2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
nordan #1345 láttad? én csak a végét láttam amikor elkapta a squadot az emeleten.......nem néztem a csetet,de snipeolták is? -
undY1ng #1344 És hiába streamsnipe-olták... :D -
nordan #1343 tegnap Landmark legyilkolt 9 playert Interchangen /meg pár scavet/ majd extractolt 70kg loottal.....volt közte 4 fős fullfullos gearben lévő 45-50-es playerekből álló squad is aki konkrétan bekerítette a mall felső szintjén, összehangoltan támadták,de ez az ember a tarkov Shrod-ja kb. brutál volt -
Pont Pestily mondta ezt amikor a feleségét próbálta tanítani Tarkov-ozni. A felesége kérdezte, hogy nem unalmas azt nézni hogy sétálgatok csak nem kellene futnom? Erre Pestily: Igazából a játékosok nagyja sétál mindenhová, én vagyok csak az aki fut mindenhová mert én egy streamer vagyok. :D -
Rocco27 #1341 Detto. Ha én ész nélkül elkezdek futkározni mint a streamerek teszik általában, akkor tuti én is bekapok egy fejest az ismeretlenből. Nekem is hatékonyabbak a Raidjeim ha kis szakaszonként haladok és megállok fülelni, majd feltérképezve a terepet indulok tovább.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.27. 08:42:28 -
Paladin #1340 Ízlés dolga... én legtöbbször azt viszem. -
nordan #1339 kivéve azt a legolcsóbb alsópántos szart,mert abban borzalmasak a hangok -
undY1ng #1338 Dehogy, januárban. Nem tartom magam olyan rossz lövőnek sem, de egyszerűen nagyon sokan terminátorok... -
TomStorm #1337 Írtam rád ingame Duo ügyben -
TomStorm #1336 Most kezted Tarkovot Wipe óta vagy régebben is nyomtad?
Csak azért kérdezem mert én wipe óta 300órát tettem bele és az első 20szint kínkeserves volt.Mindenki lelőtt.Most már kezdem érezni hogy jobban lövök
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2020.07.26. 20:15:02 -
Rony94 #1335 Pedig hetek óta csak azt hallani hogy Labs hemzseg a cheaterektől. Én amúgy se megyek be, mert nagyon alacsony szintű vagyok hozzá, de már csak a hekkerek miatt se mennék. -
undY1ng #1334 Mindig felszerelkezve indulok. Nem futok előre mint az ökör de így is ha szembe kerülök valakivel és tudom a pozícióját, ugyanúgy levág. -
TomStorm #1333 Füles minden Raidre kell!Akin van az hatalmas előnyre tesz szert -
TomStorm #1332 Azt csak akkor nem fogsz kapni ha gugolva araszolgatsz és egyfolytában körbe nézel.Megállsz 10métereként és hallgatózol.
Szólózni csak így lehet.
Én most lvl30 lettem és mióta alkalmazom ezt a taktikát én is 1hitelek futó emberkéket.
Nem egyszer fordult elő mióta így csinálom hogy kiszúrtam aki pl.a hátam mögött jött vagy máshol.
De ahogy megindulsz előre figyelés nélkül véged van csak a szerencsédnek köszönheted ha élve maradsz!
-
undY1ng #1331 Én customs-ön is azonnali hiteket kapok. :( -
Figyelj rá hogy ne legyen nálad semmi.
Viccen kívül, egy 5-7el van értelme, elbújsz egy 20 percet, agyonlősz 3 raidert aztán extract. -
TomStorm #1329 Én ma bemegyek.Van 2 laborkártyám,meglesem:) -
nordan #1328 hetek óta nem megy senki se Labsba -
Labs egy takony, kb 5x mentünk be ebben a wipeban, minden alkalommal insta fejesekkel el lettünk pakolva, akár hányan voltunk úgy hogy visszalőni nem lehetett. -
TomStorm #1326 Ja a patch-et eltolták jövőhétre arra hivatkozva hogy pénteken rossz ötlet patchelni:D
Bár nekem mind1 de sokan várták:) -
TomStorm #1325 Nem is tudtam hogy Ultrán kívül van máshol is.. -
TomStorm #1324 Ma nagyon videokártya estém volt.Az égből is az potyogott.Találtam Dormsba,szanatóriumba és Ultrába.Quest is meglett 3/3 és még eladtam kettőt -
Nekem volt olyan, hogy SKS PS ammoval lőttem két szemet a Scav Usankájára, semmi baja nem volt, lőttem még egyet bele meghalt. Mondom biztos haluztam.... Odamegyek és tényleg ott volt a homlokán a kis fehér sávban 2 lyuk, de abba nem halt bele.... -
Kissssss0 #1322 ezért kell a fülre célozni :D -
Az fekete slug laza 2-es pen-el dolgozik, ha egy paca volt rajta az is egy rakást felfog belőle. Kb az egyik legszarabb Scav ammo amivel Spawn-olhatsz. -
Rony94 #1320 You get Tarkov'd. -
nordan #1319 pisztolyos Scav player, scav vestben, bézball sapiban....én fekete slug lőszerrel lőttem a gyereket,de mintha egy szivacsot lőttem volna
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.23. 19:46:19 -
Rony94 #1318 Én még cheaterek nélkül se mernék labozni, pedig van már három kártyám. Egyszerűen túl alulszintezett vagyok. Szarrá erőszakolnának engem odabent. Egyszer voltam offline bent, el lehet veszni benne. :D -
nordan #1317 most a nagy streamerek se labsoznak,mert fullon van megint cheaterrel -
Amiket hallok mostanában Labs-ról az elég durva. Nem kevés a cheater még mindig. Bár elviekben megint volt nemrég egy ban hullám, hátha segített. -
Rocco27 #1315 Egy 5 fős csapatot simán össze tudnánk állítani és befoglalni Factoryt farmolni :) De mást is. Labsra kellene menni, de a kijáratokat még nem vágom becsukott szemmel és régen gyakoroltam rajta.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.22. 17:50:05 -
Rocco27 #1314 Ja a találat regisztrációval és sebzésszámolással nekem is ki van a tök*m. Sajnos nem tudok mit tenni, az ALT+F4 még nem opció nálam, muszáj nyelnem egyet... Amúgy is ez az egyetlen egy MP shooter játék ami gép elé vonz, minden más érdektelenné vált számomra.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.22. 17:45:54 -
undY1ng #1313 Legerősebb pisztoly tölténnyel 10 lövés mellkas/fej/kar ÉS NEM DÖGLIK MEG A PLAYER SCAV. delete. Sírás off.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.07.22. 13:37:21 -
undY1ng #1312 Szívesen csatlakoznék a csapathoz, de már eljutottam arra a szintre, hogy halál után alt+f4. :( -
Paladin #1311 Ja, én is rühellem, amikor nem mehetek azzal, amivel akarok. Most épp a punisher 3, meg a Peacekeeper van terítéken (sok más apróság mellett). A tarkov shootert még nem volt hangulatom elkezdeni. -
TomStorm #1310 Ja és Mosin mesterlövésszel számolta láb lövéseket!1 kör alatt meg is csináltam.
Sima Mosin gyalogságival meg többivel nem számolta! -
TomStorm #1309 Én is egyedül tolom lvl16 óta most lvl28.
De minél több idő telik el wipe óta annál jobb gear-be jönnek be playerek és skillesebbek is már ugye.Tehát észrevehetően nehezebb.
Bár mondjuk nekem ezek a hülye Mosinos questek tettek kicsit keresztbe.
Ha nincs megszabva mivel menjek be és olyan küldit csinálok ott dara van azért:D -
nordan #1308 jaja én is level 15-ig 3 haverral nyomtam aztán most mindenkinek lett más dolga full egyedül kiépítettem a bázist 24 videókari híányzik a maxhoz...level 32 vagyok traderek maxosak akiknek nem kell a level 40 a szinthez ugye....szóval lehet egyedül is szépen haladni -
Paladin #1307 Így így. Az első egy-két hétben még tudtam menni napi 3-4 kört is, de egy jó hónapja már csak heti 2 x 2 óra maradt. Csak szólóban nyomom, és lvl35 vagyok, szóval lehet érvényesülni azért így is. (Ja, és bénán célzok :) ).
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.07.22. 09:47:40 -
Rocco27 #1306 Sokat solozok, mivel a társam csak késő esténként ér rá és van hogy napokat is kihagy. Ezért a küldik javát egyedül csináltam meg és csinálom még mindig. Szerintem lehet egyedül is érvényesülni, persze tisztában kell lenni mire vagy képes, és ha szükséges elkerülni a legsűrűbben látogatott helyeket. Pl. nem megyek Dormsba max. kör végén. Megfelelően felöltözök, ha kell megyek előre, ha szükséges akkor pedig megállok és fülelek.