2093
  • kopaszeger
    Naívan éjszaka mentem Woods-ra, majd eltévedtem kicsit nagyobbítottak rajta nem is tudtam kijönni róla.Vki nem tudja mikor lesz térkép frissités?
  • Metalmilitiakid
    Pedig eddigi infók alapján a kiadott játékban is ugyanígy lesznek wipe-ok. Szóval ez egy olyan dolog amit el kell fogadni.
  • nordan
    a felhalmozást törölnék,de az elért eredményeid/questek, bázis/ nem értem miért kell kitörölgetni
  • undY1ng #1649
    Én imádom a wipe-ot.
    Valamiért szeretem újra kezdeni, pedig nem vagyok mazohista. :P
  • Paladin
    Akkor mi lenne a cél? :)
  • nordan
    legalább a bázis meg a questek maradhatnának........
  • Paladin
    Pedig ilyen hosszú wipe ciklus nem is volt még szerintem. Első évemben három-négy havonta voltak kb.
    Egyébként meg az első hetekben a legjobb a játék. ;)

Btw nekem is beletelik majd fél évbe elférni a lvl40-et :)
  • nordan
    utálom a wipe-ot,mert fél évi munkámat teszi tönkre azok miatt akik 2 nap alatt 30-40-es karikat, maxos vendorokkal tudnak újra létrehozni.....faszkivan ezzel
  • Paladin
    Kár, hogy kikapcsolták a tavalyi giftet. Túl közel volt a wipe az új ajándékhoz.

Btw látott már valaki cultistot? :)
  • nordan
    megkaptad a WIPE-ot nem ? :D
  • kopaszeger
    ajándékot kapunk???????
  • kopaszeger
    pont most
  • Paladin
    Holnap 12.9 állítólag, patch notes publikálva (én facebookon láttam), wipe lesz.
  • kopaszeger
    köszi a válaszokat
  • Metalmilitiakid
    Úgy tudom, hogy a csapattárs ütése nem működik már. Amivel lehet szórakozni, hogy flashbang-et dobálsz Scav-ekre utána levered őket melee-vel amíg vakok.
  • undY1ng #1637
    Teli hátizsákkal rohangálás, gránát dobálás, megkérsz egy havert, hogy közelharci fegyverrel ütögethesd a végtagjait (bár ez utóbbi nem tudom még működik-e :D).
  • kopaszeger
    hali
    Lehet hogy béna kérdés de kezdő vok,az erőt hogy tudom gyorsan növelni?
  • Metalmilitiakid
    És akkor ne is említsük amikor berakták a TOZ-t először az kb. olyan hangos volt, hogy ha nem láttad, hogy lő vele a SCAV simán azt hitted egy gránát robbant tőled 5 méterre xD
  • SötétBarom
    Ezért viszek mostanában t-5000-et. Brutál hangja van :D
  • Metalmilitiakid
    Nekem soha nem tűnt fel, hogy hangos lenne ha eltalálnak. Pedig elég hangosan játszom, de lehet csak megszoktam már.
  • undY1ng #1632
    Srácok... ti nem ijedtek meg, akkor amikor eltalálnak? Én egyszerűen csak ettől az egy dologtól félek a játékban, de már kb. előre parázva.. semmi mástól. Ezzel nem akarnának valamit, hogy ne legyen rip headphone users style? :D
  • Paladin
    Ja, a legutóbbi wipe-ban az volt kis nehezítés a megszokotthoz képest, hogy a múlt karácsonyi ajándékban nem volt keytool. De ugye azóta csak egyetlen wipe volt, szóval ki lehetett bírni. :)
  • Metalmilitiakid
    Jaja, karácsony vagy esetleg orosz új év. Mondjuk jó lenne ha a kövi wipe-ra is kapnék kezdésből egy Item Case-t vagy Keytool-t tudnám értékelni :D
  • Paladin
    Karácsony után szokott lenni.
  • kopaszeger
    Mostanság év vége felé nem kapunk semmi ajándékot?????
  • undY1ng #1627
    Csak így pojénból guglin meglestem de ott már régebbi videók voltak és ott még azt gondolták, hogy október környékén.. :D
  • Metalmilitiakid
    Nagy pénzeket fizetnének bárkinek aki ezt megtudja mondani xD
  • undY1ng #1625
    Következő wipe még idén esedékes?
  • undY1ng #1624
    Még ki sem pirosította amikor odaértem... eddig kb. mindig ott volt a zöld fény. Pedig 2 fullos csókát leszedtem egy szros pp91-gyel. :(
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.11.30. 13:01:38
  • SötétBarom
    Igen.
  • undY1ng #1622
    Az lehetséges, hogy Shorlines-on rock passage kijáratnál kvára nem ott volt a kijárat?
  • SötétBarom
    Engem nem az idegesít, hogy elbukom, hanem az, hogy valami csicskagyerek örül neki, hogy kiviszi.. :D
    Szerk.:
    Emiatt imádok scavezni még így 200milles stash value környékén is.
    Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2020.11.30. 00:43:41
  • undY1ng #1620
    Mindig van tartalék, de akkor is idegesítő tud lenni úgy meghalni, hogy bent "szenvedtél" 40 percnyi raidet pl.
  • Kissssss0 #1619
    sose értettem ezt a "gearfear-t" a legtöbb esetben nincs olyan hogy a "te gear-ed" mert többnyire mindig olyan felszerelést használ az ember amit másoktól szerzett meg, megölt ellenfél fegyvere, páncélja, táskája, sisakja, stb, maximum akkor lehet félni ha szó szerint a hátitáskától kezdve az utolsó töltényig mindent készpénzből vettél... persze ha már a saját pénzedhez kell nyúlnod mert kifogytál a felszerelésekből az már régen rossz(szerintem).
  • Metalmilitiakid
    Én gear-t mindig Scav-ek ellen viszek be, egyedül fegyvert viszek PMC ellen. Kb az elmúlt héten majdnem minden halálom M61-62 volt, az ellen meg tök mindegy mit viszek be.
    Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.11.29. 23:44:34
  • undY1ng #1617
    Annyi biztos, hogy én mostanában többször megyek be pisztollyal és jövök ki full loottal mint, hogy teljesen felfegyverkezve 1hit a semmiből. Már semmi gearfélelmem nincs régóta, de adrenalin egy adott harcnál alapból igen. Tudom, hogy nem csak ez volt a videó lényege de azért na..

A késütögetős kérdésre megtudom erősíteni, hogy még a SISAK NÉLKÜLI játékosba is vagy 5x ütöttem fejen és lézengett tovább majd ő vágott le. :D
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.11.29. 23:34:47
  • Metalmilitiakid
    És ez csak 1 videó :D
  • Paladin
    Lehet, h átszenvedem magam rajta. Önelégült álszerény pöcs, nem bírom... de az ilyen dolgainak szokott lenni veleje.

Uh, több mint egy óra? Meglátjuk... :)
  • Metalmilitiakid
    Az angolul tudóknak ajánlom Veritas-nak az utolsó szériáját a játék belső felépítéséről. Elég érdekes felvetései vannak és tényleg olyan dolgokra világít rá amit még az igazi rutinos rókák is rosszul tudnak a játékról. Ez épp az utolsó része, de sok hasznos infó van benne a ballisztikáról és a lőszerekről.
  • Metalmilitiakid
    Elindult a Black Friday a BSG-nél, 2 napig minden csomag és csomag fejlesztés 25%-al olcsóbb.