikére. :( -
#1850 A pre-wipe event az a raider-ek scav-ek helyett, minden tradert megnyitnak teljesen, olcsó lesz minden és társai, próbálnak mindig kicsit variálni rajta de vmi hasonlóra lehet számítani. Ezek ilyen kis szórakoztatások a wipe előttre. -
undY1ng #1849 pre-wipe, azaz még nem a "rendes" wipe? -
#1848 Az a tippem jelenleg, hogy 12-én indulnak majd a pre-wipe event-ek és szerintem év végéig lesz majd meg a wipe. Azt hallottam, hogy akarnak majd még vmi drop-os cuccot az év legvégére, remélem nem basszak el vele a wipe ekonómiát. -
undY1ng #1847 Dec 12 wipe? Vagy lehet az a 12.12 lehet 12+12 azaz karácsonyi wipe bár az nem csütörtök..... Ettől függetlenül erre majd most már tényleg rá kéne feküdni! :D
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.12.05. 13:46:14 -
#1846 Nah ez mar ujitas lenne. Koszonom a valaszt. -
#1845 A karaktered és a felszerelésed a súly miatt megtartja a momentumot mint a valóságban, tehát nem tudsz instant megállni, instant full sprintelni, instant célozni és társai minden időbe telik majd. Szóval aki full sprintben közlekedik mindenhová minden harcban hátrányban lesz (elviekben), illetve a szerpentin futás is sokkal valóságosabb lesz. Linkelek egy videót igaz nem Tarkov, de az egyik legjobb példa rá hogy nézne ki, de elviekben Tarkov-ban a fegyver mozgatására is hatással lesz szóval pl. ha jobb-bal spam-elsz harc közben akkor semmit nem fogsz eltalálni.
-
#1844 Az mi is lenne pontosan?
-
TomStorm #1843 Az jó lenne!Hiányzott is egyébként bár néha szívás lesz az biztos:) -
#1842 Nem vagy egyedül vele, semmi igazán nagy változás nem volt, tényleg csak a wipe. Majd ha bejön az inertia 1-2 patch múlva az fog majd érdekelni. Hátha kicsit lecsapja a Shift+W mindenen át metát. -
#1841 lvl 3 -es nincs is kedvem elinditani.... -
undY1ng #1840 Az említett hypetrain ami bennem volt a wipe-nál és most semmi... még mindig ott csücsül lvl 12-n és a lélek nem tud rá venni, hogy folytassam. Nem tudom miért... -
#1839 Halal unalom nullazas ota, 1 fos! :D -
TomStorm #1838 500 órám már benne van de azért köszi!:D
Annyi hogy 1 évet most kihagytam -
#1837 Az első 1 hónap tömény szopás lesz és utána jön a mélytorok xD -
nordan #1836 grats! akkor készülj fel életed legszopatósabb játékára amivel valaha játszottál.....egy hónap tömény szopás lesz az eleje és utána sem lesz sétagalopp.....:D -
TomStorm #1835 Na sikerült,support is visszaírt.
Úgy kell ilyenkor hogy kliens elindít(ha nincs meg mert ugye akkor engedi letölteni ha bejelentkeztél,akkor fórumokon van link hozzá)
Beírod adatokat majd kiírja a verif.emailt itt rámész hogy unable login aztán password reset ezt el fogja küldeni és jönni fog a verif.email is password resettel együtt! -
nordan #1834 vagy megadod haverodnak a jelszavadat másik géprőé bejelentkezés miatt fog neki küldeni ő megváltoztatja neked majd te is belogolsz a sajátodon -
#1833 Én eddig 2x írtam a support-nak és nem volt velük bajom, de lehet azóta az változott.
A mail.com-ról más is írt, hogy nem kapja a leveleket, amennyire értem, hogy az orosz ISP ami náluk van meg ezek az email domain-ok nincsenek barátságban. Pár módon láttam körbejárást, de elég bonyolultak. Amit mindenképp érdemes megpróbálnod, hogy fehér listázod a mail-eden az összes BSG emailt, esetleg egy free VPN-t kapj le és azzal kérd meg az emailt. A legbonyolultabb de sokan írták hogy működik, hogy telepítsd fel egy másik gépre esetleg egy haverára és új hardware miatt küldeni fog egy kódot amivel beenged a launcher-be és onnan már elviekben tudsz emailt változtatni. -
priluki #1832 nekem is ez volt, írni akartam a supportnak de semmi válasz,tükrözi az egész hozzá állásukat ,meg hogy nem lehet e-mailt változtatni , nehogy esetleg el tudd adni a szemetjüket.. 1-2 hónappal késöbb mikor ránéztem meg meg jött és be tudtam lépni.. -
TomStorm #1831 Be se enged így lépni oldalra úgyhogy az nem megy.
De csak történt itt valami mert évekig nem volt gond!
Ha support se válaszol akkor minek van?? -
nordan #1830 változtasd meg a mailed tarkov oldalon? vagy mondjuk lehet arra is hitelesítőt fog küldeni:P -
TomStorm #1829 Sajna még anno erre regisztráltam játékokat -
TomStorm #1828 Mail.com -
#1827 Milyen email címed van? Mert elviekben van pár amit nem szeret. Nekem Gmail-re eddig megjött mindig. -
TomStorm #1826 Olyan gondom van hogy nem jön meg a hitelesítő email amit küld belépésnél.Írtam pár napja support-nak de semmi.
Se a Spam mappába sehol nincs.Hetek óta ez van -
nordan #1825 -
BaleniX #1824 Köszi mindenkinek! -
#1823 Kelet európai hangulatú looter shooter.
Tarkovhoz annyiban nehéz közel állni, hogy semmi sincs ennyire szar. ;D -
undY1ng #1822 Sajnos vagy nem sajnos de a minőséget sokszor meg kell fizetni. Ami talán-talán még szóba jöhet az a SCUM, ami éppen ingyenes a hétvége erejéig steam-en és le is van árazva! -
#1821 Azért csak így minden leírás nélkül ezt erős túlzásnak érzem, hogy olyan mint a Tarkov :D Közelebb áll a DayZ-hez. -
#1820 Deadside -
#1819 Elég nehezet kérsz. Magában a Tarkov egy különleges játék, nagyon kevés más játék rendelkezik ezeknek a mechanikáknak akár a felével is. Amiről tudok hogy valamennyire van köze hozzá, de a játékmenet az tök más az Hired Ops mivel ugyanabban az univerzumban játszódik így maga a karakterek és a fegyverek hasonlók, játékmenetben inkább hasonlít egy normál "lövöldözős" játékra, team deathmach, gungame, SnD, ilyesmik vannak benne, de valamennyire benne van a sebesülés és gyógyítás. És ez Free to play is steam-en.
Ami esetleg stílusban valahol közel lehetne az még a Dayz és Arma 3 vonal, esetleg a Scum, de azok se teljesen ilyenek és nem is free egyik se tudtommal. Bár azokhoz sem kell gyengébb gép mint a Tarkov-hoz emlékeim szerint.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2021.08.26. 02:44:38 -
BaleniX #1818 Sziasztok!
Bár sosem Tarkovoztam, mégis érdekelne a játék, de mivel nincs hozzá jó gépem és nem is szeretek játékra költeni, így maradnak az alternatívák.
Tudnátok mondani a Tarkovhoz hasonló free to play játékot? A hasonlóság leginkább a játékmechanikában legyen.
Köszi! -
priluki #1817 na volt időm kipróbálni az új factoryt map jo is lenne de a boss :D Doom meg a serius sam jutott róla eszembe.. "realisztikus" förszt perzon súúter :D :D ahhha, kabaré az egész.. -
#1816 Alig rángat :D -
nordan #1815 valaki FUll Auto Saiagat home defensre? :D
-
#1814 Egy kis bemutató a játékból :D
-
#1813 Még a Gamma-t is kiszedték ha akarták xD