503
Far Cry Primal
  • Arsenal95
    Ellenseges taborba kik azok akiket feherrel jelol a game?
  • Danecay
    Ízlések és pofonok. A grafikával szerintem semmilyen gond nem volt, főleg ha hozzávesszük, hogy milyen vasakon volt képes produkálni ezt a látványt. Bár eltelt több mint 3 év a megjelenés óta de ma sem lenne miért szégyenkeznie. A játékmenet pedig, amennyiben megkapott az az atmoszféra, sodor magával, én nem éreztem azt, hogy már mennyire unom. Persze amennyiben az ember egy hagyományos FC játékot vár és kap egy ilyen kőkörszakit és csak azért áll neki mert FC miközben nem jön át a feeling, nem biztos, hogy hosszú távon szórakoztattó tud lenni.
  • grebber
    Na részemről ez ennyi volt..

16 óra 42%

Jó volt egy kicsit elrugaszkodni a "valódi fegyveres" darától. Ez a korszak pont kellő változatosságtok hozott a Far Cry szériába. A fegyvereket fejleszthetjük,az állatokat idomíthatjuk akik a szolgálatunkra lesznek.
    A szokásos foglald el dolog megmaradt ez a Far Cryok sajnálatos védjegye már. Rengeteg sok a töltelék "mellékküldetés" amikor bárhol vagyunk hirtelen meg kell menteni a társakat a csúf ellenségtől.
    Kegyetlen sok állat van a világban akik veszélyt jelentenek ránk. Amikor már lesz társunk kicsit könnyebb lesz miattuk.
    Amit nem tudok felfogni ,hogy az hogy lehet ,hogy én egy medvét fél évig csapkodok azt semmi mintha meg se karcolnám ,de ha velem van a medve BÁRKI kettőt ráver meghal a medve...de ez a kis mamuttal is így van. Nonszensz. Ez a része el van baszva.Egyetlen 1 ember küldetéseit élveztem Urki-ét. Minden küldetés rohadt vicces volt neki. (AC-es easter egg...)
    A játék innentől már csak tömény unalom... A Far Cry 3-at kimaxoltam. Abban is kellett gyűjtögetni meg keresgélni és abban ha jól emlékszem 10-el több órát öltem,de ezt már baromira unom. A grafika szerintem nem lett egy nagy szám.

Örülök, hogy uplay + -ba tudtam végigvinni. Majd évekkel később ha fillérekért szórják lehet beszerzem és belenyomok majd pár órát.. de már nem is látom nagyon mit lehetne csinálni már..
  • Danecay
    Valóban ez az egyik legjobb epizód még annak ellenére is, hogy ez tér el a leginkább a sablontól, vagy éppen azért :)
  • Twist3r
    Vajon már hol tartanak? Lassan 100%-nak kellene lenni! ;-)
  • Savaran
    Amúgy igen :) Bizonyos szemszögből tényleg!
  • Daermon
    Nekem meg ez az egyetlen Far Cry, ami tetszik :D
  • Savaran
    Szubjektíve, nekem a második legjobb Far Cry, nem érdemes én imádom az erdőt, nekem minden sövény a játékban egy kiteljesedés XD
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.09.17. 15:11:16
  • grebber
    Akkor már csak Ull van veszem is az irányt oda...Nem érdemes? Így far cry-t még nem untam meg. Többet majd a végigvitel után.
  • Savaran
    Nem éri meg végigrohanni, de amúgy az Izilák vezetője Batari, at Udamoké meg Ull
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.09.17. 15:02:21
  • grebber
    És ők kicsodák? Csak hogy tudjam kit kell legyakni azt megyek a Far Cry 5-re rá..
  • Savaran
    ha a két főellenséget kiiktatod
  • grebber
    A játékban mikor pereg le a credits?Ha minden emberkének megcsinálom az összes küldetését?
  • Montanosz
    kk köszi
  • Daermon
    Farting csinálja, olyan 80%, de nem tudja mikor lesz ideje befejezni :/
  • Montanosz
    magyarítás kb hol tart nem tudja valaki mert fészen rájuk írtam de nem reagáltak
  • Savaran
    Mondjuk egy kraftolható Izila páncélért megérte volna pár tallért kipergetni!
  • Stief
    Nekem egy nagy bajom volta Far Cry primalal, hogy nincs hozzá több dlc vagy tartalom, nem is értem miért nem adtak hozzá több dlc-t még fizettem is volna érte!
  • FartingSquirrel
    Nem tapasztalt valaki olyat mostanában, hogy nincs meg a 60 FPS, inkább csak 45-50? Néhány napja még tökéletesen futott, most viszont szaggat a kép, akár használok V-Sync-et, akár nem.
    VGA-drivert már újra raktam, előző verziót is próbáltam, a játék egy config fájljában is állítgattam dolgokat (egy YT-videó alapján), az NVidia Control Panelben is próbálkoztam, de bármit állítok, folyamat 47 körüli FPS-t kapok, és szaggat a kép.

Már nem tapasztalt ilyesmit? Esetleg ha megoldása is van, az király lenne. :D
  • Savaran
    Sokan lehúzták azt a részt egyébként, főként olyanok akik végig se játszották, én 3x toltam ki azt is 100%-ra, legjobb far cry a történelemben a 3.
  • Rita79
    Hát azzal, ha olyan lenne, mint a 3 sztem semmi baj nem lenne, mert az a rész a sztoriját és a játékélményét tekintve kiemelkedő volt.
  • Montanosz
    hát ez olyan mint a 3 pepitában, tényleg jo lett volna egy western vagy akár a függetlenségi/polgár háborús környezet, mondjuk sok kémkedési küldetéssel
  • Savaran
    Ötletes az új rész, de nekem Gta5-re hasonlít az atmoszférája, és abból elég egy, "brástár"
  • gebali
  • Montanosz
    a videot nézve nem westernes lesz de az biztos hogy valahol nyugaton játszodik amerikában
  • Shep
    Hát a countrys dallamok nem erre utalnak, de persze tényleg lehet más. Pénteken úgyis kiderül.
  • Tommy0077702
    a westernes téma kamu, nem az lesz elvileg.
  • Tommy0077702
    így sikerült,ne haragudj :(
  • Shep
    Kíváncsi leszek erre a westernes témára!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.05.22. 21:10:40
  • Tommy0077702
  • grebber
    5 percen belül vagy egy kommentbe nem megy?
  • Tommy0077702
  • Tommy0077702
  • Tommy0077702
  • Party Hard
    mindegy probléma megoldva
    a Fülgyűjtó picsa és az elmebeteg drogfüggő vajákos qüldetéseit kell csinálni.
  • Savaran
    Minek a megoldását?
  • Party Hard
    Üdvözlet.
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy az utolsó két szereplő kiszabadításához melyik a legrövidebb quest útvonal? ha ismertek ilyet.
    Igyekszem minél előbb kifejleszteni mindent és azért nem haladok mert nem találom a megoldást.
    De nincs is jobb mint szabadon vadászni az erdőben még az izmusok előtt.
    A választ előre is köszönöm
  • TomBond
    Oké köszi! Ír valamit alul de nem tudok angolul. Akkor az azt jelenti, hogy 8 állatot kell megszelídítenem és már csak egy hiányzik.
  • Sirch
    Ha jól emlékszem, ha ráállsz egy fel nem oldott skillre, akkor jobboldalt alul kiírja, mi kell hozzá.
    Talán 6 vagy 8 állatot kell összesen megszelidítened, hogy megnyíljon az utolsó.
  • TomBond
    Köszi! Rosszul tettem fel a kérdést. A "skill"-t hogyan tudom megszerezni?