503
Far Cry Primal
-
#179 Látod, te megint beleszaladtál egy primitív általánosító hozzászólásba úgy, hogy magadat tartod a tudás dicső fáklyahordozójának.
"A "kispesti paneljükből" ahol az anyjukkal élnek 40 évesen, megmondják hogyan kellene működnie egy évi több milliárd dollár profitot termelő kiadónak."
Én a londoni lakásomból, ahol a feleségemmel élek véleményezek egy játékot. Elég sok játékkiadó/fejlesztő ment már csődbe az elmúlt 20-25 évben, tehát nem állíthatjuk, hogy az ő döntéseik mindig jók.
"Mindent warezol mégis háborog ha nem magyarul jelenik meg egy tripla A -s játék. Ahhoz meg segghülye, hogy megtanuljon legalább angolul." Több eredeti játékom van, mint amennyi neked valaha életedben lesz. Folyékonyan beszélek angolul. Egyéb hozzászólásod van-e még?
-
#178 Dehogy számit, semmit se ér itt a szavad mert nem tudod miröl beszélsz, az meg tényleg érthetetlen, hogy minek jársz ide ha ennyire nem jön be a játék, ne kinozd magad és minket se a komentjeiddel. -
simonl #177 Tehát más a hülye mert te a 30% -nál megunt GTA 4 után rohantál megvenni a GTA 5 -öt ??
Gratulálok, ülj le elégtelen.
-
#176 "Ostoba, nyomorult emberek ezek, minden nyomorukért mást hibáztatnak. "
Ugyanezt csinálod nem veszed észre?
Oltári vicces egy feltörhetetlen game topikjába a warezt felhozni.. De jár a 10 pont a griffendélnek BRAVÓ
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.03. 11:02:48 -
#175 "de aki csak látatlanba pofázik annak a véleménye szart se ér."
Butaság ez is természetesen. Egyszerű példa: Én ne javaslom, hogy leugorj a kútba, pedig nem próbáltam. Ám az előzetes információk alapján úgy gondolom, hogy kicsi a túlélés esélye. Biztos van olyan, aki leugrott és túlélte, még is úgy gondolom, nem kell rá hallgatni.
Sajnos a GTA-kal beszívtam, azokra hallgattam akik megvették. Azok természetesen istenítették, hiszen pénzt adtak ki érte és nem akarták bevallani maguknak sem, hogy szarért adtak sok pénzt.
Így "megvettették" velem a GTA4-et és GTA5-t. Egyiket 30%, másikat 60%-nál hagytam abba.
Ezzel el is jutottunk az eredeti feltevésed cáfolatához: igenis számíthat azoknak a véleménye, akik nem próbálták ki az adott játékot. -
simonl #174 Ostoba, nyomorult emberek ezek, minden nyomorukért mást hibáztatnak. Ellenben ők mindenkinél mindent jobban tudnak, legalábbis ezt hiszik.
A "kispesti paneljükből" ahol az anyjukkal élnek 40 évesen, megmondják hogyan kellene működnie egy évi több milliárd dollár profitot termelő kiadónak.
Mindent warezol mégis háborog ha nem magyarul jelenik meg egy tripla A -s játék. Ahhoz meg segghülye, hogy megtanuljon legalább angolul.
Sajnos Magyarország ezért tart itt. Rengeteg jó kezdeményezés van már de az ilyen emberek mind elnyomják.
-
#173 Tökéletesen igazad van ha egy olyan ember ír aki játszik vele, de aki csak látatlanba pofázik annak a véleménye szart se ér. -
#172 Sehol nem foglalta senki törvénybe, hogy valamiről csak jót lehet írni.
Te idejössz leírod a véleményed mennyire jó. Akkor mást miért kérdőjelezel meg ,mert ugyanúgy ideírja hogy rakás szar szerinte?
Steam-is ott vannak az értékelések. Most tiltaná be a kiadó és bannoltatna mindenkit aki szart ír ? Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Ez egy fórum ami a játékról szól jó és rossz véleményekkel egyéni izlés szerint. Ennek erről kell szólnia. -
#171 Te meg menj zárt fórumra és szórakoztasd a barátaidat, ha nem érdekel mások véleménye.
Ez egy nyilvános, mindenki számára használható felület.
Ez a fórum a Far Cry Primal játékról szól, és ha valaki az elérhető előzetes információk alapján nem akarja megvenni - az bármennyire fáj is neked -a játékkal kapcsolatos releváns információ, tehát fórumon közzé tehető.
És mivel a Far Cry Primal-ról van szó, egyértelmű, hogy ide fogja beírni és nem a Forza topicba.
Ha téged zavar az internetes fórumok nyitottsága, akkor hozz létre magadnak egy zártat vagy ne látogasd őket.
Utoljára szerkesztette: lipovics, 2016.03.03. 10:52:31 -
#170 Ne törodj vele, eddig szinte csak azok rinyáltak akik nem vették meg, akik játszanak vele azok többnyire elégedettek. -
Gabhess #169 Én csak jót tudnék írni csak nincs időm rá. Kedden 13 órakor kezdtem el és annyira magával ragadott, hogy 0:30 kor hatalmas erőfeszítések árán tudtam csak felállni előle. Természetesen, Én tudok mit kezdeni egy olyan játékkal ahol Én dönthetem el merre megyek és a küldetéseket sem kell sorrendben megcsinálni, vagy ha kedvem van csak flangálok az erdőben. A grafika engem ámulatba ejt, imádok gyönyörködni a naplementében. Elképesztően szép a játék! A zenei hangulat is ott van ahol kell , ha épp "béke" van akkor nincs zene, az erdő hangjai jól hallhatóak, csicsergő madarak, messzi viaskodó vadállatok, tücskök , bogarak ,sasok és még sok minden . Ha szereted az ilyesmit akkor megéri a pénz amit kérnek érte. Jó sok óra izgalmat, szépséget, tud adni, és nem beszélve arról, hogy szinte megszűnik a külvilág annyira jó a hangulata.Az olyanokat csak sajnálni tudom aki nem tud mit kezdeni egy ilyen játékkal, és folyamatosan csak lehúzza, valószínűleg az életben is pesszimisták és sosem jó semmi nekik. Többet nem is írok ezen emberekről. -
djcom #168 Én két napja játszom vele, tény és való, más mint a korábbi részek, de nekem nagyon tetszik! -
#167 nem értem azokat az embereket, akik veszik a fáradtságot és többször is ideírnak, hogy milyen szar a játék.
A wc-n ülve is piszkálgatjátok a végterméket?
Idejövök, hogy élménybeszámolókat olvassak, erre a hozzászólások jelentős része arról szól, hogy nem veszem meg, még letölteni se érdemes, olyan mint az előző, szar, szar, szar.
Nekem eszembe nem jutna beírni egy olyan játék fórumába, ami nem tetszik. Menjetek keressetek magatoknak olyat ami tetszik, és ott szórakoztassátok a közönséget. -
#166 -
FartingSquirrel #165 Jaja, relatíve soknak tűnik, bár még cask egy órám van benne... :D -
djcom #164 Rossz hír a kalóz verziót váróknak.
http://www.gamestar.hu/far-cry-primal-rise-of-the-tomb-raider-torrent-crack-denuvo.html]
http://www.hwsw.hu/hirek/55004/just-cause-denuvo-drm-vedelem-masolas-kaloz-crack.html
Utoljára szerkesztette: djcom, 2016.03.03. 09:13:28 -
#163 Ezt én láttam de engem a hang csalt oda, azt hittem ölik egymást de aztán kiderült mégse... -
Evoluti0N #162 Nem a játékot védem, mivel még nem játszottam, de szerintem is ez hülyeség. A Life is Strange, aminek csupán 364 hozzászólása van, pedig az első epizód már több, mint egy éve megjelent (Steamen 96%-os értékelésen áll 41000 szavazattal), vagy az Undertale, ami tavaly szeptemberben megjelent és még topicja sincs (Steamen szintén kb. 41000 szavazattal 97%), szar játékok ez a logika alapján. -
#161 Mennyi skillt lehet a végére kifejleszteni? Ha nem mindet, van lehetőség az újraosztásra? -
sata75 #160 Tegnap néztem twitchen egy srácot ahogy játszik, egészen jónak tűnik a játék. De ledobtam a láncot mikor hajnaltájt(játékban) elfoglalt valami outpostot majd bojongott az erdőben és mit látni? Egy szörmealak kutyapózban pakol egy másik szörmealakot....:)) WTF arc...
Streameren is... Nézte egy darabig majd egy "ennél szebb halál úgy sincs" kiáltással legyakta őket.
20 éve játszok pc-n, de ilyet még nem láttam... Hát sírtam a röhögéstől:) -
Árnyvadász #159 Ez tényleg így van/volt. Közben a játékban elfoglaltam egy Izila törzs által birtokolt kis tábort, ami egy tó közepén lévő szigeten volt. Hangulatos egy hely az biztos. Mivel nem volt riadó, kaptam +300 xp pontot cserébe. Sajnos nem tudtam mindenkit észrevétlenül kinyírni, de a két ürgét, akik riadóztatnak (ikon jelöli a fejük felett) azt rögtön elsőként nyírtam ki, halálos obszidián szilánk dobással. Ez csendes és jó módszer az azonnali halálra.
Szerintem, ha teljesen észrevétlen maradok az még több xp-t jelentett volna, de így sem rossz. Ilyenkor persze a FC-ban megszokott beköltöznek a mieink téma játszódik le, de azért annyival megspékelték, hogy a nők megsiratják az elhullt férfiakat. Akiket mondjuk a táborban kínoztak halálra és ha Udam tábor, akkor ettek is belőle.
De megéri ezeket a táborokat felfedezni és lerendezni, mert ha jól rémlik kapásból +1 skill pont az xp mellé a jutalom. Bagollyal persze mielőtt támadtam volna alaposan feltérképeztem a területet és a bagoly bejelöl minden ellenfelet, akiket azután már sziluett formában látni is lehet, akkor is ha épp valami eltakarja őket. Ezzel remekül meg lehet tervezni egy kiváló taktikát. Mondjuk én ott rontottam el, hogy fényes nappal kezdtem neki, éjszaka jó ezt lerendezni.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.03.03. 00:36:02 -
#158 Régen tényleg így volt, de azért ma is pörög egy jópár topik - Witcher 3, Fallout 4, stb.
Tény, hogy sokkal kevesebb az átlag hozzászólás - ennek oka lehet a warez visszaszorulása, illetve az, hogy vének vagyunk már Grebber. Engem sem érdekel a multi (többnyire a multis cuccoknál pörög az élet) , és ki tudja milyen divatosabb fórumok vannak manapság :D
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.03. 00:35:35 -
#157 Ez így van pedig. Régen mi volt? Kijött egy game és követni se lehetett a kommenteket.
Most meg jó ha 500 kommentet megél 1-1 cím. Anno 1 nap jött össze ennyi.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.02. 23:46:09 -
#156 Kevés komment = szar a játék :D
Best komment ever :D -
#155 Köszi a kimerítő választ. -
Árnyvadász #154 Haladok. Sikerült 3 kisebb mamutot levadászni. Dárdák és némi magaslati pont segítségével meg a farkasommal. Eddig nem igen volt esélyem, de erősödök. Nyersanyag meg van bőven és fejlesztettem a törzsi bázison is az épületeket. Hatalmas távolságokat tettem meg gyalogszerrel és új területeket fedeztem fel. Éjszaka sikerült megszelídíteni egy jaguárt és most az a társam. Néztem, hogy rengetegféleképpen lehet gyógyítani magam és mindegyik másféleképpen van hatással rám.
A szelídített állatokat elég egyszer befogni, utána már bármikor lehet választani közöttük. Éppen a célnak megfelelően. A jaguár gyors, kiválóan lopakodik, kevésbé veszik észre az állatok, de nem túl erős, míg a farkas hamarabb leteríti a vadat de könnyebben is észreveszik. Durva de már láttam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Krokodilt is a vízben és el is intéztem egy dárdával, egyenesen bele a fejébe, majd a víz alatt kibeleztem. Sőt már olyan terület is megnyílt, ahol ragadozó halak vannak a vízben csak még nem mentem el oda.
Most, hogy egyre többen vagyunk a törzsben és (egyelőre) a két fontosabb karakternek megcsináltam a kunyhóját (Sayla és a Wenja sámán) kezdik a Wenják benépesíteni a vadont. Gyakrabban találkoztam vadászó törzsbeliekkel és bizonyos kultikus helyeken is megjelentek és táncolnak, énekelnek, de az alap táborban is élik a napi életüket. Gyerekek is feltűntek.
Egyébként ahogy nő a falu lakossága úgy kapok extra jutalmakat. Szóval érdemes egyre több embert toborozni és figyelni a menüben a falura vonatkozó kiírásokat. Azt hiszem 20 ember kellett ahhoz, hogy napi szinten új nyersanyagforrásokat tudjak begyűjteni tárolókból, amik szerte a térképen, fontosabb helyeken elérhetőek és onnan is fel tudom magam tölteni.
Jelenleg épp egy fontos karakterhez tartok, aki feloldja a grappling hook-ot és így egy csomó olyan eddig elérhetetlen meredek sziklafalra fel tudok majd mászni ahova eddig nem. Valószínű ő is be fog költözni a táborba ahol a többiek vannak. Aztán a saját kis barlangomat is tudtam fejleszteni, ez Takkar helye, ahol egyébként egy belsőbb részen a játék minden aspektusát és statisztikáját nyomon lehet követni, amit eddig elértem és ami hátravan. Ezt nagyon jó ötletnek tartom.
Amúgy a cucc nagyjából letehetetlen, annyira be tud vonzani az atmoszférája és a hangulata és annyira nagy a bejárható terület, hogy néha komolyan elveszettnek érzem magam. Persze lehet gyors utazást használni, de egyelőre inkább kihagyom. Akkor szoktam használni, ha nagyon messze vagyok a bázistól és mindenképpen oda kéne visszamenni és a nagyját amit el akartam intézni a környéken már megcsináltam.
Az mindenképpen egy hatalmas ötlet a készítőktől, hogy Takkar segítség nélkül nem tudna fejlődni és muszáj fontosabb szakértelemmel bíró emberkéket maga köré gyűjteni, akiktől tanulhat és küldetéseket kaphat. Takkar remek vadász, de sok minden mást meg kell tanulnia.
Éjszaka a tűzzel meggyújtott fegyver mellett még az is hatásos az állatok elkergetésére, ha egy területet meggyújtotok és az blokkolja a ragadozókat, inkább elmenekülnek, de az éjszaka annyira gyönyörű a maga sejtelmes holdvilági fényeivel, hogy megmondom én sokszor inkább hagyom a tűzet, mert elnyomja azt a derengő félhomályos kékes látképet amit amúgy látnék. Veszélyesebb is így közlekedni, de lopózva megoldható és mivel ez a képesség is fejlődik, egész gyorsan lehet haladni így is. -
#153 A nagy botrányokon kívül is szoktak történni ilyesmik. De mindegy, senkit nem akarok lebeszélni arról hogy ilyen oldalakról vásároljon, csak ha közeli rokonom :)
Amilyen az én formám tuti benyalnék valami szar kulcsot és kuncsoroghatnék a supportnál...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.03.02. 14:27:30 -
#152 Ami mint kiderül csak egy hiba volt és mindenki visszakapta a játékát. -
#151 Csak azok megbízhatatlanok amiknél nem tudni honnan vannak a kulcsok és egy-két havonta hallani eladott kulcsok érvénytelenítéséről. Szóval nem csak a dobozos marad. Ennél a játéknál pl. ott a steam és a uplay :) -
#150 Megbízható oldalakról, persze ha neked minden megbízhatatlan akkor marad a dobozos, ami ugyanúgy 1 kulcs, csak kapsz mellé kacatokat is .) -
#149 Hol? Vagy túl halvány volt a legalsó sor? :) -
#148 Már most is megvehető kevesebbért is. -
#147 Nekem az utolsó ősemberes játék pont gyerekkoromban volt nagy szám. A prehistorik2 óta nem emlékszem hasonlóra sem, ezért várom nagyon :) Az eddigi videók és streamek pedig meggyőztek, de pár hónapot még várnom kell, mert ennyit nem adok ki egy játékért. Majd ha lesz valami akció akkor 30-35 euróért megveszem :)
Nem, nem veszek kulcsot megbízhatatlan oldalakról.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.03.02. 13:01:05 -
sata75 #146 azok azért multira kihegyezett játékok, nem egy kalapban vannak ezzel.
hamár mindenképp hasonlítani akarod valamihez, akkor inkább a tomb rairedhez tedd. -
#145 Pl wotból sincs warez, battlefieldből sem, cs-ből sem, stb.
Nincs hozzászólás, mert érdektelen a játék.
És ezt nem bántásként mondom, mert nekem megvan a 2-3 eredetiben. Ezt még letölteni sem tervezem.
Utoljára szerkesztette: lipovics, 2016.03.02. 12:55:55 -
Árnyvadász #144 Semmi gond, ez teljesen érthető ok. Szerintem mind azok lennénk. Gyereknek biztos nagy élmény lesz. Kiskoromban biztosan nagyon örültem volna egy őskori játéknak. Helyette kimentünk az erdőbe és ott eljátszottuk azt. Mondjuk olcsóbb is volt. :) -
simonl #143 Utólag is elnézést a szókimondó szavakért, kicsit pipa vagyok...... -
simonl #142 Én is kétkedve fogadtam a "vegytiszta" őskori témát, de látva később a videókat, nem lesz ez rossz. A gyerek is nyaggat miatta.....
A hozzászólások hiánya két dologból is ered(het): aki megvette, megkapta játszik vele és nem fórumozik.
És vannak sokan - jómagam is -akik még várunk a játék megérkezésére.
Mert nálunk (budapesti vagyok) nem sikerül egy kib@szott játékforgalmazónak a megjelenés napjára beszerezni az adott játékból elegendő mennyiséget. Nyilván az alkalmazottak nyúlják le, hiszen a hardverapró tele van a játékkal. -
#141 Mind1, nem kell messiást várni. Az indexes tényleg egy béna fasz volt (bocsánat, de az index amúgy se egy színvonalas minőségi médium), mert még a feliratot sem találta meg, lefogadom a játékra sem sikerült ráálnia.
Biztos nem váltja meg a világot, de pár óra kellemes kikapcsolódást biztos ad. Ennyi a lényeg. -
Árnyvadász #140 Azért van kevés hozzászólás, mert nincs warez verzió. Magyarországon vezeti az eladási listát a játék, briteknél is, ahol a hónapok óta taró CoD:BO3 éllovast utasította maga mögé. Steam-en is rengeteg a pozitív visszajelzés. A sok negatív az elején valami Ubisoft hibakód volt, ami miatt nem tudtak vele játszani akik megvették, de lehet ez valami szervertúlterhelési probléma volt az indulásnál. Nem tudom, csak tippelek.
Az persze lehet, hogy pár hónap és le lesz árazva, de ha megfigyeled ez minden játékkal így van. Én megértem, ha valakinek nem tetszik ez a kor vagy más miatt nem érdekli a játék, de nem szabad ebből általánosan következtetni. Bukás nem nagyon lehet belőle, ha a fentieket nézzük.