2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
undY1ng #1291 Most már sikerült. :P Ezt tudom, akkor még körülnézek 1-2 Scavért... -
Paladin #1290 Vannak küldik, ahol Survived kell. Eszerint itt is :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.07.21. 11:46:36 -
undY1ng #1289 De igen, azt nem szabad? :D -
Paladin #1288 Nem lett Run through?
-
undY1ng #1287 The Survivalist Path - Zhivchik ugye amikor dehidratáltnak kell lenned 5 percig. Factory-n csináltam meg és a survive and extract része nincs kész, pedig ki is menekültem... Bugsz@r? -
TomStorm #1286 Nagyon jó szerintem.Nem tompít el semmit hanem a nyers igazi hangokat adja vissza.
Én Cloud Revolver S-t vettem hozzá egyelőre de gondolkozom egy felső kategoriás fülesen annyira komolyak hangok így Steam audioval!
-
#1285 Van bármilyen Razer Synapse (talál már más a neve), vagy logitech vagy társai bármi extra hang cuccod beállítva? Akár tudtod nélkül esetleg. Azok tudom, hogy istenesen szétcseszik. Ami hibákat ismerek az az, hogy teljesen nincs hang néha ha 1 emelet van köztetek. Amire viszont figyelni kell, hogy pl. a steam audio-nál ha szobában vagy és a szoba ajtótól balra lőnek, de neked a jobb füled van közelebb az ajtóhoz akkor jobbról fogod hallani. A steam audio próbálja szimulálni a füled helyét a térben és az alapján ad hangot. -
Rony94 #1284 Az a helyzet hogy én több alkalommal is haltam meg úgy, hogy teljesen más irányból hallottam a lövés hangokat mint amerről eredetileg lőttek engem. A régi rendszeren ilyen nem volt. Szóval számomra ez nem igazán jött be. -
Paladin #1283 Jaja, egyértelműen jobb. Bár még mindig vannak fura anomáliák ebben is, de határozottan pontosabb. -
#1282 Volt már róla szó az alábbi hozzászólásokban.
Kb mindenki szerint jobb mint a normál aki letesztelte és nem csak úgy volt vele, hogy ez más mint eddig szóval inkább hagyjuk. Igaz vannak még benne bugok (amik amúgy vannak a normálban is), de sokkal pontosabbak a hangok. Kivéve ha vmi virtuális 5.1, 7.1 stb-t, használsz ami amúgy sem ajánlott. De ez is egyéni preferencia, ha adsz neki pl. egy hetet és utána is egyértelműen mondod, hogy rosszabb akkor tényleg érdemes visszaváltani.
-
Rony94 #1281 Egy napig kipróbáltam ezt a Steam audio opciót, de már állítom is vissza, mert ezzel csak rosszabbul hallom a hangokat.
Nektek mi a tapasztalatotok vele? -
Rony94 #1280 Be kell lépni a játékba, ha erre gondolsz. :( -
undY1ng #1279 Itt lehet offline-ban is addolni?
Én lvl 17: Spigu néven -
Rony94 #1278 Szia. Habár én most elkezdtem valakivel duózni, de ha nagyon kéne társ, én itt vagyok. Csak szólj.
szerk.: Level 12 vagyok.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.07.19. 10:35:43 -
TomStorm #1277 Szint 27.Fegyverek eddig inkább SKS-el mentem és Mosin.AK-t most kezdtem használni.
Egyelőre L4 páncéllal és L3 sisakkal szoktam bemenni hátizsák nélkül.
Elsődleges cél a szintezés nem a loot -
TomStorm #1276 Lehet kellene v.mi csapat nekem.Haverom úgynéz ki befejezte egyedül meg iszonyat nehéz:/ -
TomStorm #1275 Ja az a Szanatórium.Jó tudni köszi:) -
nordan #1274 Shoreline -
TomStorm #1273 Szanatórium hol van? -
nordan #1272 éppenhogy :D az autópályán ébredtem 13 percnél SCAV-el.....mondom benézek OBI-ba....a gyerek a mozgólépcső mellől szarrálőtt, de ADAR-al voltam és elég jól megsoroztam, volt egy morfiumom azt benyomtam és lerohantam amíg töltött :P jól megszedte magát nekem :)
-
TomStorm #1271 Köszi! -
nordan #1270 már bezúztam :D -
Koprator #1269 Patchnote:
link -
TomStorm #1268 A következő update csak Custom bővítést tartalmazza majd vagy Tarkov utcái is megnyílik? -
TomStorm #1267 Azt a Videokártyát adhatnád pont egy hiányzik küldihez:D -
#1266 Magában sokszor már a last minute scav-ek is GHEZL-K ban vannak meg jó lőszerrel vannak akár Customs-ön is szóval simán megtudnak szivatni :D -
Kissssss0 #1265 yepp, ott szopja meg a legtöbb késő exites emberke hogy azt hiszik meglehet szívatni a scav playereket. -
nordan #1264 hát Scavekbe nem ajánlatos belekötni bizonyos esetekben :D
-
TomStorm #1263 Atyaég.Scavval utolsó 5 percben találkoztam 3-as Team-el okuk nem volt betámadni de az egyik hősködött rámlőtt.Kettőt kapásból megszedtem harmadik megölt.
Butaság volt tőlük.Nem kereszteztem útjukat de az egyik csak erősködött.Máshol voltam fal mögött.
Elfelejtette hogy Scavval iszonyat komoly lootokat lehet szedni leölt playerektől stb..
Biztos jól elszídták mert harmadik is kapott azért lehet túl se élte:D -
#1262 Player scav ként ez még okés is talán én haltam meg ilyen gyorsan Player Scav-től PMC ként.... -
Rony94 #1261 Olvastam valahol egy olyan PLETYKÁT, hogy lehet lassacskán ráállnak a Russia 2028-ra és a Tarkov egy kicsit háttérbe szorul, nem tudom mennyi igaz ebből, szóval úgy is kezeljétek. -
nordan #1260 thank you Nikita
-
nordan #1259 hát komolyan moindom ez a Nikita megkattant....nézem a podcastet,de ilyen unottan nyilatkozni a játékról banyek :S Nikita fogja kinyírni a saját játékát ha így folytatja, komolyan már az az érzésem,hogy hálaimát kell mondanom neki,hogy megengedi,hogy játszak a játékkal -
Kissssss0 #1258 khmm worrun khmm... -
TomStorm #1257 Sz.tem aki cheatel minden kör után változtat -
nordan #1256 de nem tudja,hogy reportoltad, nem változtat nevet :P -
TomStorm #1255 Név változtatást is be kellene szüntetni.
Hiába fotózzuk ha gond van.Nevet változtat -
nordan #1254 még sajnos nincs :S bár én mostanában elvétve találkoztam cheaterrel a wipe óta -
undY1ng #1253 Nincs alternatív jelentési lehetőség még ugye?
love-love521 instant fejbe lőtt 100m-ről ahogy kijött sarkon. -
undY1ng #1252 Ja pont előbb haltam meg full gear-ben factoryn, mert a gyerek beszaggatott elém, úgy ment az alt+f4, hogy még a gépemet is megfagyasztotta. :(