2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
Rony94 #1426 Erre nyugodtan rámondhatjuk, hogy 1000 órás kategória. :)
Alapból legalább 100 óra kell hogy igazán kiismerd a játék nagyját és csak ezután kezdődik az igazi Tarkov móka. -
nordan #1425 ez bőven 100+ órás gamma -
Rony94 #1424 Játék műfajtól függ. Egy multi játék nálam 100+ óra után térül meg. -
undY1ng #1423 Ezért is bosszúból fel is uppolom az accot (jól kib@szok a fejlesztőkkel!!).
Egyébként amibe már legalább 10-15 órát belefektettél, az megéri az árát. -
Rony94 #1422 Most mondanám hogy ez pech, de anno én is teljes áron vettem meg a standardot és mai szemmel egyáltalán nem bántam meg. Még a mai napig olyan élményt nyújt nekem a játék, amit más FPS egyszerűen nem tud. Próbáltam ezt a Hunt Showdown-t, mert talán ez áll a legközelebb stílusilag a Tarkovhoz, de az se jött be. Csak is a Tarkov. :D
Szóval a lényeg, hogy ha adsz esélyt a játékban, úgy be fog húzni az egész, hogy a végén már le fogod szarni mennyit költöttél a játékra. -
Paladin #1421 Ouch... másnap hirdették ki...
Részvétem :) -
undY1ng #1420 De ha kettővel nagyobbat akarsz upgradelni az accodon, akkor arra nincs is leárazási bónusz?! Ugyanúgy 45 euró PFE edition... -
kopaszeger #1419 szerdán vettem meg de boldog vagyok -
undY1ng #1418 Csak megkellett említeni!
-
Rony94 #1417 Most hétfőtől, szerdáig (augusztus 3-5) lesz leárazva 15%-al az első három csomag. Az Edge of Darkness pedig 20%-ot kap. -
nordan #1416 az a baj,hogy a scaveket vagy kifejeseled vagy ki kell nullázni a 450 hp-t ami gecire idegesítő,hogy mint egy kibaszott Terminátor olyan az összes...,mert amíg egy player ugye elmegy kötözni,pozíciót vált ha nagyon lesérül a Scav csak jön és nem döglik meg az istennek se......ha már ennyire tápolták a scaveket akkor takarodjanak el kötözni ha szétlövöm a lábát vagy a kezét, nálam is meg ahogy látom nálatok is meg a streamereknél is az van ha nem 1 hiteled akkor 450 hp kat kell lelövöldöznöd -
Paladin #1415 Szerintem nagyon jófejség.
Pestilyt rühellem, amikor a játék hogyanján okoskodik, és hogy szerinte milyennek kéne lenni.
Viszont egyébként egy nagyon jó srác, az a típus aki csak teljes gázzal tud csinálni mindent, és nagy szívű.
Volt egy charity, amiben egy alapítványnak összekalapozott egy millió ausztrál dollárt. Ezt érte el tegnap, miközben Therapist cosplayben nyomta, ezért került be ideiglenesen. -
Paladin #1414 Most volt róla hír. Mostanában van summer sale. -
undY1ng #1413 Mikor is volt az utolsó leárazás? És mikor lesz a kövi?
Nekem csak az alap verzió van meg, de idegesít, hogy a védett táskában nem fér már el egy CMS / SURV12 kit, vagy bármi plusz amit vinni szeretnék... Az amit meg a peacekeeper-től lehet megszerezni meg 5000 év... -
TomStorm #1412 Igen,többet bírnak azt én is észrevettem -
undY1ng #1411 Pedig nyugodtan teheted, mert én élet halál harcot vívtam egy bot scavvel... Amennyi lövést kibírt (csicska szettben volt) és ő ahogyan kb, az összes végtagomat leépítette........... sírni lehetne. -
TomStorm #1410 A Technical update viszont egész jó lett!
Nincsenek azok a nagy akadások -
TomStorm #1409 Ja.Nagyon jó.Ez igazán kellett!
Bár ezt is agyonlövik ugyanúgy:DD -
Rony94 #1408 Ezt amúgy láttátok már? Bevágták Pestily arcát Therapist helyére. 
-
nordan #1407 én nem vagyok ellene,hogy ne csak álljanak mint egy fax...,de ezek a bugyuta idétlenségek amiket random csinálálnak teljesen hülyeségek! Remélem még finomhangolják őket
mondjuk a cél az volt,hogy ne legyen egyértelmű ,hogy ők az AI....szóval ha megzavar az csak works as planned
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.08.01. 16:31:23 -
Rony94 #1406 Nem rinyálni akarok, erről szó sincs. De szerintetek nem estek át megint a ló túloldalára a scavekkel? Olyan baszók lettek, hogy az már túlzás. És sokszor tiszta baromságokat is csinálnak. Volt Interchange-en, hogy az egyik fel-alá rohangált, oda és vissza, 50 méteres szakaszban. Azt hittem először player, de mire odaértem a közelébe, kiderült csak egy scav.
Valamit nagyon túltoltak szerintem a készítők. -
TomStorm #1405 Jól van,nem kérdezek többet.Peace!:) -
Paladin #1404 Aha, pont úgy néz ki :) -
TomStorm #1403 Igen.Reméljük nem lesz rá szükségem!:) -
Rony94 #1402 Tarkovos YouTuberek 80%-a tényleg segítőkész és nem csak azért vannak, hogy villogjanak a gamer tudásukkal.
De ha tényleg nem vagy hajlandó videókat nézni, még mindig ott van a wiki oldal. Google-ön megtalálod. -
nordan #1401 tökjófej gyerek vagy.............sok sikert a Tarkovban,szükséged lesz rá, remélem a büdös életben nem lesz senki aki segít neked
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.30. 20:04:34 -
TomStorm #1400 Minek?Én nem nézek senkit.Eddig is magamtól jöttem rá mindenre max itt kérdeztem 1-2 dolgot.Ezért van a fórum!!
Nekem ilyen youtube senkik nem fognak útmutatást adni -
nordan #1399 vedd már a fáradtságot és nézd meg a videókat amit linkeltem! -
TomStorm #1398 Köszi szépen!!
-
Mind a kettő arra van, hogy a feketére lőtt testrészt visszahozza csökkentett max HP-val. Pl. 65/65 ös lábat kifeketítik, megműtöd és visszajön 1/49 pl. és vissza tudod gyógyítani és nem kell a kör végéig fájdalomcsillapítón élned. Fejre és mellkasra nem használható viszont. -
TomStorm #1396 Akkor mire jó?Jól elcsesztem vele a Raidem ilyen nincs:(
Pedig mekkorát mentem,2 quest lett volna meg sok minden -
Se az, se Surv12. A Surv12 törést megszünteti viszont amit a CMS nem. -
TomStorm #1394 CMS kit nem állitja el a vérzést? -
TomStorm #1393 Ja az a questem nekem is van hogy office körül lőjjek Playereket -
undY1ng #1392 Off: 1-2 napi gyors poén Factory kör... De kb. kihaltság van. Scav-ek sincsenek és 1-2 player egymást lövi office-nál, mi a tula? -
TomStorm #1391 Nem is olyan hülyeség!Lehet veszek egy vezetéknélküli fülest:DD -
undY1ng #1390 Igazából ez a "nem hülyeség ha működik" eléggé igaz.. de őőőő.... neeem toooom.... xDDD
A könyves résznél jót mosolyogtam
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.07.29. 21:35:25 -
Ahogy ezt a srácot ismerem szerintem ez nem poén volt :D -
Rony94 #1388 Ez a videó félig rákos, félig csodálatos. :D -
undY1ng #1387 Tudom, hogy ez poén videónak lett megcsinálva, de az ember valahogy mindig szeret a másik kárán jókat szórakozni... :)