640
avagy a kénköves pokol
-
#319 ja ő az elektromosságot nem bírja :D -
LBandi77 #318 Tudom hogy el lehet,de legalább 1 kart meg kellett húzni hozzá.Egyébként mindenhova el lehet szaladni csak nem árt pici pálya ismeret.Meg ahogy te csinálod nagyon sok minden kimarad.Ez nem baj egyenlőre de később nehezebb dolgod lesz.Pl a Semelterhez nem jó a tüzes kard mert a tűzre immunis. -
#317 Az oda vezető útra. -
#316 mire gondolsz old iron kingre? -
#315 Az a része picsafüst. A boss is harmadikra feküdt. Nade ami az után jön...
Amúgy hogy a faszban vagy te már ott? -
#314 nembaj az, kb 10 alkalom után elfogynak :D
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.11. 22:18:46 -
Ulthane #313 Ha mindet levagnam, nem maradna flaskam. :) -
#312 én lefarmoltam a mobokat,majd nyugisan bementem levágni,legutóbb másodszorra. -
Ulthane #311 Bandi, Iron Keepben mukodik a bossig elrohanas, a mistbe viszont nem mindig tudok belepni, mert levagnak beleps kozben. Ketszer bejutottam, eleg majom a boss, de majd ezt is kitanulom. :) -
#310 Köszi-köszi! -
Ulthane #309 Nahh, helyzetjelentés. A mérgezős pályán vagyok, meghasalt Rom bátyja egy pillanat alatt (másodikra), rendkívül ostoba volt Előtte a három csontvázas turhát és elküldtem jó messzire (harmadikra), szóval hasalnak a bossok szépen.
Sentinelhez benéztem háromszor, aztán úgy döntöttem, hogy nem erőltetem én ezt amíg nem leszek bivaly erős.
Szóval haladok-haladok, de ez a méreglápos pálya ritka undorító.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.11. 13:25:53 -
Ulthane #308 Éljen, éljen, ez igazán jó hír! Isten éltesse a legkisebb Mobyt egészségben jó sokáig!
Reméljük nyugodtabb gémer lesz belőle, mint az apja! -
LBandi77 #307 Mármint a gyerkőchöz. -
LBandi77 #306 Gratula. -
darkmore #305 Fire keep annyira nem nehéz, rapir+stone ringgel az alap knightokat egyből poise breakeled, a captainek ellen meg egy dodge és r1 spam.
Old king támadásai simán tanulhatoak, de tankolni is lehet, ha használod pl. Az itt található lovagok panceljat, ja és van a közelében egy bonifire, (létra!). -
#304 Köszi, de azóta múltidő, már túljutottam, Drangelic Castle előtt állok, másrészt hajnalban megszületett a kisebbik fiam, szal most egy kis pauza :) -
#303 Fogalmam sincs mit keresek itt, de jól szórakozom, ne hagyjátok abba -
#302 Pvp területek... -
Ulthane #301 Már attól is megijedek, amiket írtok. -
LBandi77 #300 Mennyi a soul memoryd?ha gondolod segítek,én most végeztem ott.Levágunk mindenkit invaderestül bossostol. -
LBandi77 #299 DLC terület,kell hozzá kulcs. -
#298 Hát én Smelter UTÁN szoptam, a bigbossal, illetve a hozzávezető úton. A játék messze legenehezebb része volt. Egy idő után megunták az invadelő cigányok, és nem jöttek többet. Ahová után tudtam menni...na azt ott nemértem micsoda. -
#297 most még szopatósabb smelterig jutni -
partizan182 #296 Égessé effigyt azt csók. Konstruktívabb mint prüszkölni.
Egyébként a fire keep szuper szopás nekem a vanillában csak úgy sikerült hogy favágó mószerrrel szépen leirtottam mindenkit amíg abbahagyták a spawnt, mert szonte lehetetlen végigmenni a pályán hogy Mr Smelterhez is maradjon cucc.
Ráadásul mindenki oda jár duelre.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.10.11. 00:46:06 -
darkmore #295 Elkezdtem egy DaS1 no bonefire runt, de ezek a tetves mobok akkor is respawnolnak, ha gyalog mész át egyik pályáról a másikra... -
#294 akkor már mindent értek :D de amúgy ez a souls játékok közül könyebb mint az 1rész.viszont iron keepben befogsz szarni xd -
#293 MER AKKOR NINCSENEK HINTEK. Azér. Elsétálnék minden kibebaszott illusorywall mellett. -
#292 Ok, majd térjünk erre vissza firekeepben, ahol ezek a retkek nélkül is vért hánysz, ottvagy a végén, elbaszod a firedefed, jön a büdösparaszt, és hátbaszúr. Olyan pályán, amihez képest a pálya bossa, egy senki.
Elegem van. Bezártam, egy darabig nem akarom látni. Majd valami totál offlineban, youtubról szétwalktroughzva befejezem, ha már aközött kell választanom, hogy hintek és cigányok, vagy semmi. -
#291 ROFL, zseniális kitörés! :D Mé' nem téped ki az utp-t? -
Ulthane #290 Moby jatszik. :) engem is invadelt egy paraszt, megalltam vigyazzba, meg se mozdultam, leolt, es ment.
Amugy meg? Mi van az ingyenes modszereddel?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.10. 22:58:15 -
#289 Az isten baszná meg a tetves japó faszparasztját a kikapcsolhatatlan invadelő cigányokkal együtt. -
Ulthane #288 Ide vele mind! -
Ulthane #287 Nekem BB nehez volt from szuzkent. Ez ahhoz kepst egy easy ride eddig. A hajos palya volt az elso, aminel azt ereztem, h ez olyan nehez, mint ott volt egy palya. De a bossok eddig rohejesek, na.
Persze fogok meg sirni. :) -
#286 ezt mondják rá igen -
LBandi77 #285 Meg azért az alapok jók.Nekem pl a bb nem okozott nehézséget.
Szerintem igazán csak annak nehéz aki from. szűz. -
LBandi77 #284 Most hamar 3, sentinel ,sinner,gargoyle.
Kíváncsi leszek. -
#283 hát értem ugyan nem játszottam a bb-vel még de a souls játékosok szerinte az könyebb.bár persze nem a das2-hoz mérve hanem az elsőhöz,azzal játszottál?:) -
#282 Fogsz még szenvedni nyugi. :D -
Ulthane #281 Nem azert. Azert, mert itt szerintem meg a "legnehezebb" boss is max 10 proba utan fekudt, a tobbi harom masodikra, illetve egy harmadikra. A bloodbeorneban meg volt h 50edjre se ment...a legtobb 15-20 probalkozas volt.
Amugy meg messze nem szenvedek. A BBvel sokkal jobban szenvedtem. Egy kontroller is banta. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.10. 21:33:42 -
#280 mégis megszenvedsz a játékkal :D majd lesznek még nehezek,ezek nemvoltak azok,majd a dlc-re leszek kíváncsi mit mondasz rá xd de amúgy szeritnem azért tartod nehezebbnek a bb bossokat mert azzal kezdted :D