503
Far Cry Primal
  • Krisztiam #99
    nem kell letölteni, mert fel se bírják törni, mert denuvo van alatta :D
    amúgy nekem sem jön be ez a kőkorszak, nem tudom miért van mindenki elájulva tőle
  • lipovics
    Szerintem ez lesz az első Far Cry, amit még letölteni sem fogok. Kár, pedig kettőt megvettem már. VR videója teljesen elvette a maradék kis kedvemet is :(
  • Árnyvadász
    Hali! Én pénteken vettem meg cdkeys-en keresztül és ma délelőtt már meg is küldték a kulcsot. Uplay és worldwide egyébként, tehát nem a Steam-es változat. Ahogy láttam nem is igen volt ilyen kulcsos oldalakon, legalábbis amiket én nézegettem. Most aktiváltam, elfogadta és már tölti is le a játékot. Valószínű nem az egészet, mert 15 GB körül írja. 20 GB a rendszerinfó szerint az egész és lehet még megkapjuk mi is a konzolos javítócsomagot, amiben az extra nehézség van. De így legalább holnap már nem kell sokat tölteni és több idő lesz elkezdeni.

Nvidia driver még nincs hozzá, azért remélem ehhez is csinálnak. Eddig minden nagyobb játékmegjelenés előtt kiadtak egyet. Gépigény az elég durva, de nekem elég a magas beállítás is. Nem hiszem, hogy kedvem lenne 30 fps-el bohóckodni ultrán, inkább legyen levéve pár dolog, de legyen az 50-60 között.

Lehet majd én is teszek fel videót, de nem a játék legelejéből. Inkább onnantól, ahonnan már lehet szabadabban bóklászni, meg kell némi idő is megtanulni a dolgokat benne, mi merre hány méter.

Látom TheVR már ki is jött a videóval. Inkább nem nézek bele, most már kivárom a holnapot.
  • scomcomputers
    Nekem bejön én megveszem!

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2016.02.29. 16:48:44
  • kill3r21
    Vajon a kulcsos oldalak, mikor küldik ki az előrendelt kulcsokat? :)
    Nekem ha megjön holnap, megy is kifele streamben :)
  • grebber
    VGA teszt
  • Krisztiam #93
    aki holnap játszik már a játékkal az írjon már róla valami beszámolót, ha kérhetem köszi
  • Evoluti0N
  • Maxtreme
    "gyenge sztori és küldetések"

"8 pont Kiváló"

lol.
  • Voltan
    "és mivel ősemberek, pont ennyit várunk tőlük taktika szintjén."
    Jaja, hát az "ősemberek" tényleg valami mocsok ostobák lehettek, elvégre pofonegyszerű csapdába csalni és megölni egy mamutot szakócával és kőlándzsával.
    Ostoba, avas kretén volt mind. Pont, mint a cikk írója.
  • Rita79
    Az őskor azért ad némi plusz hangulatot az egésznek.Egyébként mi a rossz a harc és loot rendszerrel? Volna ötleted másra, amivel élvezetesebb lenne a játék, csak mert szerintem rendben van ez a fejlődési tematika. Ha belegondolunk, az AC játékokban is már sok-sok rész óta ugyanaz a séma, mégis minden rész tud újjal szolgálni.
  • wedge31
    Teszt.
  • zsozso29
    Nem sok változás lesz az 5. rész a 4. rész között, újra kiadott mappal mondhatjuk így, igen, teljesen rá épül. Ugyan úgy területeket kell az ellentől megszerezni, állatot vadászni, megnyúzni a bőréből fejleszteni, növényeket gyűjteni ebből orvosságot készíteni, a plusz Itt lehet állatokat megszelídíteni irányítani, de a többi ugyan az, ez olyan mintha dlc-lenne.
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Azon kívül, hogy itt fegyver helyett dárda lesz a kézben és íj (ami mellesleg ugyan olyan egy az egyben mint az előző részekben) és új mapokon leszünk, lesz bármi változás a Far Cry 4 és 3hoz képest? Ezt csak azért kérdezem, hogy várjam-e, mert a 4. rész ugye a 3. rész újra kiadott változata új mapokkal...
  • TomStorm
    Ha Survivor nem lesz nehezebb mint Daying Light Nightmare akkor én is azt kezdem:)
  • Árnyvadász
    Későn tudtam meg. Kár érte, de annyira nem nagy probléma. A mammutos dlc-t meg utólag még meg tudom venni, de csak akkor fogom, ha már végeztem a játékkal és maradéktalanul tetszett. Ha nem, akkor azért a 45 percért nem hiszem, hogy pengetnék még pénzt.
  • Tib
    Ha tegnap délig rendeleted volna meg, akkor bolt függően kb. 13.000.-Ft-ért minden extrájával a gyűjtőit lehetett volna bezsebelni így meg kb. 10 ezerbe fáj az alap verzió
  • Árnyvadász
    Játék előrendelve, viszonylag olcsón. (cdkeys)
    Elkezdtem nézni a Primal Survivor sorozatot is. Rákészülök a kalandra. Gamechannel oldalán egyébként van egy remek bemutató, azt ajánlom elolvasásra. Elég meggyőző szerintem. Pár nap aztán indulhat a vadászat. Remélem nem lesz gubanc.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.02.26. 20:12:00
  • DonPedro22
    Még mindig nem tudom eldönteni hogy érdemes-e megvenni... játszottam már több Far Cry sorozattal de ez most olyan amiben bizonytalan vagyok...
  • xido
    dumám a szokásos..akik várják és/vagy soundtrack kedvelők... :)

• Árnyvadász
    Pontszámok alapján először megijedtem. Aztán beleolvastam párba, főleg a pozitívabb megítélésűekbe és szerintem rendben van ez. Ami nekem fontos volt, mint autentikus és gyönyörűen kidolgozott helyszínek, az megvan. A fegyveres harcot volt ahol gyengusnak írták, máshol elégedettek voltak vele, videókon keresztül szerintem élvezetesnek tűnik. No meg ne felejtsük el, ott volt a Dead Island, ahol szintén közelharci fegyverek voltak túlsúlyban és meglepően élvezetes volt velük harcolni. A farcryhc.hu oldalon meg ahhoz képest, hogy kevés fegyverre hivatkozott pár leírás, azért igen bő a választék. Véleményem szerint kihozták azt ebből a korból amit lehetett.

Sőt beletettek olyan bombákat is, amik biztosan nem is voltak akkoriban. Pl. a zöld gázos bomba, ami elvileg arra jó, hogy az ellenfél a saját csapattársát támadja meg. Állatokból rengeteg van és mindegyik másban jó, illetve vannak extra képességű, de egyben ritkább fajták. Sztori az nem igazán acélos, ahogy több bemutató rávilágított, de én mindig is azt mondtam egy akció orientált játéknak soha nem a sztori az erőssége. Valami legyen, a többit a látvány és a hangulat már elviszi a hátán.

Azért kíváncsi leszek a PC verzió milyen pontokat fog kapni, de alapjában véve engem már nehezen lehetne eltántorítani a vásárlástól. Szeretem ezt a kort és most lehetőségem nyílik megélni is azt a képernyő előtt.
  • grebber
    Negatívum: kevés fegyver

LOL kőkörszakba mit vártak WW2-es fegyverarzenált?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.22. 14:30:36
  • Voltan
    Háááááááááát....
  • grebber

GameSpot – 8/10
    Forbes – 8/10
    The Koalition – 95%
    IGN – 7.9
    Shacknews – 6/10
    GamesRadar – 3/5
    Hardcore Gamer – 4/5
    Time – 4/5
    Game Reactor – 8/10
    Evening Standard – 4/5
    Push Square – 7/10
    Lazy Gamer – 7.7
    VentureBeat – 73/100
    Eurogamer – no score
  • Danecay
    Lassan már végig sem kell játszani mert a megjelenésik kb. mindent megmutatnak videó formában :)
  • Tib

Nézd meg és válassz előre, hogy melyiket szeretnéd társadnak!
  • grebber
    Far Cry: Primal - ilyen az első másfél óra
  • Tib
    Asszem ezzel itt is a második Easter Egg...
  • grebber
    Far Cry Primal - ilyen lesz mamutként játszani
  • Árnyvadász
    Remek weboldal!
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.02.14. 00:59:16
  • Tib
    Igen, jól láttad, hogy a Far Cry Primal fegyverei közé bekerült a parittya is :)

...és igen, a bunkósbot eldobható. Persze ilyen esetben azért nem árt majd pár ehhez szükséges nyersanyagot a zsákunkban tartani, hogy újat tudjunk craft-olni
  • Tib
    Az eddigi bejelentések szerint a Primal számos korábbi Far Cry epizódhoz köthető EaterEgg-el lesz fűszerezve. Ezek közül az egyiket az eddig ismert szereplők körét várhatóan hamarosan bővítő illető személyesíti meg...

És íme Urki, akinek "elődje" Hurk lehetett :)
  • Árnyvadász
    Az lesz akkor. Úgy látszik felhasználtak néhány modellt itt is. Lehet lesz még több ismerős is.
  • sata75
    Nekem Hurk(a) ugrott be a csávóról:)
  • Árnyvadász
    FC4-ben a szakállas palira gondolsz, aki küldetéseket is adott? Nevére nem emlékszem, de rákerestem és képek alapján hozzá hasonlít a legjobban. Illetve 3:22-nél ha megállítod a felvételt, mikor lándzsával átszúrja Takkar a fickót, az hátulról kiköpött Vaas. Persze teljesen másképp néz ki, csak abban a képkockában nekem rögtön Vaas ugrott be.
  • sata75
    ezt az összefoglalót nézve jobban tetszik a játék.
    3:25-nél az arc annyira ismerős nem? :))
  • Árnyvadász
    A legújabb (bár pár napos) videóban egy kis összefoglalót kapunk a játékból:
    FC: Primal 101

Ez a trailer alapján semmi gond nincsen a játékkal. Igaz ez elmondható bármilyen játékról, még azokról is amik bűn rosszak. A gameplay videók már jobban feltárják a játékmenetet, de azokkal meg az a gond, hogy külső szemlélőként nézzük. Más amikor az ember benne van, ott van a monitoron előtted és mondjuk úgy istenigazából elkapott a hangulata. Na abból már sok minden leszűrhető.

Azt szerencsésnek tartom, hogy a konzolos verziók előbb jelennek meg. Így mire a PC-s változat megérkezik már lesz egy valamirevaló képünk arról mit is vártunk idáig. Bár azzal a bizonyos kis ördöggel még így is számolni kell. Nevén nevezve: optimalizáció és gépigény.

Mondjuk az ajánlott eléggé baráti, de ez meg nem jelent semmit. Kis bizakodást esetleg, de mivel az Ubisoft-ról beszélünk még sok meglepetés várat magára. :)
  • Reaper2104
    Annyit helyesbítenék ezen hogy a 2. résztől ilyen a far cry amióta szétvált az ubisoft a crytech-től és az én legnagyobb sajnálatomra megszületett és el is tűnt pár éven belül életem legjobb multiplayer játéka. Nem bántam volna ha megmarad a far cry 1 stílus meg az újabb típusú far cry-ok is akár külön cím alatt vagy az új far cry ba a régi típusú multit beépítették volna, nem hiszem hogy túlzott erőfeszítést jelentett volna és szerintem növelte volna bőven a bevételeiket. Valaki kitalálta ezeket a kiegészítőket ezekkel próbálják ideig óráig fenntartani az érdeklődést meg bevételt növelni, de szerintem a vak is látja hogy az igazi pénz a multiplayer piacban van és még ebben a gyorsan változó rengeteg új játékkal teli piacon is egy egy jó multival akár 5-10 évig is ellehet szórakozni .
  • Árnyvadász
    A sniper őskori megfelelője itt a bagoly. De amúgy mintha parittya is lenne a játékban. Bár csak felületesen néztem bele a videóba, majd ha lesz több időm jobban szemügyre veszem. Fegyverválaszték az viszont rendben van. Távolságiakból például pár példa: eldobható méhkas (gránát helyett), eldobható valami, ami zöld gázt bocsájt ki, eldobható dárda, íj (akár dupla nyílvesszős lövéssel), parittya (ha nem néztem félre valamit) stb. Talán még a fejsze is eldobható. Aztán ott a bagoly, ami egy drón gyakorlatilag, mert mindent fel lehet vele előre fedezni, aztán jöhet a támadás, sőt a bagoly is tud támadni. De akár még szőnyegbombázást végrehajtani is.

Nesze neked II. Világháború mi? Őskorban sem kell szégyenkezni. Viccet félretéve ez nem rossz. Közelharci fegyverekből sincs hiány. Úgy láttam még fejleszteni is lehet őket, csak megfelelő alapanyagot kell gyűjteni hozzá. Szerintem amit lehetett azt ezen a téren kihozták belőle.
  • bfbc2
    xD