2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
TomStorm #1225 Bejelölöm Binaural hangot és Steam audiom van?
Az eddig is be volt.. -
Első kérdésre a válasz ha tudsz angolul.
Veritas
Második kérdésre pedig.
-
TomStorm #1223 Hogy működik ez a Steam audio?Mi kell hozzá hogy kipróbáljam? -
Rocco27 #1222 Hozzányúltak ma a játékhoz, és gyakran DC-zek. A mostani játék alatt már harmadjára, ráadásul előttem egy kiakadt játékos... Reconnect után már nem volt ott.
Sőt már azt se tudom mi a valós raid játékidő, annyiszor elállítódhatott...Hangok is bugosak lettek. :/
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.10. 22:22:43 -
Paladin #1221 Velem is előfordult már korábban, bár idén azt hiszem még nem. -
Paladin #1220 Az szar ügy. Washington, New york, Beauharnois és mellette olykor Miami, Chicago szokott nekem bejelölve lenni, 120 körül van a ping.
Digis net.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.07.10. 08:24:04 -
Rony94 #1219 Úgy lőttem, hogy közvetlen előttem volt 2 méterre a fickó. -
Milyen korán spawn-olhat Player Scav? Customs-ön kb 2 perce nem voltam bent még épp a garázsos kabátot loot-oltam és hallom hogy valaki elszalad mögöttem a Crossroad-s kijárat felé és elkezdi loot-olni a ládát. Na mondom utána megyek és hallom, hogy elővesz és csőre tölt egy AK-t a ládából, na mondom ahogy befordul a sarkon le is kapom, biztos vmi hatchling. A francokat egy Player Scav-volt és természetesen kapott egy BP ammo-s AK-t amivel 1 hit-ből átcsapta a fejem sisakostul. Ha azt nézem, hogy hátraszaladt a Crossroads-hoz akkor kb max 1 perccel utánam spawn-olhatott ami egy kicsit ilyen menjen már a picsába. -
Kik ezek az emberek amerikában??? 17 perccel a kör vége előtt ott van a Dorms Campnál a Flash Drive xD -
Rocco27 #1216 Igen felesleges rá a biztosítás, mert nem fogom kidobni, viszont "uncsi" mindig kikeresni mire nem kell a biztosítás. Szóval egyszerűbb és kényelmesebb mindent lebiztosítani. Amúgy pár alkalommal már történt ilyen velem régebben, nem ez volt az első.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.09. 19:46:21 -
TomStorm #1215 Nekem még a 4 Scav kell 1 Raid alatt.Nem is értem mit sniperezgetek.. -
Imádom amikor Scav háznál az 1 szál Mosin-oddal (tudom te nem azzal voltál) be spawn-olsz 2x 3-5 fő meta gear-es közé :D -
nordan #1213 engem is fölön csapnak mindig :D most kéne 55+ méterről Mosinosnom a PMC ket nekem is -
TomStorm #1212 Ilyen nincs.Beöltöztem Woods-ra végre összeraktam egy fullos snipert felkészültem lelkileg és ahogy elindultam akkorát kaptam fej,fülekre hogy még most is hallom.30mp-et töltöttem bennt:D -
Kipróbáltam most a keleti partot, azért erősen táncol a játék a ping limiten, volt hogy elég sokáig álltam 148-149 en :D -
TomStorm #1210 Elsősegély állomásom még 1-es szintü.Többi 2-es 3-as.
Most rákerestem és írja hogy l2-es állomás kell neki.Meg is csinálom! -
Nekem nem tűntek el és ilyen még nem volt velem. Am. ezt már sok helyen láttam és soha nem értettem. SICC Case-t meg kulcsokat miért Insure-oltok? Én amióta játszom soha nem tettem és soha nem "hagytam el" egyet se. -
Rocco27 #1208 Jártatok már úgy, hogy eltűnt az összes élő biztosítás a karaktereden tartott cuccokról? Mentem egy PMC kört, egy-egy dolgot dobtam le magamról csere miatt, majd kijöttem, kipakoltam és előkészültem a következőre. Mentem egy Scav kört és majd ezután egy PMC-t megint. A biztosításnál látom, hogy semmin sincs biztosítás (kulcsok, Small SICC case, használt páncélom, fegyver és alaktrészei, stb.). Nem szeretem mikor játékhibából vesztem a pénzem, főleg mikor sokszázezerről van szó. Reportolni most jelenleg nem lehet, mert már elhasználtam az egyetlen egy napi lehetőségemet, pedig ha belendülnék, folyamatosan jelentgethetném a problémákat. :D
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.09. 18:03:50 -
Az a radar hack az teljesen más, de van olyan is. -
TomStorm #1206 Ajha.Én úgy tudtam csak egy minimapon pontokat lát vagy v.hogy le van animálva mozgás. -
Hát a videóban amit én láttam a pálya másik végéről pontosan megmondja, hogy hol vagy milyen fegyverrel és hányas szintű, nemtom mire gondolsz :D -
TomStorm #1204 Csalók általában gránáttal kezdenek mert a pontos helyed nem tudják,mozgást látják de rádfordulni nehezen tud főleg ha felveszed vele a harcot!Én eddig 2x futhattam csalóba. -
Hidd el ha csalt volna az olyan lett volna mint az én esetem :D
Szintén scav-ként pumpás shotival még buff előtt. Rohadt nagy harc volt, VSS, M4, SVD minden szólt, mondtam magamban, hogy na ezek ellen a én a pumpással semmit nem fogok érni, megvárom a végét és megyek a maradékra. Kb már 5 perce ültem 1 helyben mozdulatlanul(a legnagyobb hangzavarban lopakodtam oda, szóval nem tudhatta hogy oda mentem), vége van a harcnak kint, egyszercsak azt látam, hogy kék lézer végigpásztázza a falat mellettem, de nem lát rám. Eltelik pár pillanat a másik irányból pásztázza végig a falat a kék lézer de onnan se lát rám. Visszament az előző helyre, hallom hogy próbál kis peek-ekkel rámlátni, de teljes takarásban voltam. Majd végül nemes egyszerűséggel előre már a fordulás előtt lőve full automátában fordult be rám a fedezék mögé. Annyit láttam belőle, hogy az a kicseszett nagy zöld táska volt rajta meg full gear mielőtt összeestem. Sejtem bejött kitakarítani mindent Factory-n a cheat-jével és nehezményezte, hogy esetleg elviszek előle valamit. -
Rocco27 #1202 Néha nehéz eldönteni, hogy a játékos egyszerűen csak ostoba, szerencsés vagy csaló, mert tudnak furcsaságokat csinálni.
Történt most Factory pályán, hogy Scavként sok Scavet kinyírtam, mivel egy Scav játékos a gerendákon megjelent és rám nézett (ne nézzen engem
). Lelőttem és mint általában kaptam a nyakamba a Scav inváziót (más Scav játékosnál ezt nem látom gyakorinak amúgy). Kilootoltam kb. 8 hullát (5 enyém, 3 más által lelőtt volt), de a végén végig csendben voltam. 1,5 percem volt még hátra a körből erre hallom valaki Office/halott Scav irányából erőteljesen fut Gate 0 kijárathoz.Mondom remek, a szomszédos kisszobában voltam, ajtó nyitva, elbújtam a fal mellé, hogy mikor kulcsozik egy könnyű fejessel kiszedjem. Hát nem, mikor megjelent az ajtóban már be is célzott a kopasz fejü (nem volt sisakja, de haja sem
) és hamarabb lőtt mint ahogy én előnyből akartam volna kilőni. Feltételezem egy kezdő Scav játékos lehetett, és benézte a kulcsos kijáratot, de nagyon furcsa, hogy tudta ott abból a szögből várok rá. Csata következett, de egyikünk se tudta eltalálni a másikat többszöri próbálkozásra sem, én meg nem erőltettem mivel sörétese volt és buffolták. Így otthagytam és felmentem az irodába kijutni, ő meg megszívta ha valóban Scav játékos volt. 
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.09. 15:23:17 -
Paladin #1201 Na jó, ez már kezd röhejes lenni... következő scav kör, na mi van a zsebemben...? -
Én próbáltam először az Auto-t, utána átmentem Moscow+St.Petersburg, utána Turkey+Poland, utána pedig Netherlands meg még vmi. Ez gyakorlatilag az átlag 100 as RTT-től az átlag 30 RTT-ig. Egyiken se volt jobb. -
Paladin #1199 Próbáltatok esetleg másik szervereket választani? Tudom én, hogy a 120-as ping se pöpec, de hátha kevesebb problémával jár, ha tényleg az EU szerverek a hibásak a dologban. -
nordan #1198 nagyon sokmindent le lehet craftolni egy csomó küldihez! Mindenképpen azt javaslom,hogy a hideout-ra fókuszálj jobban -
Én konkrétan már kerülöm a PMC-ket ahol csak tudom, mert egyszerűen félek harcot kezdeni, mert tudom hogy jó eséllyel úgy halok meg hogy teljesen más történik az én oldalamon mint az övén. Az elmúlt héten szerintem 2 PMC harcot sikerült megnyerni, a maradéknak kb. a felét Gear különbség/részemről rossz helyezkedés miatt is buktam, a másik fele az meg a random fogalmam sincs mi történt a képernyőn halál. Egyedül Factory-n érzem úgy, hogy tudok rendesen harcolni(amit am. természetesen utálok...), sejtem ott a kevesebb player, kevesebb Scav, kevesebb loot és kisebb pálya méret miatt nem terheli le annyira a szervereket. -
Rocco27 #1196 Ja sajnos a mi tapasztalatunk is az, hogy a találat regisztráció még mindig totál véletlenszerű, vagy beadja vagy nem. Nagyon nagyon várom, hogy végre rendbe tegyék a játékszervereket ésvagy a netcodot, mert jelenleg nagy kedvencem lett a játék. -
Pont ezzel szenvedem amit te a 2. bekezdésben írtál kb folyamatosan. Eltűnnek a lövéseim akár PMC-re is, Scav-nél konkrétan látom az Ushanka-n, hogy két fekete pontot lőttem a homlokára, de kell még 2 az arcába. Sőt a másik legundorítóbb és szokszor halok meg úgy, hogy már egy szilárd fedezék mögött vagyok 1-2 mp-je és közben folyamatosan kapom a találatot a PMC-től. Illetve a másik kedvenc a lézer fegyverrel 5 méteren csak arcra célzom és nincs Faceshield-je eldarálok egy tárat majd meghalok és a halál képernyőn azt látom, hogy damage absorbed by armor az 3-400... -
Rocco27 #1194 Az hogy a játék crashel az más, nálam van hogy 2 hétig semmi crash, majd random crashel 1-3 naponta min. egyszer, aztán jó megint egy hétig. A reportot folyamatosan küldöm, hátha látnak benne valami használhatót....Számomra viszont a legfurcsább, hogy az esetek többségében a játékidő végén crashelek, mikor kifele kell mennem, kevés az időm és esetleg még szar helyen is vagyok. A társam régen sose crashelt, mostanában viszont rendszeresen kifagy majdnem minden egyes körben, de általában a kör elején. Aztán 10-15 perc azzal megy el, hogy végre elinduljunk már...
Szerver témára visszatérve én december eleje óta tolom a játékot. Béta állapothoz képest akkor minden flott volt véleményem szerint, elégedett voltam. Stabil, elegendően optimalizált és laggmentes volt (az akadást nem számítva), sőt csalókkal sem nagyon találkoztam. Az első Twitch event kezdése után minden gyökeresen megváltozott, és még kaptunk egy nagy frissítést is. A szerverek közel fél évig atomlaggosak voltak, mert képtelenek voltak tartani a lépést a megnövekedett játékosbázissal és folyamatosan túl voltak terhelve, bugokkal is tele lett, a csalókról nem is beszélve. Rengeteg esetem volt mikor rávágtam volna a Report gombra, ha lett volna, Scav játékos esetén is. Ugye a "végére" megoldották végre, hogy ne fagyogasson már be a játék időnként, ami már nagyon durva lett (kb minden csatánál és hosszabb ideig mint korábban) és kaptuk is az 1M Roubelt azonnal vígasztalásképpen. Szóval kijavították, pár nap vagy talán 1-2 hét múlva meg visszatért ez a szörnyű jelenség. Nálam ha lootolok is gyakran be-be akad, érted, kilootolom az áldozatomat, sietek mert szar helyen van, de a lootja meg kell, ki akarok lépni a testéből és elfutni, de lehet várnom kell akár 10-15 másodpercet is erre az egyszerű műveletre közben remélve senki nem lő fejbe. A desyncet én a találat regisztráción szoktam látni, hogy jól működik e vagy nem. Mikor egy Scav botba 10-15 lőszer is kell fejbe/mellkasba, úgy hogy mikor belenézek mi a szar volt rajta és látom hogy se sisak, se testpáncél, akkor az nem kicsit bosszantó és ez nem ritka, vagy hogy szétlövöd a csupasz fejét, vagy az arcát amit a sisak nem véd, de meg se kottyan neki és szembelő. Ezek miatt régebben sokszor mondogattam, jobban járnának ha visszaírnák a Betát Alfára, jobban tükrözte volna a játék állapotát. :D
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.09. 09:13:49 -
Paladin #1193 Volt egy-két patch úgy két hete, amikor nálam is crashelt a játék menet közben. A 2.5 év alatt ilyenre nem emlékszem (ami azt jelenti, hogy elképzelhető, hogy egyszer vagy kétszer azért előfordult ennyi idő alatt :) ). Most vagy háromszor is volt egy héten belül.
De úgy látszik, ezt a problémát sikerült rendberakni.
Ami az EU régiót illeti, nem tudom, sokan panaszkodnak rá. Én USA keleti partot választottam már nagyon rég. (Minél kevesebb player, annál jobban érzem magam ;) ). Ott nem nagyon éreztem problémát a szerverekkel. -
Rocco27 #1192 Lehet kraftolni a morfiumot, nemrég került be. Salewat is. :)
A szerverek meg köztudottan pocsékok (legalábbis EU régió, többit nem tudom), bár néhány ember mindig állítja soha semmilyen problémája még nem volt, szerintem azt se tudják miről van szó vagy kamuznak esetleg bérencek.. Már a menüben is állandóak a laggok, akadások, nem oly rég vissza is vontak frissitést, mert lagg spikok voltak és brutál mennyiségű DC, aztán időnként 1M Roubel ajándék tűzoltásként. Most is épp DC-ztem PMC kör kezdés után....Desync alap, akadás gyakori ha játékos van körülöttem, stb., pedig a net optikai én meg vezetékes csatlakozást preferálom az asztali PC-hez...
UI: 9 perce vár válaszra a visszacsatlakozásnál, szerintem ez a szerver végleg behalt, valszeg oda a teljes felszerelésem. :/
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.09. 00:02:48 -
TomStorm #1191 De azért kemény helyeken keresed a Salewat:D
Be ne menj ilyenért Interchange-be:) -
TomStorm #1190 Nem tudom sorozattal hogy adtok headshotot vagy hogy akartok adni.Azért egy sorozatból jó ha eltalálja 1 golyó ami kisebb kalibernél le is pattan ugye.
Salewat elfogadja rejtekhelyen gyártottat ha jól emlékszem de Scavnál is tuti van ha bemész vele és kihozod -
TomStorm #1189 Másik ilyen küldim a morfium dokinak.Az is kb 2hete 2/4-en áll.Azóta 20K-s küldiket csinálok(az a quest 4k) ezerszer komolyabb küldiket de morfiumot nem találok ezer lootból:D -
TomStorm #1188 Nekem az 15 szint óta 1/2.Bementem már 20x Dorms nyugati szárnyba cetlis ajtóhoz.Bejártam mindig pályákon sátras részeket(ahol elvileg ugye járt,pihent aki elhagyta) de semmi.
Scavnál 1x se volt:( -
Nekem általában az anti cheat-et az egerem RGB-világítása okozza a legtöbb játéknál. Csak ki kell lőni feladatkezelőben a Lightningservices.exe-t és utána már beenged.
Bár őszintén fogalmam sincs a kérdésem melyik részére válaszoltál, mert nem azzal van a gond, hogy nem indul a játék xD -
TomStorm #1186 Az csak akkor van ha kaptál már crash-t és alt+f4 kiléptél.Ilyenkor újra akarja telepíteni mert nem találja kliens a játékot de ha megadod neki mappát akkor ugye csinál egy ellenőrzést.Na itt borul minden sz.tem.
Muszáj volt újra tegyem win-t.
Másik ha első indításnál kapod az anti cheat betöltése sikertelen üzenetet.
Ilyenkor nem elég game restart hanem win restart kell!