Far Cry Primal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Nekem az lenne fontos, hogy belepakoljanak egy nagyjából olyan rendszert, mint ami a State of Decay-ben van. Bázismenedzselésre értem ezt elsősorban. Ha elfoglalok egy falut pl., akkor utána az ott lévő emberek tevékenykedjenek szabadon, tudjam fejleszteni a képességeiket. Lehessen nekik feladatot adni, hogy mit gyűjtsenek be, esetleg vadásszanak, vagy képezzék magukat harcra. Aztán kiválasztva valamelyiküket, lehessen velük együtt kalandozni.
Egyrészt ezzel levennék a vállamról a farmolás terhét, másrészt lenne értelme, célja elfoglalni falvakat. Ok így is feltehetőleg lesz értelme, ha ezek nem kerülnek be, mert mondjuk az ellenséges törzs ezekről a helyekről kiszorulna és nem jelentene veszélyt, konkurenciát. Értékes vadászterületekre tennék szert én és a törzsem és nagyobb területet tudnánk birtokolni. De mennyire jobb lenne, ha még megspékelnék ezt a fentebb leírtakkal.
Azért még kettős érzések munkálkodnak bennem, mert bár várom, nagyon félek is közbe több dolog végett is. De talán még így is ez lesz az egyik legjobb őskori FPS, és ha másra igen de a hangulatára biztosan nem lesz panasz.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.02.05. 09:50:50
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz a játékmenet... remélem, nem fogom megbánni.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2016.01.10. 09:55:34
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
FC4 benchmark
Ez 0.1 fokkal sem szebb mint a FC4 ergo ugyanúgy vagy jobban fog menni!
ez nem tűnik valós igénynek, max, ha low-on akarja futtatni az ember.
Processzor: Intel Core i3-550 AMD Phenom II X4 955 vagy ennek megfelelő
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) vagy ennek megfelelő
HDD: 20 GB szabad hely
A Far Cry Primal ajánlott gépigénye:
Processzor: Intel Core i7-2600K AMD FX-8350 vagy ennek megfelelő
Memória: 8GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 780 AMD Radeon R9 280X vagy ennek megfelelő
HDD: 20 GB szabad hely
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.12.04. 07:55:58
Ha tartják a 4. grafikai szintet, több, életszerűbb poén szkiptekkel már az is megdobja a játékmenetet.
Elvégre nincs sok riválisa e Címnek.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
El tudtam volna képzelni még egy vikinges sztorit is....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Se fegyverek, se bázisok, se járművek. Bunkó, dárda, íj-nyíl, parittya. Kész, többet nem tudok elképzelni.
Talán fejleszthető, megerősíthető táborhely. Megmászható csúcsok/magaslatok mint rádiótornyok a térkép felszabadításához. Egyáltalán térképet ismertek az őskorban??
A képességek persze fejleszthetőek lennének (állóképesség, gyorsaság, pontosság), de lássuk be, üresebb egy ilyen világ, mint egy "modern" játszótér. Nagy kihívás lesz célokkal és élettel megtölteni.
Ha rámennek vm sámános túlvilági cuccra, akkor még egy Shangri-la féle ökörködés meg nem hiányzik.
Nekem tetszett a 3 és a 4 is, meg az 1. rész is, úgy ahogy volt.
A 4 mondjuk rókabőr a 3-hoz képest.
Na jó, nem...
Az early acces túlélőjátékoknak hatalmas rajongótábora van,szóval ez egy kicsit meggondolatlan kijelentés volt Grebber bácsi!<#idiota>#idiota>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#5 Az még viccnek is rossz lenne...<#szomoru1>#szomoru1>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://www.gamestar.hu/far-cry-primal-kepek-ubisoft-borito-elorendeloi-dlc.html
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.07. 11:30:27
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem mintha a 3. rész òta nem lenne ez igaz az fc-re,de ez a legallja.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mamuttokkal, kardfogú tigrisekkel és persze a rivális törzsekkel küzdünk meg az őskorban játszódó Far Cry Primalban. A Ubisoft ma este hivatalosan is leleplezte a jövő februárban megjelenő anyagot.
A Ubisoft hivatalos YouTube-csatornáján végre fény derült a Far Cry Primalra, annak ellenére, hogy a poént az IGN török részlege már délelőtt lelőtte. Minden korábbi pletyka beigazolódott: a sorozat legújabb mellékága az őskorban játszódik, ismét egy nyitott világú alkotást kapunk gyapjas mamutokkal, kardfogú tigrisekkel és rivális előemberekkel.
Főhősünk egy vadászcsoport egyetlen túlélője, balszerencséjére a tápláléklánc legalján foglal helyet. Rögtönzött fegyvereket készíthetünk és meg kell próbálnunk életben maradni a ragadozóktól hemzsegő környéken.
Az előrendelők biztosan megkapják a The Legend Of The Mammoth Mission Pack DLC-t is.
A Far Cry Primal 2016. február 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.
Info: Gamekapocs
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.10.07. 03:14:44