8
  • ostoros
    #8
    Igaz.
  • ugh
    #7
    A vilag 80%-a az ovek.
  • ostoros
    #6
    Azért még nem világuralom, mert a világ egy része nem hagyja az ilyen és hasonló faszkodásokat. De ha majd mindenütt eljutnak oda, mint az USA-ban, hogy veszekedni sem kell, mert nekik írják a törvényt, akkor eljön az is.
  • ugh
    #5
    Tevedes.
    Mar reg az oveke a vilaguralom, a faszkonyv csak szeretne bekerulni kozejuk.
    Es azert szemetkedhet mert igazabol a facebook a cia\nsa egyik leanyvallalata ez a czuki fiumeg csak egy pofa (jo vastag borrel), egy kirakati bohoc, egy majom.
    Kb mint a ket kirakati faszfej a googlenel.
    Azoknak is minden meg van engedve.
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.10.23. 08:09:29
  • Szegabi
    #4
    Van élet a Facebook nélkül is. Nem körülöttük forog a világ. Kit érdekel a like-ok limitje, meg az esetleges új alkalmazások későbbi bevezetése. Nem Zucki sz@rta a spanyolviaszt, lehet azt hiszi, de nem.
    /Néhány héttel ezelőtt, mikor elérhetetlen volt az oldal, az emberek olyan kétségbeesetten viselkedtek, mintha az életük múlna a Facebookon. Szánalmas./

    Szerencsére nem vagyok tagja az oldalnak és hihetetlen jól elvagyok nélküle. Nincs az állandó üzenetjelzés, likeoljál, oszd meg és egyéb baromságok. Továbbá sem a feleségem sem a gyerekek és szűkebb környezetem sincs az oldalon. Miért is kellene? Van Viber, esetleg Skype. A Facebook applikációt frissiben, az üzletből kijövet már töröltem is a telefonról.
    Nyugodtan fnyegessen a Facebook, nagyíben lesz@rom.
  • ostoros
    #3
    Mégis hogy jönnek ahhoz, hogy a törvényeket "elfogadhatatlannak" nevezzék?
    Elfogadod, vagy mész a böribe, barom!
    Úgy tűnik a multik tényleg világhatalomra törnek.
  • Skylake
    #2
    Csatolom is a Facebook sajtóközleményét a témában ;-) :

    "Mr. Jacob Gipss a Facebook Ireland Inc. részéről kijelentette, hogy elfogadhatatlannak tartja a cég a vizsgálatot.

    - A Facebook meg fogja fontolni, hogy nagyszerű termékfejlesztéseinek eredményeiből az EU országok felhasználói nem, vagy csak jelentős késéssel fognak részesülni!

    Ilyen többek között a 2016 első félévében bevezetésre kerülő Shit és What The Fuck gombok. Sor kerülhet kapacitás-szervezési okokból a hírfolyam átalakítására, ebben az esetben a reklámok számának jelentős növelésére a hírfolyamokon. Illetve felvetette a lehetőségét annak, hogy konstruktív megoldásokkal válaszol a cég az európai helyzetre, így a felhasználók által naponta adható like-ok, és hozzászólások számát eddig elképzelhetetlen módon limitálnák.

    - A Facebook szolgáltatás felhasználói élményének maximalizálása összeférhetetlen bármilyen olyan, irreálisan adatvédelminek nevezett szabály bevezetésével, amely európai részről kikényszeríteni próbálnak - jelentette ki Mr. Gipss"
  • Skylake
    #1
    Hurrá! Kapaszkodj,, Zucki! Innen lehet indítani a műsort:

    http://europe-v-facebook.org/EN/Data_Pool/data_pool.html

    Sőt, hogy szórakoztatóbb legyen, felkészül "don't be evil" Google, valamint "cloud first, mobile first, spying absolutely fucking first" Microsoft is!