1079
-
#715 Na, szóval nekiálltam ledarálni a 6 részt az évadból, ZSENIÁLIS és gondoltam feljövök ide és megírom ezt....Ja, hogy közben kaszát kapott a sorozat..
-
Inquisitor #714 Amazon in Talks to Revive ‘The Expanse’ for Season 4
The Expanse could find new life on Amazon.
Variety has confirmed with sources that the streaming giant is in talks to pick up the sci-fi series for what would be its fourth season. The news comes after NBCUniversal-owned cable network Syfy announced they would not be picking up the show again once its third season concludes in June. The series is produced and fully financed by Alcon Television Group. -
#713 Nem tudjuk a részleteket, mert az Alcon nem hozta nyilvánosságra őket. Tippek szerint nagyságrendileg 5-7 millió dollár per epizód a költsége... -
Sequoyah #712 Egyaltalan penzugyileg megerne az Expanse? Egesz biztos rendelkezesre allnak az adatok, csak nincs idom utananezni, de a nezok szama / gyartasi koltseg hogyan aranylik mas hasonlo sorozatokhoz? -
#711 Én úgy tudom, hogy a Netflix már egyértelműsítette, hogy rá ne számítsanak. Mármint gyártóként, nyilván. -
suba53 #710 Az Alconnak kellene észbe kapni, és olyan feltételekkel eladni a produkcióját, hogy a terjesztőnek is busásan megérje.
A Syfy-vel sem lett volna semmi gond, ha Alconék nem olyan zsugoriak.
Ha ragaszkodnak a korábbi feltételekhez, akkor padlón marad az egész. Aztán ki tudja, lehet hogy az Alcon befektetői is már ki akarnak szállni az egészből, de ezt soha nem fogjuk megtudni. -
Renegade #709 ha a pénz kardinális, akkor a netflix is necces, mert ők meg gőzerővel készülnek a Witcherre. -
#708 A Luciferre nem tudok mit mondani, nálam kimaradt. Lehet bepróbálom valamikor, ha nagyon nem lesz néznivaló, de nem tudom... a trailerek alapján nagyon nem az én stílusom. Ami viszont szarul érintett, hogy a Sense8 is kaszát kapott. Nem tudom nézted-e, vagy vágod-e, egy elég megosztó sorozat, akinek tetszik, az általában nagyon szereti, aki meg nem, az nagyon nem. De legalább kap egy normális befejezést, állítólag egy bő két órás filmet forgatnak Wachowskiék, amivel lezárják a történetet. -
#707 Mint egy beakadt lemezjátszó, csak ismételni tudom: olvasd el a könyveket, dobni fogsz egy hátast. Ha belegondolok, hogy most lőnék le a sorozatot, pont most, amikor tulajdonképpen igazán beindulnak az események.... ááá, el se hiszem. Kb olyan, mint ha a Matrix addig tartana, hogy Neo beveszi a piros bogyót, és vége. Pont ott hagynák félbe, ahol igazán elkezdődik a történet. Eddig gyakorlatilag csak annyit láttunk, hogy fölvázolták az alapszituációt. Az igazi bonyodalmak, drámák, mindfuck rejtélyek még csak eztán kezdődnek.
ximix: azért nem bízom az Amazonban, mert óriási vállalásról van szó. A harmadik évadnál tartunk, és a második könyv még nincs lezárva. Na most ezen kívül kellene még hét könyvet (öt van megírva, plusz kettőt terveznek még a teljes történethez) valahogy átdolgozni a tévés formátumra. Ha abból indulok ki, hogy úgy csinálják mint eddig, az még minimum hét évad, de inkább 8-9. Ez baromi sok pénz, idő, és még több pénz. És akkor ott van az Amazon Gyűrűk Ura projektje, amiről már most a tévés történelem legnagyszabásúbb, legdrágább vállalkozásaként beszélnek. El nem tudom képzelni hogy fogják összehozni, de nagyon drukkolok. Bezos meg nyúljon a zsebébe. -
#706 Simán lehet. Tudtommal a sorozat évadokat (mint ahogy a mangákat, vagy az animéket is) az első három megírt résszel adják el, többi rész csak nagy vonalakban van meg. Ha megtörténik a berendelés, akkor kezdik csak részletesen megírni, párhuzamosan a munkálatokkal. Visszamenőlegesen nehéz már belenyúlni az elfogadott forgatókönyvekbe, így lehet, hogy később kapta kézbe valami hozzáértő (pl. az eredeti írópáros) és ők szúrták ki a lükeségeket.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.05.17. 17:48:48 -
Pares #705 Aztaqrva, ez megint rohadt jó rész volt. Leírni nem tudom, hogy mekkora kár lenne ezért a sorozatért. -
Renegade #704 az az érzésem, hogy a második meg a harmadik részt egy lelkes kezdő csinálhatta, akit aztán váltott a régi gárda mert a 6. rész továbbra is hozza az előző részek színvonalát.
Igen jó rész volt megint. Végre a vénuszi proto is beszáll a játékba. :) -
A rajongók összedobták a pénzt és állítólag 2x3órát körözött az Amazon székháza körül :D
- link
Off
A Lucifer szintén ment a levesbe. -
#702 köszi... én eddig ebookon olvastam,de most berendeltem a teljes sorozatot,megérdemli a helyet a polcon :) -
Renegade #701 cool, már meg is rendeltem :) -
#700 Hát, nem tudom. Szorítok nagyon, de nagyon nagy bizodalmam nincs az Amazonban. Ok, hogy Martin bá' is szereti a showt, de itt elég komoly pénzekről van szó, és hát nem hiszem, hogy Bezosra bármilyen befolyással bírna az öreg, főleg ha egy rahedli pénz kockáztatásáról van szó. Mondjuk ha én lennék Jeff Bezos akkor is megcsinálnám, ha egy fillért nem keresnék, sőt, csak buknék rajta. De hát ezért is Bezos a világ egyik leggazdagabb embere, én meg egy csóró senki.
Mindenesetre ma kicsit jobb lett a kedvem, már ami az Expanset illeti. Kiszúrtam, hogy már előrendelhető a Persepolis Rising. Illetve most már inkább így: Perszepolisz Felemelkedése :) 3995,-Ft, előrendeléssel 2600,- Úgy várom mint a Messiást.
Szerk.:
Ez itt a reklám helye!
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2018.05.15. 15:15:58 -
#699 Ez szép és jó, az Alcon tényleg rizikózott és rajtavesztett, de akkor a SyFy miért húzta el 3 évadig? -
suba53 #698 Az Alcon Entertainment ( a gyártó ) úgy huszárosan tökön lőtte saját magát, amikor nem engedett át olyan jogokat a SyFy-nek, amik az első vetítés után még termelhettek volna némi bevételt, és aminek a birtokában gondolom a SyFy sem mondott volna le ilyen könnyen a sorozatról.
Csak ugye az Alconnál azt gondolták, hogy majd a SyFy betolja a köztudatba, népszerűsíti és az ismétlésekből, meg egyéb megjelentetésekből majd felturbózza az amúgy sem kevés bevételét, a SyFy rovására. A SyFy meg miután látta, hogy a sorozat ugyan sikeres, de az első vetítésekből nem dől annyi lé amitől nyugodtan aludhatnának, így szépen megköszönte a részvételt, és gondolom megemlítették az Alcon vezetőinek, hogy miután bekenték síkosítóval a projectet feltolhatják a saját ánuszukba.
Most gondolom elég bambán néznek maguk elé az Alconnál, és azon rágódnak hogy kinek a nyakába varrják ezt a fiaskót.
Valami üzletkötő jogi gyakornok fogja megszívni, aki összeszerkesztette a szerződés végleges formáját.
Tipikus népmesei fordulat, azzal a tanulsággal, hogy jobb lett volna sokáig a fillér, mint egyszer a tallér. -
#697 -
Pares #696 Redditről:
LATEST NEWS (by Jim Murray):
"Rumors of a possible meeting between Alcon and Amazon!!!!! Keep up with the tweets and emails!!! Tweet Jeff Bezos (@JeffBezos) directly. We need to get George RR Martin (who loves the show) to tweet Jeff as well!!!"
We're so close! Keep pushing Jeff! Also, please tweet George R. R. Martin (@GRRMspeaking) about helping us. Get him to tweet Jeff, too!
According to Jim Murray, Netflix has rejected acquiring The Expanse, but Amazon is on the verge of ACCEPTANCE. KEEP PUSHING AMAZON! CONCENTRATE ON THEM! -
#695 Ez a spoiler Naomival kapcsolatban pont olyan, hogy nem oszt-, nem szoroz.
Nagyon szomorú vagyok, elmondhatatlanul. Ha nem veszik meg és nem folytatják, hanem megpróbálnak valami befejezésfélét kreálni, ami úgy-ahogy lezárja -na nem az egész, csak egy részét a történetnek, az esetleg elmegy annak, aki nem olvasta a könyveket. Akik olvasták a köteteket már nem jönnek ki jól a dologból, ők már vesztettek. Szerintem nem fognak itt nagyon új dolgokat kitalálni, lezárják a Kalibán háborúját, azt még megmutatják mi lesz a Vénusszal, aztán kapunk valami epilógusfélét az új helyzettel, és ennyi. Aki csak a sorozatot nézte, könyörgöm, olvassátok el a könyveket! -
Cef #694 Jim Murray az Expanse kellékese írt az Expanse Facebook oldalára.
Úgy tűnik a Netflix nem fogja átvenni a sorozatot, az Amazon érdeklődik, viszont hétfőn elkezdik szétbontani és eladni a díszleteket :(
Akármi is lesz a sorozat sorsa hamarosan ki fog derülni.
-
suba53 #693 Naomi elmondta Holdennek, hogy van egy gyereke. De ez nem spoiler, egyszerűen más szövete van a sorozatnak, mint a könyveknek.
A könyvsorozat jelentősen túl van írva. A filmesek, szerintem nagyon helyesen a briliáns alapötletre építkezve egy sokkal feszesebb, logikusabb sztorit építettek fel, és nagyon remélem, hogy a teljes elképzelésüket láthatjuk még a SyFy kasza ellenére. -
mindero #692 Nem vettem észre hogy bármi kiderült volna.... Mi volt az?
És hány részesre tervezik magát a könyvsorozatot? Azt tudjátok esetleg? Nem akarok úgy járni mint a GoT-val, hogy sose lesz befejezve mert elhúzzák. -
#691 lehet hogy 20 évadra lenne,de jelenleg úgy tűnik hogy az évad vége az bizony a 3. köny vége lesz. nem beszélve hogy most az 5. részben lespoilereztek olyan dolgokat ami pl csak a 6. könyvben derül ki...
686ra ment volna
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.12. 23:41:14 -
#690 Sorrendben: 1.) Leviatán Ébredése, 2.) Kalibán Háborúja, 3.) Abaddon Kapuja, 4.) Cibola Meghódítása, 5.) Nemezis Játékai, 6.) Babilon Hamvai, 7.) -magyarul még nem jelent meg- Persepolis Rising. Eddig, sorkönyvből még lesz kettő, plusz novellás köteteket is terveznek.
Elmondhatatlanul szomorú vagyok. Elmondhatatlanul szomorú,miközben lelőnek egy ilyet, közben meg a szájbavert idióta Barry Allenek, meg Supergirlök szennyezik a digitális étert. -
Renegade #689 eddig 7, kilencre írtak alá + novellák + képregények -
Sequoyah #688 A Netflix az egy erosen profitorientalt vallalat, szoval ok valoszinulg csak akkor veszik meg, ha profitot varnak belole.
Az Amazon viszont pillanatnyilag egy feneketlen penzeszsak, szoval nekik mar eleg lehet a hype is amit az elkotelezett rajongok nyujtanak. Plusz a fo piacon, azaz USAban az Amazon viszi a sorozatot. Szoval az utobbi szerintem eselyesebb. -
Pares #687 Már petíciót is indítottak, hogy a Netflix vegye meg a sorozatot... Bár kötve hiszem, hogy ezt bármelyik érintett is figyelembe venné.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.05.11. 21:36:56 -
mindero #686 Hány része van a könyvnek amúgy?
Ahogy olvasom a könyvek ajánlóját vagy 20 évadra elég muníció lenne benne. -
Sequoyah #685 Amerikaban az Amazon Prime streameli az elso 2 evadot, szoval ok is lehetnek a befutok.
Pont most akarom lemondani a Prime-ot, irok nekik hogy nem mondom le hogyha megigerik hogy atveszik a sorozatot:D -
Paxton #684 Szerintem a Netflix a legvalószínűbb. Mivel ők már stream-elik az első 2 évadot, feltehetően nem zárkóznának el a további finanszírozástól. Reménykedjünk.. -
mindero #683 csak nehogy ennek az évadnak úgy legyen vége ahogy ennek a résznek volt.
Lehet hogy felkarolják, de pár évet biztos várni kell rá. -
Pares #682 Remélhetőleg az Amazon, Netflix vagy valaki más felkarolja, és folytathatják... -
Pares #681 Pfff bazmeg... -
Kissssss0 #680 szomorú... de egyáltalán nem meglepő, Syfy nagyon szereti a sorozatait elkaszálni, főleg azokat amelyek közelítenek az ötödik évadjuk felé... -
Renegade #679 fuck :(
A Syfy elkaszálta a The Expanse-t. A gyártó megpróbálja eladni máshova a sorozatot. (A kaszára egyébként a hírek szerint azért került sor, mert a gyártóval a Syfy olyan szerződést kötött, hogy csak az elsősugárzási jogokat kapta meg, így nem tudta agyonismételni vagy digitális platformon monetizálni a sorozatot a többi szériájával ellentétben, márpedig csak az élő nézettsége nem volt jó a The Epxanse-nek, még ha közel sem volt a legrosszabb. -
Cef #678 Sajnos tényleg cancel :((
De még van remény, próbálják más csatornának eladni, nagyon remélem összejön. Az összes hülyesége ellenére nálam benne van a best of sci-fik között. -
suba53 #677 Hol olvastad?
-
#676 Kasza.