503
Far Cry Primal
-
#380 Gondolom mint a Far Cry 3-ban is volt. Össze kell gyűjteni hozzá a megfelelő alapanyagokat (nem tudom miket nekem nincs meg) gondolom valami állat bőre stb. És meg kell craftolni a craft menüben. Ott 100% írja mi kell hozzá.
Parancsolj itt is van. Én mondtam ,hogy a YT-on mindent megtalálsz
Téli ruha elkészítése a hozzávalokkal
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.30. 22:51:31 -
krisztajo #379 Hogy lehet vastag ruhát készíteni, hogy a hidegben nem fagyunk meg?
Anélkül bármit csinálni, úgy hogy még arra is állandóan figyelni kell eléggé durva. -
krisztajo #378 Köszönöm, igazán örülök. Mennyire csalóka ez így. -
#377 Mad Max az okosórán is elfut nagyon gyér a gépigénye.
YT-on bármit megtalálsz
-
krisztajo #376 Köszi szépen, ez megnyugtató.
Vajon a Mad Max is elmegy vele, vagy abban már hiába reménykedek?
(Bocs, hogy itt teszem fel a kérdést, de hátha tudod.) -
#375 Ezek alapján megy rajta 1. és 2.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.24. 07:38:47 -
krisztajo #374 Érdeklődnék, hogy elfut-e a játék GTX 560-on???
Úgy olvastam alá van belőve a minimum és a Far Cry 4 is akadás mentesen futott. -
#373 nah, beszereztek, meg is jott. akit erdekel rendelje meg! -
#372 ja csak nincs nekik. nagy kamu akcio, bar azt igertek 1-2 heten belul beszerzik. het elejen meg napi akcio alatt futott, meg is rendeltem, erre irnak, hogy nincs is nekik raktaron...
Utoljára szerkesztette: Mersant, 2016.09.21. 06:02:27 -
csgj #371 Mert lehetőleg mindennel Steamen játszom. :D -
#370 Akciósan most 4999Ft -
#369 Én is ott hirdettem az enyém 5k-ért de törölték mivel account is jár(szükséges) hozzá blabla... -
#368 Miért steamre kell? Ahhoz is kell Uplay szóval nem értem.
Amúgy pont ma linkelték prohardveren 5k a dobozos verzió
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.20. 19:52:59 -
simonl #367 Patchaou kollega jobban tudta -
#366 A kívánságlistára tételnél nálam mindig jelez emailben ha akciós. -
simonl #365 Nézd csak meg itt
Megbizható oldal.
A Steam -en belül pedig be tudod állítani, hogy értesítsen email -ben ha akciós a kiszemelt játék.
Ha jól sejtem "követés" vagy mi a fenére kell kattintani. -
csgj #364 Sziasztok! Nagyon szeretném megvenni a játékot, de a jelenlegi alapára brutális, és ha van is valahol akció, az sosem a Steames, hanem a Uplay-es verzióra vonatkozik. Ha valaki belefut egy Steames akcióba valahol, jelezné itt nekem? :D Előre is köszi! -
mtibee #363 Hogyan szelídítsünk meg egy vadállatot a valóságban: Youtube videó. -
#362 nem, előtte csak 2 volt, de ők már nagyok. most van egy 9 hónapos is :D -
#361 És a FC4 óta lett 3 gyereked? Csak nem hármas ikrek:) -
#359 ment pm -
#358 kellett neked gyerek látod :-D -
#357 de, bejött, csak egyszerűen nincs időm játszani vele.
A 3-mal és a 4-gyel elég sokat játszottam, de akkor még nem volt 3 gyerekem :D
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.05.05. 10:09:36 -
#356 miért adod el? nem jött be az őskor? :) -
#355 van egy eladó Far Cry Primal digitális verzióm, alig használt. Privátban érdeklődhettek. -
Árnyvadász #354 Megnéztem a 4K vagy HD textúrákkal (Uplay DLC szekcióból lehet letölteni a Far Cry: Primal játéknál és 3.5 GB) a játékot és határozottan szebb az összhatás és úgy minden ami a játékban van. Egy félelmem volt, hogy a 3.5 GB memória elég lesz e? Nos teljesen rendben van ez a része, valószínű amiatt, mert pár dolog nálam le van véve és az általános beállítás is a High szinten mozog. Emiatt nem lépi túl a kritikus memória használatot a játék. Ugyanúgy fut, mint eddig, de sokkal szebb. Ha gondoljátok tegyétek fel.
Aztán azt figyeltem meg még, hogy ha ki akarnám próbálni a Survivor/Túlélő játékot, akkor ahhoz teljesen új játékot kéne indítanom. Ezt nem hiszem, hogy bevállalom, inkább a mostani mentésemet viszem tovább és gyűjtögetem a Skill pontokat. Most már azt is kiírja végre a program, hogy elértem a lvl limitet és emiatt már csak úgy tudok további skill pontokra szert tenni, ha elvállalok ilyet adó küldetéseket.
Meg szerintem még egy picit optimalizáltak a játékon ebben a javításban. Ami 1.3 immáron. -
#353 Valami file-ban átírogattam dolgokat, de 25-nél följebb nem igen megy viszont simán alá esik... még alacsonyabb felbontáson is. Úgy látszik meg kell várnom amíg ki nem koplalok egy új vga-t XD Bár ezt a 16 bites színt még kipróbálom. Egyébként nem igp hanem apu, A10-5800k amiben egy 7660D van.
Köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.04.13. 18:02:09 -
Árnyvadász #352 Igen ez is egy jó megoldás. -
#351 asszem az is segiot ha a szint 32-ről 16-ra vissza veszed -
Árnyvadász #350 Felbontást minél alacsonyabbra venni.
Példa: The Division 720p-ben Ultra beállítással meg se röccen, stabilan tartja a 60, de vsync vagy auto sync nélkül a még több fps-t is.
Ha 1080p-be felveszem, el is lehet felejteni az Ultra beállítást, már csak közepessel hozza ugyanezt, de talán meg egy picit a 720p-is stabilabb. Ha még feljebb rakom a felbontást, már effekteket is ki kell kapcsoljak és egyre több minden lesz Low beállításon, hogy ugyanezt a futási értéket produkálja.
Primal nem annyira gépigényes szerencsére, de ha jelenleg IGP (integrált vga) kártyával játszol, az a legjobb módja a plusz fps értékek kicsikarásának, ha a felbontást a lehető legkisebbre teszed, amit a program megenged. Nem tudom ez Primal esetében 800*600? Tippelek, majd nézd meg.
Ezt a túlélőmódot még biztos bepróbálom, mert kíváncsi vagyok rá. De legfeljebb hétvégén. -
#349 Hali!
Egy időre vga nélkül maradtam de így csak 20-25fps-em van full lowon, az lenne a kérdésem, hogy van-e valami trükk amivel többet lehetne kicsikarni a játékból. Vártam már a túlélő módot, de így esélytelen...
Előre is köszi! -
#348 Far Cry Primal - ilyen lesz a túlélőmód. -
npolos #347 van olyan hely is, ahol mutatja van lehetőség kötélen felmászni, utána himlálódzni
végül fél óra után marad az egyszer csak véletszerű ugrálással tovább jutás :) -
#346 A küldikkel olyan nagyon még nem haladtam, inkább gyűjtögetem a cuccost a craftoláshoz, meg keresgélem a gyűjtögetni valókat. A barlangokból nálam a kijutás a problémásabb, volt hogy inkább gyorsutazással keveredtem ki:) -
npolos #345 az nagyon jó arány, bár gondolom fő és mellékküldetésekkel jött össze leginkább :)
barlangban daysha, meg festményt keresve néha 0,5 óra is elteleik mire megtalálom :)
volt hogy megvártam az éjszakát, mert a fénye alapján találtam csak meg a követ a hegy tetején
közben igaz leszedtem bár madarat a dögökre leszállva :)
egyébként északon a hóban sok kis madár szaladgál, amiket könnyű leszedni íjjal, ha kell a toll -
#344 13 óra alatt 34%-ig jutottam :) Szeretem az ilyet!
Ja, uplayes kihívásoknál mi akar az lenni hogy foglalj el 225000 helyőrséget anélkül hogy felfedeznének? Kiscit nagynak tűnik az a szám :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.03.29. 12:19:15 -
npolos #343 túl sok pörgés nem kell hozzá itt
elég jól lehet haladni, ha valaki nem egyből akarja kimaxolni a küldetéseket, akkor minden skills a végéig simán meg lesz
most járok 64% körül, hiányzik még 3 a főszálból, közben ami csak lehet megkeresek, megcsinálok, 300-ból már talán 219 lakos meg van -
#342 Anno a STALKER Clear Sky topikja pörgött rendesen, pedig annak sincs mutija. Viszont azon kívül nekem sem ugrik be semmi, ha csak a mostani Fallout4-et nem számítjuk. Pörögni épp nem pörög de aktívabb mint az átlag offline játékok topicjai. -
#341 Aminél van azok is halottak... -
#340 mert nincs virágbolti verzió :)