Far Cry Primal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a kevés időt is inkább mindenki játékkal tölti és nem kommentelget mint régen..
Pedig mekkora volt egy új gamenél követni se lehetett napi többszáz komment. 10 ezres komment mennyiségek stb. Most 10 év alatt nincs annyi mert kihalt szinte az összes.
Next PC upgrade: 2022
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nagyon jó ez a játék, engem jobban leköt mint a 4. rész.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Majd 50MHz vegyél vissza.
Amúgy nem csak ennél a játéknál fagy ki.
A Watch Dogs 2 esetében is ez van.
Úgy néz ki Denuvo lesz a ludas frissítettek valamit,és össze akad.
Utoljára szerkesztette: kasa85, 2016.12.07. 21:07:54
Nincs ellenőrzésre lehetőségaz uplay-ben , de valószínűleg azért mert steam-ről töltöttem le. Kipróbálom így steam-en lévő ellenőrézs után történik-e valami . Elvégre az ubi-sok írták a saját fórumokon, bár erősen kétségeim vannak.
Ahogy olvastam sokkal erősebb, újabb Radeon VGA-kkal is ugyan ez van a Far Cry Primal esetében és a kifagyás is csak bizonyos pontjaink történik a térképnek. A kedő területen órákig bóklásztam, és stabil teljesen.
Hát nem tudom, minden még a legerősebb Eadeon VGA-k is túlmelegszeknek és csak a Far Cry-tól? Fura.
Milyen órajelet? GPU órajelet?
t
A másik amire felfigyeltem az Uplayon keresztül le ránt fájlokat.
A harmadik amit tapasztaltam 2gb memóriát Uplayban bejelentkezve eszik szépen.+ 6 vagy 7GB a játék még egyben meg eszik.
Szóval Orosz rulett az egész.
Azért csökkents egy órajelet próbáld ki.
Nem lesz probléma belőle.
Nekem a legújabb 3DMark DX12 csinálta ezt.
Atomstabil volt.
Egyszer csak piros kép,és CTRL ALT Delete segített.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az egész kijelző piros lett,és fagyi.
Álltalában GPU túlmelegedés jele,vagy nem bírja azt az órajelet.
50MHz csökkents,és játsz tapasztalat!
Win 8.1 -es op rendszer, Radeon VGA, ha ez számít.
Bármi ötlet javaslat?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.04. 15:11:21
Én is a craft menüben kerestem, de ezen átsiklott a szemem, köszi szépen.
Parancsolj itt is van. Én mondtam ,hogy a YT-on mindent megtalálsz
Téli ruha elkészítése a hozzávalokkal
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.30. 22:51:31
Anélkül bármit csinálni, úgy hogy még arra is állandóan figyelni kell eléggé durva.
Vajon a Mad Max is elmegy vele, vagy abban már hiába reménykedek?
(Bocs, hogy itt teszem fel a kérdést, de hátha tudod.)
Úgy olvastam alá van belőve a minimum és a Far Cry 4 is akadás mentesen futott.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Utoljára szerkesztette: Mersant, 2016.09.21. 06:02:27
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy pont ma linkelték prohardveren 5k a dobozos verzió
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.20. 19:52:59
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Megbizható oldal.
A Steam -en belül pedig be tudod állítani, hogy értesítsen email -ben ha akciós a kiszemelt játék.
Ha jól sejtem "követés" vagy mi a fenére kell kattintani.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A 3-mal és a 4-gyel elég sokat játszottam, de akkor még nem volt 3 gyerekem 😄
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.05.05. 10:09:36
MadWolf#11626
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
MadWolf#11626
Aztán azt figyeltem meg még, hogy ha ki akarnám próbálni a Survivor/Túlélő játékot, akkor ahhoz teljesen új játékot kéne indítanom. Ezt nem hiszem, hogy bevállalom, inkább a mostani mentésemet viszem tovább és gyűjtögetem a Skill pontokat. Most már azt is kiírja végre a program, hogy elértem a lvl limitet és emiatt már csak úgy tudok további skill pontokra szert tenni, ha elvállalok ilyet adó küldetéseket.
Meg szerintem még egy picit optimalizáltak a játékon ebben a javításban. Ami 1.3 immáron.
Köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.04.13. 18:02:09
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Példa: The Division 720p-ben Ultra beállítással meg se röccen, stabilan tartja a 60, de vsync vagy auto sync nélkül a még több fps-t is.
Ha 1080p-be felveszem, el is lehet felejteni az Ultra beállítást, már csak közepessel hozza ugyanezt, de talán meg egy picit a 720p-is stabilabb. Ha még feljebb rakom a felbontást, már effekteket is ki kell kapcsoljak és egyre több minden lesz Low beállításon, hogy ugyanezt a futási értéket produkálja.
Primal nem annyira gépigényes szerencsére, de ha jelenleg IGP (integrált vga) kártyával játszol, az a legjobb módja a plusz fps értékek kicsikarásának, ha a felbontást a lehető legkisebbre teszed, amit a program megenged. Nem tudom ez Primal esetében 800*600? Tippelek, majd nézd meg.
Ezt a túlélőmódot még biztos bepróbálom, mert kíváncsi vagyok rá. De legfeljebb hétvégén.