2107
  • Normen76
    Ez micsoda remek hír :D
  • undY1ng #862
    "FIGYELEM!!

Nemsokára érkező patchben jön az új súlyrendszer, ezért a endurance strength skilleket nullázák!
    (nem lesz wipe! csak a endurance strength skills lesz 0! )"

Ohh?
  • Metalmilitiakid
    Lehet én gondolkozom rosszul Scav-ként, de amikor van már nálad kb 3-400k loot-ban a táskádban, de csak egy szál Saiga shotid van, miért kötsz bele teljesen önszántadból egy messziről láthatóan gear-es playerbe? Olyan simán elmentem volna mellette ha csendbe marad, de gyakorlatilag rám rohant amint meghallott sétálni és csak odahozta a loot-ot nekem. Mert amikor még semmit nem loot-oltam persze rámegyek mert mit veszíthetek, de így ez tök furcsa nekem. Hacsak nem ilyen Adomány Szolgálat Scav-et játszott xD
  • undY1ng #860
    Én értem, hogy ezzel is kiakarnák tolni a "játékidőt", de könyörgöm ez az ide oda minuszolgatás annyira gáz... valamikor egy nagyon egyszerű küldetés és mégis halsz egyfolytában.
  • Paladin
    Ja, ez a Jaeger minuszozás agyamra megy. A szar, és repu nélküli questjei meg pláne.
  • Metalmilitiakid
    Jézusom, hogy egy random Quest ami ránézésre semmi köze nincs semmihez és van rajta -0.1 Jager és bazzeg buktam miatta a LVL4-et... most 0.49/0.50-en vagyok. És persze ezzel együtt megcsináltam Jager-nél az 5 Scav kill heal nélkül, de az nem ad reput...
  • Metalmilitiakid
    Úgy látom a szerverek meghaltak, vagy legalábbis a market-nek annyi.
  • Paladin
    Egy-két hete láttam a táv-lootolást, új cheat volt, azt hittem már patchelték is. Ez valami újabb hack lehet.
    Tökénél fogva kéne fellógatni az összest.
  • Metalmilitiakid
    Ezt párszor láttam már, de mindig csak lab-on. Olyat is, hogy áll a player pl a polc előtt tök egyedül és szép lassan tűnnek el az item-ek a polcról előtte. Ezt nem egészen értem hogy történik.
  • Kissssss0 #854
    és akkor még én voltam itt lebaszva miért mondom hogy nem éri meg a játék a pénzét a jelenlegi állapotában...
  • Metalmilitiakid
    2 hónap körül tippelnék, vagy kevesebb.
  • undY1ng #852
    Nemsokára jön a kövi wipe?
  • Metalmilitiakid
    Emlékszem hányszor volt olyan hogy pl. dorms-ban sétáltam és láttam hogy a falon balra mellettem velem egy tempóban jön egy lézer a 2 emeletesből, vertem egy hasast és pont felettem csattant a lövés a falon :D Bár volt fordítva is, amikor észrevettem egy lézert a falon próbáltam kitalálni honnan jön, meg körbe jártam a helyet, amikor már 2 percen mozdult a lézer lettem bátrabb, és kiderül hogy valaki sejtem már szerzett +2 fegyvert ezért az sajátját bevágta egy bokorba ahogy én is szoktam, csak be volt kapcsolva a lézer :D Elment vagy 5 percem abban a körben azzal hogy kerülgettem azt a bokrot xD
  • Normen76
    Oks, kipróbáltam vettem 20-at. 0.1-esével viszi a strenghtet mint a többi gránát. Viszont olcsóbb :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.09. 10:13:28
  • Paladin
    Hát ja, az a legjobb, ha megtanulod a monitor közepe táját :) Nekem az ilyesmi extra lassan megy, szóval sokáig jól jött a lézer, és most se indulok el nélküle - akkor se, ha egész raid alatt be se kapcsolom :)
  • Metalmilitiakid
    Szerintem igen, ha találok gránát ládában el szoktam dobálni, de nem figyeltem igazán.
  • Normen76
    Szerintetek füstgránát is viszi vajon a strenghtet ?
  • Metalmilitiakid
    Szerintem a játékban nagyon hamar meglehet tanulni, hogy hova lő a fegyver célzás nélkül olyan távon ahol még látod is lézert. Egy időben én is használtam, de most már csak simán lövök kb a monitor közepére és ilyen 10 méteres harcokon ahol nem céloznék tökéletesen működik. Annál távolabb illetve kautikus harcokban meg simán elveszítem a lézert szem elől mert kb 10 másik dologra figyelek közben. Nem teljesen haszontalon a lézer, de jelenleg szerintem nincs annyi előnye, hogy megérje. De szeretem ha használják az emberek mert jól ellehet őket adni xD
  • Paladin
    Van helye a lézernek, bár inkább az agresszívebb stílushoz illik, lopakodásnál, ahogy írtad, csak felfedi a jelenléted.
    Egy fontos előnye van: a point shooting (vagyis ha nem sightot használva lő az ember) pontossága jobb, ha van bekapcsolt lézer is.
    Egyébként itt jön be az infra lámpa hasznossága: eredeti funkciójában totál haszontalan, viszont abból a szempontból lézernek számít, hogy az is javítja a pontosságot, észrevenni viszont gyakorlatilag nem lehet.
  • Paladin
    Lehet, de csak egy adott sérülési szint felett tudod javítani. Ami kifejezetten rohadt idegesítő, mert legtöbbször nem sérül annyira.
    (Csak akkor tudsz javítani, ha a javítás utáni csökkent maximum érték magasabb lesz, mint az aktuális hp. Mivel a faceshieldek általában nagyon rosszul javíthatók, vagyis sokat veszítenek a max durabilityből, ezért gyakori az ilyen szívás.)
  • Metalmilitiakid
    Behozott a player egy 100k-s thermal Scope-ot éjszakai Interchang-re, csak azért hogy én aki se lámpát, se nightvision-t, se thermal-t nem használok, a számára legelőnyösebb bokros terepen kb 100 méterről szemből hamarabb észrevegyem és lelőjem minthogy ő csak akár reagált is volna rám, pedig felém nézett. Utána ahogy felvettem tőle a fegyvert belenéztem és és 2 mp múlva öltem is vele egy PMC-t ugyanott jó messziről, úgy hogy szegény gyereknek fogalma sem volt mi történt. Azért mondtam, hogy hiába adod a legjobb gear-t a playernek ha fogalma sincs hogy használja :D Amikor és ahol én észrevettem őt és ahonnan én jöttem, szerintem legalább egy jó 5 másodpercig láthatott rám mire én észrevettem és mégis vak volt.
  • Metalmilitiakid
    A Killa mask pl. javítható de az ugye fém, illetve tudtommal az Altyn-on is ha az arcos lövik nem a szemed az is javítható. Szerintem ezzel semmi gond nincs.
  • undY1ng #841
    Már tényleg túl részletes akar lenni ez a játék.
  • Metalmilitiakid
    Legalább 3 különböző anyagból áll, de lehet többől, nem olvasztod te azt sehova :D
  • undY1ng #839
    Újraolvasztom ergó javítom.
  • Metalmilitiakid
    Hogy javítasz meg egymásba ragasztott 8 réteg különböző anyagot ami szarrá van törve ? :D
  • undY1ng #837
    Basszus a fejest és annak az arcvédőjét miért nem lehet javítani??? Kva lövési becsapódások vannak rajta és nem látok semmit...
  • Metalmilitiakid
    Fele a szokásos hétvége a másik felét nemtom :D
  • nordan
    17 percnél kilőttem....mi az Isten van?
  • Metalmilitiakid
    Tegnap nem is mentem csak vagy 2 PMC kört, mert olyan laggok voltak, hogy a lövések nem hallatszottak a gránátokat nem láttam robbanni, hol lőtt a fegyverem hol nem, lenyomva tartottam a gombot és burts-ökben láttam lőni :D
    Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.03.08. 16:56:19
  • nordan
    13 perce matching........................
  • Metalmilitiakid
    Nem, offline-ből semmi nem jön ki és semmi amit beviszel nem fogy el.
  • DasIsFuck
    Miért lenne a scavnek az a dolga, hogy védjen bármit is. Pont az lenne a dolguk, hogy gyűjtögessenek.
  • nordan
    Offlineban lehet XP-t szerezni ami megmarad?
  • Edorn
    Amit én látnék szívesen a játékban, az az, ha a SCAV player tényleg SCAV lenne... Azaz nem ugyanazt csinálná mint a PMC csak kicsiben, rosszabb gear-ben, hanem rendesen beállna a gépi SCAV-ek mellé. Spawn-olna mondjuk a rádiótorony mellé és az lenne a feladata, hogy védje meg legalább x percig. SCAV-et ölhet, de loot-olni csak PMC-t. Még ládát sem lootolhatna. X percenként kapna valami jutalamzást, azaz minél tovább bent van, annál több jutalmat. Ezen felül a PMC-ből lootolt cuccok.

ui.: Ja, alapesetben simán csak életben kellene maradni az adott területen belül, de pár spawn helyen tényleg meg kellene védenie a helyet vagy valamit csinálniuk kellene (pl VIP kíséret...), ami ha nem sikerül, akkor bukta a jutalmat... (pl ha a fenti példában lévő rádiótornyot küldetésként valaki PMC-vel megjelöli)

Érdekesebb, változatosabb lenne a játék, nehezebb a PMC-knek.
    Utoljára szerkesztette: Edorn, 2020.03.08. 14:08:18
  • Metalmilitiakid
    Vagy én tudom rosszul vagy adás/vétel nem növeli a reput, csak a "Spent" mennyiséget. Azzal sztem többet érsz, ha a fegyvereket darabokra szedve adod el neki vagy egyszerűen veszel Skier-től Saiga-9-t és eladod Mechanic-nak, kevesebb pénzt vesztesz vele értékben szerintem mint amennyit az a Zenit PP-19 ér és mind a két árust húzod egyszerre.
  • nordan
    húzom a reputációt ha ilyet találok
  • Metalmilitiakid
    Lehet, hogy a készlet fogyott ki vagy csak épp bugos és kell egy restart. De miért akarod megvenni ? 71k-ból már egy rendes lőszerrel betárazott fegyvert is összeraksz.
  • nordan
    mechanictól miért nem tudok rolexért PP19-et cserélni? azt írja restockonként 2-t vehetsz........tegnap délután vettem egyet,most megint vennék és nem engedi
  • Metalmilitiakid
    Én általában az X400-at szoktam vinni, egyszerű és ha tényleg mindenképp kell a lézer van rajta. De a sima lámpák is jók. Az infralámpákra még nem feküdtem rá, csak videókban néztem és még nem jöttem rá, hogy az egyáltalán miért jó.