503
Far Cry Primal
-
#339 SG-n single player cucc topik (értelmes) kb 8 éve nem pörög már.Anno mikor suliba küldtem nem tudtam követni a topikokat napi 500 hozzászólás. Most annyit meg se élnek a játékok kb. -
Rudi50 #338 Már megtudtam, jól pörög ez a fórum :-). -
Rudi50 #337 Akinek meg van a 100% megnézné a fő barlangban a beasts falon, hogy a jobb oldali sorban mi felülről az 5. állat? Nálam csak kérdőjel van és emiatt nincs meg a 100% csak 99,69. Én a rare red bitefish-re tippelek, viszont olyan skinem meg van nem is egy úgyhogy nem értem. Szóval jó lenne ha valaki megnézné. -
Rudi50 #336 Már nem érdekes megtudtam. -
Rudi50 #335 Miért van az, hogy egy idő után nem gyúlnek a skill pontok? -
Árnyvadász #334 Kidobni, eldobni nem tudod. De ha fegyvereket, bombákat használsz, mikor újra craftolod csökken a nálad lévő anyagok menyisége. Nevesebb karaktereknek meg tudsz építeni házikót és akkor is megszabadulsz jó néhány alapanyagtól.
Lényeg: Dobáld el a lándzsáid, lődd ki a nyilaidat, dobáld el a bunkósbotod stb. Aztán craftold újra és így egy csomó nyersanyagot elhasználsz. Aztán lesz helyed felvenni a gazt. :) -
rikkcsicsi #333 Sziasztok! Ha tele van a Paco-om ,h kell kirakni,eldobni cuccokat?
Már játszom egy ideje ,de még ilyen nem volt
egy küldetés közepén vagyok és nem tudok felvenni pár gazt mert tele a pack -
#332 Köszönöm a válaszokat! Egyelőre egy lassan 8 éves Acer laptopom van és most gondolkozom, hogy újítok egyet,ezt találtam illetve egy HP probook 450en gondolkodtam még, kíváncsi voltam,h bírja-e. :) -
#331 Viszont hogy a kérdésére is válaszoljak, elfutna, de minimumon kis felbontáson, bizonytalan fps számmal. -
npolos #330 az "M"-ben igazad van, de arra nem találtam tesztet, gondoltam magától is rájön, hogy neki csak hasonló a kártyája
laptop leírása alapján nem egy kezdő user-nek tűnik :) -
#329 ...ami klasszisokkal erősebb. Szóval ez az összehasonlítás csak félrevezetheti.. van a kártya nevében egy "m" betű is szóval mobil verzió. (de le is írta miféle gép) Nem igazán játékra van. Youtube-on van pár vidi a laptopról és azok alapján nem venném meg ha játszani is szeretnék vele. -
npolos #328 nálam AMD HD7870 van 2 GB rammal és high beállításokkal, 1920x1080-on szépen fut
összehasonlítás, talán ez segít
-
#327 Köszönöm a választ! :) -
Árnyvadász #326 Valószínű igen, de nem lenne egy nagy élmény. Alacsony beállítások még nem is lenne akkora probléma, de szerintem kétséges, hogy ez a vga 1080p-ben értelmes fps-t ki tudna magából préselni. Láttam a Battlefront fórumán is feltetted a kérdést. Na ott jobb lenne a helyzet, mert BF kevésbé gépigényes. Ott szerintem 1080p-ben is játszható értékeket kapnál. -
sata75 #325 tudom, nem is állítottam az ellenkezőjét:) -
#324 Sziasztok!
Ezen a gépen futna szerintetek?
Processzor Intel Core i5-5200U, 2,2/2,7GHz, 2C/4T
Háttértár 1000 GB, 5400 rpm, HDD
Memória 8 GB DDR3, 1600 MHz
Kijelző 15,6” LED Full HD kijelző (1920 × 1080 px)
Grafikus vezérlő AMD Radeon R7 M360 2 GB
Lenovo Z51-70 vasról lenne szó.
Köszönöm előre is a választ!
-
#323 ha steames kód, akkor is kell hozzá uplay, így vagy úgy kell.. -
sata75 #322 Uplayel az a bajom, hogy minden egyes nap be kell írnom a felhasználónevet meg jelszót és átállítanom magyarra. Természetesen bepipálom, hogy jegyezze meg a beállításokat de nem akarja. A pontok jó dolog, de Steamen ilyen mem hiszem, hogy lesz, mivel ott ugye minden fejlesztő játékát árulják míg a Uplay az meg csak Ubi.
Utoljára szerkesztette: sata75, 2016.03.22. 12:19:00 -
Árnyvadász #321 Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én az utóbbi években 95%-ban a Steam rendszerét használtam és persze fent van az Origin és a Uplay is, de azokat alig. Mostanában viszont fordult a helyzet, mert a Battlefront nincs Steam-en és a Primal, Division pedig Uplay-es nekem. És itt jön a képbe a Uplay.
Nekem nagyon elnyerte a tetszésem. Megmondom, jobban tetszik, mint a Steam és nagyon jó ötletnek tartom a pontszerzéseket, amiket aztán le lehet vásárolni játékbeli dolgokért. Illetve nekem jobban átlátható, jobban tetszik. Origin sem rossz, de az még szerintem nem annyira kiforrott, de alakul. Minden esetre nálam most a Uplay lett a favorit. -
FartingSquirrel #320 Attól függ, milyen kód van benne. Mikor aktiválni akarod Steamen, akkor írja, hogy milyen formátumú kódot fogad el. 3x vagy 5x öt karakter, UPlayen meg 4x négy karakter...
Amúgy szerintem csak UPlayen lehet (legalábbis én ott tudtam).
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.03.22. 09:37:36 -
#319 A dobozos verziót lehet steamen aktiválni, vagy csak uplayen? -
fluency #318 Az options/gameplay menübe van reset opció, de csak akkor engedi végrehajtani, ha megvan a kampány és elfoglaltál minden outpostot és fortot. Legalábbis nekem ezt írja.
@Árnyvadász: Grat a 100%-hoz! -
sata75 #317 sztem valahogy lehet resetelni mint az előző részekben, de nekem sem sikerült rájönnöm, hogy hogyan. -
#316 újrafoglalása...? visszafoglalják őket? mert nálam kitakarított területen csak elvétve van egy két enemy
DLC-t hol lehet megvenni?
-
FartingSquirrel #315 Asszem a Blood Dragonra utal... -
sata75 #314 erre nem tudtam rájönni milyen easter egg. -
Árnyvadász #313 Meglett a 100%.
Nem tudom pontosan mitől, de valószínű a faluban lévő maradék narancs küldetéseket kellett megcsinálni és így lett teljes a Sayla küldetési ág, ami hiányzott. Érdekes.
Tegnap még megvettem a DLC-t is. 1 óra játékidő van benne. Érdekes volt mamut szemszögből is látni a világot, de semmi különöst nem adott ez az aprócska kiegészítő. Pár apróság volt benne ami tetszett, mint mamutcsapdák, beszakadt a jég mikor rámentem, meg az Udam harcosok ormánnyal történő kivégzései, de tényleg semmi extra, csak 3 küldetés. 120Ft-ot viszont megért. XP továbbra sincs, most már csak annyit tudok még tenni, hogy a falu lakosságát felviszem 300 főre, ez a maximális létszám. Jelenleg 259 fő van.
Ezt viszonylag gyorsan meg lehet tenni, mert az outpostok újrafoglalása ad 5-6 főt is egyszerre, meg van kismillió ilyen küldetés is a térképen szétszórva. -
bfbc2 #312 bf4 multi alap :D -
Rudi50 #311 köszi mindkettőtöknek -
fluency #310 Ahogy Árnyvadász is írta, az nem kell. Meg tudod nézni egyébként, Takkar barlagjában van egy fő oltár ott írja a %-ot és azt, hogy mi kell hozzá. A kisebb oltárok pedig részletesen. -
Árnyvadász #309 Nem az nem kell. Közben megcsináltam mindent, de 99%-ot adott a végén, mert egy főküldetésnek kérdőjel van a helyén a statisztikában. Már csak arra tudok gondolni, esetleg ez a mamutos DLC lehet, de lehet ez is valami bug, mint az xp dolog, amit lentebb írtam. Festményeknél arra gondolsz, mikor a közelben meg kell keresni hunter vision-al az elrejtett rare alapanyagokat? Mert, ha arra és nem a barlangrajzokra (cave painting), akkor az nem kell a 100%-hoz. Azokat nem is számolja a statisztikában sem. Nekem még kettő ott van ezekből a térképen, de nem tudom megcsinálni, mert nem engedi felvenni az alapanyagokat, mivel tele vagyok azokból.
Amúgy még lehet játszogatni, mert egy csomó narancs küldetés van, csak szar így, hogy xp-t már nem kapok semmiért és skill pontot se ad már. Na mindegy. Majd ha javítják ezt a dolgot, akkor még lehet visszanézek már csak a nosztalgia végett is. Meg hátha lesz még valami sztori DLC is. -
Rudi50 #308 Ugye a sackok összegyűjtése nem kell a 100%-hoz? Mert akkor most hagyom a francba az egészet pedig az előző két részt kimaxoltam. A festmények is az agyamra mennek arról is jól jönne valami leírás. -
orc88 #307 OFF: majd mindenki eldönti, hogy mit vesz. :) Majd akkor ugass bele, ha közöd van hozzá. köszi -
Árnyvadász #306 Egy régebbi írásomban utaltam rá, hogy lehet megcsinálom a játékot 100%-ra. Végül tényleg közel kerültem hozzá. Három barlangot kell még bejárnom, ott van 3 barlangrajz és 3 daysha kéz és ha ezeket megtaláltam, akkor megvan a 100%. Most 97,23%-on vagyok, 40 óra játékidővel.
Egyetlen problémám van, hogy eltűnt az xp csík és bármit csinálok, már nem tudok fejlődni, pedig maradt még 4 képesség, amit megtanulhatnék. Elvileg ha a narancssárga ikonnal jelzett küldetéseket csinálgatom, amit a faluba adnak, azzal még tudok szerezni képességpontokat, de ezt még nem próbáltam.
Olvastam és láttam videókat is, hogy ez másoknál is előjött és ez lenne a megoldás rá, meg a konzolos verzióban ezt a "bugot" javították is, de a PC-s verzióban még nem láttam jelét, pedig tegnap volt frissítése is a játéknak. (Uplay-es van nekem nem Steam-es.)
Még olyat lehet csinálni (megtettem), hogy az elfoglalt outpost helyeket resetelni lehet, így ha épp arra járok újra be lehet őket venni. Ami furcsa nekem, hogy a főküldetésekben maradt egy kérdőjeles rész. Holott minden főküldetést megcsináltam, a játékot is befejeztem, végeztem a sztorival és Oros felszabadult. De lehet ez is valami bug, vagy nem tudom.
Mindenesetre azért jól szórakoztam, bár tény, hogy egy idő után már elég monotonná vált a játék, de jó érzés azért az, hogy mindennel végeztem benne. Pontosabban van még hátra 1-1.5 óra a 100%-hoz, de ezt ma vagy a hétvégén megcsinálom. -
#305 Na igen. 116 évesen az ember már elveszti az eszét. -
davidka610 #304 Ez még mindig nem jó... -
npolos #303 Mindig ez a fikázás az AMD-re :)
HD7870-en gyönyörűen fut, még éjszaka nagy forgalom mellett is :) -
zsozso29 #302 Én egyszer vettem AMD kártyát, de soha többet, játékokat NVIDIA-ra fejlesztik, ennyi.
-
simonl #301 OFF: Vegyétek csak a szar AMD kártyákat..... -
davidka610 #300 Megpróbálom, hátha. Supportnak hol lehet írni, meg mit írjak nekik? :D