Far Cry Primal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Térkép az brutálisan nagy már most is, voltam elég sok helyen, de még rengeteg felfedezetlen is hátra van. Faluban már csak két embert tudok behívni a fontosabb karakterekből, a sima lakosok olyan 100 fő körül vannak. Ahhoz képest, hogy a játék legelején egy sima barlang volt a kiinduló tábor, mára egy komplett falu épült ki.
Havas tájak is marha hangulatosak. Tiszta Skyrim érzés fog el, mikor ott mászkálok. Csak ez sokkal vadabb vidék. Hatalmas kinyúló tűéles sziklák, ormok és hatalmas hegyek néha meg tátongó mélységek, amelynek a legalján tavak gyűltek össze és még ott is van valami rejtett cucc.
Az ellenfelek is egyre keményebbek. Néhány típus, főleg amelyik a kétkezes bunkóval mászkál, azt elég keményen kell ütlegelni mire kifekszik. Noha nekem is van kétkezesem, de még azzal sem egyszerű. Ha sima egyszerűbb ellenfelet suhintok meg vele, akkor az néha elszáll a levegőbe, akkora ütést kap.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.03.05. 22:14:09
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
Ráadásul legalább egy kisebb erdöre való fát elhasználtam már nyilnak, hogy lelöjek egy sast de eddig még nem siikerült, akkor kéne lelöni mikor elkap valami állatot mert akkor természetesen lassabban száll de ilyet mindig csak lötávolon kivülröl láttam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2016.03.05. 01:43:27
Időközben lett parittyám is. Mókás fejbedobni kővel távolról valakit, de pontosan fejre kell célozni, hogy hatásos legyen. Az alap íjat meg kimaxoltam, de kaptam egy másikat, ami durvábban sebez, messzebbre lő és sokkal jobb a zoomja. Viszont nem annyira gyors.
Kardfogúd is lesz, csak tanuld meg a képességet hozzá. Ha az van melletted, este is és nappal is teljes biztonságban haladhatsz. Néha el is küldöm, mert jobb ha van mitől tartani, izgalmasabb.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.03.04. 22:36:40
Milyen fegyverzet kell egy mamuthoz?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A játékot pedig feltétlen vedd meg, egyszerűen nem lehet abbahagyni.
Mondjuk kellet is bele anyag, meg velem volt a kardfogú és ha az kidőlt akkor a barnamedve. De annyira nem vészes amúgy legyőzni, mert elég lassú, és íjjal is le lehet szedni. Hosszú íjjal főleg.
Ma is tanultam valamit, kösözönöm még egyszer.
Ezen agyaltam egész délelőtt, nem hagyott nyugodni és szétszedtem a gépet, és visszaraktam a szürke foglalatba, ám azóta még nem próbáltam ki.
Most pedig olvasom a válaszod, igazán köszönöm. Jövök egy Heineken 6 -os pakkal<#worship>#worship>
1 db PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 mód, szürke)
1 db PCIe 2.0 x16 (x2 mód, Fekete)
A második PCI csatlakozó csak x2 módban üzemel, ezért a kártyádat nem tudod kihasználni, ez lassítja le. Tedd át a szürke PCI foglalatba és mindjárt hozni fogja a 980Ti szintjét. :)
Más játékoknál is előjön ez a lassabb futási sebesség?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az lehet gond, hogy az alaplapban a videókártya nem a processzorhoz közelebbi PCI aljzatba van szerelve?
Nem szeretem azt a "Hobbitos" elmosódott képet.
tudtok arra valami megoldást, hogy telepítésnél folyamatosan azt írja, hogy nincs elég hely a lemezen?
Minden lemezen 100+gb szabad hely van.
köszi
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Ezeket esetleg nézd meg:
1. FOV beállítás, állítsd nagyobbra, 100 esetleg felette.
2. Nvidia 362.00 drivert tedd fel
3. Nvidia diver beállításiban nézd meg nincs e valami másképp beállítva. Mondjuk Vsync, Magas értékű AA stb.
4. Nem melegszik a kártyád nagyon?
5. Nem fut valami a háttérben?
6. Milyen felbontáson megy a játék? Nem lehet, hogy a DSR be van nálad kapcsolva és emiatt még nagyobb felbontáson megy?
7. Egyéb (hang, alaplapi) driverek mennyire frissek?
Javítócsomagot azt elvileg nem tudod kikerülni, mert első indításnál felrakja, az nem lehet gond.
Amúgy tényleg nagyon jó a játék. Ami most nekem feltűnt, hogy nagyon részletes. A világ nagyon szép, és a terület szinte 100%-a bejárható. Mármint nem nagyon vagy korlátozva abban, hogy mikor, merre, hogyan mész, milyen sziklákon keresztül, és ettől nagyon átjön ennek a "szabadságnak" az érzése. (Jó, lehet, hogy ez alapból jellemző a Far Cry-ra, de ebben a játékban ez mindenképpen hozzáad az élményhez.) Eddig egy barlangot fedeztem fel, de az eléggé kusza volt; hosszú bejárható terület. Nem lett volna könnyű visszatalálnom, ha visszafele kell kimenni... (Összehasonlításképpen: minimum olyan nagy és kusza, mint egy nehezebb barlang a Rise of the Tomb Raiderben, ha nem nagyobb.)
Aztán ami nekem még külön tetszett, az az idlingelő NPC-k. Konkrétan egy gyereket figyeltem meg, aki próbált felemelni egy nagy követ. Nagy nehezen arrébb mozdította, és elkezdte kaparni alatta a földet. Kaparta-kaparta, aztán valamit bevett a szájába. ...nézett... aztán kaparta tovább, és csipegetett még egy kicsit... :D Ezután visszatette a követ, és arrébb ment kavicsokkal dobálózni.
Nekem ez tetszik, hogy az NPC-k nem folyamat ugyanazt a tíz másodperces műveletet ismétlik.
Amúgy megcsináltam a Legend of the Mammoth-ból a Duel of the Beasts-et. Nem volt nagy szám. Orrszarvúkat kellett fellökni... és... kb. ennyi.
Nekem egy GTX 970-em van, és ultrán/maxon tolom hasonló (vagy jobb) FPS értékek mellett. :D
Hogyan lehet az, hogy az aláírásomban lévő masinával, High beállításokon alig van 45 - 50 FPS -em?
Várjak egy patch -ig? Akkor siránkozzak?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Boiling Point. Az tényleg barom jó volt. Eredetiben volt meg, csak aztán eladtam. Sőt az még magyar nyelvű is volt.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Most így utólag visszagondolva tök jó volt az a játék...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Videokból is lehet információkat kiszűrni. De ahogy nézem te indoklás nélkül írtad le, hogy szar. Innetől már ha indoklod se fog senkit érdekelni.
Én is megnéztem a videokat jópofának tűntek. Egyes harc jeleneteknél, az volt az érzésem az egész túlságosan, hack and slash. Aztán rájöttem ez egy akció játék, szóval. :) Most olvasva a hozzászólásokat úgy néz ki a videokban látott sétagalopp az nem is sétagalopp, szóval nem lehet rossz ez a játék, annak aminek csinálták, elfogadható. Persze ha űrszimulátort vártál, annak biztos nem lesz jó.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.03. 16:23:12
8 általános megvan egyébként?
Lenne egy kérdésem: csapdát hogyan tudom lerakni?
Megvan a craft menüben a csapda, de sehol nem látom, hogyan lehetne kiválasztani.
*************************************************************************************************************
TomeePapa: Képességek.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.03.03. 15:24:33
Azt a gyapjas orrszarvút én meg sem próbáltam levadászni. Láttam már többet is, de inkább elhúztam a csíkot, mert nem túl bizalomgerjesztő egy állat. A nagy mamutot meg szerintem csak csapatban lehet legyőzni, vagy nagyon magas képességekkel, bár még sosem próbáltam. Odáig még nem jutottam el, de a térképen már megjelent a helye, ahol az állat előfordul és éli mindennapjait. Csak az elég messzi régió és annyi teendő van még, hogy oda még nem mentem el.
Én a leopárdot leváltottam barlangi oroszlánra. Túl hamar kifekszik a leopárd, szerintem annál még egy erősebb farkas is jobb. A ritka fajokat érdemes keresgélni, csak nehéz persze rájuk találni, de megéri. Medve is elég kemény, de szerintem ez még nem az a fajta, ami a képeken időnként feltűnt a játék kiadása előtt. Az valahogy nagyobbnak néz ki és vadabbnak, de lehet aztán csak én vagyok vak.
Legnyugisabb hússzerzési lehetőség amúgy a teknős.
Kardfogúval is sikerült párszor találkoznom. Legyen elég annyi, hogy mindig kinyírt. :) Egyelőre még nem tudom szelídíteni, de majd idővel az is meglesz.
Igen a medvét, kardfogút és a mamutot (valószínű csak kisebbet, de nem biztos) meg lehet lovagolni és a medve a vízben is tud közlekedni. De ez a képességem még nincs meg. Ezt szerintem majd a sámán adja, de csak magasabb szinteken.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.03.03. 13:33:16
Láttam képeken, hogy meg lehet lovagolni a peteket (medvét, mammutot?), valakinek megy már ez? Vagy ez egy skill?
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.03.03. 13:11:24
MadWolf#11626