Dark Souls II: Scholar of the Frist Sin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ráadásul előnyben van a host: tud gyógyulni, idézni havert, be lehet lépni a Way of Blue-ba automatikus segítségért, lehet Seed of Giant-et pattintani (ez a legmókásabb, sosem számít rá senki) etc. Vagy csak simán visszasprintelsz a legközelebbi bonfire-hez, ha meg is halsz ott lesznek a lelkeid, még csak nem is veszítesz semmit. A soul memory meg gondoskodik róla hogy szupertápok ne jöhessenek.
A Bell és a Rat területek kivételek, de az dedikált PVP zóna, szar is lenne ha nem jönne senki. Az az egyetlen ahol idegesítő a folyamatos invade, és van értelme offline-ba menni. Vagy többen mentek és a félelmetes invasion-ből hamar ultrafun gangspank lesz 😊
@sublimaze: BB-ben a PVP úgy broken ahogy van, remélem a DLC-ben rendbe teszik.
Le fogom szedni a faszba az UTP-t én is. Aztán csokirépa!
Szerintem meg semmihez sem fogható élmény: látod az invade üzenetet, pulzus fel 200-ra, tenyér beizzad, minden érzékszerveddel a látóhatárt személed egy sarokba bújva mert te akarod meglepni őt. A legdurvább boss, a legfrankóbb mob-kombó sem tud a közelébe érni.
Egyébként ki tudod kapcsolni (és nem offline átállítással), csak be kell hajítani egy human effigy-t a tűzbe az adott területen, kb 1 órára kivesz az invade listből. Nyilván nem olcsó megoldás, tipikus Souls valamit valamiért módszer 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.09. 14:10:28
Nem tudnám elképzelni a cuccot invade nélkül, rengeteget hozzáad az élményhez és a mai napig az egyik legnagyobb különlegessége a soulsborne játékoknak.
Nyilván nem lehetetlen, én is pajzs nélkül viszegetem, de ugyebár nekem már fejből megy az összes terület. És még így is szopat sok helyen.
Azért hajrá, de lehetőleg ne őrülj bele ha teheted 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Nem akarok én felvágni, összességében egy teljesen átlagos gémer vagyok, nem a legbénább, nem is a legjobb. A Bloodborne-ba is Moby rángatott bele, s a végére azért tökös csávó lett belőlem.
Lehet, hogy nem a legszerencsésebb, hogy nincs íj, meg pajzs. Igen, Hollow vagyok, 50%HP-vel, de íjazni minden játékban utáltam. Varázsolni itt meg azt sem tudom, hogy kell. 😊
No íj no magic: nem tudsz agrót húzni, ezért ugrik rád mindenki egyszerre.
No effigy: a max életed gondolom már a felénél cappel (vagy 75%-nál ha megtaláltad a gyűrűt), ezért halsz meg azonnal
No idézés, no help másoknak: esélyed sincs kicsit nyugodtabb körülmények között megismerni a pályát
Ha túl nehéz, ezer meg egy módja van hogy könnyebbé tedd, nyilván ezek a péniszméretet csökkentik, de azt már a farmolásnál elengedted 😊
Black Gulch (utálatos, faszrángató egy hely). Fáklyával mész, a szikla peremén sűrűn nézegess lefelé. A lefelé nézegetés csökkenti a vérthányás intenzitását.
Fel nem fogom, hogy miért baszom el a véges időmet ilyen irdatlan szopatós lélekölő szarokra, mint ez a játék. :-/
"Összeségében, azért próbáld meg élvezni is a játékot! ;-) "
Őszintén mondom, ez még nem megy. 😊 egyszerűen próbálom megtalálni magam, hogy tényleg legyen értelme, hogy akár egy árva lépést is tegyek a játékban, mert harmatfing stattal és fegyókkal semmi értelme.
A skilled fejleszd meg a geared, ne a statod. Ez nem BB, ahol ugyanabban a kisgatyában kell végigpüfölni mindent, és széjjel kell tápolni magad a túlélésért. Találd meg a stíllusodnak megfelelő _egyensúlyú_ geart. Nyomasd a backstabet, Haladj lassan. Figyelj rá, hogy amíg shield mögött vagy, leáll a staminaregen. Stb.
Ha tápolni akarsz, tápolj staminára. Meg str/dex-re, vagy amilyen buildet szeretnél (vagy fegyót). Annak még értelme is van. A farmolással csak az idő megy, skillt nem ad, minden mobot kívülről ismersz, akiket vagdosol.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.09. 09:07:43
Tényleg kiveszi, de most úgy érzem, muszáj. Nekem ez a játékmechanika nagyon új, az utolsó gyökér faszparaszt apród is le tud vágni az erdőben, ha rosszkor mozdulok, vagy épp nem mozdulok. Szó szerint mindenhol veszély leselkedik rám. Az apródnál nagyobb ellenfelek mellett meg egyenesen elszaladok, esélyem sincs őket lenyomni.