503
Far Cry Primal
  • simonl #219
    Sziasztok a játék nagyon jó, nagyon szép.
    Hogyan lehet az, hogy az aláírásomban lévő masinával, High beállításokon alig van 45 - 50 FPS -em?
    Várjak egy patch -ig? Akkor siránkozzak?
  • Montanosz
    igen sajnos a második részhez már nem volt magyaritás
  • Árnyvadász
    Tárgytalan. Én voltam a figyelmetlen, megtaláltam.

Boiling Point. Az tényleg barom jó volt. Eredetiben volt meg, csak aztán eladtam. Sőt az még magyar nyelvű is volt.
  • Krisztiam #216
    Ugyanaz a térkép?
  • kill3r21
    Nehéz nyugdíjas évek várnak rád :)
  • FartingSquirrel
    "Señor... give me two pesos!"

Most így utólag visszagondolva tök jó volt az a játék...
  • Montanosz
    sikerült egy ismerősnél kiprobálni, lenyűgöző játék valoban, boiling point road to hell ota nem volt ilyen lehengerlő játék
  • FartingSquirrel
  • FartingSquirrel
    Szűkebb értelemben "idevágó", tágabb értelemben "lényeges, fontos". Nem beszéltem adatokról, csak információkról, amiket az előzetes videók/egyebek szolgáltattak, illetve ő próbált átadni.
  • Although
    Lehet így is véleményt mondani, hogy videokat nézel. De akkor pár sorba leírod, ezért és ezért te nem érzed jónak.
    Videokból is lehet információkat kiszűrni. De ahogy nézem te indoklás nélkül írtad le, hogy szar. Innetől már ha indoklod se fog senkit érdekelni.

Én is megnéztem a videokat jópofának tűntek. Egyes harc jeleneteknél, az volt az érzésem az egész túlságosan, hack and slash. Aztán rájöttem ez egy akció játék, szóval. :) Most olvasva a hozzászólásokat úgy néz ki a videokban látott sétagalopp az nem is sétagalopp, szóval nem lehet rossz ez a játék, annak aminek csinálták, elfogadható. Persze ha űrszimulátort vártál, annak biztos nem lesz jó.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.03. 16:23:12
  • etniez
    A fontosság nem része a relevanciának, mint ahogy az adat és információ sem ugyanaz, de értem amit írsz és próbálok readonly lenni, amennyire lehetséges.
  • etniez
    Epic fail, igen...
    Egyszerűen annyi hiba volt, hogy belezavarodtam egy kicsit.
  • etniez
    Újabb 12 helyesírási hibás hozzászólásban közlöd velem, hogy sötét vagyok :)
    8 általános megvan egyébként?
  • Árnyvadász
    Köszi, ez hasznos infó!

Lenne egy kérdésem: csapdát hogyan tudom lerakni?

Megvan a craft menüben a csapda, de sehol nem látom, hogyan lehetne kiválasztani.

*************************************************************************************************************

TomeePapa: Képességek.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.03.03. 15:24:33
  • Gabhess
    fehér yak ot és fehér farkast ha láttok, azt szedjétek le mert később e 2 nek kell a bundája a téli időjárás ellen.
  • Árnyvadász
    Kisebb mamutot dárdával sebezd és legyen melletted valami keményebb állat is, ami lefoglalja egy darabig. A dárdákból ahogy fejlődsz egyre többet tudsz magaddal vinni, ez itt hasznos, de ha az alap 2 db van csak, akkor is viszonylag gyorsan tudsz craftolni újabbakat. Viszont ne sík terepen harcolj ellene, legyen valami kisebb szikla, amire gyorsan fel tudsz kapaszkodni.

Azt a gyapjas orrszarvút én meg sem próbáltam levadászni. Láttam már többet is, de inkább elhúztam a csíkot, mert nem túl bizalomgerjesztő egy állat. A nagy mamutot meg szerintem csak csapatban lehet legyőzni, vagy nagyon magas képességekkel, bár még sosem próbáltam. Odáig még nem jutottam el, de a térképen már megjelent a helye, ahol az állat előfordul és éli mindennapjait. Csak az elég messzi régió és annyi teendő van még, hogy oda még nem mentem el.

Én a leopárdot leváltottam barlangi oroszlánra. Túl hamar kifekszik a leopárd, szerintem annál még egy erősebb farkas is jobb. A ritka fajokat érdemes keresgélni, csak nehéz persze rájuk találni, de megéri. Medve is elég kemény, de szerintem ez még nem az a fajta, ami a képeken időnként feltűnt a játék kiadása előtt. Az valahogy nagyobbnak néz ki és vadabbnak, de lehet aztán csak én vagyok vak.

Legnyugisabb hússzerzési lehetőség amúgy a teknős.

Kardfogúval is sikerült párszor találkoznom. Legyen elég annyi, hogy mindig kinyírt. :) Egyelőre még nem tudom szelídíteni, de majd idővel az is meglesz.

Igen a medvét, kardfogút és a mamutot (valószínű csak kisebbet, de nem biztos) meg lehet lovagolni és a medve a vízben is tud közlekedni. De ez a képességem még nincs meg. Ezt szerintem majd a sámán adja, de csak magasabb szinteken.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.03.03. 13:33:16
  • McHaals
    na ma este én is folytatom, tegnap (ma) hajnal 2-ig toltam, talán nem dőlök ki 9-kor :)
    Láttam képeken, hogy meg lehet lovagolni a peteket (medvét, mammutot?), valakinek megy már ez? Vagy ez egy skill?
    Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.03.03. 13:11:24
  • wedge31
    Mázlival, és a terep is kedvezö volt és az nem volt ekkora, kb akkora volt mint a legelején amit csapatban vadásztunk le.
  • Gabhess
    mamutot hogyan ölted meg?
  • wedge31
    Eddig azt gondoltam, hogy a mamutnál nem lesz nehezebb zsákmányállat a játékban, erre találkoztam egy böhöm nagy orrszarvúval...ki se birom nyirni, a leopárdomnak esélye sincs ellene, lehet majd visszanézek ha lesz medvém vagy kardfogú tigrisem, addig lehetetlenek tünik a dolog.
  • Gabhess
    1 volt..:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gabhess #169 válasz ma, 09:53
    Én csak jót tudnék írni csak nincs időm rá. Kedden 13 órakor kezdtem el és annyira magával ragadott, hogy 0:30 kor hatalmas erőfeszítések árán tudtam csak felállni előle. Természetesen, Én tudok mit kezdeni egy olyan játékkal ahol Én dönthetem el merre megyek és a küldetéseket sem kell sorrendben megcsinálni, vagy ha kedvem van csak flangálok az erdőben. A grafika engem ámulatba ejt, imádok gyönyörködni a naplementében. Elképesztően szép a játék! A zenei hangulat is ott van ahol kell , ha épp "béke" van akkor nincs zene, az erdő hangjai jól hallhatóak, csicsergő madarak, messzi viaskodó vadállatok, tücskök , bogarak ,sasok és még sok minden . Ha szereted az ilyesmit akkor megéri a pénz amit kérnek érte. Jó sok óra izgalmat, szépséget, tud adni, és nem beszélve arról, hogy szinte megszűnik a külvilág annyira jó a hangulata.Az olyanokat csak sajnálni tudom aki nem tud mit kezdeni egy ilyen játékkal, és folyamatosan csak lehúzza, valószínűleg az életben is pesszimisták és sosem jó semmi nekik. Többet nem is írok ezen emberekről.
  • McHaals
    hmm látom elértem a célom, csak idevágó hozzászólások születnek.
  • Voltan
    Az azért már valami über-epic fail, hogy az okoskodó helyesírásjavító kísérleted legelső szóösszetételét rosszul írod le :D
  • FartingSquirrel
    Nem csak egyszerűen idevágó, hanem fontos is; van értéke az információnak. Ha te azt mondod az előzetes információk alapján, hogy nem akarod megvenni, az másoknak teljesen értéktelen információ, hiszen annyit más is tud, mint te. Ezek után pedig mindenki eldönti maga (már ha tud önállóan döntést hozni).

Ez olyan, mintha haveroddal beszélgetnél róla:
    - Te megveszed a Primalt?
    - Nem. Láttam róla videókat, és nem tetszik...
    - Ja, én is, de nekem tetszik, szerintem én megveszem.

Ebben volt releváns információ?
  • lipovics
    Jogos, túl sok volt a javítani való.

A releváns jelentése: tárgyhoz tartozó vagy kapcsolódó dolog, röviden: idevágó.

Tehát ha nem veszem meg, az idevágó, amennyiben indokot fűzök hozzá.
    Utoljára szerkesztette: lipovics, 2016.03.03. 11:34:27
  • FartingSquirrel
    Releváns információ az, hogy valaki nem akarja megvenni (az előzetes információk alapján, amit mindenki ismer)? :))

Ha már helyesírás, javíthattad volna helyesen.
    Amit te írtál:
    De hogy számít, semmit sem ér itt a szavad, mert nem tudod miről beszélsz.. Az meg tényleg érthetetlen, hogy minek jársz ide, ha ennyire nem jön be a játék, ne kínozd magad és minket se a kommentjeiddel.

Helyesen:
    Dehogy [nem is értem, miért írtad külön] számít, semmit sem ér itt a szavad, mert nem tudod, miről beszélsz. Az meg tényleg érthetetlen, hogy minek jársz ide, ha ennyire nem jön be a játék - ne kínozd magad és minket se a kommentjeiddel.
  • jarlaxxe
    Sötét vagy mint az éjszaka.

Én egy általam nem érdekelt játék topikjába sose írnék, pl az általad emlited GTAV topikba csak pénzért lennék hajlandó írni.
    Te vagy mazoista vagy aki szereti kinozni magát, vagy szimplán csak egy pojáca aki szereti keverni a szart, hajlok rá, hogy mindkettö...
  • lipovics
    Látom nem érted.
    Te szerinted nem kellene ide írnom, mert nincs meg a játék.
    Szerintem meg neked nem kellene sehova írnod, mert nem bírod a magyar nyelvet.
    Akkor 1:1?
    Jobb lenne, ha nem vitatkoznál velem evidens dolgokról. Arra a nyilvános fórumra írok, amelyikre akarok, neked ahhoz semmi közöd az égvilágon. Remélem tiszta és világos vagyok.
  • simonl #191
    Elég nyitott vagyok, sőt optimista is, minden tekintetben. Olyannyira, hogy sokan már naivnak tartanak a környezetemben.
  • jarlaxxe
    Most már a helyesírásba menekülsz mert rájöttél, hogy nincs itt semmi keresnivalód? egyre szánalmasabb vagy.
    Ha olyan okos vagy akkor nem mész oda ahol semmit se ér a véleményed, neked se kéne ide járnod...
  • lipovics
    Bírom, amikor valaki mindenki nevében nyilatkozik.
  • simonl #188
    Szerintem abba lehet hagyni ezt a cinikus, lenéző stílusodat. Senki nem kíváncsi rá.

• Krisztiam #187
    na pörög már a topik :DDD
  • lipovics
    43 évesen kicsit nyitottabb lehetnél, nem kell a más véleményűeket sematizálni, mert beleszaladhatsz ekkora tévedésekbe
  • lipovics
    "Akkor meg miért követed a játék fórumát, ha nem érdekel a játék? "

Hátha később kisül belőle valami. Ha jól értem a játékmechanika ugyanaz, dobtak a grafikán és elvették a lőfegyvereket és adtak helyette állatokat. Eddig ez kevés, még várok.
  • lipovics
    Erre én is írhatnám, hogy ne kínozz a helyesírásoddal senkit. Leírom magyarul, amit mondani szerettél volna:

"Dehogy számit, semmit se ér itt a szavad mert nem tudod miröl beszélsz, az meg tényleg érthetetlen, hogy minek jársz ide ha ennyire nem jön be a játék, ne kinozd magad és minket se a komentjeiddel."

De hogy számít, semmit sem ér itt a szavad, mert nem tudod miről beszélsz.. Az meg tényleg érthetetlen, hogy minek jársz ide, ha ennyire nem jön be a játék, ne kínozd magad és minket se a kommentjeiddel.

Érettségivel rendelkezel-e?
    Utoljára szerkesztette: lipovics, 2016.03.03. 11:10:56
  • simonl #183
    Nekem fel sem merül, hogy egy játék feltörhető -e vagy sem. Ha érdekel megveszem.
    Megvettem a SW Battlefront -ot is, rohadtul nem jött be - de 43 évesen ha valami Star Wars akkor : térdre, imára! -
    mégsem írok a topicjába mert szar a játék.
  • Evoluti0N
    Negatív vélemény is ugyanúgy megfér itt. Azonban egy valamit nem értek. Azt írtad, hogy nem érdekel a játék. Annyira se méltatod, hogy letöltsd (már ha lesz belőle feltört verzió). Akkor meg miért követed a játék fórumát, ha nem érdekel a játék?

Engem pl. érdekel, de még nincs meg. Majd olcsóbban beszerzem. Addig meg követem a fórumot. Kíváncsi vagyok mások véleményére. Azonban egyetlen egy olyan játék fórumát se követem, ami nem érdekel. Minek? Elvégre nem érdekel a játék. Se most, se később. Akkor meg miért követném a fórumot? Miért olvasnám a hozzászólásokat a játékról? Miért vitáznék egy olyan játékkal kapcsolatban, ami nem érdekel.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.03. 11:08:56
  • lipovics
    Ha nem érted a magyar nyelvet, hogyan tudsz angolul?

Én ezt írtam:

"Sajnos a GTA-kal beszívtam, azokra hallgattam akik megvették. Azok természetesen istenítették, hiszen pénzt adtak ki érte és nem akarták bevallani maguknak sem, hogy szarért adtak sok pénzt."

Erre válaszul: "Tökéletesen igazad van ha egy olyan ember ír aki játszik vele, de aki csak látatlanba pofázik annak a véleménye szart se ér."

Ebből az értelmesebb ember letudja vonni azt a következést, hogy egyáltalán nem biztos az, hogy csak az adott játék tulajdonosainak a véleménye számít, hiszen mindenki fényezi a maga portékáját.

Magyarul tudsz-e?
  • wedge31