2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
Kissssss0 #1251 end of story... -
nordan #1250 sztem már hónapok óta kivan égve.......azért is basz fel amikor az összes podcaston könnyűnek tartja a játékot Nikita meg követi a kiégett fos ötleteit és a normális playerek meg szopnak miatta..... -
undY1ng #1249 Pestily kiégett, hogy Rust? :D -
Rony94 #1248 Na ezért (is) imádom a Tarkov közösséget!
-
TomStorm #1247 Akkor ez volt a gond.Köszi! -
#1246 A bokor meg a magas fű sokkal gyérebb egy olyan 100-150 méter után. Sokszor bele lehet ebbe bukni, hogy azt hiszed, hogy fedezékben vagy, de nem. Ha letudják rendesen optimalizálni a játékot ez is tervben lesz, hogy minden ilyesmi ki lesz render-elve mindenkinek.
-
TomStorm #1245 Scav-al betesz 35.percben Custom egyik sarkába,rögtön megnézem inventory-t benne 2 quest item mondom hasalás magas fűbe,bokorba és várok.
Nem telt el 5 perc fut valaki felém és lelő.Ott a bokorban,magas fűben!
Ez mi?? -
nordan #1244 az ilyen feladatokra az én tuti módszerem: bemegyek-elbújok, majd az utolsó 6-7 percben odarohanok és kirohanok -
nordan #1243 azt majd jönnek a késes kultisták :D -
Paladin #1242 Menj éjjel. -
Rony94 #1241 Én most a második Prapor küldijével szarakodok, ahol meg kell szerezni a bronz órát Customs építkezésen. Mai nap, minden egyes raidben úgy jártam, hogy valaki mindig ott volt az építkezésnél. Én nem is értem hogy miért pont ott kell folyton letelepedni/harcolni. Igazából hatalmas nagy loot azon a részen nincs is. De 5 raidből 4-ben tuti ott harcol 2-3 player.
A legrosszabb az egészben, hogy előző wipeoknál szinte azonnal sikerült ez a quest, de most az istenért sem akar sikerülni. Pedig próbálok türelmes lenni és nem egyből odafutni a raid elején, de még ez se segített. Múltkor több mint 10 percen keresztül bújkáltam egy bokornál, mert hatalmas harcokat hallottam az építkezésnél. Legalább 3-4 PMC és plusz a scavek. Gondoltam várok egy kicsit és majd ha lecsendesedett a helyzet, behatolok. Aha, egy nagy szart....még 10 perccel később is mentek a lövöldözések, hát mondom ez nem lehet igaz. -
Rocco27 #1240 Shorelineon ma végre meglőttem az első kill-t a " Shoorer Born in Heaven" küldihez.
Előtte jól szétlőttem azt a játékost, de elmenekült és elbújt. Nem láttam rá sokáig, majd később észrevettem, hogy a sziklák alatt oson. Tuti azt hitte, hogy én a szanatóriumból vagy a sziklákról lőttem, pedig nem, végig messze mögötte voltam.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.12. 00:41:51 -
TomStorm #1239 Ja Scav-al voltál bennt sry nem figyeltem.
Nekem ma Shorline nagyon megy PMC-vel.Annyi hogy a 216-os szobával beelőznek pedig kiváncsi lennék már ott a loot-ra:) -
Rocco27 #1238 ??
1) Végül is nem menekültem meg, mert elvéreztem volna miután csak sajt spawnolt a zsebemben. Semmi se volt körülöttem, ezért inkább feladtam.
2) PMC Raid esetén nálam mindig van IFAK és mellé CMS+Alu splint vagy Surv12. Bárhol bármikor szétlőhetnek, szóval mindenre fel kell készülni. Salewát nem kedvelem, mert 2 slotot foglal. Amúgy is gyakran találok extra medicet másnál. A kedvencem az a Scav bot típus, aki sörétessel félholtra lő egyetlen lövésből 30-60 méterről úgy hogy mikor kinézek rá fedezék után 0,5s alatt spotol majd lő, de állhat nekem háttal is, ott is van szeme. Fordított helyzetben pedig mindegy hogy 10 cm-ről vagy 1-3-10 méterről lövöm akár a pucér fejét 1-2-3-4-szer. van hogy meg se kottyan neki. Ezeket szoktam "Terminátoroknak" becézni...
Nekem ma Woods nem akarja adni. Spawn Scavvel Outskirstnél, lefutok lootolni ZB-014-be, fasza a loot, majd elkezd kiabálni egy Scav bot. Bebújok a szomszédos bokorba és hirtelen átfut rajtam egy Scav játékos aki mellettem áll meg. Lelövöm, erre elkezdenek spawnolni a bokor elé a botok, majd azonnal meg is lőnek. Teljesen takart a bokor, de ő pontosan tudja hol vagyok persze. :) Tipikus. Egyre többen jönnek, kinézek de sehol senki, ok inkább kifutok East Gate felé, mert az kijárat nekem. Első sziklánál azért megállok gyógyítani, mert csúnyát kaptam, de ekkor lelő egy PMC aki jött a fal mentén délről. Mára befejeztem a Scavelést, kiidegel. :D
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.11. 20:59:35 -
TomStorm #1237 Örülj neki megmenekültél!Ritka az ilyen pillanatok egyike..
Salewa-ra állj rá minden Raid-re+1 sin törésre. -
Rocco27 #1236 Tegnap nálam keveredett a balszerencse a szokásos Tarkovos problémákkal és hülyeségekkel. A végeredmény keserű volt, leszámítva a sokadik próbálkozásra megszületett Bullshit küldetést.
De a mai se különb. Volt egy kis időm egy Scav körre, lespawnolok Woodson a fatelep mellett, a vízhez közel. Megfordulok, lépek kettőt és egy Sniper PMC már le is lőtte az egyik lábam az öböl nyugati irányából. Vánszorgok mint a csiga, majd az összes többit mellém lövi. Felettébb érdekes, hogy az egyik pillanatban e-sport bajnok céllövő akinek szó szerint a scopjába spawnoltam, az összes többinél pedig elfelejtette hogyan is kell lőni messziről közel állócélpontba. Pedig nem kis távot tettem meg az első bokorig, majd fáig is ami eltakart. Majd kis pihenés/gyógyítás után tovább vánszorogtam egy szikla mellé, de mivel folyamatosan véreztem, inkább kidobtam a cuccom és feladtam kicsit arrébb. :)
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.11. 15:42:48 -
Rony94 #1235 Tudom, sovány vigasz, de tegnap Tarkovoztam vagy 2-3 órát este 10 órától éjfélig és nálam minden rendben volt, nem volt se desync, se semmi.
Illetve volt egy kis technikai update is délután 1 óra fele. Twitter
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.07.11. 10:00:58 -
nordan #1234 ez tegnap óta van? nem játszottam már 3 napja -
Rocco27 #1233 Na az este bicskanyitogató volt, voltak DC-k, laggoló Scav játékosok mikor lövöd, rád spawnoló Scav botok akik egy-hitelnek, talán thermálos PMC-k Intechangen, akik folyamatosan szívattak, de végül sikerült elkerülnöm őket (társamat rögtön szemen lőtték), kijáratot is lekempelték, de kifutottam, erre nem működik a számláló és nem enged ki, MIA... :/ Legalább az undorító Bullshit küldetés meglett. A neve mindent elárul a küldiről. :)
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.11. 03:02:16 -
#1232 A scav-eknél a "normális" az egy fogalom az 1 méterről 15 lövésből nem talál el től a 250 méterről átüti a 3 as faceshield-ed az M855 ADAR-ar 1 hit-ből is mindenre :D
Szerk1.: Illetve a Scav-eket nem érdekli az armor amíg van 1 testrészed amit nem takar armor.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.07.11. 01:29:49 -
TomStorm #1231 Nem jól értelmezted.Én voltam fűben feküdve 4-es páncéllal és én lőttem egy szakadt Scavra amin semmi nem volt Mesterlövész lősszerrel amit meg se érzett.. -
#1230 Sztem soha nem láttam még 4 es sisakkal scav-et hacsak nem raider vagy minion, de azok ritkábban feküdnek fűben :D Más részről pedig ezt hívják úgy hogy Ricochet chance: High xD
Jobban jársz a steam audióval mint nélküle. Nem hibátlan, de sokkal jobban hallod az irányokat mint nélküle. -
TomStorm #1229 Legtöbbször a mohóságom okozza a vesztemet ezt már észrevettem! -
TomStorm #1228 Sírni tudnék néha komolyan de akkor is imádom:D
Mert ilyenkor jön az,hogy"minek lőttem rá".
Csak kisétálnom kellett volna és kész a küldi -
TomStorm #1227 Az volt akkor végig.Most kiveszem megpróbálom úgy!
Amúgy ha hátbadurrantok fűben feküdve 4-es sisakkal,Mosinnal 20 méterről egy páncél nélküli Scavot 7N1-es lőszerrel és az röhögve megfordul és 1 lövéssel elintéz az normális??
-
#1226 Akkor ha újraindítottad a játékot amióta bejelölted akkor eddig is steam audiód volt :D
A steam audió nem kifejezetten a hangot változtatja meg amit hallasz, hanem azt, hogy mit honnan és milyen hangosan hallasz, ahogy látod Veritas videójában.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.07.11. 00:35:32 -
TomStorm #1225 Bejelölöm Binaural hangot és Steam audiom van?
Az eddig is be volt.. -
#1224 Első kérdésre a válasz ha tudsz angolul.
Veritas
Második kérdésre pedig.
-
TomStorm #1223 Hogy működik ez a Steam audio?Mi kell hozzá hogy kipróbáljam? -
Rocco27 #1222 Hozzányúltak ma a játékhoz, és gyakran DC-zek. A mostani játék alatt már harmadjára, ráadásul előttem egy kiakadt játékos... Reconnect után már nem volt ott.
Sőt már azt se tudom mi a valós raid játékidő, annyiszor elállítódhatott...Hangok is bugosak lettek. :/
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.10. 22:22:43 -
Paladin #1221 Velem is előfordult már korábban, bár idén azt hiszem még nem. -
Paladin #1220 Az szar ügy. Washington, New york, Beauharnois és mellette olykor Miami, Chicago szokott nekem bejelölve lenni, 120 körül van a ping.
Digis net.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.07.10. 08:24:04 -
Rony94 #1219 Úgy lőttem, hogy közvetlen előttem volt 2 méterre a fickó. -
#1218 Milyen korán spawn-olhat Player Scav? Customs-ön kb 2 perce nem voltam bent még épp a garázsos kabátot loot-oltam és hallom hogy valaki elszalad mögöttem a Crossroad-s kijárat felé és elkezdi loot-olni a ládát. Na mondom utána megyek és hallom, hogy elővesz és csőre tölt egy AK-t a ládából, na mondom ahogy befordul a sarkon le is kapom, biztos vmi hatchling. A francokat egy Player Scav-volt és természetesen kapott egy BP ammo-s AK-t amivel 1 hit-ből átcsapta a fejem sisakostul. Ha azt nézem, hogy hátraszaladt a Crossroads-hoz akkor kb max 1 perccel utánam spawn-olhatott ami egy kicsit ilyen menjen már a picsába. -
#1217 Kik ezek az emberek amerikában??? 17 perccel a kör vége előtt ott van a Dorms Campnál a Flash Drive xD -
Rocco27 #1216 Igen felesleges rá a biztosítás, mert nem fogom kidobni, viszont "uncsi" mindig kikeresni mire nem kell a biztosítás. Szóval egyszerűbb és kényelmesebb mindent lebiztosítani. Amúgy pár alkalommal már történt ilyen velem régebben, nem ez volt az első.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.09. 19:46:21 -
TomStorm #1215 Nekem még a 4 Scav kell 1 Raid alatt.Nem is értem mit sniperezgetek.. -
#1214 Imádom amikor Scav háznál az 1 szál Mosin-oddal (tudom te nem azzal voltál) be spawn-olsz 2x 3-5 fő meta gear-es közé :D -
nordan #1213 engem is fölön csapnak mindig :D most kéne 55+ méterről Mosinosnom a PMC ket nekem is -
TomStorm #1212 Ilyen nincs.Beöltöztem Woods-ra végre összeraktam egy fullos snipert felkészültem lelkileg és ahogy elindultam akkorát kaptam fej,fülekre hogy még most is hallom.30mp-et töltöttem bennt:D