503
Far Cry Primal
-
#463 Először ki kell fejlesztened a hozzátartozó skil-t. A skillképernyő jobb felső sarkában láthatod kijelölve.
-
TomBond #462 Hogyan kell a borzot megszelídíteni? Már csak az az egy képességem hiányzik. -
TomBond #461 Ez volt a megoldás! Köszönöm!
-
#460 Többféle bunkó is van! Egér görgő pergetéssel lehet váltani
-
TomBond #459 Ezt már próbáltam, de nem működik. Nekem a bunkó helyén egy lakat van, és egy LOCKED felirat. :-(
-
#458 Q rámutatsz bal-klikk -
ratgab #457 Valamelyik menüből el tudod készíteni magadnak bizonyos nyersanyagokból (nem tudom, hogy működik a játékban, mert nincs még meg...De a craftolás általában ezt jelenti.). -
TomBond #456 Bocsi, de az micsoda? -
Rudee #455 Lehet craftolni. -
TomBond #454 Valahogy eltűnt a bunkóm. Hogyan lehet másikat csinálni vagy szerezni? -
#453 Visszamaradtak a térképen ilyen kék kis kockával jelölt helyek, amelyeken egy barlangrajz van, azt írja hogy gyűjtsem össze a barlangrajzokat és elrejtett dolgokat találhatok, mivel 100%-on vagyok megvan mind! Odamegyek és semmit nem lehet látni! És ezek nem számítottak bele a 100%-ba sem, de akkor ezek mire jók? -
#452 33 óra 18 perc, 100% teljesítve! -
Ironman2 #451 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez valami buherált verzió,ott semmiféle NST.ini-nek nem szabad lenni,viszont CPY.ini-nek annál inkább,mert abban van leirva hova mentsen a játék.Ha már warez,akkor a CPY változatot szedd le. -
NiGhTM4R3 #450 Ha már warezhoz is béna vagy akkor hagyd a fenébe :D amúgy van scene törés, buherálás nélkül működik -
#449 Lehet nem a nosteam.ro-ról, hanem a nouplay.ro-ról kellett volna letöltened. A viccet félretéve ez nagy valószínűséggel nem az a topik ahol a feltett kérdésedre választ fogsz kapni. -
#448 Én a uplay-ről töltöttem le, ott működik rendesen! Töltsd le onnan! -
HPZ537 #447 Szevasztok. Letöltöttem a nosteam.ro-rol eme játékot de egyszerűen nem akar menteni. Hogy oldottátok meg? A nosteam oldalán azt írta a csávó hogy:
change SavePath= value in file \Far Cry Primal\bin\NST.ini
ez oké, meg is van ez a file, és a SavePath= file is, de mit kéne vele csinálni? -
FartingSquirrel #446 Már itt is olvastam egy-két érdekes jelenetet a játékból, de azért ez is odavág. :D
Lehetne egy gyűjteményt csinálni az NPC-k mindennapjaiból, ahogy kábelt fektetnek, közösülnek, veszekednek, gyászolnak, kukacot esznek, stb. Mármint ez tényleg érdekes, hogy mennyi hasonló apróság van, ami élettel tölti meg a játékot.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.02.09. 19:36:41 -
#445 Úgy néz ki, hogy eső valamiért nincs a játékban. -
#444 Egyre jobban tetszik a játék! Csak nálam nem esik sohasem az eső, lehet a grafikai beállításokban kellene keresnem a "hibát" nem teljesen ultrán játszok van ami very hard vagy csak hard, lehet azért? -
mtibee #443 Értem. Azért köszönöm! -
FartingSquirrel #442 Bocs, akkor lehet, hogy nincs. Az előbb a szövegfájlban láttam. -
mtibee #441 A videóbeállítások között találtam egy "Color" almenüt, de ott nem találtam szaturációt állító csúszkát. Rossz helyen keresem? -
#440 Oké köszönöm a segítséget! -
FartingSquirrel #439 A menüben tudod állítani a szaturációt. -
sata75 #438 egy küldetés során jutsz majd be oda. -
#437 Sziasztok! Vannak a térképen kérdőjellel jelölt területek amik különböző dolgokat rejtenek, az egyik ilyen hely a falunktól közvetlenül északabbra van, ott ahol medvéket is jelöl, és a kis barlangot farönkök és ágak fedik el, így nem tudok bemenni, hiába gyújtom fel, vagy ütöm a bunkóval úgy sem sikerül, esetleg a fegyvereket kéne fejlesztenem vagy esetleg más módja van a bejutásnak? -
mtibee #436 Hát, ez inkább sötétít és vignettál, a színeket nem tompítja. Azért köszönöm a választ! -
#435 Ez? -
mtibee #434 Tud valaki olyan modot a játékhoz, ami eltünteti ezt a túlszaturáltságot? Azt hiszem, a 3. részhez is volt, és úgy szerintem sokkal jobban nézett ki a játék. -
#433 -
sata75 #431 van az csak nehéz megtalálni. álj meg egy helyben, halgatózz és ne vigyél magaddal petet, majd megtalál ő:) -
#429 Én örülnék neki, nekem ez a rész lett a kedvencem a frencsájzból. -
FartingSquirrel #428 Az nem érdekel. (Még nem is játszottam vele.) -
#427 És a 4. résszel mi a helyzet ? Jó volna ahhoz is -
FartingSquirrel #426 Fordítható a játék. Elkezdtünk vele foglalkozni, de amíg a TaleHunters oldalán nem kerül bejelentésre, addig ne vegyétek készpénznek. (Bár engem személy szerint elég komolyan érdekel a fordítása. ) -
#425 Nagyobb hátizsákot kell crafolni amibe több cuccot tudsz gyűjteni. -
Elgrecco #424 Sziasztok!
A zsákomból be lehet valahogy pakolni a revard stash-be? lootolnék de mindenre azt mondja hogy ezzel a típusú cuccal tele vagyok -
#423 Sziasztok! A küldetések mintegy 75%-át csináltam meg eddig, most utoljára a Temple of Batari küldit, ami véleményem szerint az utsó volt, mivel a főgonoszt is kinyírtam. Stáblista nélkül visszatett a térképre, akkor most csak csinálgassam a többi VERY HARD nehézségű küldit és egyszer csak vége lesz? Ezt így nem nagyon értem. -
endorphinz #422 én ennek nagyon örülök hisz az AC-sorozatot is szeretem és azokban is mindig van potenciál de gyorsan unalomba fullad (ott is azok az évek óta ismétlődő fránya küldetések), talán ha több időt foglalkoznak vele akkor végre 9-10 pontos játékot kaphatunk