27
-
Ragnaar #27 Hol vannak a hatalmas űrhajó csaták? --- Hol van a hatalmas birodalom és felkelés ? Itt egy alakuló Első rend és Ellenállás van Első rész rémlik az 1 Halálcsillag csata ? 20 vadászgép kb.
Hol vannak a véget nem érő, professzionális, látványos fénykard párbajok? --- Hol a Jedi rend ? Nincs. És mint olyan, erőhasználók se nagyon vannak, vagy ha vannak is rejtve maradnak. Nincs Jedi akadémia ahol 4 éves koruktól fogva Jedivé képzik és fénykarddal vívni tanítják a padawanokat
Hol van az izgalom? --- Azért az előző részek sem a sok-sok kiszámíthatatlan fordulattól működtek.
Hol van a magába szippantó sztori, és hangulat? --- Ami 20 évvel fiatalabban még működött az lehet, hogy ma már nem működik.
Emellet megértem a filmet negatív kritikával illetőket is. Mert valóban nem lett annyira epikus léptékekben, mint az EP1-3, de ugye a rajongóknak pont hogy az első széria tetszett jobban 4-6, ezért próbálták ahhoz illeszteni az első részt szerintem. Majd a 8-ban meglátjuk merre sikerült továbbvinni.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2016.01.05. 14:54:48 -
kékherceg #26 Hát a többi részt már csak letölteni fogom.Asszem a legutóbbival már kifizettem az összes elkövetkező rész árát. -
lammaer #25 Ó, látva hogy mennyire kreativ volt a történet íroja s mennyire dominált a marketing sztem könnyen kitalálható: Kylo azért gyűlölte hant, mert őt nem vitték el az Ep 7 premier vetítésére, az osztályból pedig már mindenki látta és elspoilerezte neki mire Han letöltötte neki az ncoreról.
Az csak hab a tortán hogy karácsonyra Starwarsos legót sem vettek neki, csak egy szaros hósiklót kapott ajándékba.
Igy aztán átállt a sőtét oldalra, az erővel visszament a múltba, Sithhé vált... a többit már tudjuk.
A tanulságokat ugye le tudjuk vonni ezek után.... (külön kiemelném hogy Han ugye megúszta a sima kalózkodást 3 részen át, de a FILM kalózkodásért lett a sorsa az ami...)
-
Gauge #24 Annyira egyetértek veled.... -
#23 Most mondjam azt, hogy a Star Trek remake-ek is szarok voltak Star Treknek...?
Szerintem nem volt rossz az SWVII. Volt baja, nem kevés, a nézés pillanatában leginkább az volt vele a bajom, hogy Finnen kívül nem derül ki senkiről semmi (pl. hogy Kylo Ren miért utálja annyira az apját, amire talán lehetett volna egy kis időt szánni, tekintve, hogy az SW egyik legikonikusabb karakterét nyírja ki...), túl kisstílű volt az egész, már megint egy "Halálcsillag", a Starkiller bázis működése gagyi trashfilmekbe illő... és még lehetne sorolni... (R2D2 pl. miért ébred fel, mikor nem tért vissza Luke...)
Egyszóval a film nem mert újat produkálni a '77-'83-as filmekhez képest, és még el is vettek belőle a ködbe vesző motívációkkal és a szitu elmaradt részletezésével...
De nekem mindent összevetve tetszett, mert jó kis nosztalgiafilm. Remélem, a következő részek produkálnak is valamit... -
Olifat #21 Azért, ha megnézitek a januári premiereket akkor még jó pár hétig #1 lesz az Ébredő erő! -
Gauge #20 Ez a film egy kalap szar. Ma sajnos láttam. Ehhez jön hozzá az élettelen szinkron, ami csapnivaló. -
#19 Tulajdonképpen te is pont azt próbálod itt csinálni, hogy megmondod a tutit, hogy rajtad kívül senki sincs birtokában a tudásnak és így akarod a saját eszméiddel befolyásolni az embereket. Szerintem nem kellene alapból lenézni az embereket, hogy mindig kell valaki, aki helyettük gondolkodik és megmondja, hogy mi a jó vagy mi a rossz. Az emberek nagy része helyén tudja kezelni a propagandát. A Disney félét is és a hozzád hasonlókét is. Olyan nagy különbséget nem látok, csak a szándék más.
És itt hozzá is tenném, hogy én is a hatodik rész óta várom a folytatást, amikor még se a Disney nem volt a képben, se a South park. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.22. 19:54:30 -
Ragnaar #18 Elvileg de letaszította többen is írták előttem, én is úgy emlékszem, hogy olvastam valahol, hogy beelőzte a JW-t. A hype meg arra jó, hogy beüljön az ember a moziba, a film attól még lehet rossz. Én pl. nem fogom azt mondani, hogy ez márpedig jó, ha nem az. Viszont nem zavar, keressék magukat tuppára jó SW filmekkel, én szívesen kifizetem a mozijegy árát egy jó filmért.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.22. 17:18:51 -
#17 hát ja, JP-re is kondicionáltak és mégis úgy jöttem ki, hogy mi volt ez a fos :) -
Cat #16 Nem értek egyet: ha azt olvasom mindenhol egy filmről hogy nagyon rossz, és úgy ülök be rá, akkor nagyon alacsonyak az elvárásaim, és simán lehet hogy tetszeni fog. Fordítva is igaz, csomó filmről azt olvastam, hogy irtó jó, és nem tetszett - mert eleve arra számítottam, hogy húdefasza lesz.
Szóval szerintem egyrészt simán vissza tudnak ütni ezek az elvárások, másrészt pedig ne hidd már, hogy az x csillió blogot/kritikát/magazint bárki is befolyásolni tudná. Simán nyithatsz Gipsz Jakab néven egy blogot, leírod a kritikád és akár másnap kikerül index blogketrecébe, ahol 15ezer ember elolvassa. Sehol semmi pénzmozgás. -
e98ff #15 Nem szoktam veled egyetérteni, de most ez a kommented betalált. -
#14 huu, megfejtetted, elolvastál egy reklámról szóló könyvet? ;) -
Gyuszopapa #13 Engem az zavar igazából a legjobban hogy a császár legyőzése után hagytak 30 év alatt kihúzni egy ugyanolyan komplett erőt ha nem erősebbet.Mintha nem tanultak volna az esetből.Ez vicc. -
gombabácsi #12 szerintem az ilyen reklámkampányok arról szólnak, hogy az emberek azt érézzék hogy "úú ha ekkora giga hype van akkor biztos jó" és utána bármilyen a film, nem merik megmondani hogy rossz, sőt, belegondolni sem, hogy rossz. tehát előre kondicionálva van a gondolatuk is arra hogy a film jó.
sőt utána mindenkinek mondják hogy hú mennyi pénzt termelt. (pl az is kondicionálva van hogy ami sok pénzt termel az jó).
southpark/reklámmá változott emberek -
Vata111 #11 Egyetértek. Speciel én is azóta várok a folytatásra (1983). De mivel vártam már 32 évet 10 nap ide vagy oda már nem számit. Ezért nem értem, mi ez az őrület, hogy az első két nap csilliókat kell hozni egy filmnek, különben a sajtó óriási buktaként tálalja. -
#10 Szerintem az emberek 90%-a nem a Disney reklám kampánya miatt özönlött be a moziba. '83 óta a folytatásra várt. Egyértelmű, hogy az SW generáció tette ki a zömét azoknak, akik már hónapokkal előtte megvették a bemutatóra a jegyet. Mindig van a hype mellett, antihype is. Vagyis az ellenzőkre is hatással van a reklám, csak nem ugyanazt a hatást kelti mindenkiben, legalábbis látszatra. :DDD -
#9 Pedig lehagyta a JP-t...
cikk
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.12.22. 10:19:56 -
Vata111 #8 És mi történt volna, ha nem előzi meg? Lefejezik a Disney vezérkart nyilvánosan, vagy mi?
Gennyesre keresik magukat így is, úgy is. -
#7 650 ezret kapott a szerepert ami nem rossz hiszen semmit sem csinalt a nagy nezesen kivul ..:) Nem igazan fizettek meg senkit Harrison Fordon kivul mert minek, kiirtak volna filmbol es kesz ha tobb kellett volna.. :)
Amugy tenyleg nem rossz, de ismetles ize volt nagyon a tortenetnek.. -
bunny #6 Nem volt ez rossz film, sőt. Mondjuk a fő storyline-on nem kellett sokat agyalniuk, az egész kicsit olyan volt, mint egy újraforgatott New hope megfűszerezve egy kis 5-6 résszel, a "fordulatok" is kiszámíthatóak benne, de reméljük a következő részekben lesznek majd eredeti ötletek is. Ennek ellenére jó kis film volt. Azért érdekelne Mark Hamill mekkora gázsit kapott :) -
#5 Sokan jol bekajálták a Disney hájpdömpingjét, mig az ébredő erő egy üres és semmitmondò szemét lett, addig a Jurassic World sokkal értékelhetőbb és továbbra is az év filmje!
Amugy a cikk cimét tényleg át kéne irni... -
gombabácsi #4 south park spoiler!
reklámokká válnak az emberek... reklámozzák mi mekkora üzleti siker, és ettől teszik függővé hogy tetszik-e nekik :D:D -
#3 Ilyenkor nem kéne átírni a cikket, vagy legalább a címét? Mégis csak 100% valótlanság most már. -
dzsagon #2 hova szarjak -
gombabácsi #1 mindkettő rossz film...
az sw konkrétan egy lelketlen izé