Far Cry Primal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Sehova már mindenki felnőtt és melózik nincs annyi idő gép előtt ülni és csapatni mint tanuló korunkba.
Azt a kevés időt is inkább mindenki játékkal tölti és nem kommentelget mint régen..
Pedig mekkora volt egy új gamenél követni se lehetett napi többszáz komment. 10 ezres komment mennyiségek stb. Most 10 év alatt nincs annyi mert kihalt szinte az összes.

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Azt én is szeretném tudni...

JaSoN HuNTeR
mostanság hova járnak az emberek fórumozni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

patchaou
Ugyan miért indulnának be? Remek kis játék, de semmi olyan nincs amiről folyamatosan lehetne beszélni. Az ember végigjátsza egyszer-kétszer, de ennyi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

jarlaxxe
Nem fognak az sg-nek már löttek, alig van hozzászólás a warez huszárok se járnak ide / ez mondjuk pozitiv változás /

Danecay
Lassan lassan csak beindulnak itt is a kommentek <#ravasz1>

JaSoN HuNTeR

Nagyon jó ez a játék, engem jobban leköt mint a 4. rész.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Tib

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tedd fel ezt https://www.msi.com/page/afterburner
Majd 50MHz vegyél vissza.
Amúgy nem csak ennél a játéknál fagy ki.
A Watch Dogs 2 esetében is ez van.
Úgy néz ki Denuvo lesz a ludas frissítettek valamit,és össze akad.

Utoljára szerkesztette: kasa85, 2016.12.07. 21:07:54
Radeon 7950

Nincs ellenőrzésre lehetőségaz uplay-ben , de valószínűleg azért mert steam-ről töltöttem le. Kipróbálom így steam-en lévő ellenőrézs után történik-e valami . Elvégre az ubi-sok írták a saját fórumokon, bár erősen kétségeim vannak.

Ahogy olvastam sokkal erősebb, újabb Radeon VGA-kkal is ugyan ez van a Far Cry Primal esetében és a kifagyás is csak bizonyos pontjaink történik a térképnek. A kedő területen órákig bóklásztam, és stabil teljesen.

Hát nem tudom, minden még a legerősebb Eadeon VGA-k is túlmelegszeknek és csak a Far Cry-tól? Fura.

Milyen órajelet? GPU órajelet?
milyen vga?

t

Denuvo védelmet használ vannak játékok ahol gondod okoznak.
A másik amire felfigyeltem az Uplayon keresztül le ránt fájlokat.
A harmadik amit tapasztaltam 2gb memóriát Uplayban bejelentkezve eszik szépen.+ 6 vagy 7GB a játék még egyben meg eszik.
Szóval Orosz rulett az egész.
Azért csökkents egy órajelet próbáld ki.
Nem lesz probléma belőle.
Nekem a legújabb 3DMark DX12 csinálta ezt.
Atomstabil volt.
Egyszer csak piros kép,és CTRL ALT Delete segített.
Uplay..A játékaid könyvtárára kattintasz és ott az adott játékra jobb katt és ott van középen a játékfájlok ellenőrzése lehetőség.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Közben megnéztem az ubi hivatalos fórumát, ott azt olvastam ez gyakori gond a Raderon VGA-kal. És megoldásként volt egy olyan ,hogy az uplay-ben kell ellenőrizni a fájlokat. Na...hogy? Nincs ilyen lehetőség,
A Far Cry 4-nek szinte ugyaneza gépigénye. Semmi hiba, ott nem melegszik túl? Witcher 3, új Tom Raider? Nagyobb is a gépigényük, ott se? Valószínűtlen.
Ez eléggé valószínűtlen. Nem melegedik túl semmi más alatt, egy ellenőrző program se mutatott hibát.
Nállam dettó,de egyszer.
Az egész kijelző piros lett,és fagyi.
Álltalában GPU túlmelegedés jele,vagy nem bírja azt az órajelet.
50MHz csökkents,és játsz tapasztalat!
Megvettem nemrégiben, de van egy gond: állandóan kifagy. Semmi hibaüzenet, vagy bármi egyéb jel, egyszercsak kifagy. Így teljesen játszhatatlan.
Win 8.1 -es op rendszer, Radeon VGA, ha ez számít.

Bármi ötlet javaslat?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.04. 15:11:21
Tib

★★★ VIGYÁZAT! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉRKEZŐBEN! ★★★
Minden héten új nyeremény talál gazdára! Te leszel az?

#FarCry #FarCryHC #FarCryDecember

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Totál igazad van, én néztem be megint.
Én is a craft menüben kerestem, de ezen átsiklott a szemem, köszi szépen.
grebber
Gondolom mint a Far Cry 3-ban is volt. Össze kell gyűjteni hozzá a megfelelő alapanyagokat (nem tudom miket nekem nincs meg) gondolom valami állat bőre stb. És meg kell craftolni a craft menüben. Ott 100% írja mi kell hozzá.

Parancsolj itt is van. Én mondtam ,hogy a YT-on mindent megtalálsz

Téli ruha elkészítése a hozzávalokkal
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.30. 22:51:31

Hogy lehet vastag ruhát készíteni, hogy a hidegben nem fagyunk meg?
Anélkül bármit csinálni, úgy hogy még arra is állandóan figyelni kell eléggé durva.
Köszönöm, igazán örülök. Mennyire csalóka ez így.
grebber
Mad Max az okosórán is elfut nagyon gyér a gépigénye.

YT-on bármit megtalálsz

Köszi szépen, ez megnyugtató.
Vajon a Mad Max is elmegy vele, vagy abban már hiába reménykedek?
(Bocs, hogy itt teszem fel a kérdést, de hátha tudod.)
grebber
Ezek alapján megy rajta 1. és 2.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.24. 07:38:47

Érdeklődnék, hogy elfut-e a játék GTX 560-on???
Úgy olvastam alá van belőve a minimum és a Far Cry 4 is akadás mentesen futott.
Mersant
nah, beszereztek, meg is jott. akit erdekel rendelje meg!

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
ja csak nincs nekik. nagy kamu akcio, bar azt igertek 1-2 heten belul beszerzik. het elejen meg napi akcio alatt futott, meg is rendeltem, erre irnak, hogy nincs is nekik raktaron...<#boxer>
Utoljára szerkesztette: Mersant, 2016.09.21. 06:02:27

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mert lehetőleg mindennel Steamen játszom. 😄
grebber

patchaou
Én is ott hirdettem az enyém 5k-ért de törölték mivel account is jár(szükséges) hozzá blabla...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

grebber
Miért steamre kell? Ahhoz is kell Uplay szóval nem értem.
Amúgy pont ma linkelték prohardveren 5k a dobozos verzió
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.20. 19:52:59

Patchaou kollega jobban tudta<#wink>

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

patchaou
A kívánságlistára tételnél nálam mindig jelez emailben ha akciós.

Nézd csak meg itt
Megbizható oldal.
A Steam -en belül pedig be tudod állítani, hogy értesítsen email -ben ha akciós a kiszemelt játék.
Ha jól sejtem "követés" vagy mi a fenére kell kattintani.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok! Nagyon szeretném megvenni a játékot, de a jelenlegi alapára brutális, és ha van is valahol akció, az sosem a Steames, hanem a Uplay-es verzióra vonatkozik. Ha valaki belefut egy Steames akcióba valahol, jelezné itt nekem? 😄 Előre is köszi!
Hogyan szelídítsünk meg egy vadállatot a valóságban: Youtube videó.
McHaals
nem, előtte csak 2 volt, de ők már nagyok. most van egy 9 hónapos is 😄

MadWolf#11626

Danecay
És a FC4 óta lett 3 gyereked? Csak nem hármas ikrek😊

drop
ment pm

Montanosz
kellett neked gyerek látod :-D

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

McHaals
de, bejött, csak egyszerűen nincs időm játszani vele.
A 3-mal és a 4-gyel elég sokat játszottam, de akkor még nem volt 3 gyerekem 😄
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.05.05. 10:09:36

MadWolf#11626

Krisztiam
miért adod el? nem jött be az őskor? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

McHaals
van egy eladó Far Cry Primal digitális verzióm, alig használt. Privátban érdeklődhettek.

MadWolf#11626

Megnéztem a 4K vagy HD textúrákkal (Uplay DLC szekcióból lehet letölteni a Far Cry: Primal játéknál és 3.5 G😎 a játékot és határozottan szebb az összhatás és úgy minden ami a játékban van. Egy félelmem volt, hogy a 3.5 GB memória elég lesz e? Nos teljesen rendben van ez a része, valószínű amiatt, mert pár dolog nálam le van véve és az általános beállítás is a High szinten mozog. Emiatt nem lépi túl a kritikus memória használatot a játék. Ugyanúgy fut, mint eddig, de sokkal szebb. Ha gondoljátok tegyétek fel.

Aztán azt figyeltem meg még, hogy ha ki akarnám próbálni a Survivor/Túlélő játékot, akkor ahhoz teljesen új játékot kéne indítanom. Ezt nem hiszem, hogy bevállalom, inkább a mostani mentésemet viszem tovább és gyűjtögetem a Skill pontokat. Most már azt is kiírja végre a program, hogy elértem a lvl limitet és emiatt már csak úgy tudok további skill pontokra szert tenni, ha elvállalok ilyet adó küldetéseket.

Meg szerintem még egy picit optimalizáltak a játékon ebben a javításban. Ami 1.3 immáron.
patchaou
Valami file-ban átírogattam dolgokat, de 25-nél följebb nem igen megy viszont simán alá esik... még alacsonyabb felbontáson is. Úgy látszik meg kell várnom amíg ki nem koplalok egy új vga-t XD Bár ezt a 16 bites színt még kipróbálom. Egyébként nem igp hanem apu, A10-5800k amiben egy 7660D van.
Köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.04.13. 18:02:09

Igen ez is egy jó megoldás.
Montanosz
asszem az is segiot ha a szint 32-ről 16-ra vissza veszed

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Felbontást minél alacsonyabbra venni.

Példa: The Division 720p-ben Ultra beállítással meg se röccen, stabilan tartja a 60, de vsync vagy auto sync nélkül a még több fps-t is.
Ha 1080p-be felveszem, el is lehet felejteni az Ultra beállítást, már csak közepessel hozza ugyanezt, de talán meg egy picit a 720p-is stabilabb. Ha még feljebb rakom a felbontást, már effekteket is ki kell kapcsoljak és egyre több minden lesz Low beállításon, hogy ugyanezt a futási értéket produkálja.

Primal nem annyira gépigényes szerencsére, de ha jelenleg IGP (integrált vga) kártyával játszol, az a legjobb módja a plusz fps értékek kicsikarásának, ha a felbontást a lehető legkisebbre teszed, amit a program megenged. Nem tudom ez Primal esetében 800*600? Tippelek, majd nézd meg.

Ezt a túlélőmódot még biztos bepróbálom, mert kíváncsi vagyok rá. De legfeljebb hétvégén.