2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
Ha tudsz rá jobb katonai (nem számítógépes) szót akkor várjuk szeretettel és amint lehet lecseréljük :D -
Paladin #1142 A scenario valóban elsődlegesen forgatókönyvet jelent, de a számítógépes játékok világában nem annyira :) (már ha feltételezem, hogy angolból van fordítva, mert nem ismerem az eredetit).
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.07.05. 08:24:12 -
Paladin #1141 Nikita tudja, mit akar, ezek szerint te nem tudtad.
Ezer éve szó van róla, hogy idővel a traderek bekerülnek a világba. -
Erre pedig csak a hivatalos infót tudom adni válaszul.
A szó klasszikus jelentésében nem, a játék nem lesz meccsekre osztott. Több játékmódja is lesz. A játékosnak csak egy élete van és amikor meghal elveszít mindent amit helyszínre hozott vagy ott talált.<br />Az első és nélkülözhetetlen játék mód elérhető lesz a játék kiadásakor, ez pedig a sztori mód. A meccs (tipikusan 1-1.5 óra hosszú) egy hatalmas nyílt területen lesz, kb. 5-10 négyzetkilóméteren. A játékosnak egymást követően kell majd véghezvinnie ezeket a különböző raid forgatókönyveket, több lehetséges kijárattal, melyeket a játék története határoz meg. Egy forgatóköny befejezésével a játékos megnyit egy újabbat. A játékos bármikor visszatérhet a már egyszer befejezett forgatókönyvre ha egy bizonyos tárgyat keres vagy jobban felszeretné fedezni a helyet (melyek új mellékküldetések és helyszínek felfedezéséhez vezethet)..<br />Ha az összes forgatókönyvet (körülberül 10 lesz belülök) teljesíted, akkor szabadon mozoghatsz majd a világban. Ebbe a módban a játékos egy kb. 15 négyzetkilóméteres területet járhat be bármilyen időlimit nélkül. Ezen felül, a játékban lesz egy Aréna mód, ami meglehetősen hasonlítani fog a gladiátor harcokra.<br />Tehát, technikailag igaz, hogy EFT-ben vannak meccsek a forgatókönyv módban, de ezeket a történet határozza meg, ahol a játékosnak el kell menekülnie Tarkov-ból. A Szabad módban nem lesz idő limit, az Aréna módban a meccs végét a játékos vagy az ellenfele halála fogja jelenteni. -
Vicces, hogy azt hiszed hogy Nikita bárkire is hallgat, pont ugyanúgy leszarja a streamer-eket is xD -
nordan #1138 sztem Nikita nagyon nem tudja mit akar már....túlvan csavarva,közben a játék népszerűsége egyre csökken ,mert a casual játékosok akik nem streamerek és nem tudnak napi 12-14 órát játszani kiégnek,mert szórakozni akarnak, és nem baj ha nehéz a játék,de kezd átmenni egy elmebeteg fokozatba....kereskedők a mapen? sokszor örülök,ha nem szednek le az első 2 percben a saját felszerelésemmel, mennyit maradjunk a pályán? 2-3 órát? tiszta hülye lett Nikita
azt támogatom,hogy legyen minden egybe nyitva,de betudj menni bárhova kezdésre ahova szeretnél, tudom nagyon leszarja a játékosokat csak arra a pár streammerre halgat akik 360 fokos pörgőforgó lövésekkel négyesével szedik a squadokat, gecire unják már a játékot 3 nap alatt kimaxolják a gamma konténert a maradék 90% meg örül ha talál egy blackrock chestet 1 hét alatt és kitudja vinni.... -
JonasSandor #1137 2021-es megjelenés lesz ebből akkor. -
TomStorm #1136 Nyissák meg a pályákat.Döntsék el a Raid időket+nerfeljék be a kaját,piát.Scavokat tegyék ugyanolyan erősre mindenhol.
Maradjanak a kijutási pontok ha valaki ki akar menni és legyen egy bővebb idő limites kijutási lehetőség mondjuk 24h(igazi napszakváltással)úgy hogy össze van kötve minden.Mint PMC mint Scav egyaránt! -
TomStorm #1135 Nekem jó így ahogy van:)
Ez a Dayz téma eléggé sántít.Ott gyakorlatilag semmi nincs.Ki se tudsz jutni.Ott maradsz örökre.
Itt EFT címből már ki lehet hámozni a lényeget,sztorit kreálni köré.
Nem hinném hogy eltérnének a lényegtől ami eddig volt hogy legyen egy üres Dayz klón.
Annak értelme semmi.
Kereskedőket meg betenni pályákra abszolute hülyeség.Minek??
Nem mindegy hol vannak?Ki a frász akar háború közben kereskedni,háborús övezetben ráadásul. -
TomStorm #1134 Ja hát az még odébb van!:)
Köszi!! -
nordan #1133 szept/okt -
TomStorm #1132 Mikor lesz kb.a köv wipe? -
nordan #1131 addig is, jó erre belogolni
-
Nyugi már jó eséllyel a 12.9-ben wipe lesz :D -
nordan #1129 háááát 33-as vagyok és még 1-es mastery-n sincs egyik fegyóm se.....én a RL meló miatt a hideoutomat szeretném megtartani inkább, a korona miatt most volt időm rá,de ha beindul a munka, nekem ez a game kuka lesz -
Kissssss0 #1128 lesz itt akkora flame war hogy jajj... epic facepalm, vendor helyek széjjel lesznek campelve 24/7 időben. -
TomStorm #1127 Fegyver tapasztalatok megmaradnak.Többit vigyék:) -
Lesz küldi, az lesz a Story mode és amint a fő küldi szállal végzel akkor összenyílik az összes pálya és utána a mellék küldiket szabadon csinálhatod, a Hideout-al is annyi lesz, hogy lesz majd X hely ahonnan le tudsz jutni oda. -
nordan #1125 semmi bajom nem lenne azzal,ha nem lenne menü és a Hideoutomba paklolnám a cumókat,de az,hogy nullára nyomják ilyen sűrün a teljes játékidődet az totális faszság! legalább a Hideout meg a küldik megmaradhatnának! nekem van olyan küldi amit egy hétig csináltam....... -
nordan #1124 és mindent elvesznek tőled 3-4 havonta.................. -
Én erről sztem már lassan több mint 1 éve szó van. Sőt ahogy ki lesz adva a játék az össze pálya is össze lesz nyitva. Csak az úgynevezett "Story mode"-ban fogsz a most létező pályákon játszani. Még a Hideout-od is tudtommal valahol a pályán lesz valahol. A menüben bármi csinálás az teljesen meglesz szüntetve mint pl. dayz-ben vagy társai. Csak a játék lesz és élj túl, ennyi. Amióta elindult a játék az volt a cél, hogy ezt elérjük, csak az rohadt sokáig tart összehozni és addig azért működik így a dolog. -
TomStorm #1122 Minden más játékot felejts el.Ez teljesen más.
Realisztikus az egész,kemény,nehéz,nem sajnál meg a gép.Ha nem vagy jó,lelőnek.Ha nem tervezed meg az utad véged van.
Nagy odafigyelést igényel minden másodperce a programnak!Nagy a tét.Elbuksz mindent ha nem biztosítod be cuccaidat ami pénzbe kerül,nem kevésbe és ha felveszi más akkor mindened elveszett amit bevittél.
Adott pályán botok(scavok) playerek bárhol ott lehetnek.
Küldetés rendszer a szokásos szerezd meg,rakd össze,nyírj ki x ellent stb..
Higgatság,nyugotság kell hozzá!Máshogy nem fog menni
Cserébe kapsz egy nagyon szép,igényes játékot,remek hangulattal,élethű megvalósítással! -
nordan #1121 ha elakarsz adni valamit bekell menned egy mapra ahol az adott kereskedő lesz.............ez milyen már?? ez az ember/Nikita/ tök hülye baszki, agyára ment a sok pénz
mennyi esélyed lesz bármit is eladni? találsz bent cuccokat ,de mondjuk Prapor nem veszi meg akkor menj el a Vendorhoz a cuccoddal ott éld túl a vendort kempelőket, add el amit Prapor megvesz majd éld túl az exctractot....aztán a maradék loottal menj be egy másik mapre ott játszd el ugyanezt add el a maradékot a másik vendornak és ha még mindig élsz menned kell még egy mapot,mert mondjuk a fegyverkiegeket nem tudod eladni csak egy harmadik vendornak...,deeee közben amit találsz azt ki is dobhatod mert mehetsz vissza megint a Praporos mapre...... -
nordan #1120 megint wipe lesz 0.13 ban...elmennek a picsába,de komolyan -
nordan #1119 okosan van ez kitalálva,hogy az olcsó szeméttel ne tudd magad halálra kereskedni -
nordan #1118 én 2 napig néztem videókat a vétel előtt és utáni hetekig csak néztem mint Rozi a moziban........nem fogja 9sszefoglalni neked senki 2 mondatban -
értem köszi a vélaszokat -
Ezzel nagyrészt egyetértek én is, így sok értelme nincs a Flea-nek és feleslegesen van bent, bár felőlem ki vehetnék az égeszet, az lenne a leghasznosabb. Mint anno hogy csak a Trader-ektől tudtál vásárolni meg eladni. -
Rocco27 #1115 Ja látom. Van két sealing foamom, 200k Roubel a minimum ár a piacon. Ok, akkor dobjuk fel a mienket is, mert jó pénzt lehet értük most kapni, ráadásul 2 is van, amire most nincs szükség. Felrakás előtt látom, hogy a kettőre amiért 400k Roubelt kapnék ha megvennék, 189k Roubel feet kellene fizetnem, és ugye még az eladás sincs garantálva... :@ Kamuból megnéztem mi lenne ha 5M Roubelért hirdetném meg, kapaszkodj meg, 44M Roubel lenne a fee. Szerintem ezek túltolták a vodkát odaát... mindennek annyi az ára amennyiért megveszik, ők rakták be a piacot, de gyakorlatilag teljesen el akarják lehetetleníteni a használatát a hülye szabályozásukkal. Értem én hogy RTM ellen harcolnak, vagy esetleg egyes esetekben rájuk fogni, de ez mind kicseszés a normál, átlag játékosok felé...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.04. 12:40:34 -
Egyedül a rendes DVD-s verzióknál volt ez opció anno, de sztem már ott se hagyják, azért halnak meg a GameStop-ok is vagy mi a neve, ahol tudtál használt játékot venni. -
ToMy_ #1113 Feveszed a felszerelést, spawnolsz, mész, megállsz, mész, lősz, meghalsz, káromkodsz, és kezded az elejétől. -
Rony94 #1112 Digitálisan sosem a te tulajdonod a játék. Steam-en is "csak" bérled a játékokat. Ha valamilyen módon megszűnne a Steam, a játékaid örökre elvesznek. -
nordan #1111 mondjuk miért ne adhatnám el? az én tulajdonom....képzeljétek el milyen durva lenne ha nem adhatnád el a kocsid hanem minden alkalommal újat kellene venned -
nordan #1110 szerintem banolják aki megveszi az hétszentség.....az IP címes mismásolásokat nagyon nem szereti Nikita -
Úgy emlékszem nem nagyon szeretik a játék eladogatást és most amúgy is rá vannak állva a valós pénzért kereskedőkre szal nem túl jó ötlet eladni így. Legalábbis aki megveszi lehet, hogy hamar bannolva lesz. -
sziasztok nem tudja valaki hogy lehet eladni a játékot mert nem játszom vele és kb nem is nagyon játszatom még elején de egyedül nem igazán jó -
nordan #1107 youtube -
6600GT #1106 Sziasztok,a játék vásárlása előtt allok,valaki írna egy kis leírást a játékról köszönöm -
Add már meg az elérhetőségét :D Nekem csak 116409-ért veszi. -
nordan #1104 Therapist meg 134-ért veszi :D