503
Far Cry Primal
  • Danecay
    Először ki kell fejlesztened a hozzátartozó skil-t. A skillképernyő jobb felső sarkában láthatod kijelölve.

• TomBond
    Hogyan kell a borzot megszelídíteni? Már csak az az egy képességem hiányzik.
  • TomBond
    Ez volt a megoldás! Köszönöm!
  • Savaran
    Többféle bunkó is van! Egér görgő pergetéssel lehet váltani

• TomBond
    Ezt már próbáltam, de nem működik. Nekem a bunkó helyén egy lakat van, és egy LOCKED felirat. :-(
  • chase
    Q rámutatsz bal-klikk
  • ratgab
    Valamelyik menüből el tudod készíteni magadnak bizonyos nyersanyagokból (nem tudom, hogy működik a játékban, mert nincs még meg...De a craftolás általában ezt jelenti.).
  • TomBond
    Bocsi, de az micsoda?
  • Rudee
    Lehet craftolni.
  • TomBond
    Valahogy eltűnt a bunkóm. Hogyan lehet másikat csinálni vagy szerezni?
  • Savaran
    Visszamaradtak a térképen ilyen kék kis kockával jelölt helyek, amelyeken egy barlangrajz van, azt írja hogy gyűjtsem össze a barlangrajzokat és elrejtett dolgokat találhatok, mivel 100%-on vagyok megvan mind! Odamegyek és semmit nem lehet látni! És ezek nem számítottak bele a 100%-ba sem, de akkor ezek mire jók?
  • Savaran
    33 óra 18 perc, 100% teljesítve!
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez valami buherált verzió,ott semmiféle NST.ini-nek nem szabad lenni,viszont CPY.ini-nek annál inkább,mert abban van leirva hova mentsen a játék.Ha már warez,akkor a CPY változatot szedd le.
  • NiGhTM4R3
    Ha már warezhoz is béna vagy akkor hagyd a fenébe :D amúgy van scene törés, buherálás nélkül működik
  • Danecay
    Lehet nem a nosteam.ro-ról, hanem a nouplay.ro-ról kellett volna letöltened. A viccet félretéve ez nagy valószínűséggel nem az a topik ahol a feltett kérdésedre választ fogsz kapni.
  • Savaran
    Én a uplay-ről töltöttem le, ott működik rendesen! Töltsd le onnan!
  • HPZ537
    Szevasztok. Letöltöttem a nosteam.ro-rol eme játékot de egyszerűen nem akar menteni. Hogy oldottátok meg? A nosteam oldalán azt írta a csávó hogy:

change SavePath= value in file \Far Cry Primal\bin\NST.ini

ez oké, meg is van ez a file, és a SavePath= file is, de mit kéne vele csinálni?
  • FartingSquirrel
    Már itt is olvastam egy-két érdekes jelenetet a játékból, de azért ez is odavág. :D
    Lehetne egy gyűjteményt csinálni az NPC-k mindennapjaiból, ahogy kábelt fektetnek, közösülnek, veszekednek, gyászolnak, kukacot esznek, stb. Mármint ez tényleg érdekes, hogy mennyi hasonló apróság van, ami élettel tölti meg a játékot.
    Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.02.09. 19:36:41
  • Danecay
    Úgy néz ki, hogy eső valamiért nincs a játékban.
  • Savaran
    Egyre jobban tetszik a játék! Csak nálam nem esik sohasem az eső, lehet a grafikai beállításokban kellene keresnem a "hibát" nem teljesen ultrán játszok van ami very hard vagy csak hard, lehet azért?
  • mtibee
    Értem. Azért köszönöm!
  • FartingSquirrel
    Bocs, akkor lehet, hogy nincs. Az előbb a szövegfájlban láttam.
  • mtibee
    A videóbeállítások között találtam egy "Color" almenüt, de ott nem találtam szaturációt állító csúszkát. Rossz helyen keresem?
  • Savaran
    Oké köszönöm a segítséget!
  • FartingSquirrel
    A menüben tudod állítani a szaturációt.
  • sata75
    egy küldetés során jutsz majd be oda.
  • Savaran
    Sziasztok! Vannak a térképen kérdőjellel jelölt területek amik különböző dolgokat rejtenek, az egyik ilyen hely a falunktól közvetlenül északabbra van, ott ahol medvéket is jelöl, és a kis barlangot farönkök és ágak fedik el, így nem tudok bemenni, hiába gyújtom fel, vagy ütöm a bunkóval úgy sem sikerül, esetleg a fegyvereket kéne fejlesztenem vagy esetleg más módja van a bejutásnak?
  • mtibee
    Hát, ez inkább sötétít és vignettál, a színeket nem tompítja. Azért köszönöm a választ!
  • grebber
    Ez?
  • mtibee
    Tud valaki olyan modot a játékhoz, ami eltünteti ezt a túlszaturáltságot? Azt hiszem, a 3. részhez is volt, és úgy szerintem sokkal jobban nézett ki a játék.
  • grebber
  • sata75
    van az csak nehéz megtalálni. álj meg egy helyben, halgatózz és ne vigyél magaddal petet, majd megtalál ő:)
  • wedge31
    Én örülnék neki, nekem ez a rész lett a kedvencem a frencsájzból.
  • FartingSquirrel
    Az nem érdekel. (Még nem is játszottam vele.)
  • grebber
    És a 4. résszel mi a helyzet ? Jó volna ahhoz is
  • FartingSquirrel
    Fordítható a játék. Elkezdtünk vele foglalkozni, de amíg a TaleHunters oldalán nem kerül bejelentésre, addig ne vegyétek készpénznek. (Bár engem személy szerint elég komolyan érdekel a fordítása. )
  • Danecay
    Nagyobb hátizsákot kell crafolni amibe több cuccot tudsz gyűjteni.
  • Elgrecco
    Sziasztok!

A zsákomból be lehet valahogy pakolni a revard stash-be? lootolnék de mindenre azt mondja hogy ezzel a típusú cuccal tele vagyok
  • dbz
    Sziasztok! A küldetések mintegy 75%-át csináltam meg eddig, most utoljára a Temple of Batari küldit, ami véleményem szerint az utsó volt, mivel a főgonoszt is kinyírtam. Stáblista nélkül visszatett a térképre, akkor most csak csinálgassam a többi VERY HARD nehézségű küldit és egyszer csak vége lesz? Ezt így nem nagyon értem.
  • endorphinz
    én ennek nagyon örülök hisz az AC-sorozatot is szeretem és azokban is mindig van potenciál de gyorsan unalomba fullad (ott is azok az évek óta ismétlődő fránya küldetések), talán ha több időt foglalkoznak vele akkor végre 9-10 pontos játékot kaphatunk