2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
kopaszeger #1586 köszi
-
Ha nem auto-n van a szerver választásod akkor tedd arra, ha meg azon van akkor válassz ki pár alacsony ping-est és próbáld úgy. Általában a szerver változás megoldja. -
kopaszeger #1584 Behalt a játék teljesen nem tudok belépni sehová csak forog forog a "párosítás" akármivel szándékozom menni.
Nálatok sem müködik?
-
Mechanic-nál tudsz Euróért venni dolgokat. Ha másra nem arra jó, hogy vissza eladod és legalább vmennyi pénz visszajön belőle, de biztos van pár hasznos is amit használnál is. -
Valami ötlet mire verjek el 300.000 eurot? Véletlenül vettem 450k-t. Stash LVL4 már épül, a maradékra kéne valami jó tipp :DDD -
undY1ng #1581 Már egy jóideje az. :D -
kopaszeger #1580 skacok magyar feliratú lett a játék -
kopaszeger #1579 köszönöm -
Hali! Ha van Discord-od (ami ehhez a játékhoz kb. kötelező) akkor az Escape from Tarkov Hungary discordját sok segítőkész ember van ott, külön van kezdőknek segítő szoba is és társai. Én is ott kezdtem az elején. -
kopaszeger #1577 Hali mindenki!!!!
Olyan kérdésem lenne hogy lehtne-e csatlakozni csapathoz vagy valakikhez de én nagyon kezdő vok, illetve már nem vagyok mai fazon.
Fészen nem vok fent úgy hogy ha lehet csapódni akkor légyszi priv-ben írjon.
Előre is köszönöm :)
-
undY1ng #1576 Köszi! Azért lehet miből válogatni. :) -
undY1ng #1575 Off.: Erre én is kíváncsi vagyok... Nemsokára indul az open beta PC hétvége. Bár a MW után megint megfogadtam magamban, hogy soha többet codot. xD
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.10.17. 00:11:05 -
Rony94 #1574 Az szép! Hát igen, Nikitáék sajnos nagyon lassan haladnak a játékkal és egyelőre nem is látni azt, hogy lesz-e ebből valami igazán szolid játék. Halad a játék wipe-ról wipe-ra, de igazság szerint ugyanazt csinálja a játékos már évek óta. Én még élvezem, de néha hónapokig le kell tennem és más multival játszanom, mert különben végleg kiégek belőle. Most pl. a Cold War tökéletes időtöltés lesz a Tarkov mellett. Néha kell egy kicsit lazítani. :) -
A link alján látod mire tudod becserélni, vagy csak eladod az egészet The Rapist-nek és veszel belőle valamit. -
priluki #1572 3 éve vettem meg , vártam hogy javítsanak alapvető hibákat .. nem történt meg .. most még úgy érzem eladható, kb 1500 óra van benne utobbi 1,5 évben csak bele néztem nagyobb frissítések után van e változás , kb ennyi a sztory -
Rony94 #1571 Kiégtél? :)
Mennyi időt öltél bele összesen? -
priluki #1570 hi ,eladó egy Edge of D. account, ha valakit érdekel, privi ! -
undY1ng #1569 Ez a sok GP mire is jó? -
kopaszeger #1568 köszi sikerült -
Paladin #1567 Belépsz a profilodra, az install gomb alatt van egy vagy két képecske, Receive felirattal. Rányomsz, aztán ingame kapod a csomagot. -
kopaszeger #1566 hali
köszi az infót de sajna nekem semmit nem ad illetve nem mutat,pontosítnád hol kellene jelen lennie (lehet hogy én vok béna) de azért előre is köszönöm -
Ha mindkettőt akkor még a karácsonyi (P90 + item/med case) is kimaradt ? :D -
TomStorm #1564 Kiszedtem mindent!Köszi! -
Van átvehető ajándék a szülinap miatt egy rakás GP coin gránát láda tele F1-el meg pár gear, szerintem csak ma holnap lehet átvenni szóval hajrá. Ha nem lenne leveled róla, akkor a tarkov oldalán a profilnál tudsz rányomni. -
undY1ng #1562 Zseniális ez a csapat, nem csak ezeket a játékokat "kifigurázva". :D
Amikor nem tudsz ellenállni a zsákmánynak.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.10.15. 12:24:06 -
Ma estétől szülinapi akció lesz 25% leárazásokkal 16. estig. Ha akartok fejleszteni akkor most érdemes. -
TomStorm #1560 Köszi!
Akkor lehet folytatom! -
Jó pár hónap kihagyás után felnéztem egy kicsit, hogy mizu meg rohantam egy Offline kört. Pár kérdés felvetődött bennem.
Ha mindent As Online-ra állítottam, akkor miért hallottam Customs-ön a Scav-eket lövöldözni úgy, hogy ahol lövöldöztek nem volt ott a Scav boss, viszont hullákat meg vérfoltokat se találtam? Már van olyan taktikájuk, hogy tűzharc szimulálással csalogatnak?
Másik érdekesség, hogy az ugye csak vicc, hogy már a 2. hullámban(lehet az elsőben is csak nem jutottam oda elég gyorsan) spawn-oló scav-ek .366 AP-val jönnek, gyakorlatilag akkor vagy full armor vagy no armor már a játék?
Illetve nekem volt mákom vagy buff-olták a pénzt a Scav zsebekben? Kb 15 Scav-et loot-oltam ki ami az utamba esett és több mint 200k-t szedtem össze. -
Paladin #1558 Én is ott szoktam belassulni. Vagy két hónapba telt az utolsó két szint.
Október eleje nagyon nem valószínű. 12.8-ra nem mondtak wipe-ot, és arra várunk most, talán pár héten belül. Utána kb. egy hónapra várható (régebbi infók szerint) a 12.9, ami wipe-ot hozhat.
Szerintem fog is, mert ugye azt mondták, vagy az, vagy a 13.0 lesz a wipe, de az utóbbi múlt heti infók szerint idén már nem valószínű.
Szóval hacsak nem gondolja meg magát Nikita, és jön a wipe a 12.8 mellé, nem lehet október eleje.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.09.21. 12:59:49 -
TomStorm #1557 Én is 38-on álltam meg pár hete.Azóta nem indítottam el.
Most már lehet megvárom a törlést.Ha jól emlékszem október elejére mondták -
Paladin #1556
Hát ja, időm az nekem sincs. Júni eleje óta szombat és vasárnap két-két óra kb.
Azért a hideout maxos (kivéve bitcoin farm, az csak lvl2, mert szerintem felesleges nagyobbat).
PMC killt elfelejtettem kiírni - de kevés :D -
nordan #1555 38lvl 270 raid 40% surv rate 60 mil a stash,20 milla cash a bázisom maxos
bár lenne időm játszani...kb másfél hónapja vagyok level 38 :D -
Digitális faszméregetés ON
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2020.09.21. 03:08:02 -
Kivéve amikor 10 player spawnol a big rednél.. -
undY1ng #1552 Ti is szerettek full gearben úgy meghalni, hogy rátok fut egy teljesen meztelen csiga PMC és egy lövéssel kivégez? 
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.09.01. 11:07:33 -
Rony94 #1551 Imádom hogy Health Resort erkélyein nem lehet normálisan kicélozni, mert folyton nekiütközik a fegyverem a korlátnak. Kint lévő scav szabad préda volt, semmi fedezéke nem volt. Céloztam volna rá, a korlát még kilóméterekre volt tőlem, de mégis elrántotta a fegyvert, a scav meg szépen fejen lőtt.
A játék fapadosságától a legjobb meghalni. -
Rony94 #1550 Játék szerint a stashem értéke 23 millió rubel, nem tudom mennyire valós.
De egyébként átlagosan raidenként nem hozok ki túl nagy értéket (már ha egyáltalán túlélem). Illetve scav köröket se szoktam menni. Folyamatosan a PMC karakteremmel játszom. (tudom hogy sokan scav raidekkel gazagodnak meg) -
Én 1 milla felett már ki szoktam költekezni, bár ez nagyrészt azért van mert soha nem akarok meta gear-t összerakni szal annyira nem érdekel a pénz. -
nordan #1548 hát jól elbasztad a lóvét akkor :D :D -
Rony94 #1547 Ezen a vegyes tárazáson gondolkodtam már, de még nem volt hozzá türelmem hogy kipróbáljam. De teszek majd vele egy próbát. 
Amúgy most 1.7 millió rubelem van 31-es szintűként.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.08.25. 21:16:47