49
-
Irasidus #9 Off.: A neten az irónia nehezen jön át. Én csak overseer-7 olvastam, amúgy overseer-7 ironizált? -
gforce9 #8 "Érdekes, hogy ezt az utánad szólóknak sem esett le"
Nekem leesett és másnak is, ha nem vetted volna észre, csak épp ez most a poéntopic kb. tökfelesleges magyarázni bármit is.
Bagoly ironizált és Nexus is. Nem kéne kapásból hülyének nézni mindenkit. -
Irasidus #7 "mert teszem azt.. mivan ha majd akkor valamelyik ősöm itt él a földön amikor becsapódik az a hold?"
Ha a Földön él az ősöd akkor a Mars holdja semmilyen hatással nem lesz rá. Érdekes, hogy ezt az utánad szólóknak sem esett le. Komoly gondok vannak az oktatásban.
"bizony jönnek majd a törmelékek.. simán jöhet akár egy himalája tömegű törmelék is a földre.."
Értem én, hogy asztrofizikát nem tanítanak áltatásosban, de Newton törvényeit igen! És mégis akkora lendületet miből nyer az a Himalája méretű szikla? Vagy a szétesés 18074 km/h sebességre növeli a törmeléket? Csodás dolog ez a hatás-ellenhatás dolog, feltéve ha az ember ismeri. Szerintem már most is nagy para van...
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.11.18. 14:51:00 -
#6 Dúrván minmeghalunk! :D -
gforce9 #5 :D pártízezer-százezer éves az ember, de te azt már látod előre, hogy mi mitől fogunk meghalni 30-50millió év múlva. Oké :) -
overseer-7 #4 így van, bagoly jól huhog.
mert teszem azt.. mivan ha majd akkor valamelyik ősöm itt él a földön amikor becsapódik az a hold?
azt gondolod hogy csak egy szép tüzijáték lesz az égen?
bizony jönnek majd a törmelékek.. simán jöhet akár egy himalája tömegű törmelék is a földre.. kisebb nagyobb adagokban, millárd szám, amiből sok átjön majd a légkörön és nem ég el.
egyesek akkorák lesznek majd mint mint egy nagyobb kő, más darabok meg mint egy hegy.
Szerintem nagyon nagy para lesz. -
Bagoly81 #3 te ne mond meg hogy mitől mi ne ijedjünk meg , ha meg akarunk ijedni hát megfonunk, amúgy tényleg para ez a hold doldog XD :D béke :D -
gforce9 #2 "minden szarral rémítgetik az embereket"
Eléggé paranoiás lehetsz, ha egy évmilliók múlva 'esetleg' bekövetkező és semmiféle veszélyt nem jelentő dologtól megijedsz :) -
overseer-7 #1 nemá..
nem volt még elég?.. minden szarral rémítgetik az embereket..
mért nem mindjárt egy fekete lyuk halad a föld felé?