2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
TomStorm #1412 Igen,többet bírnak azt én is észrevettem -
undY1ng #1411 Pedig nyugodtan teheted, mert én élet halál harcot vívtam egy bot scavvel... Amennyi lövést kibírt (csicska szettben volt) és ő ahogyan kb, az összes végtagomat leépítette........... sírni lehetne. -
TomStorm #1410 A Technical update viszont egész jó lett!
Nincsenek azok a nagy akadások -
TomStorm #1409 Ja.Nagyon jó.Ez igazán kellett!
Bár ezt is agyonlövik ugyanúgy:DD -
Rony94 #1408 Ezt amúgy láttátok már? Bevágták Pestily arcát Therapist helyére.
-
nordan #1407 én nem vagyok ellene,hogy ne csak álljanak mint egy fax...,de ezek a bugyuta idétlenségek amiket random csinálálnak teljesen hülyeségek! Remélem még finomhangolják őket
mondjuk a cél az volt,hogy ne legyen egyértelmű ,hogy ők az AI....szóval ha megzavar az csak works as planned
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.08.01. 16:31:23 -
Rony94 #1406 Nem rinyálni akarok, erről szó sincs. De szerintetek nem estek át megint a ló túloldalára a scavekkel? Olyan baszók lettek, hogy az már túlzás. És sokszor tiszta baromságokat is csinálnak. Volt Interchange-en, hogy az egyik fel-alá rohangált, oda és vissza, 50 méteres szakaszban. Azt hittem először player, de mire odaértem a közelébe, kiderült csak egy scav.
Valamit nagyon túltoltak szerintem a készítők. -
TomStorm #1405 Jól van,nem kérdezek többet.Peace!:) -
Paladin #1404 Aha, pont úgy néz ki :) -
TomStorm #1403 Igen.Reméljük nem lesz rá szükségem!:) -
Rony94 #1402 Tarkovos YouTuberek 80%-a tényleg segítőkész és nem csak azért vannak, hogy villogjanak a gamer tudásukkal.
De ha tényleg nem vagy hajlandó videókat nézni, még mindig ott van a wiki oldal. Google-ön megtalálod. -
nordan #1401 tökjófej gyerek vagy.............sok sikert a Tarkovban,szükséged lesz rá, remélem a büdös életben nem lesz senki aki segít neked
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.30. 20:04:34 -
TomStorm #1400 Minek?Én nem nézek senkit.Eddig is magamtól jöttem rá mindenre max itt kérdeztem 1-2 dolgot.Ezért van a fórum!!
Nekem ilyen youtube senkik nem fognak útmutatást adni -
nordan #1399 vedd már a fáradtságot és nézd meg a videókat amit linkeltem! -
TomStorm #1398 Köszi szépen!!
-
#1397 Mind a kettő arra van, hogy a feketére lőtt testrészt visszahozza csökkentett max HP-val. Pl. 65/65 ös lábat kifeketítik, megműtöd és visszajön 1/49 pl. és vissza tudod gyógyítani és nem kell a kör végéig fájdalomcsillapítón élned. Fejre és mellkasra nem használható viszont. -
TomStorm #1396 Akkor mire jó?Jól elcsesztem vele a Raidem ilyen nincs:(
Pedig mekkorát mentem,2 quest lett volna meg sok minden -
#1395 Se az, se Surv12. A Surv12 törést megszünteti viszont amit a CMS nem. -
TomStorm #1394 CMS kit nem állitja el a vérzést? -
TomStorm #1393 Ja az a questem nekem is van hogy office körül lőjjek Playereket -
undY1ng #1392 Off: 1-2 napi gyors poén Factory kör... De kb. kihaltság van. Scav-ek sincsenek és 1-2 player egymást lövi office-nál, mi a tula? -
TomStorm #1391 Nem is olyan hülyeség!Lehet veszek egy vezetéknélküli fülest:DD -
undY1ng #1390 Igazából ez a "nem hülyeség ha működik" eléggé igaz.. de őőőő.... neeem toooom.... xDDD
A könyves résznél jót mosolyogtam
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.07.29. 21:35:25 -
#1389 Ahogy ezt a srácot ismerem szerintem ez nem poén volt :D -
Rony94 #1388 Ez a videó félig rákos, félig csodálatos. :D -
undY1ng #1387 Tudom, hogy ez poén videónak lett megcsinálva, de az ember valahogy mindig szeret a másik kárán jókat szórakozni... :) -
#1386 Tanuljatok a mestertől :D
-
kopaszeger #1385 nagyon köszi -
TomStorm #1384 Töröltem véletlenül,szerkeszteni akartam. -
#1383 Én is, de nem tudnám magyarul leírni már az exiteket fejből xD -
#1381 Minden pályán attól függ, hogy hol van a kijáratod, hogy melyik oldalán kezdesz a pályának. Illetve minden pályán van olyan kijárat, ami csak 1x használható vagy valamilyen feltételhez van kötve a használata. Gyors 2x nyomott O-ra meg kellene jelennie az időnek, valamint alatta egy listának, hogy melyik kijárat aktív a számodra. Hasznos kis oldal az összes térképpel, fent lehet válogatni.
Kb. így kellene kinéznie, mint itt a jobb felső sarokban.
Itt ahol nincs kérdőjel az bármennyiszer használható. Aminél pedig kérdőjel van annak vannak feltételei vagy csak 1x használható.
Itt a konkrét esetben.
Dorms V-Ex: 1x használható autós kimenekítés a Dorms mögött és 7k roubelt kell fizetni az Uber sofőrnek érte ott a helyszínen, szóval vagy viszel magaddal pénzt vagy találsz bent pont annyit.
RUAF Roadblock: 1x használható normál kimenekítési pont. Nagy vaskapu felett van egy reflektor annak kell világítania akkor még nyitva van.
Smuggler's Boat: 1x használható normál kimenekítési pont. A parton ott kell lennie a kis csónaknak és ég mellette egy tábortűz. A füst általában már az út tetejéről látható.
Ami nincs a képen.
ZB-1012: 1x használható normál kimenekítési pont. A bunker tetején van egy reflektor és annak világítani kell.
Old Gas Station: 1x használható normál kimenekítési pont. Az ajtó előtt egy Zöld Flare-nek kell füstölnie.
Szerk1.: Illetve van most egy új amit még nem használtam mert pihentetem a játékot most.
ZB-1013 elveikben a neve és Warehouse 4 ben kell egy kapcsolót felkapcsolni majd az újonnan behozott területen a pincében tudsz kimenni.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.07.28. 22:57:35 -
TomStorm #1380 Az nem lehet.Ha 2x gyorsan egymás után megnyomod "o" betüt akkor ki kell hogy írja a hátralévő idő alá a kimenekítési pontokat -
kopaszeger #1379 már sokat rászántam de ez a kimenetel kiakaszt
-
nordan #1378 na pontosan ezért szánj rá erre a játékra 2-3 óra oktatóvideót mert 2 percenként fogsz kérdezni....ez nem egy sima FPS -
kopaszeger #1377 köszi a gyors választ Customs a neve hát basszus nyomom a o-át kétszer de csak a hátralévő idő jelenik meg
Utoljára szerkesztette: kopaszeger, 2020.07.28. 21:53:44 -
TomStorm #1376 2x megnyomod O betüt és kiírja hol lehet kimenni(az a tied aminél nincs kérdőjel).
Aztán odamenni és pontosan odaállni ahol elkezd zölden visszaszámolni.
Melyik területen vagy? -
nordan #1375 ezeket nézd végig....
-
kopaszeger #1374 hali!!!
Olyan lami kérdésem lenne, most vettem meg a játékot és nem tudok kijutni a területről.Rákerestem merre vannak a kijáratok odamegyek de nem kezd el visszaszámolni csak letelik az idő,így semmit nem tudok kihozni.Előre is köszi a segítséget. -
Rony94 #1373 Szégyen, nem szégyen, 150+ óra Tarkov után most először volt squad wipe-om egy solo raidben. Interchange-en botlottam bele egy duóba és egy hangtompítós M4-essel berekteltem őket. Szegények azt se tudták mi van. :D
Emlékszem, 2 éve még a pisztoly buildemet is féltettem és minden nesszenéstől beszartam. Ma már egy fokkal bátrabban játszom. :)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.07.28. 18:29:50 -
Paladin #1372 Távolról sem :) Meg kell tanulni vele célozni, mert nagyon íves a röppálya, de jó - akarom mondani képzett ;) - kezekben pusztító lesz.