503
Far Cry Primal
  • grebber
    Idén a For Honor a Ghost Recon és a szausz park lesz a fejős tehén...
  • Ironman2
    Idén nem lesz se Assassins Creed,se Far Cry:

http://in.ign.com/adventure/100107/news/ubisoft-wont-necessarily-release-assassins-creed-or-far-cry
  • endorphinz
    nem tudom végigvinni a journey progresseket, megöltem batarit és ullt is, elvileg kéne egy bejátszás dah-val kapcsolatban de hiába látogatom meg nem jön elő. 13/11-en állok, elvileg ezeket a falusi küldiket kell csinálni, hogy teljes legyen? csináltam vagy 8-at de annyira primitív és unalmas küldetések, hogy be is fejeztem

a játék amúgy jó volt. a grafika lehengerlő, a korszak óriási plusz, a nyelvezet, karakterek, állatidomítás, minimális falu menedzselés mind-mind lekötött pár óráig, csak a küldetések egy idő után olyan monotonná és unalmassá váltak, hogy kicsit lehúzták a játékot. de tényleg, erre nem lehet alapozni, hogy foglald el, menj el oda és öld meg, esetleg keresd meg a vérfoltok után majd úgy öld meg. ebből áll a küldetések 99%-a ami azért is baj mert a játék nagyon rövid és azt a kis időt se tudták változatossággal megtölteni. jó lenne egy 2. rész mert van benne potenciál ez olyan 80%-os volt nekem
  • FartingSquirrel
    +1
  • Ironman2
    Hú ez nagyon jó lett! Amúgy még mindig a Far Cry 3 a király nálam! Azt még a negyedik se tudta überelni.Itt is ugyanúgy él a természet,és mindig akadnak váratlan helyzetek.Kicsit mondjuk sokallom a vadállatokat,lépte nyomon beléjük botlok.Már van egy farkasom,és egy oroszlánom is,őket folyamatosan alkalmazom,ilyen vad környezetben ez jó segitség,de csak egyet tudok magamhoz venni (azt nem tudom később engedi-e a játék hogy több is legyen egyszerre?).Volt egy piros halálfejes küldetés hogy szabaditsak ki valakit,mire odamentem szétmarcangolták őket az állatok.Az éjszakai atmoszféra félelmetes,főleg az erdőben.Mindenhonnan jönnek hangok,hallok emberekét,vadállatokét,jajkiáltásokat,üdvrivalgásokat,teljesen térhatású az egész.Volt mikor megijedtem,mert mögöttem szólalt meg egy vadállat hangja.D Az aláfestő zenék,és effektek is jók lettek,nem idegesítenek annyira.A bagoly bevetése zseniális ötlet.Bár még a negyedénél tartok,gondolom még vannak meglepetések bőven,de én élvezem minden másodpercét,ismét egy jó Far Cry.
  • Ironman2
    Kösz amúgy már rájöttem tegnap.D
  • fluency
    Gyújtsd fel a fedelet és szabad lesz az út.
  • Ironman2
    Ja Ezek az elefántos küldetések mellékesek,most tapasztaltam,nembaj kellett a fejlődéshez.Most elakadtam az Escape from cave résznél,mikor beestem abba a barlangba.Földön van egy nyilás,de nem tudom eltávolitani a fedelet sehogyse
  • Tripod
    Sziasztok!
    A fehér farkasos missziónál, miután megszelídítem a farkast az lenne a feladat, hogy ráküldjem egy Udamra, hogy kinyírja. Na már most nekem jelzi, hogy hol kéne lennie az Udamnak, odamegyek és nincs ott senki, aztán pedig vagy lefagy vagy crashel a játék. Nem tudtok erre valami megoldást? Már próbáltam levenni a grafikát is lowra, de ugyanaz mindig.
    Utoljára szerkesztette: Tripod, 2017.01.20. 17:46:41
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De szivatós ez az elefánt rhinos küldetés,mikor az elefánttal kell kiütni a rhinokat.
  • npolos
    long bow távolról, közelre meg Two-Handed Club
    bagollyal meg Berserk Bombát dobálj, olyan szép mikor egymásnak esnek, persze nem mindre jó érdemes nyílasra dobni, aki magaslaton áll, akkor annál többet ki tud lőni
  • FartingSquirrel
    Hát, akkor próbálj meg hozzászokni, mert hasznos. :D
    Nem csak a tábor nagyrészét felfedezed vele (és ugye megjelölöd az embereket), hanem bombát is tudsz ledobmi vele, ami ha jó helyre megy, elég hatásos. Ja, meg melee-ben is lehet vele támadni, ha jól emlékszem, még a bomba ledobás után is, szóval kétszer támadsz vele.
    Barátkozz meg azzal az irányítással. ;)
  • endorphinz
    drón alatt a baglyot érted? :D pont ettől tartottam, arra 0 pontot raktam eddig szinte sose használom mert az irányítása kiakaszt
  • FartingSquirrel
    Drónnal kijelölsz annyit, amennyit csak tudsz, bedobsz egy gránátot a lehető legtöbb ember közé, valami másik fontos pozícióban lévő figurára ráküldöd a négylábút (pl. arra, amelyik segítséget tud hívni), aztán távolról megpróbálsz minél többet leszedni, illetve a földi egységedet támogatni. (Hásználj méhkas-gránátokat.)
    Ennél jobb nem jut eszembe. :)
  • endorphinz
    Srácok valami tipp a very hard táborok ellen? melyik taktika a legjobb? majdnem minden életcsíkomat kifejlesztettem de esélyem sincs mikor egyszerre megjelenik vagy 20 ellenfél. Meglepően jól céloznak :)
  • hapi
    Nekem bejön a játék, de azért aki a melee harcot programozta annak a tökeit üssük már össze két féltéglával...
  • Montanosz
    nálam inkább az van példa hogy alig van játék ami én számíze szerint jelenne meg (wargame)
    ha van is neki forum az külföldi

másik hogy multis játék,aminek megvan a saját foruma/rajongói honlapja

fb tényleg elszivja az embereket, főleg a telos fb korszak ota
  • lammaer
    Én inkább ott keresem a változást hogy nagyon rááltunk már a guglira - ha az ember megakad vagy érdekelné valami, tutira talál rá a neten már guideot vagy a választ vhol redditen, wikin esetleg a steam fórmokon, nem érdemes órákat vagy napokat várni hogy hátha tudja vki az SGn.

Mindenki felnőtt... azért tudod hogy 1976 után is születtek emberek, akik játszanak. Megvan az a generáció is aki MOST fiatal és játszik...:)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.08. 23:33:03
  • Danecay
    Ezt annak apropóján írtam, hogy eddig tudott ellenállni a játék védelme a crackereknek, feltörték ugyanis, így biztosan több játékosnak lesz majd élménye, kérdése mint eddig azok közül akik meg is vették, nyilván belőlük van kevesebb.
  • Papa01 #401
    Szerintem az FB a ludas ebben... :) A fórumokról is elszívja a népeket. :)
  • grebber
    Sehova már mindenki felnőtt és melózik nincs annyi idő gép előtt ülni és csapatni mint tanuló korunkba.
    Azt a kevés időt is inkább mindenki játékkal tölti és nem kommentelget mint régen..
    Pedig mekkora volt egy új gamenél követni se lehetett napi többszáz komment. 10 ezres komment mennyiségek stb. Most 10 év alatt nincs annyi mert kihalt szinte az összes.
  • jarlaxxe
    Azt én is szeretném tudni...
  • JaSoN HuNTeR #398
    mostanság hova járnak az emberek fórumozni?
  • patchaou
    Ugyan miért indulnának be? Remek kis játék, de semmi olyan nincs amiről folyamatosan lehetne beszélni. Az ember végigjátsza egyszer-kétszer, de ennyi.
  • jarlaxxe
    Nem fognak az sg-nek már löttek, alig van hozzászólás a warez huszárok se járnak ide / ez mondjuk pozitiv változás /
  • Danecay
    Lassan lassan csak beindulnak itt is a kommentek
  • JaSoN HuNTeR #394

Nagyon jó ez a játék, engem jobban leköt mint a 4. rész.
  • Tib

#FarCry #FarCryHC #FarCryDecember
  • kasa85
    Tedd fel ezt https://www.msi.com/page/afterburner
    Majd 50MHz vegyél vissza.
    Amúgy nem csak ennél a játéknál fagy ki.
    A Watch Dogs 2 esetében is ez van.
    Úgy néz ki Denuvo lesz a ludas frissítettek valamit,és össze akad.

Utoljára szerkesztette: kasa85, 2016.12.07. 21:07:54
  • DantesHUN
    Radeon 7950

Nincs ellenőrzésre lehetőségaz uplay-ben , de valószínűleg azért mert steam-ről töltöttem le. Kipróbálom így steam-en lévő ellenőrézs után történik-e valami . Elvégre az ubi-sok írták a saját fórumokon, bár erősen kétségeim vannak.

Ahogy olvastam sokkal erősebb, újabb Radeon VGA-kkal is ugyan ez van a Far Cry Primal esetében és a kifagyás is csak bizonyos pontjaink történik a térképnek. A kedő területen órákig bóklásztam, és stabil teljesen.

Hát nem tudom, minden még a legerősebb Eadeon VGA-k is túlmelegszeknek és csak a Far Cry-tól? Fura.

Milyen órajelet? GPU órajelet?
  • endorphinz
    milyen vga?
  • kasa85
    Denuvo védelmet használ vannak játékok ahol gondod okoznak.
    A másik amire felfigyeltem az Uplayon keresztül le ránt fájlokat.
    A harmadik amit tapasztaltam 2gb memóriát Uplayban bejelentkezve eszik szépen.+ 6 vagy 7GB a játék még egyben meg eszik.
    Szóval Orosz rulett az egész.
    Azért csökkents egy órajelet próbáld ki.
    Nem lesz probléma belőle.
    Nekem a legújabb 3DMark DX12 csinálta ezt.
    Atomstabil volt.
    Egyszer csak piros kép,és CTRL ALT Delete segített.
  • ratgab
    Uplay..A játékaid könyvtárára kattintasz és ott az adott játékra jobb katt és ott van középen a játékfájlok ellenőrzése lehetőség.
  • DantesHUN
    Közben megnéztem az ubi hivatalos fórumát, ott azt olvastam ez gyakori gond a Raderon VGA-kal. És megoldásként volt egy olyan ,hogy az uplay-ben kell ellenőrizni a fájlokat. Na...hogy? Nincs ilyen lehetőség,
  • DantesHUN
    A Far Cry 4-nek szinte ugyaneza gépigénye. Semmi hiba, ott nem melegszik túl? Witcher 3, új Tom Raider? Nagyobb is a gépigényük, ott se? Valószínűtlen.
  • DantesHUN
    Ez eléggé valószínűtlen. Nem melegedik túl semmi más alatt, egy ellenőrző program se mutatott hibát.
  • kasa85
    Nállam dettó,de egyszer.
    Az egész kijelző piros lett,és fagyi.
    Álltalában GPU túlmelegedés jele,vagy nem bírja azt az órajelet.
    50MHz csökkents,és játsz tapasztalat!
  • DantesHUN
    Megvettem nemrégiben, de van egy gond: állandóan kifagy. Semmi hibaüzenet, vagy bármi egyéb jel, egyszercsak kifagy. Így teljesen játszhatatlan.
    Win 8.1 -es op rendszer, Radeon VGA, ha ez számít.

Bármi ötlet javaslat?
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.04. 15:11:21
  • Tib

★★★ VIGYÁZAT! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉRKEZŐBEN! ★★★
    Minden héten új nyeremény talál gazdára! Te leszel az?

#FarCry #FarCryHC #FarCryDecember
  • krisztajo
    Totál igazad van, én néztem be megint.
    Én is a craft menüben kerestem, de ezen átsiklott a szemem, köszi szépen.