2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
nordan #1129 háááát 33-as vagyok és még 1-es mastery-n sincs egyik fegyóm se.....én a RL meló miatt a hideoutomat szeretném megtartani inkább, a korona miatt most volt időm rá,de ha beindul a munka, nekem ez a game kuka lesz -
Kissssss0 #1128 lesz itt akkora flame war hogy jajj... epic facepalm, vendor helyek széjjel lesznek campelve 24/7 időben. -
TomStorm #1127 Fegyver tapasztalatok megmaradnak.Többit vigyék:) -
#1126 Lesz küldi, az lesz a Story mode és amint a fő küldi szállal végzel akkor összenyílik az összes pálya és utána a mellék küldiket szabadon csinálhatod, a Hideout-al is annyi lesz, hogy lesz majd X hely ahonnan le tudsz jutni oda. -
nordan #1125 semmi bajom nem lenne azzal,ha nem lenne menü és a Hideoutomba paklolnám a cumókat,de az,hogy nullára nyomják ilyen sűrün a teljes játékidődet az totális faszság! legalább a Hideout meg a küldik megmaradhatnának! nekem van olyan küldi amit egy hétig csináltam....... -
nordan #1124 és mindent elvesznek tőled 3-4 havonta.................. -
#1123 Én erről sztem már lassan több mint 1 éve szó van. Sőt ahogy ki lesz adva a játék az össze pálya is össze lesz nyitva. Csak az úgynevezett "Story mode"-ban fogsz a most létező pályákon játszani. Még a Hideout-od is tudtommal valahol a pályán lesz valahol. A menüben bármi csinálás az teljesen meglesz szüntetve mint pl. dayz-ben vagy társai. Csak a játék lesz és élj túl, ennyi. Amióta elindult a játék az volt a cél, hogy ezt elérjük, csak az rohadt sokáig tart összehozni és addig azért működik így a dolog. -
TomStorm #1122 Minden más játékot felejts el.Ez teljesen más.
Realisztikus az egész,kemény,nehéz,nem sajnál meg a gép.Ha nem vagy jó,lelőnek.Ha nem tervezed meg az utad véged van.
Nagy odafigyelést igényel minden másodperce a programnak!Nagy a tét.Elbuksz mindent ha nem biztosítod be cuccaidat ami pénzbe kerül,nem kevésbe és ha felveszi más akkor mindened elveszett amit bevittél.
Adott pályán botok(scavok) playerek bárhol ott lehetnek.
Küldetés rendszer a szokásos szerezd meg,rakd össze,nyírj ki x ellent stb..
Higgatság,nyugotság kell hozzá!Máshogy nem fog menni
Cserébe kapsz egy nagyon szép,igényes játékot,remek hangulattal,élethű megvalósítással! -
nordan #1121 ha elakarsz adni valamit bekell menned egy mapra ahol az adott kereskedő lesz.............ez milyen már?? ez az ember/Nikita/ tök hülye baszki, agyára ment a sok pénz
mennyi esélyed lesz bármit is eladni? találsz bent cuccokat ,de mondjuk Prapor nem veszi meg akkor menj el a Vendorhoz a cuccoddal ott éld túl a vendort kempelőket, add el amit Prapor megvesz majd éld túl az exctractot....aztán a maradék loottal menj be egy másik mapre ott játszd el ugyanezt add el a maradékot a másik vendornak és ha még mindig élsz menned kell még egy mapot,mert mondjuk a fegyverkiegeket nem tudod eladni csak egy harmadik vendornak...,deeee közben amit találsz azt ki is dobhatod mert mehetsz vissza megint a Praporos mapre...... -
nordan #1120 megint wipe lesz 0.13 ban...elmennek a picsába,de komolyan -
nordan #1119 okosan van ez kitalálva,hogy az olcsó szeméttel ne tudd magad halálra kereskedni -
nordan #1118 én 2 napig néztem videókat a vétel előtt és utáni hetekig csak néztem mint Rozi a moziban........nem fogja 9sszefoglalni neked senki 2 mondatban -
#1117 értem köszi a vélaszokat -
#1116 Ezzel nagyrészt egyetértek én is, így sok értelme nincs a Flea-nek és feleslegesen van bent, bár felőlem ki vehetnék az égeszet, az lenne a leghasznosabb. Mint anno hogy csak a Trader-ektől tudtál vásárolni meg eladni. -
Rocco27 #1115 Ja látom. Van két sealing foamom, 200k Roubel a minimum ár a piacon. Ok, akkor dobjuk fel a mienket is, mert jó pénzt lehet értük most kapni, ráadásul 2 is van, amire most nincs szükség. Felrakás előtt látom, hogy a kettőre amiért 400k Roubelt kapnék ha megvennék, 189k Roubel feet kellene fizetnem, és ugye még az eladás sincs garantálva... :@ Kamuból megnéztem mi lenne ha 5M Roubelért hirdetném meg, kapaszkodj meg, 44M Roubel lenne a fee. Szerintem ezek túltolták a vodkát odaát... mindennek annyi az ára amennyiért megveszik, ők rakták be a piacot, de gyakorlatilag teljesen el akarják lehetetleníteni a használatát a hülye szabályozásukkal. Értem én hogy RTM ellen harcolnak, vagy esetleg egyes esetekben rájuk fogni, de ez mind kicseszés a normál, átlag játékosok felé...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.04. 12:40:34 -
#1114 Egyedül a rendes DVD-s verzióknál volt ez opció anno, de sztem már ott se hagyják, azért halnak meg a GameStop-ok is vagy mi a neve, ahol tudtál használt játékot venni. -
ToMy_ #1113 Feveszed a felszerelést, spawnolsz, mész, megállsz, mész, lősz, meghalsz, káromkodsz, és kezded az elejétől. -
Rony94 #1112 Digitálisan sosem a te tulajdonod a játék. Steam-en is "csak" bérled a játékokat. Ha valamilyen módon megszűnne a Steam, a játékaid örökre elvesznek. -
nordan #1111 mondjuk miért ne adhatnám el? az én tulajdonom....képzeljétek el milyen durva lenne ha nem adhatnád el a kocsid hanem minden alkalommal újat kellene venned -
nordan #1110 szerintem banolják aki megveszi az hétszentség.....az IP címes mismásolásokat nagyon nem szereti Nikita -
#1109 Úgy emlékszem nem nagyon szeretik a játék eladogatást és most amúgy is rá vannak állva a valós pénzért kereskedőkre szal nem túl jó ötlet eladni így. Legalábbis aki megveszi lehet, hogy hamar bannolva lesz. -
#1108 sziasztok nem tudja valaki hogy lehet eladni a játékot mert nem játszom vele és kb nem is nagyon játszatom még elején de egyedül nem igazán jó -
nordan #1107 youtube -
6600GT #1106 Sziasztok,a játék vásárlása előtt allok,valaki írna egy kis leírást a játékról köszönöm -
#1105 Add már meg az elérhetőségét :D Nekem csak 116409-ért veszi. -
nordan #1104 Therapist meg 134-ért veszi :D -
#1103 @undy1ng Kicsit kiégtem belőle, meg elegem lett a sok szabályból, hogy hol mit nem lehet csinálni.
@Rocco27 Ez szándékos dolog, pont azért hogy ne tudj 1 kulcsból rohadt gazdag lenni és így lassítsák a pénz szerzést, mert ennek elviekben egy túlélő játéknak kellene lennie és nem egy Legyen ön is Milliomos-nak :D Elviekben a tárgyak vendor árához képest nézi a fee-t, minél drágábban akarod eladni az alap árnál annál nagyobb a fee rajta.
@TomStorm A bitcoint érdemes a Therapist-nak eladni általában vagy legalább annyit vagy többet kapsz ha a felrakásért a Fee-t is beleszámolod. -
TomStorm #1102 Megvan.Újra kellett indítani.Pont volt egy kliens update:)
Bitcoint amúgy érdemes gyűjteni?Fekete piacon most 120k Rubel darabja. -
TomStorm #1101 Megcsináltam Gunsmith part6-ot és csak az expet adta meg.1000eurot meg a 3 bitcoint nem:( -
TomStorm #1100 Ok köszi! -
Rocco27 #1099 Felraknék egy kulcsot 5M-ért, erre 3.5M fee-t kellene fizetnem, 1,5M esetén 1M a fee, mekkora kamu már az egész... :/ -
Paladin #1098 Csak egy darabig tudod rávenni őket, hogy kövessenek. Messze nem mennek el a területüktől, ha jól tudom. (Nem sokszor próbáltam.) -
undY1ng #1097 Mé nem streamelsz? :( -
TomStorm #1096 Olyan nincs hogy ha Scavként vagyok bennt akkor másik Scav(nem player scav) kövessen?:) -
#1095 Mennyire kerekedett ma a szemem mire rájöttem mi történt :D
Customs piros mögött spawn-oltam és kinyírtam szinte egyből az elején egy Scav-et, volt rajta egy MK3 én meg Tritonban voltam, hát mondom ez csere és így el is felejtettem az egészet. Majdnem 30 perccel később már az Exit irányába kinyírtam egy player scav-et, ráfeküdtem loot-olni és nézem hogy Triton van rajta ami Insured, mondom dafuq bug ez már, hogy Insurednek mutatja nekem a cuccot a Scav-en, mire rájöttem hogy a srác elhozta a piros mögül idáig a mellényen. Amióta játszom a játékkal ilyen még nem történt, hogy valakin viszont lássak valamit amit egyszer ledobtam :D -
#1094 Ezeket nem én fordítom, szóval nem haragudtam meg :D -
Paladin #1093 Jaja, főleg, hogy nem stimmel amit wikin írnak. 60% teherrel km-enként 1.valamennyi pont. Én vagy 3-4 km-t gyalogoltam 50+ kilóval, és .3 volt kb. -
Paladin #1092 Látom a magyar fb oldalról másoltad...felismerem, mert ilyen magyartalan izét nem sűrűn látni :) (És nem a hunglishra gondolok, az oké).
- loot megjelenési esélyei globálisan megnövelve, kb. 30%-kal.
- 20% csökkent a bolhapiaci díj
- változott az egyes kereskedők által vásárolt áruk fajtája, az árak újrabalanszolva
- skillek fejlődési üteme felemelve 20%-kal.
Bocsi, hogy nem bírtam megállni. Egyébként értékelem, hogy milyen gyorsan teszik ki a friss híreket, de azért beleférne, hogy még egyszer elolvassák :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.07.02. 17:53:13 -
#1091 Hát a szellőző még nekem sincs felfejlesztve xD -
nordan #1090 a skillekel se.............majdnem 40-es a karim és 2-es az ereje....LOL
más tulajdonságom meg 8-11-es