49
  • Irasidus
    Off.: A neten az irónia nehezen jön át. Én csak overseer-7 olvastam, amúgy overseer-7 ironizált?
  • gforce9
    "Érdekes, hogy ezt az utánad szólóknak sem esett le"

Nekem leesett és másnak is, ha nem vetted volna észre, csak épp ez most a poéntopic kb. tökfelesleges magyarázni bármit is.

Bagoly ironizált és Nexus is. Nem kéne kapásból hülyének nézni mindenkit.
  • Irasidus
    "mert teszem azt.. mivan ha majd akkor valamelyik ősöm itt él a földön amikor becsapódik az a hold?"

Ha a Földön él az ősöd akkor a Mars holdja semmilyen hatással nem lesz rá. Érdekes, hogy ezt az utánad szólóknak sem esett le. Komoly gondok vannak az oktatásban.

"bizony jönnek majd a törmelékek.. simán jöhet akár egy himalája tömegű törmelék is a földre.."

Értem én, hogy asztrofizikát nem tanítanak áltatásosban, de Newton törvényeit igen! És mégis akkora lendületet miből nyer az a Himalája méretű szikla? Vagy a szétesés 18074 km/h sebességre növeli a törmeléket? Csodás dolog ez a hatás-ellenhatás dolog, feltéve ha az ember ismeri. Szerintem már most is nagy para van...
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.11.18. 14:51:00
  • NEXUS6
    Dúrván minmeghalunk! :D
  • gforce9
    :D pártízezer-százezer éves az ember, de te azt már látod előre, hogy mi mitől fogunk meghalni 30-50millió év múlva. Oké :)
  • overseer-7
    így van, bagoly jól huhog.

mert teszem azt.. mivan ha majd akkor valamelyik ősöm itt él a földön amikor becsapódik az a hold?

azt gondolod hogy csak egy szép tüzijáték lesz az égen?

bizony jönnek majd a törmelékek.. simán jöhet akár egy himalája tömegű törmelék is a földre.. kisebb nagyobb adagokban, millárd szám, amiből sok átjön majd a légkörön és nem ég el.
    egyesek akkorák lesznek majd mint mint egy nagyobb kő, más darabok meg mint egy hegy.

Szerintem nagyon nagy para lesz.
  • Bagoly81
    te ne mond meg hogy mitől mi ne ijedjünk meg , ha meg akarunk ijedni hát megfonunk, amúgy tényleg para ez a hold doldog XD :D béke :D
  • gforce9
    "minden szarral rémítgetik az embereket"

Eléggé paranoiás lehetsz, ha egy évmilliók múlva 'esetleg' bekövetkező és semmiféle veszélyt nem jelentő dologtól megijedsz :)
  • overseer-7
    nemá..
    nem volt még elég?.. minden szarral rémítgetik az embereket..
    mért nem mindjárt egy fekete lyuk halad a föld felé?